کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-05-16 ساعت 22:09)poone59 نوشته:  
(2012-05-16 ساعت 21:32)ghorbat نوشته:  
(2012-05-16 ساعت 21:20)poone59 نوشته:  
(2012-05-16 ساعت 20:58)hossein1234 نوشته:  
(2012-05-16 ساعت 12:20)2000sahar نوشته:  سلام
من یه چند تا سوال دارم لطفا کسی که اطلاعات دقیق داره راهنمائیم کنه:
1. من تو فرمهایی که فرستادم یه چند تا تاریخ مدارک تحصیلیمو اشتباه نوشتم ، بعد که مدارکمو دادم دارالترجمه متوجه شدم که چند تا ماه و چند تا سال رو اشتباه نوشتم.
2. امضایی که پایین فرما زدم با امضای پاسپورتم فرق داره ، امضامو عوض کردم و اصلا فکر نمیکردم که به یه همچین مشکلی بخورم.
آیا میشه قبل از قسم این اشکالاتو به آفیسر بگم یا اینکه فقط در مورد اشتباه تاریخ بگم و چیزی از امضاها نگم.
نمیدونم چکار باید بکنم ، انقدر فکر کرذم خسته شدم دارم دیوونه میشم ، یک لحظه هم فکرم آروم نمیشه.
تورو خدا یکم راهنمائیم کنید.
تورو خدا کسی نیست جواب منو بده؟
اصلا نگران نباشید ، قبل از قسم همه چی رو بگید و اصلاح نمایید

بچه ها من توی یه پست دیگه هم در مورد اختلاف امضاها مطلبی خوندم و نگران شدم و با پیام خصوصی مزاحم اون کاربر عزیز هم شدم اما چیزی که عجیبه اینه که ایشون هم به من گفتن مطابق امضای تو پاسپورت، اینجا هم sahar جان نوشته امضای پایین فرمهاش با امضای داخل پاسپورتش فرق داره اما من اصلا توی پاسپورتم امضا ندارم! جالب نیست؟ حالا ملاک برایه امضای من چیه؟ چون راستش خیلی هم یادم نیست که پایین فرمهام امضای خودم رو زدم یا فقط اسم و فامیلم رو به لاتین نوشتم. چه کنم حالا؟
من هم امضای تو پلسپورتم با امضای زیر فرم های kcc فرق داره !!!؟؟؟ دوستان با تجربه که مصاحبه تشریف بردن یه کمک به ما بدن که ما باید چیکار کنیم !!!؟؟؟ یه موقع سر این قضیه بهمون گیر ندن ؟؟؟ لازمه اصلاً خودمون بهشون زود بگیم قبل از قسم خوردن یا مهم نیست . ؟؟؟ ممنونم از لطف شما .

ای بابا! یعنی فقط من توی پاسپورتم امضا ندارم؟ :cool:

منم ندارم D: نمی دونم یعنی باید امضا کنم؟ پاسپورت قبلی داشت اما پاسپورت جدیدم هنوز نداره. :-؟
Case Number: 45XXX
سفارت: کوالالامپور
مصاحبه: 19th june
دریافت ویزا: یک ضرب
دوستان عزیز این قضیه ی امضا رو خیلی پیچیده ش کردین. من یک توصیه ای دارم. شاید برای اقدمات الان دیر باشه ولی به طور کلی می خوام بگم. این تاپیک خیلی به کار من نمی آد چون حول آنکارا و ابوظبی می گرده اما چون پست گذاشتم واسم ایملش می آد و دنبال می کنم شاید نکات ریزی باشه و به دردم بخوره که 100% همینجوره. چون تقریبا یکی دو ماهه همه ی پست ها رو دنبال می کنم اولا سوالات تکراری خیلی خیلی زیاد می بینم و ثانیا در مورد مسئله ی امضا می بینم که خیلی از دوستان یادشون رفته امضایی که پای فرم ها کردن چی بوده. حالا توصیه ی من اینه که می بایست از هر مدرکی یک نسخه ی نرم افزاری هم تهیه کرد برای اینجور مواقع. برای مثال همین فرم های اولیه. اگر شما یک اسکن، حداقل از صفحه ای که امضا کردین انجام می دادین دیگه این دلشوره و اضطراب وجود نداشت. حالا این مطلب در هر موردی صدق می کنه. پس به نظر من بهتره برای احتیاط (شایدم هیچ وقت به کارتون نیاد) برای باقی مدارک این کار رو انجام بدید. من کوچکتر از اونم که بخوام بزرگان و دوستان رو توصیه ای بکنم اما صرفا جهت اشتراک گذاری گفتم.
با آرزوی ویزای یک ضرب
واسه ما هم دعا کنید D:
Case Number: 45XXX
سفارت: کوالالامپور
مصاحبه: 19th june
دریافت ویزا: یک ضرب
یک سوال از کسانی که واقعاً اطلاعاتی دارند لطفاً کمک کنند

من اگه نخوام این ارز دولتی 400 دلار را بگیرم آیا میتونم وقتی میخوام برم آمریکا و ویزا تو پاسم هست ارز دولتی بگیرم لطفاً راهنمایی کنید...و چقدر پرداخت می کنند؟؟؟؟؟؟؟؟ مرسی
شماره کیس :***2012as000067
تاریخ دریافت نامه قبولی:27julay
کنسولگری:آنکارا
" کارنت شدن کیس:آپریل
" مصاحبه :3 JULAY
" دریافت کلیرنس:دقیقه 90
" دریافت وبزا:اینقدر گفتیم این جمعه آخرش هم جمعه شد28/09/2012
" ورود به آمریکا : دسامبر انشاالله
تشکر کنندگان: ghorbat ، schaghayegh ، bakhshandehgy ، saher ، shadin_n ، shkhmo
(2012-05-17 ساعت 23:58)H-K نوشته:  سلام دوستان عزیز

من اگه نخوام این ارز دولتی 400 دلار را بگیرم آیا میتونم وقتی میخوام برم آمریکا و ویزا تو پاسم هست ارز دولتی بگیرم لطفاً راهنمایی کنید...و چقدر پرداخت می کنند؟؟؟؟؟؟؟؟ مرسی

نه دوست من نمی تونید بگیرید. چون ویزاتون مهاجرتیه و به ویزاهای مهاجرتی هیچ ارز دولتی تعلق نمیگیره.
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: ghorbat ، smmyp ، shadin_n ، star63 ، daria ، shkhmo ، behzad7
(2012-05-18 ساعت 00:34)bakhshandehgy نوشته:  

نه دوست من نمی تونید بگیرید. چون ویزاتون مهاجرتیه و به ویزاهای مهاجرتی هیچ ارز دولتی تعلق نمیگیره.

مطمئنيد؟؟؟ اگه اينجوريه كه ما همين 400 تا رو بگيريم..... لطفا اگه مطمئنيد جواب بديد، مسئله خيلي جديه اونم با قيمت هاي لحظه اي دلار كه هيچ حساب كتابي نداره...
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، shkhmo
(2012-05-18 ساعت 00:37)schaghayegh نوشته:  

مطمئنيد؟؟؟ اگه اينجوريه كه ما همين 400 تا رو بگيريم..... لطفا اگه مطمئنيد جواب بديد، مسئله خيلي جديه اونم با قيمت هاي لحظه اي دلار كه هيچ حساب كتابي نداره...

بله من مطمئنم و می دونم که به ویزاهای مهاجرتی ارز دولتی تعلق نمیگیره.
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: schaghayegh ، ghorbat ، saher ، smmyp ، shadin_n ، star63 ، daria ، shkhmo ، behzad7
(2012-05-18 ساعت 00:47)bakhshandehgy نوشته:  

ممنون
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، ghorbat ، H-K ، smmyp ، shadin_n ، shkhmo ، behzad7
(2012-05-17 ساعت 11:19)Lucky Forever نوشته:  
(2012-05-17 ساعت 08:54)مانترا نوشته:  
(2012-05-17 ساعت 06:51)Lucky Forever نوشته:  
(2012-05-16 ساعت 09:32)مانترا نوشته:  
(2012-05-16 ساعت 08:34)schaghayegh نوشته:  لاتاري 2012 يا 2013؟؟؟

2013 ! کممممممممممک

سلام دوست عزیز
شما مطمئن هستی ٢٠١٣ هستش ؟ آخه برای ٢٠١٣ که هنوز تاریخ مصاحبه مشخص نکردن ؟ چون شما نوشتین ١/٥ ماه دیگه مصاحبه دارید ؟!؟
میشه بگید case number با چی شروع میشه؟
منظورم مصاحبه کانادا بود! شماره کیس من دو هزار و خورده ایه ...

ببخشید که اشتباه متوجه شدم
همینطور که بقیه دوستان هم گفتن، شما برای هر ٢ کشور اقدام کنید، و در نهایت تصمیم بگیرید که بهترهست کجا بمونید، میتونید فعلا فرمها رو بفرستین تا زمان مصاحبه که مشخص بشه ، شاید تا ان موقع تصمیمتون رو گرفته باشید

دوست عزیز تبریک میگم

هر دو رو بچسب .. ۲تا اقامت بهتر از یکی هست ،،،، ما هم الان ۱.۵ هست تو سکیوریتی چک کانادا هستیم.... تازه خواستیم پولمون رو از دولت کانادا پس بگیریم ندادن ..... گفتیم حتما حکمتی هست میشیم امریکایی-کانادایی- ایرانی Big Grin
كيس نامبر:2012AS40xxx
كنسولگرى:ابوظبی
ارسال فرم:August 2011
مصاحبه:5 June 2012
دريافت ويزا: :یک ضرب ب ب ب
ورود به امريكا:احتمالا مهر و آبان!
تعداد افراد کیس : ۲ نفر
هزینه ها : ۵۰۰۰۰ تومان ارسال فرم های اولیه ، ۱۳۷۰۰۰ واکسن و تست آنتی بادی و واکسن MMR ، سفر به دبی و سفارت و مدیکال همه چی حدود ۸ تومن
تشکر کنندگان: ghorbat ، Lucky Forever ، shadin_n ، H-K ، shkhmo
(2012-05-18 ساعت 00:48)schaghayegh نوشته:  
(2012-05-18 ساعت 00:47)bakhshandehgy نوشته:  

ممنون

دوست عزیز درسته که ویزای ما مهاجرتیه....ولی مگر غیر از اینه که ما اول باید به یک کشور همسایه مهاجرت کنیم بعد از اونجا ما واسه رفتن به ینگه دنیا اقدام کنیم...آیا اونموقع هم نمیشه همین 400 دلار ارز رو گرفت>>
من فقط به خاطر اینکه نخوام تو پاسم امضا کنم از 400 دلار ارز دولتی می گذرم چون توی فرمهام نمیدونم کدوم امضا رو زدم؟؟عاقلانه است؟؟؟؟؟
شماره کیس :***2012as000067
تاریخ دریافت نامه قبولی:27julay
کنسولگری:آنکارا
" کارنت شدن کیس:آپریل
" مصاحبه :3 JULAY
" دریافت کلیرنس:دقیقه 90
" دریافت وبزا:اینقدر گفتیم این جمعه آخرش هم جمعه شد28/09/2012
" ورود به آمریکا : دسامبر انشاالله
(2012-05-18 ساعت 01:43)H-K نوشته:  دوست عزیز درسته که ویزای ما مهاجرتیه....ولی مگر غیر از اینه که ما اول باید به یک کشور همسایه مهاجرت کنیم بعد از اونجا ما واسه رفتن به ینگه دنیا اقدام کنیم...آیا اونموقع هم نمیشه همین 400 دلار ارز رو گرفت>>
من فقط به خاطر اینکه نخوام تو پاسم امضا کنم از 400 دلار ارز دولتی می گذرم چون توی فرمهام نمیدونم کدوم امضا رو زدم؟؟عاقلانه است؟؟؟؟؟

