موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-19 ساعت 02:46)ddt نوشته: سلام دوستان من یک مشکل جدی دارم تازه دیشب فهمیدم وقت مصاحبم 6 june در آنکارا است و هیچ کدام از مدارک را هم هنوز آماده نکرده بودم با 2 تا بچه و همسرم فکر نمی کنم به تاریخ مصاحبه برسم.آیا اگه بتونم مدارک رو آماده کنم اینکه از قبل پست نکردم اشکال ایجاد نمی کنه؟ میتونم زمان مصاحبه باخودم ببرم سفارت؟
آیا میشه تاریخ مصاحبه را عقب انداخت؟ اگه میشه راهش چیه؟ شانسم از دست نمیره؟
email: ddt1382@yahoo.com
دوست عزیز من تا جایی که از متوجه شدم شما باید مدارک را حداکثر تا 15 روز قبل از تاریخ مصاحبتون تحویل UPS بدین !!؟؟ خب با فرض اینکه 2-3 روز هم طول بکشه مدارکو UPS برسونه به سفارت . . . من فکر میکنم که اگر مدارک هم 10 روز قبل از مصاحبه به دستشون برسه نباید قاعدتاً مشکلی باشه . . .!! حالا چون ما در ایران UPS را نداریم باید با یکی از شرکت های دیگه ارسال کنیم که معمولاً با DHL 4 روز طول میکشه ( بسته من از تهران تا آنکارا 4 روز طول کشید ) . . . با توضیحات فوق اگه شما 6 جون مصاحبتون باشه پس میتونین در حداگثر تاریخ 24 یا 25 همین ماه مدارکتونو از طریق DHL ارسال کنین !!!! امروز 19 می هست و شما کلاً 6 روز وقت دارین که ترجمه مدارکتونو به همراه نامه تمکن مالی کامل کنین . . . ؟؟؟؟!!!!! ببین خودتون مشکلی ندارین و میتونین در مدت 6 روز این کارارو انجام بدین !!!؟؟؟ اگر اصل مدرک تحصیلیه فرد برنده را دارید میتونید تمام مدارک را در عرض کمتر از 2 روز ترجمه کنین و گواهی تمکن مالی هم که اگه پول داشته باشین و یا بتونین از کسی قرض کنین کلاً بیشتر از یک روز کار نداره ماکسیمم !!! حالا ببین واکسن هاتون در چه وضعیتیه !!؟؟ به نظر من اگر مشکل اساسی نداشته باشی بری بهتره ، فوقش در روز مصاخبه کسری مدارک میخوری و بهتون میگن بدن بیارین و اگر قرار باشه شامل مراحل اداری کلیر بشین از 6 جون شروع میشه و بخاطر کسری مدارک هم کسی را ریجکت نمیکنند . . . ولی خب میتونین با KCC تماس بگیرین و تقاضای انتقال مصاخبه را به تاریخ عقب تری کنین !!! دوستانی که تجربه دارن باید نظر بدن که چه شرایطی داره !!؟؟ این کاملاً به شرایط شما بستگی داره اگر همه چیز ok هست به نظر من برین مصاحبه . . . دوست عزیز ولی باید به نظر من کلاً از امروز کاراتونو تعطیل کنین و بری دنبال کارا چون ترجمه ها به غیر از مهر دارالترجمه رسمی دیگه مهر و تایید جایی را نیاز ندارد و کلاً فکر کنم پول خوب بدی شاید یک روزه هم بتونن بهت بدن و همین طور گواهی بانکی را ...
من نمیدونم بچه هاتون چند سالن ؟؟ ولی احتمالاً شما برای معاینه پزشکی 4 روز زمان لازم داری !! البته بازم دوستانی بودن که در روز مصاخبه جواب مدیکالشون حاضر نبوده و مشکلی براشون پیش نیومده و فقط گفتن باید جواب مدیکال بیاد !!! کسی را هم بخاطر حاضر نبودن جواب مدیکال ریجکت نکردن عزیز . . .
امیدوارم موفق باشی و تصمیم گیری کاملاً به شرایط خودتون بستگی داره .
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-19 ساعت 08:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-19 ساعت 08:45 توسط kopol.)
(2012-05-19 ساعت 02:46)ddt نوشته: سلام دوستان من یک مشکل جدی دارم تازه دیشب فهمیدم وقت مصاحبم 6 june در آنکارا است و هیچ کدام از مدارک را هم هنوز آماده نکرده بودم با 2 تا بچه و همسرم فکر نمی کنم به تاریخ مصاحبه برسم.آیا اگه بتونم مدارک رو آماده کنم اینکه از قبل پست نکردم اشکال ایجاد نمی کنه؟ میتونم زمان مصاحبه باخودم ببرم سفارت؟
دوست عزیز اصلاً نگران نباش ، اگر مدارکت رو ترجمه نکردی ، سریع به یک دار دارلترجمه مراجعه کن و مدارکت رو ترجمه کن ، و مهر دادگستری و امور خارجه هم نیازی نیست و تمکن مالی رو هم بگیر و اگر تونستی مدارکت رو با dhl براشون بفرست و اگر نفرستادی هم اشکالی نداره ، همه رو روز مصاحبه با خودت ببر و بهشون تحویل بده ، ما زمانی که آنکارا بودیم یک خانومی رو دیدیم که اومده بود آنکارا واصلاً هیچیک از مدارکش رو برای سفارت پست نکرده بود خیلی از مدارک ور هم ترجمه نکرده بود وتازه مدارکش هم پر از نقص بود و خیلی جالب بود که روز مصاحبه ویزاش رو یکضرب گرفت
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
10
1 تشکر در 0 ارسال
2012-05-19 ساعت 10:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-19 ساعت 10:39 توسط schaghayegh.)
(2012-05-19 ساعت 08:44)kopol نوشته: (2012-05-19 ساعت 02:46)ddt نوشته: سلام دوستان من یک مشکل جدی دارم تازه دیشب فهمیدم وقت مصاحبم 6 june در آنکارا است و هیچ کدام از مدارک را هم هنوز آماده نکرده بودم با 2 تا بچه و همسرم فکر نمی کنم به تاریخ مصاحبه برسم.آیا اگه بتونم مدارک رو آماده کنم اینکه از قبل پست نکردم اشکال ایجاد نمی کنه؟ میتونم زمان مصاحبه باخودم ببرم سفارت؟
دوست عزیز اصلاً نگران نباش ، اگر مدارکت رو ترجمه نکردی ، سریع به یک دار دارلترجمه مراجعه کن و مدارکت رو ترجمه کن ، و مهر دادگستری و امور خارجه هم نیازی نیست و تمکن مالی رو هم بگیر و اگر تونستی مدارکت رو با dhl براشون بفرست و اگر نفرستادی هم اشکالی نداره ، همه رو روز مصاحبه با خودت ببر و بهشون تحویل بده ، ما زمانی که آنکارا بودیم یک خانومی رو دیدیم که اومده بود آنکارا واصلاً هیچیک از مدارکش رو برای سفارت پست نکرده بود خیلی از مدارک ور هم ترجمه نکرده بود وتازه مدارکش هم پر از نقص بود و خیلی جالب بود که روز مصاحبه ویزاش رو یکضرب گرفت
منم همين نظر رو دارم... اگر ميرسيد كه كاراتون و انجام بديد كه همه ي تلاشتون رو بكنيد.... اگرم نه كه هيچي همه ي مدارك و با خودتون روز مصاحبه ببريد..... افرادي كه خيلي شسته رفته و دقيق ميرن سفارت يا عضو اين سايت هستند يا چند نفر از دوستان و آشناهاشون به تازگي لاتاري برنده شده بودند و راهنماييشون كرده بودن.... استرس نداشته باش... تا اونجا كه ميتوني سريع دنبال كارات باش ... بليط بگير هتل رزرو كن و اصلا اصلا اصلا تاريخ مصاحبه ات رو عوض نكن... در ضمن براي تغيير زمان مصاحبه دلايل خيلي مهمي ميخواهند مثل مشكلات پزشكي و ...
CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز کسی اطلاع داره اگر بخواییم پروازترکیش از آنکارا به تهران تغییر بدیم کجا باید برویم بلیط عوض کنیم؟
میشه پرواز به تازیخ عقب تر انداخت بدون جریمه؟
یا فقط میشه جلو انداخت پروازهارو؟
شنیدم بعضی جاها جریمه نمیگیرند این صحت داره؟
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012
مقصد:کالیفرنیا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
در حاليكه همسر بنده برنده اصلي است ومن حدود چهل سال پيش توسط پدر م نام خانوادگي من تغيير كرده ولي در فرم اوليه فراموش كرد م كه بنويسم ايا اين مطلب مهم است واگر بله ايا با ايميل اطلاع بدهم يا اينكه روز مصابه مي توانم اين مطلب را به همراه مدارك باطلاع برسانم .
خواهشمند است راهنمايي بفرمائيد
شماره کیس :2012AS00056XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:28Aug
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:2012-june-12
تاریخ دریافت ویزا: بزودي
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:4
جمع هزینه ها: T180000 +هزينه انكارا 10000000تومان+ترجمه 230000+پزشكي ايران200000تومان+
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام: کسی میدونه توی فرم آنکارا اون قسمت که نوشته
C/ O NAME یعنی چی ودر جواب چی باید نوشت؟
هر کی میدونه لطفا زودتر جواب بده!
لطفا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.من مدارکم رو ۴ روز پیش با دی اچ ال فرستادم آنکارا برای سفارت.حالا میخوام ببینم لازمه که ایمیل بزنم و پیگیری کنم که آیا مدارکم رسیده یا نه؟
2012AS00053xxx
تاریخ رویت قبولی : فراموش کردم
تاریخ ارسال فرمها : فراموش کردم
کنسولگری : آنکارا
تاریخ مصاحبه : 05 june
تاریخ دریافت ویزا :
هزینه ها : 20000 عکس + 60000 ارسال فرمها با DHL + واکسن 60000
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز با سلام و خسته نباشيد
دوستان من هفته ى پيش مداركمو پست كردم و سه شنبه رسيده
١:الان بايد اقدامى ايميلى و يا كار خاصى انجام بدم يا خودشون ميگن رسيده؟
٢:من چون مدارك اسپانسرم دير بدستم ميرسيد چون با مسافر اومد كه ديشب رسيد پرينت بانك به مبلغ ٣٤ ميليون با مدارك پست كردم حالا دارم روز مصاحبه مدارك اسپانسرو ميبرم اولا اونجا چي بگم به افيسر، مثلا يه دفعه بگم اين مدارك هم هست يا نه خودش ميپرسه؟ دوما اصلا بگم يا نه ديگه نيازى نيست ارائه بدم؟بعد من از دوستان شنيدم اصلا مدارك اسپانسر رو خودمون بايد ببريم؟
ممنون ميشم كسى اطلاعى داره كمكم كنه