کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-05-18 ساعت 17:44)IMMI نوشته:  
(2012-05-18 ساعت 17:32)ghorbat نوشته:  سلام دوست عزیز ، اگه یکبار متن زیبای خودتونو بخونین کاملاً جواب سئوالتون توشه Big GrinBig GrinBig Grin آخرین مدرک تحصیلیتون همون لیسانستونه عزیز !!!! Tongue بگید اون موقع دوست داشتم بخونم ولی بعداً دیگه دوست نداشتم ادامه بدم به همین راحتی . . .

این شبهه برای این برام ایجاد شد که توی فرم ها نوشته شده universities attended یا institute attended. گفتم شاید چون واحدهایی رو گذروندم باید بنویسم
دوست عزیز من هم دقیقاً مثل خودتم ، ولی چیزی نگفتم !!! حالا بریم مصاحبه ببینیم خقتمونو میگیرن یا نه . . . Big GrinBig GrinBig Grin

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: shadin_n ، shkhmo ، mirman
من می خوام بیخیال اختلاف امضاهام بشم بالاخره یه چیزی میشه دیگه ، مردم از بس فکرو خیال کردم ، خدایا کمکم کن
(2012-05-16 ساعت 23:17)Orchin نوشته:  
(2012-05-16 ساعت 22:09)poone59 نوشته:  
(2012-05-16 ساعت 21:32)ghorbat نوشته:  
(2012-05-16 ساعت 21:20)poone59 نوشته:  
(2012-05-16 ساعت 20:58)hossein1234 نوشته:  اصلا نگران نباشید ، قبل از قسم همه چی رو بگید و اصلاح نمایید

بچه ها من توی یه پست دیگه هم در مورد اختلاف امضاها مطلبی خوندم و نگران شدم و با پیام خصوصی مزاحم اون کاربر عزیز هم شدم اما چیزی که عجیبه اینه که ایشون هم به من گفتن مطابق امضای تو پاسپورت، اینجا هم sahar جان نوشته امضای پایین فرمهاش با امضای داخل پاسپورتش فرق داره اما من اصلا توی پاسپورتم امضا ندارم! جالب نیست؟ حالا ملاک برایه امضای من چیه؟ چون راستش خیلی هم یادم نیست که پایین فرمهام امضای خودم رو زدم یا فقط اسم و فامیلم رو به لاتین نوشتم. چه کنم حالا؟
من هم امضای تو پلسپورتم با امضای زیر فرم های kcc فرق داره !!!؟؟؟ دوستان با تجربه که مصاحبه تشریف بردن یه کمک به ما بدن که ما باید چیکار کنیم !!!؟؟؟ یه موقع سر این قضیه بهمون گیر ندن ؟؟؟ لازمه اصلاً خودمون بهشون زود بگیم قبل از قسم خوردن یا مهم نیست . ؟؟؟ ممنونم از لطف شما .

ای بابا! یعنی فقط من توی پاسپورتم امضا ندارم؟ Cool
دوست عزیز مهم نیست من هم جایی پیش نیامده تاامضاکنم چیزمهمی نیست چرااینقدرنگرانی!!!!!
شما مصاحبه رفتین؟ یا نظرتونو گفتین؟
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، shkhmo
سلام به همه دوستان، لطفا یکی بفرمایند که این قضیه امضا چیه؟ من امضای پاسپورتم ایرانی هستش و امضای فرمهام لاتین چه مشگلی پیش میاد؟ توی فرم دو صفحه ای local mailing address باید آدرس آنکارا باشه؟
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، shkhmo
(2012-05-18 ساعت 19:34)Shaq نوشته:  سلام به همه دوستان، لطفا یکی بفرمایند که این قضیه امضا چیه؟ من امضای پاسپورتم ایرانی هستش و امضای فرمهام لاتین چه مشگلی پیش میاد؟ توی فرم دو صفحه ای local mailing address باید آدرس آنکارا باشه؟
دوست عزیز این قضیه امضاء در رابطه با همان امضائی هست که زیر فرم های اولیه زدیم اولاً باید دوباره عیناً همون امضاء را در روز مصاحبه بزنید و چون معمولاً همه پاسپورتوشونو ایرانی امضاء میزنن بر طبق گفته بعضی از دوستان باید هر دو تاشون یکی باشه ( البته من هم مثل شما امضاء پاسپورتم با زیر فرمها کاملاً متفاوته . . .!!! ) . حالا باید بریم مصاحبه ببینیم چی میشه !!؟؟ انشااله که مشکلی نیست . . .Wink در رابطه با آدرس باید آدرس محل سکونت فعلیتونو بنویسین ( من که اینو نوشتم ، فکر نمیکنم که آدرس ترکیه را باید مینویشتیم !!؟؟ )
موفق باشین Smile

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: shadin_n ، H-K ، shkhmo
دوستان عزیز این قضیه امضا برای اینه که ببینن شما که داری مصاحبه میشی همونی هستی که فرم ها رو پر کرده فرستاده یا نه؟و اگه عکسش ثابت بشه که بی برو برگرد ریجکته ! قسم هم میخوری برای همین. من حتی 3 سال پیش یکی از دوستام سر این قضیه رد شد. چون اصلا نتونست امضاش رو مثل قبل بزنه...
حالا اینم مشکلی برای اونایی که 2 تا امضا دارن نیست حالا یا فارسی یا انگلیسی بالاخره امضا رو می زنن و به افیسر میگه که من دو تا امضا دارم...( خودم هم همینکارو میکنم )، مشکل برای کسی که اصلا نمی تونه امضا اولش رو بزنه.
من خودم حساب بانکی داشتم تو اروپا موقع باز کردنش امضا لاتین زدم ، بعد برای کاری کپی پاسم رو باید می دادم که امضا فارسی داشت ( خود صندقدارش وقتی می خواست بگیره گفت پاستو امضاش کن)، تفاوتش رو فهمید گفت پایین درخواستت جفت امضاهات روبزن.
since 2012
تشکر کنندگان: ghorbat ، shkhmo ، shadin_n
سلام اگه زمان دارید پاسپورتتون رو عوض کنید می تونید حتی اگه اعتبار هم داره عوض کنید اینجوری برای امضا براتون مشکلی پیش نمیاد جدیدا دو هفته ای پاسپورتها صادر میشه
شماره کیس: 2012AS000xxxxx
کنسولگری:
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:21 jul
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها:
سلام دوستان برای من ایمیل نیومده ولی نامه دوم اومده سابقه داشته نگرانم لطفا جواب بدید؟
با سلام دوستان اگه مدرک اصلی دانشگاه آزاد رو داشته باشیم بازم باید ریز نمرات بگیریم؟
ایمیل جیز خاصی نیست فقط اطلاع میده که سایت رو چک کنین ! نگرانی نداره.
since 2012
تشکر کنندگان: ghorbat ، shkhmo ، mirman ، shadin_n
سلام
من فرمی که واسه آنکارا بعد از تعیین زمان مصاحبه باید بفرستمو از کجا دانلود کنم؟ تو سایت آنکارا یک سری فرم هست ولی نمی دونم کدومش مربوط به من میشه
(2012-05-18 ساعت 22:07)mahyar66 نوشته:  سلام
من فرمی که واسه آنکارا بعد از تعیین زمان مصاحبه باید بفرستمو از کجا دانلود کنم؟ تو سایت آنکارا یک سری فرم هست ولی نمی دونم کدومش مربوط به من میشه

http://photos.state.gov/libraries/turkey...042012.pdf
since 2012
تشکر کنندگان: mahyar66 ، daria ، ghorbat ، shkhmo ، shadin_n
با سلام به همه دوستان...
از دوستان وارد یکی این سوال ما رو جواب بده ممنون میشم...
من مدارک رو پست کردم فقط تاریخی که من تو فرم های اولیه نوشتم با تاریخ ترجمه مدارک فرق داره چون اون وقت من اصل مدارک رو نداشتم...
یه مسئله دیگه اینکه من دبیرستان دانشگاه آزاد خوندم و تو فرم های اولیه اسم سما رو نوشتم ولی تو ترجمه دیپلم نوشته azad eslami به نظرتون گیر میدن و مشکلی پیش میاد...!!!؟؟؟
ممکنه نقص مدارک بخوره بهم..!!؟؟؟
با تشکر...
شماره کیس : ***AS00059
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مطلع شدن از قبولی: 10 Sep
تاریخ ارسال فرم ها به آمریکا: Oct 04
تاریخ مصاحبه : 13 June
تاریخ دریافت ایمیل تاریخ مصاحبه: 21 april
تاریخ دریافت ویزا: Big Grin June 15
هزینه ها: عکس 4000 + پست TPG 69000 + ترجمه 90000 + عکس 5000 + واکسن 40000 + بلیط و هتل 830000
(2012-05-18 ساعت 17:55)ghorbat نوشته:  
(2012-05-18 ساعت 17:44)IMMI نوشته:  
(2012-05-18 ساعت 17:32)ghorbat نوشته:  سلام دوست عزیز ، اگه یکبار متن زیبای خودتونو بخونین کاملاً جواب سئوالتون توشه Big GrinBig GrinBig Grin آخرین مدرک تحصیلیتون همون لیسانستونه عزیز !!!! Tongue بگید اون موقع دوست داشتم بخونم ولی بعداً دیگه دوست نداشتم ادامه بدم به همین راحتی . . .

این شبهه برای این برام ایجاد شد که توی فرم ها نوشته شده universities attended یا institute attended. گفتم شاید چون واحدهایی رو گذروندم باید بنویسم
دوست عزیز من هم دقیقاً مثل خودتم ، ولی چیزی نگفتم !!! حالا بریم مصاحبه ببینیم خقتمونو میگیرن یا نه . . . Big GrinBig GrinBig Grin

منم همین کار رو کردم. اونجا که نوشته schools and universities attended اسم دانشگاهم رو نوشتم اما هنوز دارم درس می خونم. جای تاریخش هم که نوشته To: نوشتم 2014 یعنی موقعی که فارغ التحصیل می شم. اما توی سوال دیگه ای که پرسیده آخرین مدرک تحصیلیت چیه دیپلم رو تیک زدم. حالا چه جوری می شه؟ باید توضیح بدم بهشون یا درستش همینه؟
Case Number: 45XXX
سفارت: کوالالامپور
مصاحبه: 19th june
دریافت ویزا: یک ضرب
(2012-05-18 ساعت 22:16)Superman نوشته:  با سلام به همه دوستان...
از دوستان وارد یکی این سوال ما رو جواب بده ممنون میشم...
من مدارک رو پست کردم فقط تاریخی که من تو فرم های اولیه نوشتم با تاریخ ترجمه مدارک فرق داره چون اون وقت من اصل مدارک رو نداشتم...
یه مسئله دیگه اینکه من دبیرستان دانشگاه آزاد خوندم و تو فرم های اولیه اسم سما رو نوشتم ولی تو ترجمه دیپلم نوشته azad eslami به نظرتون گیر میدن و مشکلی پیش میاد...!!!؟؟؟
ممکنه نقص مدارک بخوره بهم..!!؟؟؟
با تشکر...

اين مشكلات اصلا مهم نيستن و همه رو ميتونين قبل از قسم خوردن اصلاح كنين
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
دوستان عزيز با سلام و خسته نباشيد
دوستان من هفته ى پيش مداركمو پست كردم و سه شنبه رسيده
١:الان بايد اقدامى ايميلى و يا كار خاصى انجام بدم يا خودشون ميگن رسيده؟
٢:من چون مدارك اسپانسرم دير بدستم ميرسيد چون با مسافر اومد كه ديشب رسيد پرينت بانك به مبلغ ٣٤ ميليون با مدارك پست كردم حالا دارم روز مصاحبه مدارك اسپانسرو ميبرم اولا اونجا چي بگم به افيسر، مثلا يه دفعه بگم اين مدارك هم هست يا نه خودش ميپرسه؟ دوما اصلا بگم يا نه ديگه نيازى نيست ارائه بدم؟بعد من از دوستان شنيدم اصلا مدارك اسپانسر رو خودمون بايد ببريم؟
ممنون ميشم كسى اطلاعى داره كمكم كنه. 
سلام دوستان من یک مشکل جدی دارم تازه دیشب فهمیدم وقت مصاحبم 6 june در آنکارا است و هیچ کدام از مدارک را هم هنوز آماده نکرده بودم با 2 تا بچه و همسرم فکر نمی کنم به تاریخ مصاحبه برسم.آیا اگه بتونم مدارک رو آماده کنم اینکه از قبل پست نکردم اشکال ایجاد نمی کنه؟ میتونم زمان مصاحبه باخودم ببرم سفارت؟
آیا میشه تاریخ مصاحبه را عقب انداخت؟ اگه میشه راهش چیه؟ شانسم از دست نمیره؟
email: ddt1382@yahoo.com
تشکر کنندگان: shkhmo ، shadin_n

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان