کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
سلام
دوستان عزیز مهاحرسرا اگه کسی در مورد گواهی تمکن سوالی دارد من خوشحال میشم بتونم کمکی کرده باشم ....علی الخصوص بانک پارسیان...راحت بی دردسر...و با هزینه هر صفحه لاتین 5000تومان +هر صفحه اضافی 1000 تومان..اینقدر نگران این نباشید .. آخه من خودم بانکی ام..

امیدوارم شما هم مثل من ویزای یک ضرب بگیرید 100درصد...Big Grin
کیس من 67000 هست هنوز تاریخ مصاحبه هم ندارم
شماره کیس :***2012as000067
تاریخ دریافت نامه قبولی:27julay
کنسولگری:آنکارا
" کارنت شدن کیس:آپریل
" مصاحبه :3 JULAY
" دریافت کلیرنس:دقیقه 90
" دریافت وبزا:اینقدر گفتیم این جمعه آخرش هم جمعه شد28/09/2012
" ورود به آمریکا : دسامبر انشاالله
تشکر کنندگان: mirman ، bakhshandehgy ، ghorbat ، mansour*** ، shkhmo ، shadin_n ، daria ، Hediyeh
دوست عزيز ضمن تشكر از شما ، من اگه بخوام براي يكروز نامه را بگيرم امكانش هست؟ بانك پارسيان صبح حساب بازكنم، نامه را بگيرم تا ظهر هم برداشت كنم؟
since 2012
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، shkhmo
(2012-05-12 ساعت 01:12)maka2 نوشته:  دوست عزيز ضمن تشكر از شما ، من اگه بخوام براي يكروز نامه را بگيرم امكانش هست؟ بانك پارسيان صبح حساب بازكنم، نامه را بگيرم تا ظهر هم برداشت كنم؟

maka2 جان من اطلاع دقیقی از بانک پارسیان به طور مشخص ندارم، چون حسابم پارسیان نیست اما اگه به تجربیات بقیه کاربرها توجه کنین غالبا بانک ها در گواهی تمکن تاریخ گشایش حساب رو درج می کنن و اینکه همان روز صبح حساب باز کنین تصور نمی کنم فکر هوشمندانه ای باشه. پیشنهاد می کنم یک حساب بانکی که از قبل داشتین ( حالا هر بانکی) رو شارژ کنین و بعد از گرفتن گواهی مبلغی که واریز کرده بودین رو برداشت کنین چون در این صورت تاریخ گشایش حساب نزدیک نیست و شبهه ای هم ایجاد نمی کنه

تشکر کنندگان: ghorbat ، shkhmo ، shadin_n
(2012-05-12 ساعت 01:12)maka2 نوشته:  دوست عزيز ضمن تشكر از شما ، من اگه بخوام براي يكروز نامه را بگيرم امكانش هست؟ بانك پارسيان صبح حساب بازكنم، نامه را بگيرم تا ظهر هم برداشت كنم؟

بانک پارسیان پرینت روز قبل رو میده . یعنی اگه شما امروز پول رو به حساب ریختید فردا میتونید پرینت بگیرید.

نمیتونید از بانک دیگه ای پرینت بگیرید؟ چون اینکه از افتتاح حسابتون 1 روز گذشته باشه و پرینت گرفته باشید و توی حسابتونم پول زیادی باشه شاید جالب نباشه
تشکر کنندگان: smith ، shadin_n ، ghorbat ، shkhmo
اسپانسر من تو اون قسمت آخر i134 نوشته كه به مدت 1 سال من را تامين مالي و جاي خواب و ........ آيا اين تاثير ميذاره ..اينم متشكر از پيشنهاد خواهرم به اسپانسرمم! آيا مشكلي در اخذ ويزا پيش مياد؟
شماره کیس : 2012AS00051XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15جولای
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 آوريل
تاریخ دریافت نامه دوم:19 آوريل
[/size]تاریخ مصاحبه: اواسط جون
تاریخ دریافت ویزا:-برك ابي 14 جون-کلیرنس 31 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا 1 دسامبر
هزینه ها : 7 تومن عکس+89 تومن دی اچ ال+