دوست عزیز تو سفرنامه ها هست که پاسپورتو تو مطب دکتر میگن امضا کنی اگه نداره. پس به خاطر امضا 400 دلار و از دست نده. باز اونایی که رفتن مصاحبه میتونن نظر دقیقتر بدن.
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، daria ، shkhmo
(2012-05-18 ساعت 07:51)us0912 نوشته:  
(2012-05-18 ساعت 01:43)H-K نوشته:  دوست عزیز درسته که ویزای ما مهاجرتیه....ولی مگر غیر از اینه که ما اول باید به یک کشور همسایه مهاجرت کنیم بعد از اونجا ما واسه رفتن به ینگه دنیا اقدام کنیم...آیا اونموقع هم نمیشه همین 400 دلار ارز رو گرفت>>

دوست عزیز تو سفرنامه ها هست که پاسپورتو تو مطب دکتر میگن امضا کنی اگه نداره. پس به خاطر امضا 400 دلار و از دست نده. باز اونایی که رفتن مصاحبه میتونن نظر دقیقتر بدن.

برای گرفتن ارز مسافرتی که امضا نمیخواد . منم پاسم امضا نداشت ولی ارز رو گرفتم و چیزی در مورد امضا نگفت . توی مطب دکتر ازم خواست امضا کنم
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، Hamed112 ، daria ، كاميلا ، shkhmo
دوستان عزيز با سلام و خسته نباشيد
دوستان من هفته ى پيش مداركمو پست كردم و سه شنبه رسيده
١:الان بايد اقدامى ايميلى و يا كار خاصى انجام بدم يا خودشون ميگن رسيده؟
٢:من چون مدارك اسپانسرم دير بدستم ميرسيد چون با مسافر اومد كه ديشب رسيد پرينت بانك به مبلغ ٣٤ ميليون با مدارك پست كردم حالا دارم روز مصاحبه مدارك اسپانسرو ميبرم اولا اونجا چي بگم به افيسر، مثلا يه دفعه بگم اين مدارك هم هست يا نه خودش ميپرسه؟ دوما اصلا بگم يا نه ديگه نيازى نيست ارائه بدم؟بعد من از دوستان شنيدم اصلا مدارك اسپانسر رو خودمون بايد ببريم؟
ممنون ميشم كسى اطلاعى داره كمكم كنه. 
یه سوال. من وقت ثبت نام لاتاری اعلام کردم که واحدهایی رو در فوق لیسانس گذروندم. اما بعد که برنده شدم، دیگه دانشگاه رو بی خیال شده بودم و دیگه نمی رفتم. حالا توی فرم آخرین مدرک تحصیلیم رو لیسانس زدم. یک وقت مشکلی برام پیش نیاد؟؟ نگن چرا قبلا یه چیز دیگه اعلام کردین و الان لیسانس زدی؟
(2012-05-18 ساعت 17:17)IMMI نوشته:  یه سوال. من وقت ثبت نام لاتاری اعلام کردم که واحدهایی رو در فوق لیسانس گذروندم. اما بعد که برنده شدم، دیگه دانشگاه رو بی خیال شده بودم و دیگه نمی رفتم. حالا توی فرم آخرین مدرک تحصیلیم رو لیسانس زدم. یک وقت مشکلی برام پیش نیاد؟؟ نگن چرا قبلا یه چیز دیگه اعلام کردین و الان لیسانس زدی؟
سلام دوست عزیز ، اگه یکبار متن زیبای خودتونو بخونین کاملاً جواب سئوالتون توشه Big GrinBig GrinBig Grin آخرین مدرک تحصیلیتون همون لیسانستونه عزیز !!!! Tongue بگید اون موقع دوست داشتم بخونم ولی بعداً دیگه دوست نداشتم ادامه بدم به همین راحتی . . .

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: IMMI ، shadin_n ، daria ، shkhmo
(2012-05-18 ساعت 17:32)ghorbat نوشته:  سلام دوست عزیز ، اگه یکبار متن زیبای خودتونو بخونین کاملاً جواب سئوالتون توشه Big GrinBig GrinBig Grin آخرین مدرک تحصیلیتون همون لیسانستونه عزیز !!!! Tongue بگید اون موقع دوست داشتم بخونم ولی بعداً دیگه دوست نداشتم ادامه بدم به همین راحتی . . .

این شبهه برای این برام ایجاد شد که توی فرم ها نوشته شده universities attended یا institute attended. گفتم شاید چون واحدهایی رو گذروندم باید بنویسم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان