کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-05-17 ساعت 00:14)mahyar66 نوشته:  
(2012-05-16 ساعت 23:41)bakhshandehgy نوشته:  
(2012-05-16 ساعت 22:58)mahyar66 نوشته:  
(2012-05-16 ساعت 22:09)poone59 نوشته:  [quote='ghorbat' pid='173810' dateline='1337187770']
من هم امضای تو پلسپورتم با امضای زیر فرم های kcc فرق داره !!!؟؟؟ دوستان با تجربه که مصاحبه تشریف بردن یه کمک به ما بدن که ما باید چیکار کنیم !!!؟؟؟ یه موقع سر این قضیه بهمون گیر ندن ؟؟؟ لازمه اصلاً خودمون بهشون زود بگیم قبل از قسم خوردن یا مهم نیست . ؟؟؟ ممنونم از لطف شما .

ای بابا! یعنی فقط من توی پاسپورتم امضا ندارم؟ Cool
منم نداشتم ! ولی تو فرودگاه واسه گرفتن ارز دولتی بهم گفتن امضا کن:دی! تو صفحه ی 2 پاستون یه جا خالی هست داخل اونو باید امضا کنین.

من وهمسرم هم تو پاسمون امضا نداریم. اگه تو فرودگاه گفتن امضا کنید همون امضای خارجکی رو بکنیم دیگه؟

نه! امضا خودتونو بکنید! همون امضایی که تو بانک کردین یا پایین هر برگ رسمی دیگه می کنین. زیادم سخت نگیرید منم وقتی امضا کردم اصلا شبیه هیچ کدوم از امضاهای قبلیم نبود:دی
[/quot
راستش من امضام عوض شده و چون پاسپورتم مال 3 سال پیشه اون موقع اون امضا قدیمیمو زدم ولی موقع پر کردن فرمها اصلا یادم نیست که امضا اولی که تو پاسپورتم بودهر و زدم یا امضا جدیدمو
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
حالا می خوام بدونم آیا میشه یه جورایی به فرمای اولیه که فرستادیم یه نگاهی بندازیم یا اینکه ممکنه تابلو بشه؟
تشکر کنندگان: shkhmo ، کیانا ، ghorbat ، shadin_n
من چند روزه که فکرم خیلی مشغول این قضیست ، وقتی میام سرکار همش حواسم پرته اصلا دست و دلم به کار نمیره، از کسانی که رفتند مصاحبه خواهش می کنم بهم بگن آیا اگه تو فرمای اولیم یه چند تا تاریخو اشتباه زده باشم می تونم به فرما نگاه کنم که درستشون کنم یا اینکه من باید اشتباهمو بگم و خود آفیسر اونارو برام اصلاح میکنه؟
تورو خدا کسانی که رفتند مصاحبه جواب بدن
تشکر کنندگان: shkhmo ، ghorbat ، shadin_n
(2012-05-17 ساعت 06:51)Lucky Forever نوشته:  
(2012-05-16 ساعت 09:32)مانترا نوشته:  
(2012-05-16 ساعت 08:34)schaghayegh نوشته:  
(2012-05-16 ساعت 08:33)مانترا نوشته:  سلام!من دیشب فهمیدم لاتاری برنده شدم...حسابی گیجم! آخه ما واسه کاندا اقدام کرده بودیم و من یک ماه و نیم دیگه مصاحبه دارم به نظرتون چی کار کنم؟دو دلیه بدیه! ما برای منترال کانادا اقدام کردیم ولی اگه مصاحبه قبول شیم ( که احتمال زیاد قبول میشیم) میخوایم بریم تورنتو...ولی الان جریان فرق میکنه! کسی میتونه کمکم کنه که بهترین گزینه رو انتخاب کنم؟؟

لاتاري 2012 يا 2013؟؟؟

2013 ! کممممممممممک

سلام دوست عزیز
شما مطمئن هستی ٢٠١٣ هستش ؟ آخه برای ٢٠١٣ که هنوز تاریخ مصاحبه مشخص نکردن ؟ چون شما نوشتین ١/٥ ماه دیگه مصاحبه دارید ؟!؟
میشه بگید case number با چی شروع میشه؟
منظورم مصاحبه کانادا بود! شماره کیس من دو هزار و خورده ایه ...
تشکر کنندگان: shkhmo ، ghorbat ، shadin_n
(2012-05-17 ساعت 08:49)2000sahar نوشته:  من چند روزه که فکرم خیلی مشغول این قضیست ، وقتی میام سرکار همش حواسم پرته اصلا دست و دلم به کار نمیره، از کسانی که رفتند مصاحبه خواهش می کنم بهم بگن آیا اگه تو فرمای اولیم یه چند تا تاریخو اشتباه زده باشم می تونم به فرما نگاه کنم که درستشون کنم یا اینکه من باید اشتباهمو بگم و خود آفیسر اونارو برام اصلاح میکنه؟
تورو خدا کسانی که رفتند مصاحبه جواب بدن

دوست عزیز ازمطالب قبلی دوستان این بوده که قبل ازقسم به افسربگویید ومدارک به شمابرای اصلاح برگردانده خواهدشد
مطمین باشیدکمترین مشکلی نخواهیدداشت
ولی فراموش نشودهمین الان به kcc هم ایمیل زده وآنها راهم درجریان بگذاروجواب آنهاهم برای روزمصاحبه پرینتی ببرکه اگرکاری پیش آمد مدرکی هم بعنوان جواب ازطرف آنهاداشته باشی
من هم یک تاریخ اشتباه دارم وبه آنهاایمیل زده ام هیچگونه مشکلی نیست باخیال راحت به کارهایت برس ارباب رجوع معطلهWinkBig Grin
شماره کیس :2012AS00073xxx
تاریخ رویت قبولی در سایت:جولای 2012
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:سپتامبر 2011
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس: اپریل ۲۰۱۲
مصاحبه:۱۲جولای ۲۰۱۲
دریافت ویزا:۱۲جولای ۲۰۱۲
ورود به آمریکا:اواخرنوامبر۲۰۱۲
دریافت گرین کارت:خیلی خیلی زودShy
نفرات همراه:۱نفرهمراه
تشکر کنندگان: shkhmo ، mojtaba_k ، Lucky Forever ، ghorbat ، shadin_n
(2012-05-17 ساعت 08:54)مانترا نوشته:  
(2012-05-16 ساعت 08:34)schaghayegh نوشته:  
(2012-05-16 ساعت 08:33)مانترا نوشته:  سلام!من دیشب فهمیدم لاتاری برنده شدم...حسابی گیجم! آخه ما واسه کاندا اقدام کرده بودیم و من یک ماه و نیم دیگه مصاحبه دارم به نظرتون چی کار کنم؟دو دلیه بدیه! ما برای منترال کانادا اقدام کردیم ولی اگه مصاحبه قبول شیم ( که احتمال زیاد قبول میشیم) میخوایم بریم تورنتو...ولی الان جریان فرق میکنه! کسی میتونه کمکم کنه که بهترین گزینه رو انتخاب کنم؟؟

لاتاري 2012 يا 2013؟؟؟

2013 ! کممممممممممک

سلام دوست عزیز
شما مطمئن هستی ٢٠١٣ هستش ؟ آخه برای ٢٠١٣ که هنوز تاریخ مصاحبه مشخص نکردن ؟ چون شما نوشتین ١/٥ ماه دیگه مصاحبه دارید ؟!؟

ببخشید که اشتباه متوجه شدم
همینطور که بقیه دوستان هم گفتن، شما برای هر ٢ کشور اقدام کنید، و در نهایت تصمیم بگیرید که بهترهست کجا بمونید، میتونید فعلا فرمها رو بفرستین تا زمان مصاحبه که مشخص بشه ، شاید تا ان موقع تصمیمتون رو گرفته باشید

شماره کیس: 2012AS00062xxx
کنسولگری: Kuala Lumpur
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 29/07/2011
تاریخ کارنت شدن کیس: May 2012
تاریخ مصاحبه: 5th of June 2012
تعداد : ۲ نفر
تاریخ دریافت ویزا : 7th of june 2012
هزینه ها: 4000 رینگیت مالزی
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، shkhmo
(2012-05-16 ساعت 22:09)poone59 نوشته:  
(2012-05-16 ساعت 21:32)ghorbat نوشته:  من هم امضای تو پلسپورتم با امضای زیر فرم های kcc فرق داره !!!؟؟؟ دوستان با تجربه که مصاحبه تشریف بردن یه کمک به ما بدن که ما باید چیکار کنیم !!!؟؟؟ یه موقع سر این قضیه بهمون گیر ندن ؟؟؟ لازمه اصلاً خودمون بهشون زود بگیم قبل از قسم خوردن یا مهم نیست . ؟؟؟ ممنونم از لطف شما .

ای بابا! یعنی فقط من توی پاسپورتم امضا ندارم؟ Cool
منم نداشتم ! ولی تو فرودگاه واسه گرفتن ارز دولتی بهم گفتن امضا کن:دی! تو صفحه ی 2 پاستون یه جا خالی هست داخل اونو باید امضا کنین.

من وهمسرم هم تو پاسمون امضا نداریم. اگه تو فرودگاه گفتن امضا کنید همون امضای خارجکی رو بکنیم دیگه؟

نه! امضا خودتونو بکنید! همون امضایی که تو بانک کردین یا پایین هر برگ رسمی دیگه می کنین. زیادم سخت نگیرید منم وقتی امضا کردم اصلا شبیه هیچ کدوم از امضاهای قبلیم نبود:دی

مرسي از پاسختون. اگه ما بخواهيم از خير اين نفري 400 دلار بگذريم باز بايد توپاسپورتمون جايي را امضا بزنيم؟ فكر كنم كه اين قضيه امضاي پاسپورت يجورايي برامون شر بشه. آخه براي يكي از دوستان من هم اتفاق افتاده البته نميدونم قضيش مشابهت با مورد ما - لاتاري - داره يا نه فقط ميگم كه به فكر باشيم همچنين نمي خوام كسي رو بترسونم يا افعال منفي بكار ببرم ولي يكي از دوستان من پذيرش دكتري گرفته بود سال 2010 از MIT فقط بخاطر امضا ريجكت شد خودش مي گفت هرچي گفتم كه امضا همون sign هستش وفقط يك علامت و نشان و ما توكشور مون اينجوري امضا ميكنيم و اين يكي امضا بين المللي من است تو مغزش نرفت كه نرفت البته راست و دروغش بعهده راوي من فقط نقل قول كردم ولي فكر كنم راست مي گفت چون تا مدتها دپرس بود و عصبي وهمش خودش فحش ميداد. من كه فكر كنم اين قضيه امضا بگير نگير داره يه وقت ديدي گير دادن يه وقت هم اصلان براشون اهميت نداره. من فكر كنم خودم وهمسرم نه دلار بگيريم نه جايي را امضا بزنيم.
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: shkhmo ، shadin_n ، alexander
(2012-05-17 ساعت 11:19)Lucky Forever نوشته:  
(2012-05-17 ساعت 08:54)مانترا نوشته:  
(2012-05-16 ساعت 08:34)schaghayegh نوشته:  لاتاري 2012 يا 2013؟؟؟

2013 ! کممممممممممک

سلام دوست عزیز

ببخشید که اشتباه متوجه شدم
همینطور که بقیه دوستان هم گفتن، شما برای هر ٢ کشور اقدام کنید، و در نهایت تصمیم بگیرید که بهترهست کجا بمونید، میتونید فعلا فرمها رو بفرستین تا زمان مصاحبه که مشخص بشه ، شاید تا ان موقع تصمیمتون رو گرفته باشید

البته باید بگم، یکی از دوستان ما هست که همزمان اقامت کانادا رو گرفت و برنده لاتاری شد ، الان هم کانادا زندگی میکنه، و هر چند ماه یکبار میره امریکا که Green Cardکنسل نشه ،، شاید این هم انتخابی باشه واستون

