موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-10 ساعت 16:01)bazad نوشته: دوستان عزیزم میشه به سوال من هم جواب بدین، دارم مدارک رو به آنکارا پست میکنم، گواهی تمکن مالی بانک و ترجمه ی سند ملک رو هم بفرستم یا همون روز مصاحبه ببرم کافیه؟ مرسی از لطفتون
2012as54xxx آخرای جوون
آفرين شما چه زود كاراتونو آماده كرديد با اينكه آخراي جون مصاحبه داريد ! يه كم من بايد از شما ياد بگيرم
بله دوست عزيز اگه از اين مدارك دوسري ترجمه كردي به نظر من كه حتماً با ساير مداركت پست كن تا بررسي ها انجام بشه . اميدوارم ويزاتونو يكضرب بگيريد
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-10 ساعت 16:10)gulu نوشته: (2012-05-10 ساعت 16:01)bazad نوشته: دوستان عزیزم میشه به سوال من هم جواب بدین، دارم مدارک رو به آنکارا پست میکنم، گواهی تمکن مالی بانک و ترجمه ی سند ملک رو هم بفرستم یا همون روز مصاحبه ببرم کافیه؟ مرسی از لطفتون
2012as54xxx آخرای جوون
آفرين شما چه زود كاراتونو آماده كرديد با اينكه آخراي جون مصاحبه داريد ! يه كم من بايد از شما ياد بگيرم
بله دوست عزيز اگه از اين مدارك دوسري ترجمه كردي به نظر من كه حتماً با ساير مداركت پست كن تا بررسي ها انجام بشه . اميدوارم ويزاتونو يكضرب بگيريد
ممنون همینطور برای شما و همه ی مهاجرسراییها
2012AS00054xxx
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:جون2012
تاریخ دریافت کلیرنس:جولای 2012
موضوعها: 2
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
بانک من پاسارگاد هست .برای گرفتن موجودی به من گفتن دو حالت داره
1- به زبان انگلیسی صادر میکنن و فقط مهر شعبه میخوره که همون وقت میدن
2-با مهر شعبه میبرن شعبه مرکزی و مهر اونجا رو هم میزنن که 2 سه روز وقت میگیره و هزینه هم داره
حالا به نظر شما اولی کافیه یا باید مهر شعبه مرکزی رو هم بزنن
با تشکر
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتec 2012
ورود مجدد: July 2014
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-10 ساعت 19:00)odiseh نوشته: با سلام
بانک من پاسارگاد هست .برای گرفتن موجودی به من گفتن دو حالت داره
1- به زبان انگلیسی صادر میکنن و فقط مهر شعبه میخوره که همون وقت میدن
2-با مهر شعبه میبرن شعبه مرکزی و مهر اونجا رو هم میزنن که 2 سه روز وقت میگیره و هزینه هم داره
حالا به نظر شما اولی کافیه یا باید مهر شعبه مرکزی رو هم بزنن
با تشکر
سلام دوست عزیز ، ما هم پاسارگاد هستیم و همون گواهی را از شعبه فقط گرفتیم !! فکر میکنم که کافی باشه ما که همینو ارسال میکنیم .
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
راجع به بانک سامان یا تجارت یا ملی یا سپه اطلاعی دارید ، بفرمایید؟ ممنون
since 2012
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من مدرك فوق ليسانسم موقت هستش.توي شيراز هيچ جا ترجمه نكردن فقط يك جا روي برگه ي A4 و فقط مهره دارالترجمه زده نه مهره مترجمه رسمي
واسم مشكلساز مي شه؟ راهي رو مي شه جلوم بذاريد خيلي نگرانم
شماره کیس : 2012AS000059XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:1 جولای
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:April
تاریخ مصاحبه:June
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-10 ساعت 22:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-10 ساعت 22:32 توسط vm1974.)
(2012-05-10 ساعت 20:32)maka2 نوشته: راجع به بانک سامان یا تجارت یا ملی یا سپه اطلاعی دارید ، بفرمایید؟ ممنون
با سلام و احترام
عرض میکنم که من 3-4 بار تا حالا از بانک تجارت تمکن مالی گرفتم. اول تشریف میبرید شعبه ای که حساب دارید و خواسته خودتون رو اعلام میکنید . یک فرم تقدیمتون میشه اندازه برگ A4 قسمت بالاش رو زحمت میکشید پر میکنید بعد قسمت پایینش رو بانک پر میکنه و مقادیر مانده، تاریخ پرینت و .... را مینویسند. بعد میذاره تو پاکت میده خدمتتون باید همون روز یا فرداش ببرید خیابان طالقانی شعبه مرکزی بانک تجارت ( همون ساختمونی که عکسش رو توتبلیغاش میزنه و بالاش کجه!) از در که وارد شدید راهرو سمت چپ رو تا انتها میرید یک برگه ملاقات اخذ میفرمایید به مقصد امور بین الملل طبقه پنجم.
اونجا دو تا اطاق هست ( خداییش با کلاس هم هستن) که یکیش نامه رو ازتون میگیره باید حتما بهشون بگید تو نامه براتون به انگلیسی چی بنویسن، ( نرخ تبدیل ارز، میزان موجودی و ...) بعد بهتون میگن تشریف ببرید 2-3 روز دیگه بیاید. ضمنا کامندهای این بخش بیشتر خانم هستند خیلی خوش برخورد نیستند اما یکیشون که اولین میز سمت راست میشینه و خیلی محجبه هم هست از همشون بهتره !
موقع گرفتن نامه از این بخش دقت بفرمایید که مهر و امضای بانک هم فارسی و هم لاتین زیر برگتون بخوره!
راستی این گردش کار مال پارسال بود امسال هم احتمالا همینه. انشا ا..!
(2012-05-09 ساعت 23:48)maka2 نوشته: بنده از يك دوست شنيدم كه بخاطر امضا نادرست ، برادرشون رد شدن!
جداًًً ببينيد كه چه امضايي كرديد.
سلام
من یک همکار عزیزی داشتم که ( اگر درست یادم بیاد)سال 2003 اقدام کرد اون موقع کاغذی بود! ایشون برنده شد و فرمهای سری اول رو فرستاد kcc وضع مالیشم توپ بود و اسپانسر عالی داشت. خلاصه روزی که میخواست بره دبی مصاجبه از همه خداحافظی کرد و رفت که یک ضرب بره امریکا. اما وقتی رفته بود تو اطاق مصاحبه افسر بهش گفته بود که امضای زیرفرمهای ثبت نامت با اون چیزی که توی فرمهای بعدی دادی فرق اساسی داره یکیش فارسی بود و یکی دیگه لاتین! و خلاصه که ریجکتی!
این مال قدیمها بود که اینترنتی نمی شد شرکت کرد . فکر کنم الان اگه حتی امضای اشتباه هم داشته باشیم باید قبل از مراسم قسم حوردن به اون اشاره کنیم و مشکلی هم پیش نیاد.
و لذا به نظر من هم باید درباره امضاتون مطمئن بشید و اگرهم تناقضی داره به افسر بفرمایید.
مصاحبه: 27 جون2012
کلیر: 7 اگست 2012
تعداد: 4 نفر
ویزا: 24 اگست 2012
ورود به امریکا: 16 سپتامبر 2012
گرین کارت: اوایل اکتبر 2012
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت همه دوستان
یه سوال داشتم ممنون که راهنمایی کنید
من از اول مهر تو بانک سپه حساب باز کردم ولی گردش حسابم حدود 7و8 میلیون .سوالم اینه برای تمکن مالی باید گردش حساب بگیریم یا اینکه حودود 20000 دلار چند روز تو حسابمون باشه بعد پرینت بگیریم؟
و اگه جواب مثبته چند روز قبل مصاحبه این کار انجام بدم؟من مصاحبم آخر june هستش اگه هفته دیگه که وسط may هست این حسابمو پر کنم زود نیست؟من تو چند تاپیک خوندم 1 ماه قبل مصاحبه باید گواهی تمکن گرفت
ممنونم
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-10 ساعت 22:08)maryam_sh نوشته: من مدرك فوق ليسانسم موقت هستش.توي شيراز هيچ جا ترجمه نكردن فقط يك جا روي برگه ي A4 و فقط مهره دارالترجمه زده نه مهره مترجمه رسمي
واسم مشكلساز مي شه؟ راهي رو مي شه جلوم بذاريد خيلي نگرانم
ببین دوست من، فکر کنم یه کم باید نگرانی رو کم کنیم کلا چون گاهی وقتا دیگه کاری از دستمون بر نمی یاد.
به هر حال این گواهی تنها چیزیه که شما داری و بنا به دلایلی به شما مدرک اصلی رو نمی دن و این دیگه تقصیر شما نیست و من مطمئنم که افیسرم اینو درک می کنه. شما که نمی تونستی چون مدرک نداری بنویسی "لیسانس"! خوب شما کار درست رو کردی و اونا هم همینو می خوان.
منی که این حرفا رو می زنم بعد 13 سال درس خوندن هنوز فقط مدرک دیپلم تجربی رو دارم!!!!! حتی گواهی موقتم بهم ندادن. فقط زورمو زدم یه چند تا نامه و... از اینو اون بگیرم که بابا من داشتم تو دانشگاه فلان و فلان درس می خوندم ولی چون تعهد دارم به من مدرک نمی دن.
اوایل خیلی نگران بودم و استرس داشتم ولی دیدم فقط خودمو دارم آزار می دم. الان خیلی بهترم و حتی به ویزای یک ضرب فکر می کنم. بذار به خودمون انرژی مثبت بدیم که باعث شه ویزا رو مستقیم بگیریم...
شماره کیس :2012AS0004XXXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: April
تاریخ مصاحبه:اوایل June، برگه آبی
تاریخ کلیرنس: August
تاریخ دریافت ویزا: ؟
تاریخ ورود به آمریکا :؟
تاریخ دریافت گرین کارت :؟
تعداد نفرات همراه با این کیس: 1