تشکر کنندگان: ghorbat ، smith ، shkhmo ، shadin_n
من مدارك مربوط به اسپانسرم رو فراموش كردم پست كنم. فرصت پست كردن هم ندارم چون 2 هفته ديگه مصاحبه دارم.بنظرتون بهشون ايميل بزنم يا روز مصاحبه ببرم؟ خيلي نگرانم
شماره کیس : 2012AS00036XXX
کنسولگری:آنكارا
تاریخ دریافت گرین کارت: sep2012
با سلام خدمت همه دوستان...
من امروز از پست TNT واسه ارسال مدارک به سفارت سوال کردم گفتش هیچ پستی به سفارت آمریکا تو ترکیه بسته نمی فرسته حتی DHL باید مسافری بدی بره...!!!
چرا اینجوریه..!!!؟؟
چه جوری بعضی دوستان DHL کردن...!!؟؟
لطفآ دوستان که اطلاعات دارن یه توضیحی بدن...
با تشکر...
شماره کیس : ***AS00059
تاریخ مطلع شدن از قبولی: 10 Sep
تاریخ ارسال فرم ها به آمریکا: Oct 04
تاریخ مصاحبه : 13 June
تاریخ دریافت ایمیل تاریخ مصاحبه: 21 april
تاریخ دریافت ویزا: Big Grin June 15
هزینه ها: عکس 4000 + پست TPG 69000 + ترجمه 90000 + عکس 5000 + واکسن 40000 + بلیط و هتل 830000
(2012-05-12 ساعت 13:16)mohajersara12 نوشته:  من مدارك مربوط به اسپانسرم رو فراموش كردم پست كنم. فرصت پست كردن هم ندارم چون 2 هفته ديگه مصاحبه دارم.بنظرتون بهشون ايميل بزنم يا روز مصاحبه ببرم؟ خيلي نگرانم
دوست عزیز یه ایمیل بزن و قضیه را براشون توضیح بده و نتیجه مکاتباتتونو پرینت بگیر با خودت ببر سفارت ....! ولی تا جایی که من اطلاع دارم و بر طبق گفته دوستان با تجربه تر مشکلی پیش نمیاد . حالا من نمیدونم به غیر از اسپانسر گواهی حساب ارائه دادین یا نه !!؟؟ اگر که گواهی ارائه دادین 100 درصد که هیچ مشکلی نیست . ولی جای نگران نیست !! دوستهانی بودن که در روز مصاحبه آفیسر حالا بنا بر هر دلیلی گواهی آنها را قبول نکرده و یا گفته کمه ، و بعد بهشون گفته که بعداً ارسال کنید و کسری خوردن . ولی شما در روز مصاحبه که همراهتون هست حداقل و مشکلی نیست Wink با آرزوی موفقیت Big Grin
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: shkhmo ، mohajersara12 ، shadin_n
(2012-05-12 ساعت 13:22)Superman نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان...
من امروز از پست TNT واسه ارسال مدارک به سفارت سوال کردم گفتش هیچ پستی به سفارت آمریکا تو ترکیه بسته نمی فرسته حتی DHL باید مسافری بدی بره...!!!
چرا اینجوریه..!!!؟؟
با تشکر...

DHLميفرستد .ما فرستاديم.
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
تشکر کنندگان: shkhmo ، shadin_n
(2012-05-12 ساعت 13:22)Superman نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان...
چرا اینجوریه..!!!؟؟
با تشکر...

سلام دوست عزیز ، اگه جو نداده باشم همین 1 ساعت پیش از دفتر مرکزی پست DHL واقع در خیابان وزراء تهران مدارک را ارسال کردیم !!! و اصلاً هیچ مشکلی نبود Big Grin
دوستان بلاخره نوبت ما هم شد ، امروز پس از کلی زحمت ، استرس و بدو بدو تونستیم مدارک مورد نیاز را برای سفارت ارسال کنیم . . . و یه جورایی اصلاً انگار راحت شدم و الان بی صبرانه منتظر روز مصاحبه هستیم !!! من همه دوستان را دعا میکنم و برای همه آرزوی موفقیت میکنم !! خوبیش اینه که حداقل به این فکر میکنم که یه مسافرت ترکیه را افتادیم ....

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: Superman ، frz61 ، shkhmo ، shadin_n ، edge ، کیانا
اسپانسر من تو اون قسمت آخر i134 نوشته كه به مدت 1 سال من را تامين مالي و جاي خواب و ........ آيا اين تاثير ميذاره ..اينم متشكر از پيشنهاد خواهرم به اسپانسرمم! آيا مشكلي در اخذ ويزا پيش مياد؟ بهنر نبود مي نوشت تا زماني كه احتياج دارد AS LONG AS NEEDED
هنوز نفرستاده بهش بگم عوضش كنه! بعد پرداخت ماليات سال 2011 كافيه؟ يا 3 سال اخير

تشکر کنندگان: shkhmo ، ghorbat ، shadin_n
Dhl ارسال ميكنه فكر كنم با ٧٨ تومان، مشكل هم نداره .
since 2012
(2012-05-12 ساعت 01:36)poone59 نوشته:  

maka2 جان من اطلاع دقیقی از بانک پارسیان به طور مشخص ندارم، چون حسابم پارسیان نیست اما اگه به تجربیات بقیه کاربرها توجه کنین غالبا بانک ها در گواهی تمکن تاریخ گشایش حساب رو درج می کنن و اینکه همان روز صبح حساب باز کنین تصور نمی کنم فکر هوشمندانه ای باشه. پیشنهاد می کنم یک حساب بانکی که از قبل داشتین ( حالا هر بانکی) رو شارژ کنین و بعد از گرفتن گواهی مبلغی که واریز کرده بودین رو برداشت کنین چون در این صورت تاریخ گشایش حساب نزدیک نیست و شبهه ای هم ایجاد نمی کنه

بله منطقيش همينه! از حسابهاي قديمي ميگيرم.
ممنون از شما و 3rip عزيز
since 2012
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، 3rip ، shkhmo
با سلام.
خانم يكي از دوستان من امسال برنده شده. يه مشكلي دارن.
دوستم سربازي نرفته يعني مشمول بوده اما غيبت داشته(نرفته سربازي)
الانم پاسپورت نداره.
راه حلي داره؟ خانمش مي‌تونه تنها بره؟
با توجه به اينكه خودش غيبت خورده مي‌تونه وثيقه و اينطور چيزا بذاره؟
از دوستان امسال كسي مشكل اينطوري نداشته؟
ارادتمند
CN : 37xxx
رويت قبولي : 15 july
ارسال فرم‌ها : 17 july
سفارت : آنكارا
دريافت نامه دوم : 7 march
تاريخ مصاحبه : 7 may
تاريخ كليرنس : June 4
تاريخ دريافت ويزا : 14 June
ورود به آمريكا : August 27
دريافت گرين كارت : 10 September
محل اقامت : San Diego
تشکر کنندگان: shkhmo ، ghorbat ، shadin_n
سپانسر من تو اون قسمت آخر i134 نوشته كه به مدت 1 سال من را تامين مالي و جاي خواب و ........ آيا اين تاثير ميذاره ..اينم متشكر از پيشنهاد خواهرم به اسپانسرمم! آيا مشكلي در اخذ ويزا پيش مياد؟ بهنر نبود مي نوشت تا زماني كه احتياج دارد AS LONG AS NEEDED
هنوز نفرستاده بهش بگم عوضش كنه! بعد پرداخت ماليات سال 2011 كافيه؟ يا 3 سال اخير

تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، shkhmo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان