کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-05-11 ساعت 14:04)3rip نوشته:  
(2012-05-11 ساعت 12:10)Hamed112 نوشته:  دوستان سلام من فردا مداركمو پست ميكنم چند سوال دارم
بنظر شما هم فرم يك صفحه اى هم دو صفحه اى رو بگذارم اشكال داره؟
٢-اين مدارك درست كم و كسرى نداره؟؟
اصل ترجمه (ديپلم+پيش دانشگاهى+مدرك دانشگاه+ريز نمرات)+(شناسنامه-كارت ملى-كارت معافيت)
٢ قطعه عكس با پشت نويسى
پرينت بانك
كپى مدارك بالا با توجه به اينكه در تاييد ترجمه ها هم هست(شناسنامه كارت ملى مدارك تحصيلى.....)
٣- در ضمن من مدارك اسپانسرم دير بدستم ميرسه ايرادى نداره دارم با خودم ميبرم؟پرينت بانك رو براى همين جور كردم.
در نهايت فرم انكارا
نامه ى دوم نيازى نيست بفرستيم؟
دوستان فرم انکرا رو دستی پر کنیم یا با pdf
باید فرم DSP رو دوباره بفرستیم یا نه طبق این لینک
http://turkey.usembassy.gov/media/pdfs/i...101510.pdf
جالبه باز اینجا فرم 2 صفحه ای هستش چقدر اینا تناقض دارن
با ارزوى موفقيت براى همه عزيزان ممنون ميشم راهنمايى كنين.

من محض احتیاط برگه دوم هم فرستادم
کپی صفحات گذرنامه یادتون نره
سلام .
کپی صفحات گذرنامه باید رنگی باشه؟ یا سیاه سفید هم میشه؟
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، shkhmo
سلام
یکی از دوستان گفته که سند ازدواج 2 نسخه ترجمه شده باید داشته باشیم. چون افسر مصاحبه کننده روز مصاحبه هم یه نسخه ترجمه دیگه رو از دوستمون خواسته.

شما ها 1 نسخه آماده کردین یا 2 تا؟ راستی یادم رفت بگم که این دوستمون توی تاپیک مربوط به تهیه بلطی، هتل و ... برای سفر به ترکیه، مطرح کرده.
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
سلام دوستان. از بین دوستان کسی هست که با معافیت تحصیلی رفته باشه مصاحبه و ویزام هم گرفته باشه ؟، یا اینکه پروسه clearance را داره طی می کنه ؟
(2012-05-11 ساعت 14:56)us0912 نوشته:  
(2012-05-11 ساعت 14:04)3rip نوشته:  
(2012-05-11 ساعت 12:10)Hamed112 نوشته:  دوستان سلام من فردا مداركمو پست ميكنم چند سوال دارم
اصل ترجمه (ديپلم+پيش دانشگاهى+مدرك دانشگاه+ريز نمرات)+(شناسنامه-كارت ملى-كارت معافيت)
٢ قطعه عكس با پشت نويسى
پرينت بانك
كپى مدارك بالا با توجه به اينكه در تاييد ترجمه ها هم هست(شناسنامه كارت ملى مدارك تحصيلى.....)
٣- در ضمن من مدارك اسپانسرم دير بدستم ميرسه ايرادى نداره دارم با خودم ميبرم؟پرينت بانك رو براى همين جور كردم.
در نهايت فرم انكارا

من محض احتیاط برگه دوم هم فرستادم
کپی صفحات گذرنامه یادتون نره
سلام .
کپی صفحات گذرنامه باید رنگی باشه؟ یا سیاه سفید هم میشه؟

آقا چرا موضوع را پیچیده میکنید. مگه MRI میخواین بفرستین که باید رنگی باشه ! در ضمن لینک بالا مربوط به ویزاهای مهاجرتی هست نه لاتاری
شماره کيس: 2012AS00043xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: July 20, 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط کی سی سی : July 25, 2011
تاريخ مصاحبه: 6th June - برگه آبي
تاريخ دريافت کليرنس: (16th July ( 40 days
تاريخ دريافت ويزا:21st July
تعداد نفرات کيس : 3

Everything will be changedSmile
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، shkhmo ، behzad7

سلام دوستان من یک اسپانسر خوب دارم اما راستش در حال حاضر به زحمت میتونم پول کافی برا سفر ترکیه ام هم جور کنم.به نظرتون ایراد میگیرن و باید حتما پرینت حساب هم باشه؟اگه نخوام و نتونم از کسی پول قرض کنم چقدر میتونه شانسمو کم کنه؟
تشکر کنندگان: shadin_n ، shkhmo
(2012-05-11 ساعت 18:59)mirman نوشته:  سلام دوستان من یک اسپانسر خوب دارم اما راستش در حال حاضر به زحمت میتونم پول کافی برا سفر ترکیه ام هم جور کنم.به نظرتون ایراد میگیرن و باید حتما پرینت حساب هم باشه؟اگه نخوام و نتونم از کسی پول قرض کنم چقدر میتونه شانسمو کم کنه؟
دوست عزیز سلام ، به نظر من اگر اسپانسر قوی داشته باشی به مراتب بهتر است چون دولت آمریکا میخواد مطمئن بشه که شما پس از ورود به اونجا مشکل مالی پیدا نکنید و اسپانسر به مراتب برای آنها ملموستر هست !! البته این قانون نیست . و به نظر من شما بجای نگرانی از نداشتن موجودی حساب بهتر است که از اسپانسرتون مطمئن باشید که خدایی نکرده دقیقه 90 پشت شما را خالی نکند . . . چون میدونید که اسپانسر شدن مراحل خودشو داره و ممکنه که اصلاً آشنا یا فامیل شما واجد شرایط نباشن و این قضیه را حالا به هر دلیلی نتونن برای شما باز گو کنند !!! و واقعاً توقع اسپانسر شدن را از دوستان یا آشنایان داشتن یکم متوقعانه است . و اگر دوستانی که خودشون دنبال اسپانسر میگردند اگر از مراحل بعدی اگاه باشند به مراتب ترجیح میدن که گواهی موحودی حساب ببرن . . . !!!! اگر به تاپیک مربوطه مراجعه کنید اطلاعات کاملتری را متوجه میشید .Wink
پایدار و پیروز باشین Big Grin
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: shadin_n ، mirman ، amirh ، shkhmo
٢ قطعه عكس با پشت نويسى
پرينت بانك
در نهايت فرم انكارا
باسلام خدمت دوست عزیز ضمن آرزوی موفقیت برای شما و همه دوستان ( و خودم . . .!Tongue ) نظر خودمو در رابطه با سئوالاتتون عرض میکنم
1 - دوست عزیز ظاهراً دوست داری 2 صفحه ای را ارسال کنی !Smile خب اگه اطلاعاتی نیست که باعث بررسی بیشتر بشه خب ارسال کن !!!! ولی وقتی خودشون نخواستن من واقعاً نمیدونم چه اصراری دارین .Big Grin
2 - بله 2 قطعه عکس .
3- فکر نمیکنم مشکلی باشه !!!
4- من خودم میفرستم نامه دوم را .
یه نظر شخصی خودمو را بگم ، البته من خودم بارها گفتم که دوستان نظر شخصی ندن !!!!!Tongue به نظر من وظیفه هر فردیه که قبل از ارسال مدارک حداقل یکبار مدارک مورد نیاز را از روی ساختار سفارت مطالعه کنه . . .!!!! و خیلی راحت متوجه تمام این ابهامات میشیم ! من این چند مراحل را در فرم سفارت ایجا مینویسم : ( البته دوستان و استادان مرا ببخشن اگر پررویی کردم و من میدونم که همه متوجه مراحل کار شدن ولی برای اطلاع رسانی بد نیست .
مدارک مورد نیاز
1- کپی کامل از پاسپورت ( دیگه رنگی یا سیاه و سفید را نگفته که دوستان روش حساسیت دارن ) فقط گفته که از زمان صدور ویزا 8ماه اعتبار داشته باشه .
2- آخرین مدرک تحصلیه فرد برنده . و در صورت نداشتن مدرک تحصیلی ، ارئه گواهی کار لازم است . ( حالا دوستان بیان از مدرک آمادگی را تا مدرک دکترا بفرستن ، تازه اصلاً برای مدرک همراه چیزی نگفته !!!!! )
3 - شناسنامه و کارت ملی .
4 - کپی سند ازدواج . ( 2 سری کپی تهیه شود )
5 -مدارک مربوط به طلاق و فوت در صورت وجود .
6- مدارک مالی و یا همان اسپانسر ( داخل فرم بصورت تاکیدی گفته که برای هر فرد از اعضای خانواده باید جداگانه فراهم بشه !!! البته من فکر میکنم که منظرشون اینه که مثلاً اگه خانواده 3 نفر هستند برای یک خانواده 3 نفره مثلاً موجودی حساب را تهیه کنین نه این که بگین چون برنده یک نفر است و برای یک نفر موجودی یا اسپانسر تهیه کنین . . . و خیلی از دوستان بودن که فقط یک گواهی برده بودن و هیچ مشکلی هم پیش نیومده )
7- گواهی پلیس برای تمام افراد بالای 16 سال ( البته برای ایرانیانی که در داخل ایران زندگی میکنن لازم نیست و اگر شما در هر کشوری بیشتر از 6 ماه اقامت داشتین برای آن کشور لازم است .
8 - کارت پایان خدمت یا معافیت .
9 - مدارک دادگاه یا زندان در صورت وجود .
10 - مدارک دیگر دادگاه با موضوعات دیگه مثلاً در رابطه با اسم ، سن و از این دسته موضوعات . در صورت وجود .
11 - تکمیل فرم یک صفحه ای در انتهای ساختار ( اگر توجه کنید به یک فرم اشاره کرده و نگفته که تکمیل فروم !!!! قابل توجه دوستان حساس Big Grin )
12- در این شماره اعلام کرده که تمام مدارک بالا باید فقط ترجمه رسمی بشه و نیازی به تایید وزارت امور خارجه نیست .
13- 2 قطعه عکس 5 در 5 بر طبق مشخصات مطرح شده .
14 - در پایان اطلاع داده که اصل تمام این مدارک در روز مصاحبه همراهتمون باشه به همین سادگی تموم شد .Big Grin
حالا دوستان هر طوری که دوست دارن مدارک ارسال کنن !!!!!!!!!!! این چیزی هست که از ماها دقیقاً خواستن . دوست دارین تمام مدارک تحصیلیه فرد برنده و فرد همراه ،کپی رنگی پاسپورت ، گواهی اشتغال به کار ( البته برای یکسری لازمه ولی نه برای همه )، دو سری ترجمه ، تکمیله فرم 2 صفحه ای ، تهیه ریز نمرات ( البته برای یکسری افراد لازمه ولی نه برای همه ) ، آدرس تمام فامیلا ، عکسهای خانوادگی ، اطلاعات مربوط به ماشین هایی که داشتین Big Grin ، اطلاعات مربوط به همسایگان و تمام ادرس هایی که در چند سال پیش رفتین و هر چی که به نظرتون میرسه را برای سفارت ارسال کنید . . . !!!!Big Grin
این همه دوستای با تجربه به کرات تاکید کردن که اطلاعات اضافی ندین و اینقدر بزرگ نمایی نکنین، ولی خب بعضی افراد روی این قضیه حساسیت اضافی و بی مورد بخرج میدن و متاسفانه تبدیل میشه به یه قانون !!!! درسته که دوستانی بودن که این کارها را انجام دادن و موفق شدن ویزا یکضرب بگیرن ولی این قانون نیست و بودن کسانی که این اطلاعات را ندادن و ویزای یکضرب گرفتن .
به امید موفقیت هممون !!!Tongue
ارادتمند همه دوستان گل مهاجرسرا هم هستیم .

تشکر کنندگان: shadin_n ، bakhshandehgy ، Superman ، a.behzadi ، Hamed112 ، H-K ، bazad ، vroom ، atisland ، schaghayegh ، shkhmo ، daria ، behzad7 ، h4di
سلام .یک سوال داشتم توی فرمی که باید بفرستیم برای مصاحبه منظور از c/o چیه؟اگه کسی کمک کنه خیلی ممنون میشم
تشکر کنندگان: mirman ، ghorbat ، shkhmo ، shadin_n
(2012-05-11 ساعت 20:12)naser_hosseini نوشته:  سلام .یک سوال داشتم توی فرمی که باید بفرستیم برای مصاحبه منظور از c/o چیه؟اگه کسی کمک کنه خیلی ممنون میشم
این سوال منم هست ممنون میشم کسی جواب بدهShy
تشکر کنندگان: ghorbat ، shkhmo ، shadin_n
(2012-05-11 ساعت 20:12)naser_hosseini نوشته:  سلام .یک سوال داشتم توی فرمی که باید بفرستیم برای مصاحبه منظور از c/o چیه؟اگه کسی کمک کنه خیلی ممنون میشم
دوست عزیز منظور اسم آن شخصی هست که شما آدرسش را دادین در آمریکا که اگر شما در آن آدرس تشریف نداشتین مدارک شما را به آن شخص تحویل بدن .Smile

تشکر کنندگان: h4di ، shadin_n ، shkhmo ، behzad7
(2012-05-11 ساعت 19:20)ghorbat نوشته:  [quote='mirman' pid='171981' dateline='1336746599']

سلام دوستان من یک اسپانسر خوب دارم اما راستش در حال حاضر به زحمت میتونم پول کافی برا سفر ترکیه ام هم جور کنم.به نظرتون ایراد میگیرن و باید حتما پرینت حساب هم باشه؟اگه نخوام و نتونم از کسی پول قرض کنم چقدر میتونه شانسمو کم کنه؟
دوست عزیز سلام ، به نظر من اگر اسپانسر قوی داشته باشی به مراتب بهتر است چون دولت آمریکا میخواد مطمئن بشه که شما پس از ورود به اونجا مشکل مالی پیدا نکنید و اسپانسر به مراتب برای آنها ملموستر هست !! البته این قانون نیست . و به نظر من شما بجای نگرانی از نداشتن موجودی حساب بهتر است که از اسپانسرتون مطمئن باشید که خدایی نکرده دقیقه 90 پشت شما را خالی نکند . . . چون میدونید که اسپانسر شدن مراحل خودشو داره و ممکنه که اصلاً آشنا یا فامیل شما واجد شرایط نباشن و این قضیه را حالا به هر دلیلی نتونن برای شما باز گو کنند !!! و واقعاً توقع اسپانسر شدن را از دوستان یا آشنایان داشتن یکم متوقعانه است . و اگر دوستانی که خودشون دنبال اسپانسر میگردند اگر از مراحل بعدی اگاه باشند به مراتب ترجیح میدن که گواهی موحودی حساب ببرن . . . !!!! اگر به تاپیک مربوطه مراجعه کنید اطلاعات کاملتری را متوجه میشید .Wink
پایدار و پیروز باشین Big Grin
مرسی از راهنمایی خوبتون
تشکر کنندگان: ghorbat ، mansour*** ، MPU ، shadin_n ، shkhmo
(2012-05-11 ساعت 20:29)mirman نوشته:  
این سوال منم هست ممنون میشم کسی جواب بدهShy

اگر شما آنجایی که زندگی می‌کنید منزل خودتان نباشد، مثلا نزد خواهر، دایی یا هرکس دیگر زندگی می‌‌کنید که بجای نام شما، یعنی گیرنده نامه، نام او در روی زنگ درب منزل نوشته شده است، در اولین خط آدرس می‌نویسید c/o به معنیِ نزدِ فلانی. در غیر این‌ صورت خالی بگذارید. این به خاطر این است که پستچی که نامه شما را می‌آورد، اگر روی زنگ منزل ، اسم شما را نبیند، پیش خود فکر نکند که آدرس را اشتباهی آمده و نامه را برگشت بزند.
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، shkhmo
با سلام خدمت دوستان...
می خواستم بدونم این UPS چیه...یه نوع شرکت پستیه..!؟!!
شماره کیس : ***AS00059
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مطلع شدن از قبولی: 10 Sep
تاریخ ارسال فرم ها به آمریکا: Oct 04
تاریخ مصاحبه : 13 June
تاریخ دریافت ایمیل تاریخ مصاحبه: 21 april
تاریخ دریافت ویزا: Big Grin June 15
هزینه ها: عکس 4000 + پست TPG 69000 + ترجمه 90000 + عکس 5000 + واکسن 40000 + بلیط و هتل 830000
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، shkhmo
بله ، شرکت پستی امریکاییست که در ایران فعالیت ندارد.
since 2012
تشکر کنندگان: ghorbat ، Superman ، mirman ، shkhmo ، shadin_n
(2012-05-11 ساعت 20:12)ghorbat نوشته:  
٢ قطعه عكس با پشت نويسى
پرينت بانك
در نهايت فرم انكارا
باسلام خدمت دوست عزیز ضمن آرزوی موفقیت برای شما و همه دوستان ( و خودم . . .!Tongue ) نظر خودمو در رابطه با سئوالاتتون عرض میکنم
1 - دوست عزیز ظاهراً دوست داری 2 صفحه ای را ارسال کنی !Smile خب اگه اطلاعاتی نیست که باعث بررسی بیشتر بشه خب ارسال کن !!!! ولی وقتی خودشون نخواستن من واقعاً نمیدونم چه اصراری دارین .Big Grin
2 - بله 2 قطعه عکس .
3- فکر نمیکنم مشکلی باشه !!!
4- من خودم میفرستم نامه دوم را .
یه نظر شخصی خودمو را بگم ، البته من خودم بارها گفتم که دوستان نظر شخصی ندن !!!!!Tongue به نظر من وظیفه هر فردیه که قبل از ارسال مدارک حداقل یکبار مدارک مورد نیاز را از روی ساختار سفارت مطالعه کنه . . .!!!! و خیلی راحت متوجه تمام این ابهامات میشیم ! من این چند مراحل را در فرم سفارت ایجا مینویسم : ( البته دوستان و استادان مرا ببخشن اگر پررویی کردم و من میدونم که همه متوجه مراحل کار شدن ولی برای اطلاع رسانی بد نیست .
مدارک مورد نیاز
1- کپی کامل از پاسپورت ( دیگه رنگی یا سیاه و سفید را نگفته که دوستان روش حساسیت دارن ) فقط گفته که از زمان صدور ویزا 8ماه اعتبار داشته باشه .
2- آخرین مدرک تحصلیه فرد برنده . و در صورت نداشتن مدرک تحصیلی ، ارئه گواهی کار لازم است . ( حالا دوستان بیان از مدرک آمادگی را تا مدرک دکترا بفرستن ، تازه اصلاً برای مدرک همراه چیزی نگفته !!!!! )
3 - شناسنامه و کارت ملی .
4 - کپی سند ازدواج . ( 2 سری کپی تهیه شود )
5 -مدارک مربوط به طلاق و فوت در صورت وجود .
6- مدارک مالی و یا همان اسپانسر ( داخل فرم بصورت تاکیدی گفته که برای هر فرد از اعضای خانواده باید جداگانه فراهم بشه !!! البته من فکر میکنم که منظرشون اینه که مثلاً اگه خانواده 3 نفر هستند برای یک خانواده 3 نفره مثلاً موجودی حساب را تهیه کنین نه این که بگین چون برنده یک نفر است و برای یک نفر موجودی یا اسپانسر تهیه کنین . . . و خیلی از دوستان بودن که فقط یک گواهی برده بودن و هیچ مشکلی هم پیش نیومده )
7- گواهی پلیس برای تمام افراد بالای 16 سال ( البته برای ایرانیانی که در داخل ایران زندگی میکنن لازم نیست و اگر شما در هر کشوری بیشتر از 6 ماه اقامت داشتین برای آن کشور لازم است .
8 - کارت پایان خدمت یا معافیت .
9 - مدارک دادگاه یا زندان در صورت وجود .
10 - مدارک دیگر دادگاه با موضوعات دیگه مثلاً در رابطه با اسم ، سن و از این دسته موضوعات . در صورت وجود .
11 - تکمیل فرم یک صفحه ای در انتهای ساختار ( اگر توجه کنید به یک فرم اشاره کرده و نگفته که تکمیل فروم !!!! قابل توجه دوستان حساس Big Grin )
12- در این شماره اعلام کرده که تمام مدارک بالا باید فقط ترجمه رسمی بشه و نیازی به تایید وزارت امور خارجه نیست .
13- 2 قطعه عکس 5 در 5 بر طبق مشخصات مطرح شده .
14 - در پایان اطلاع داده که اصل تمام این مدارک در روز مصاحبه همراهتمون باشه به همین سادگی تموم شد .Big Grin
حالا دوستان هر طوری که دوست دارن مدارک ارسال کنن !!!!!!!!!!! این چیزی هست که از ماها دقیقاً خواستن . دوست دارین تمام مدارک تحصیلیه فرد برنده و فرد همراه ،کپی رنگی پاسپورت ، گواهی اشتغال به کار ( البته برای یکسری لازمه ولی نه برای همه )، دو سری ترجمه ، تکمیله فرم 2 صفحه ای ، تهیه ریز نمرات ( البته برای یکسری افراد لازمه ولی نه برای همه ) ، آدرس تمام فامیلا ، عکسهای خانوادگی ، اطلاعات مربوط به ماشین هایی که داشتین Big Grin ، اطلاعات مربوط به همسایگان و تمام ادرس هایی که در چند سال پیش رفتین و هر چی که به نظرتون میرسه را برای سفارت ارسال کنید . . . !!!!Big Grin
این همه دوستای با تجربه به کرات تاکید کردن که اطلاعات اضافی ندین و اینقدر بزرگ نمایی نکنین، ولی خب بعضی افراد روی این قضیه حساسیت اضافی و بی مورد بخرج میدن و متاسفانه تبدیل میشه به یه قانون !!!! درسته که دوستانی بودن که این کارها را انجام دادن و موفق شدن ویزا یکضرب بگیرن ولی این قانون نیست و بودن کسانی که این اطلاعات را ندادن و ویزای یکضرب گرفتن .
به امید موفقیت هممون !!!Tongue
ارادتمند همه دوستان گل مهاجرسرا هم هستیم .

سلام دوست عزیز
دستت درد نکنه واقعاً لازم بود....آفرین
شماره کیس :***2012as000067
تاریخ دریافت نامه قبولی:27julay
کنسولگری:آنکارا
" کارنت شدن کیس:آپریل
" مصاحبه :3 JULAY
" دریافت کلیرنس:دقیقه 90
" دریافت وبزا:اینقدر گفتیم این جمعه آخرش هم جمعه شد28/09/2012
" ورود به آمریکا : دسامبر انشاالله
تشکر کنندگان: atisland ، ghorbat ، shkhmo ، کیانا ، shadin_n ، saher ، msi ، آزی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان