موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-21 ساعت 21:06)ho.b نوشته: دوستان عزیز چند تا سوال دارم که ممنون میشم اگه جواب بدید
1-بچه سه ساله باید واکسن مننژیت و آنفلوانزا بزنه؟
2-برای اخرین مدرک باید ریز نمرات گرفت و ترجمه کرد یا مثلا همه مدارک مثل فوق لیسانس. لیسانس. فوق دیپلم و ....؟
3-مدرک فرد برنده باید دیپلم به بالا باشه یا همسر برنده هم مهمه؟
4-حسابی که توی بانک پر میکنیم مهم نیست چه حسابی باشه مثلا سپرده کوتاه مدت یا پس انداز.ترجیحا کدوم بانک بهتره؟
سلام دوست عزیز بر طبق اطلاعات خودم جواب سئوالاتونو در زیر نوشتم :
1-نمیدونم
2- خیر نیازی به ریز نمرات نیست ( دوستانی بودن که مدرک موقت داشتن و برای احتیاط ریز نمرات هم گرفتن !!! )
3-بله فرد بنده باید دارای شرایط حداقل باشد .
4- اصلاً فرقی نداره که ماهیت حساب بانکی چی باشه .
موفق و پایدار باشین .
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!
رتبه:
10
1 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-21 ساعت 19:46)Orchin نوشته: (2012-05-21 ساعت 17:06)atisland نوشته: (2012-05-21 ساعت 10:44)funnybluesolea نوشته: (2012-05-20 ساعت 22:46)Orchin نوشته: دوستان عزیز امیدوارم مراحل پیشروراباموفقیت بیشتروهمیشگی طی کنید
امروزپرینت بانک راازشعبه بانک ملت گرفتم کمترازنیم ساعت آماده شد به لاتین هم تایپ شده است
سوالم این است آیا تاییدیه دیگری ازشعبه مرکزی برای تایید لازم است؟
سلام orchin
من هم از بانک ملت گرفتم، اگر مهر بانک رو داره دیگه نیازی به تایید نباید باشه/
حالا من هم یه سوال از شما بپرسم، آیا در نامه شما معادل دلاری آن رو نوشته؟
در نامه من نداره
موفق باشید
سلام مال من هم نداره دیروز از بانک ملت گرفتم.پرسیدم که چرا معادل دلاری نزدین؟ گفتن که ما نرخ دلار رو به روز میزنیم اونا خودشون حساب میکنن. شاید به خاطر اینه که قیمت دلار ثابت نیست. ولی تو گواهی من تاریخ افتتاح حسابمو به جای 10/25/ زده 01/25 ! من دیشب متوجه شدم به نظر شما چه کار کنم؟
دوستان عزیز معادل دلاری درنامه من نداردودرهمان شعبه فرعی استعلام لاتین راصادرکردند وهیچ مهرلاتینی هم ندارد وگفتند همان کافی است ولازم به ارایه درشعبه مرکزی نمی باشد.
بانكهاي خصوصي معادل دلار را هم ميزنند، در ضمن بانكها با دلار دولتي كار ميكنند نه دلار آزاد. يعني 1226 تومان
CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه سوال
این تاریخ پاسپورتم که مرداد 90 هستش و انقضاش مرداد 95 .امروز یه سری می گفتند باید عکس پاس جدید و مال کمتر از 6 ماه باشه یه همچین چیزی هست؟بعد بین این عکس پاسپورت و عکسی که واسه kcc و آنکارا می فرستیم هیچ ارتباطی هست؟ یعنی عکسمون که واسه kcc و سفارت اگه بی حجاب باشه و عکس پاس با حجاب اینا مشکل ساز نیست؟
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep
رتبه:
10
1 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-21 ساعت 23:49)پرنیان90 نوشته: دوستان یه سوال
این تاریخ پاسپورتم که مرداد 90 هستش و انقضاش مرداد 95 .امروز یه سری می گفتند باید عکس پاس جدید و مال کمتر از 6 ماه باشه یه همچین چیزی هست؟بعد بین این عکس پاسپورت و عکسی که واسه kcc و آنکارا می فرستیم هیچ ارتباطی هست؟ یعنی عکسمون که واسه kcc و سفارت اگه بی حجاب باشه و عکس پاس با حجاب اینا مشکل ساز نیست؟
نه پرنيان جان مشكلي نيست، چون اونها ميدونند كه ما از ايران هستيم و حجاب جزو قوانين كشورمون هست....حتي افرادي بودند و هستند كه با حجاب رفتند مصاحبه. عكسي كه با خودت ميبري مصاحبه نبايد بيشتر از 6 ماه پيش انداخته باشي اونم براي برخي تغييرات احتمالي...
CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام :
اگر فقط بلیط رفت بگیریم یعنی بلیط یک طرفه موقع برگشت برای بلیط دچار مشکل نمی شیم . و همچنین 2 شب هتل وبقیه را همونجا دنبال کنیم ؟
یا اینکه بهتره هتل را از اژانسها هر چند روزی که باید باشیم پیشاپیش رزرو کنیم ؟
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-21 ساعت 21:27)ho.b نوشته: دوستان عزیز چند تا سوال دارم که ممنون میشم اگه جواب بدید
1-بچه سه ساله باید واکسن مننژیت و آنفلوانزا بزنه؟
2-برای اخرین مدرک باید ریز نمرات گرفت و ترجمه کرد یا مثلا همه مدارک مثل فوق لیسانس. لیسانس. فوق دیپلم و ....؟
3-مدرک فرد برنده باید دیپلم به بالا باشه یا همسر برنده هم مهمه؟
4-حسابی که توی بانک پر میکنیم مهم نیست چه حسابی باشه مثلا سپرده کوتاه مدت یا پس انداز.ترجیحا کدوم بانک بهتره؟
دوستان میشه لطف کنید فرم آنکارا (یک برگی و دو برگی )رو برام بذارید در ضمن درسایت آنکارا کجا تاریخهای مصاحبه آپدیت میشه نتونستم پیداش کنم ؟
(2012-05-22 ساعت 00:10)JOHANNA نوشته: دوستان سلام :
اگر فقط بلیط رفت بگیریم یعنی بلیط یک طرفه موقع برگشت برای بلیط دچار مشکل نمی شیم . و همچنین 2 شب هتل وبقیه را همونجا دنبال کنیم ؟
یا اینکه بهتره هتل را از اژانسها هر چند روزی که باید باشیم پیشاپیش رزرو کنیم ؟
1- برای بچه 3 سالتون نه واکسن مننژیت بزنید و نه آنفولانزا ، چرا که دکتر اونگان خودش اونجا می زنه و حتی اگر شما کارت واکسن رو هم نشون بدهید ایشون باز اینکار رو انجام می ده ، ما باوجودیکه هر دو واکسن رو برای دخترمون زده بودیم ولی اونجا هر دو واکسن رو نوش جان کرد و علتش هم این هست که ایشون گفت ورژن واکسن آنفولانزا و مننژیت ایشون با مال ما فرق داره
2- از شما فقط آخرین مدرک شخص برنده رو می خواهند و اگر اصل گواهینامه فارغ التحصیلی رو دارید نیازی به ارائه ریز نمرات ندارید و من حتی مدرک خانومم رو هم ارائه کردم و ازم نگرفت وصراحتاً بهم گفت ، برنده کیه و من هم گفتم خودم و ایشون گفت فقط مدرک برنده رو بده ، مدرک باید حداقل دیپلم باشه
3- حساب بانکی سپرده کوتاه مدت ویا بلند مدت هیچ فرقی نداره
4- http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html
-------------------------------------------------
بلیط رو حتماً رفت و برگشت بگیر چون در غیر اینصورت هزینه بلیط برگشتت خیلی زیاد می شه
اگر می خواهی هتل های معمولی بگیری از همونجا بگیر و در غیراینصورت واگر می خواهی هتل 5 ستاره مثل ددمان رو بگیری از اینجا بگیر
با آرزوی موفقیت برای همه دوستان عزیز
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
یک سوال :لطفاً راهنمایی کنید
من تو فرم ثبت نام اسم کوچیکم رو اینجوری نوشتم (hosein) و در جواب نامه برنده شدنم هم همینجوری نوشته شده..و این نامه دوم با یک اس می باشد ولی تو پاسم حسین با 2 تا اس نوشته شده و منم تو فرمایی که ارسال کردم طبق پاسم نوشتم..آیا این مغایرت مشکلی واسم ایجاد نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی
شماره کیس :***2012as000067
تاریخ دریافت نامه قبولی:27julay
کنسولگری:آنکارا
" کارنت شدن کیس:آپریل
" مصاحبه :3 JULAY
" دریافت کلیرنس:دقیقه 90
" دریافت وبزا:اینقدر گفتیم این جمعه آخرش هم جمعه شد28/09/2012
" ورود به آمریکا : دسامبر انشاالله
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
من چهارشنبه مصاحبه دارم و همون طور که می دونید ایران ایر پنج شنبه و دوشنبه پرواز داره...
قیمت بلیط و هتل خیلی گرون شده...
به نظرتون من بلیط برگشت رو پنج شنبه بگیرم یا دوشنبه...!!!؟؟؟
می خواستم پنج شنبه بگیرم بعد اونجا تاریخ برگشت رو عوض کنم...آیا از دوستان کسی این کارو کرده یا اطلاعت دقیقی داره...
چون آژانس گفت باید ببینی جا میده یا نه...!!!
با تشکر...
شماره کیس : ***AS00059
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مطلع شدن از قبولی: 10 Sep
تاریخ ارسال فرم ها به آمریکا: Oct 04
تاریخ مصاحبه : 13 June
تاریخ دریافت ایمیل تاریخ مصاحبه: 21 april
تاریخ دریافت ویزا: June 15
هزینه ها: عکس 4000 + پست TPG 69000 + ترجمه 90000 + عکس 5000 + واکسن 40000 + بلیط و هتل 830000
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من دو هفته پیش واکسنامو زدم ، ولی الان 2 روزه که اوریون گرفتم دارم از درد میمیرم تمام صورتم باد کرده ، دو هفته دیگه وقت مصاحبمه نمیدونم چکار کنم؟ آیا زمان مصاحبمو تغییر بدم؟ یا اینکه مشکلی نداره