شماره کیس: 2012AS00062xxx
کنسولگری: Kuala Lumpur
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 29/07/2011
تاریخ کارنت شدن کیس: May 2012
تاریخ مصاحبه: 5th of June 2012
تعداد : ۲ نفر
تاریخ دریافت ویزا : 7th of june 2012
هزینه ها: 4000 رینگیت مالزی
تشکر کنندگان: frz61 ، shkhmo ، shadin_n
(2012-05-17 ساعت 11:33)bakhshandehgy نوشته:  
(2012-05-16 ساعت 22:09)poone59 نوشته:  ای بابا! یعنی فقط من توی پاسپورتم امضا ندارم؟ Cool
مرسي از پاسختون. اگه ما بخواهيم از خير اين نفري 400 دلار بگذريم باز بايد توپاسپورتمون جايي را امضا بزنيم؟ فكر كنم كه اين قضيه امضاي پاسپورت يجورايي برامون شر بشه. آخه براي يكي از دوستان من هم اتفاق افتاده البته نميدونم قضيش مشابهت با مورد ما - لاتاري - داره يا نه فقط ميگم كه به فكر باشيم همچنين نمي خوام كسي رو بترسونم يا افعال منفي بكار ببرم ولي يكي از دوستان من پذيرش دكتري گرفته بود سال 2010 از MIT فقط بخاطر امضا ريجكت شد خودش مي گفت هرچي گفتم كه امضا همون sign هستش وفقط يك علامت و نشان و ما توكشور مون اينجوري امضا ميكنيم و اين يكي امضا بين المللي من است تو مغزش نرفت كه نرفت البته راست و دروغش بعهده راوي من فقط نقل قول كردم ولي فكر كنم راست مي گفت چون تا مدتها دپرس بود و عصبي وهمش خودش فحش ميداد. من كه فكر كنم اين قضيه امضا بگير نگير داره يه وقت ديدي گير دادن يه وقت هم اصلان براشون اهميت نداره. من فكر كنم خودم وهمسرم نه دلار بگيريم نه جايي را امضا بزنيم.
دوستان! چرا قضیه به این سادگی را اینقدر پیچیده می کنید؟Shy
امضای پاس ربطی به ارز نداره.
شما قانونا باید در پاس امضا بکنید. قاعدتا همیشه هم باید یک جور امضا باشد. خیلی از کشورها موقع دادن ویزا بهتون تاکید می کنند که باید امضا کنید. توی سفارت هم بهتون دوباره فرمها را پس می دهند و می خواهند مطابق پاسپورت امضا کنید. موقع ورود به آمریکا هم از شما امضا می گیرند و روی گرین کارت چاپش می کنند تا برای همیشه قابل کنترل باشه. پس گریزی از امضا نیست.
البته ما از اولش نمی دونستیم که قراره این داستانها پیش بیاد، والا یک امضای بین المللی جور می کردیم.Sad
حال که نشده، شما سعی کنید از این به بعد را درست کنید. اگه یادتون هست چه جور روی فرمها را قبلا امضا کردید، همون را توی پاس هم بزنید و روز مصاحبه هم جلوی آفیسر همون را تکرار کنید. اگرنه وقتی بهتون فرمها را داد یواشکی نگاه کنید و کارها را راست و ریست کنید.
موفق و پیروز باشید...Smile
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: shkhmo ، bakhshandehgy ، Serendipity ، shadin_n ، کیانا ، alexander ، Omidooo
(2012-05-17 ساعت 11:58)hoseyn نوشته:  
(2012-05-17 ساعت 11:33)bakhshandehgy نوشته:  
(2012-05-16 ساعت 22:58)mahyar66 نوشته:  منم نداشتم ! ولی تو فرودگاه واسه گرفتن ارز دولتی بهم گفتن امضا کن:دی! تو صفحه ی 2 پاستون یه جا خالی هست داخل اونو باید امضا کنین.
دوستان! چرا قضیه به این سادگی را اینقدر پیچیده می کنید؟Shy
امضای پاس ربطی به ارز نداره.
شما قانونا باید در پاس امضا بکنید. قاعدتا همیشه هم باید یک جور امضا باشد. خیلی از کشورها موقع دادن ویزا بهتون تاکید می کنند که باید امضا کنید. توی سفارت هم بهتون دوباره فرمها را پس می دهند و می خواهند مطابق پاسپورت امضا کنید. موقع ورود به آمریکا هم از شما امضا می گیرند و روی گرین کارت چاپش می کنند تا برای همیشه قابل کنترل باشه. پس گریزی از امضا نیست.
البته ما از اولش نمی دونستیم که قراره این داستانها پیش بیاد، والا یک امضای بین المللی جور می کردیم.Sad
حال که نشده، شما سعی کنید از این به بعد را درست کنید. اگه یادتون هست چه جور روی فرمها را قبلا امضا کردید، همون را توی پاس هم بزنید و روز مصاحبه هم جلوی آفیسر همون را تکرار کنید. اگرنه وقتی بهتون فرمها را داد یواشکی نگاه کنید و کارها را راست و ریست کنید.
موفق و پیروز باشید...Smile

دوست من از شما هم خيلي ممنون بخاطر نقطه نظراتتون . ولي باور كنيد اين قضيه زياد هم ساده و پيش پاافتاده نيست كما اين كه خود شما هم ظاهرا موارد نگراني در اين خصوص داشته ايد. بالاخره اين قضيه و ساير موارد مشابه دغدغه بعضي از دوستان هستش كه هدف سايت هم همينه كه دوستان مسايل را به اشتراك بذارن و بهترين راه حل را انتخاب كنند كه اين كار هم داره انجام ميشه.Smile
نتيجه اين كه دوستاني كه تا حالا پاسپورتشون امضا نكردن اگه جايي امضا خواستن ترجيحا امضا بين المللي بزنن بقيه دوستان هم با توضيح به افيسر - درصورت امكان - بتونن از مشكلات احتمالي كم كنند البته اين نتيجه گيري من. ممنون
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: ghorbat ، hoseyn ، shadin_n ، پرنیان90 ، shkhmo ، behzad7
[=نتيجه اين كه دوستاني كه تا حالا پاسپورتشون امضا نكردن اگه جايي امضا خواستن ترجيحا امضا بين المللي بزنن بقيه دوستان هم با توضيح به افيسر - درصورت امكان - بتونن از مشكلات احتمالي كم كنند البته اين نتيجه گيري من. ممنون
[/quote]

و یک نتیجه گیری دیگه برای بچه های 2013 که یک کپی از فرم هایی که پر می کنید و به KCC می فرستید بگیرید و تا مصاحبه نگه دارید
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: کیانا ، ghorbat ، a.behzadi ، shadin_n ، 3rip ، shkhmo
سلام خیلی از توجهتون ممنونم امید وارم تمام دوستان در همه مراحل موفق باشن
سلام من از تهران در قرعه کشی2012 برنده شدم( با همسر و 2 فرزندم ثبت نام کرده بودم) خیلی دیر متوجه شدم و فرمها را ارسال کردم الان (2012/05/17)بعد از ارسال 2 فرم اولیه دیگر هیچ اقدامی نکرده ام ولی در بولتن سایت دیدم که کیس نامبر من در جولای کارنت خواهد شد ضمنا پست هم آنکارا بوده و مدارک اولیه ( 2 فرم و عکسها) با دی اچ ال ارسال شده بود به کی سی سی رسیده.
اسپانسر ندارم ولی می تونم گواهی بانکی جور کنم و ترجمه سند خونه
خواهشم اینه که اگر هنوز فرصت کافی برای اقدام و گرفتن ویزا دارم لطفاً راهنمائی کنید .
من در مورد چگونگی تعیین وقت دقیق مصاحبه و کارهائی که لازمه حتماً انجام بشه هیچ اقدامی هنوز نکردم . از کجا با شروع کنم و الویت با چه کاری هست ؟ کدوم مدارک حتماً واجب هستن؟ قبل از تعین وقت باید مدارک رو به سفارت بفرستم یا نه؟آیا لازمه با سفارت در آنکارا تماس بگیرم اگه جواب مثبته چطور اینکارو بکنم؟ خلاصه خیلی گیجم و نیاز به راهنمائی بیشتر دارم

Email: ddt1382@yahoo.com
(2012-05-17 ساعت 16:56)ddt نوشته:  سلام خیلی از توجهتون ممنونم امید وارم تمام دوستان در همه مراحل موفق باشن
سلام من از تهران در قرعه کشی2012 برنده شدم( با همسر و 2 فرزندم ثبت نام کرده بودم) خیلی دیر متوجه شدم و فرمها را ارسال کردم الان (2012/05/17)بعد از ارسال 2 فرم اولیه دیگر هیچ اقدامی نکرده ام ولی در بولتن سایت دیدم که کیس نامبر من در جولای کارنت خواهد شد ضمنا پست هم آنکارا بوده و مدارک اولیه ( 2 فرم و عکسها) با دی اچ ال ارسال شده بود به کی سی سی رسیده.
اسپانسر ندارم ولی می تونم گواهی بانکی جور کنم و ترجمه سند خونه
خواهشم اینه که اگر هنوز فرصت کافی برای اقدام و گرفتن ویزا دارم لطفاً راهنمائی کنید .
من در مورد چگونگی تعیین وقت دقیق مصاحبه و کارهائی که لازمه حتماً انجام بشه هیچ اقدامی هنوز نکردم . از کجا با شروع کنم و الویت با چه کاری هست ؟ کدوم مدارک حتماً واجب هستن؟ قبل از تعین وقت باید مدارک رو به سفارت بفرستم یا نه؟آیا لازمه با سفارت در آنکارا تماس بگیرم اگه جواب مثبته چطور اینکارو بکنم؟ خلاصه خیلی گیجم و نیاز به راهنمائی بیشتر دارم

Email: ddt1382@yahoo.com

سلام،
شما بايد يكسري واكسيناسيون انجام بديد، مدارك تحصيلي و شناسايي و اگر ملك و دارايي داريد ترجمه كنيد، منتظر رسيدن نامه دوم كه به صورت ايميل از kcc فرستاده ميشه و تاريخ مصاحبه را مشخص ميكنه باشيد.
اما بهترين كار اينه كه 1-2 ساعت از وقتتون رو بگذاريد و اين سايت رو مطالعه كنيد كليه ي موارد و كارهايي كه قبل و بعد از ارسال فرمها بايد انجام بشه در تاپيك هاي متفاوت آورده شده... هم در لاتاري 2012 2011 ميتونيد اين موارد رو مشاهده كنيد. خيلي بهتون كمك ميكنه و كاراتون و جلو ميندازه.
(2012-05-17 ساعت 15:56)alexander نوشته:  [=نتيجه اين كه دوستاني كه تا حالا پاسپورتشون امضا نكردن اگه جايي امضا خواستن ترجيحا امضا بين المللي بزنن بقيه دوستان هم با توضيح به افيسر - درصورت امكان - بتونن از مشكلات احتمالي كم كنند البته اين نتيجه گيري من. ممنون

و یک نتیجه گیری دیگه برای بچه های 2013 که یک کپی از فرم هایی که پر می کنید و به KCC می فرستید بگیرید و تا مصاحبه نگه دارید
[/quote]

انقدر يه چيز و بزرگ ميكنيد كه ادم به شك ميوفته.... من يه امضا بيشتر ندارم و هميشه همون و همه جا استفاده ميكنم..... با اين حرفهاي شما موندم كه آيا تو فرم هام اون و زدم يا اصلا يه چيز ديگه زدم..... Sad
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: daria ، ghorbat ، shadin_n ، smmyp ، Lucky Forever ، Hamed112 ، shkhmo
دوستان گواهی تمکن مالی بین 40 میلیون تا 50 چطوره؟ زیاده؟ کمه؟ متوسطه؟
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
(2012-05-17 ساعت 18:09)odiseh نوشته:  دوستان گواهی تمکن مالی بین 40 میلیون تا 50 چطوره؟ زیاده؟ کمه؟ متوسطه؟
دوست عزیز این گواهی تمکن مالی فلسفه مهریه است !!! کی داده و کی گرفته !!!!Big Grin به قول بعضی ها هر چی بیشتر باشه خیال عروس راحت تره . . . بزن اون کف قشنگرو به افتخاره آفیسر . . . . Big GrinBig GrinTongueTongueBig GrinBig Grin

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: Orchin ، کیانا ، Superman ، shadin_n ، Shezem ، daria ، shkhmo ، SallyD
با سلام به همه دوستان من امروز مدارک رو ارسال کردم...
فقط تاریخی که من تو فرم های اولیه نوشتم با تاریخ ترجمه مدارک فرق داره چون اون وقت من اصل مدارک رو نداشتم یه مسئله دیگه اینکه من دبیرستان دانشگاه آزاد خوندم و تو فرم های اولیه اسم سما رو نوشتم ولی تو ترجمه دیپلم نوشته azad eslami به نظرتون گیر میدن و مشکلی پیش میاد...!!!؟؟؟
ممکنه نقص مدارک بخوره بهم..!!؟؟؟
شماره کیس : ***AS00059
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مطلع شدن از قبولی: 10 Sep
تاریخ ارسال فرم ها به آمریکا: Oct 04
تاریخ مصاحبه : 13 June
تاریخ دریافت ایمیل تاریخ مصاحبه: 21 april
تاریخ دریافت ویزا: Big Grin June 15
هزینه ها: عکس 4000 + پست TPG 69000 + ترجمه 90000 + عکس 5000 + واکسن 40000 + بلیط و هتل 830000

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان