کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
ممنون
کیس نامبر: 2012as 6500 انکارا
رویت قبولی: 11 ماه بعد از اعلام نتایج
تاریخ مصاحبه: دوم جولای2012
ازدواج بعد از اعلام تاریخ مصاحبه
دریافت برگ آبی تعداد 2 نفر
تاریخ کلير: 10 سپتامبر
ورود به امریکا:10 اکتبر الاباما
مهاجرت به لس آنجلس
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، shkhmo
دوستان، یعنی تو مهاجر سرا کسی نیست که مشکل سربازی داشته باشه (منظورم اینه که معافیت تحصیلی داشته باشه و بعد از اینکه درسش تموم شد باید برود به سربازی) و ویزا هم گرفته باشه و می خواد بپیچه به بازی ؟، یا اینکه پیچیده به بازی و الان آ م ر ی ک ا باشه ؟، خواهش می کنم اگه کسی هست جواب بده.
(2012-05-22 ساعت 20:13)gol1 نوشته:  آیا کسی در سایت ups ترکیه شماره را وارد کرده لطفا راهنمایی کنید؟

دوست خوبم شما کلیر شدید؟
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
با سلام..
دوستان من به مشکلی برای وقت دکتر خوردم...تو سایت دکتر نوشته که فقط از طریق اینترنت وقت میدن. از سایت که میرم تاریخ هاش پر شده و نمیشه وقت گرفت...
چه جوریاست...من کلی استرس گرفتم... Sad
اگه میشه راهنمایی کنید...
با تشکر...
شماره کیس : ***AS00059
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مطلع شدن از قبولی: 10 Sep
تاریخ ارسال فرم ها به آمریکا: Oct 04
تاریخ مصاحبه : 13 June
تاریخ دریافت ایمیل تاریخ مصاحبه: 21 april
تاریخ دریافت ویزا: Big Grin June 15
هزینه ها: عکس 4000 + پست TPG 69000 + ترجمه 90000 + عکس 5000 + واکسن 40000 + بلیط و هتل 830000
(2012-05-23 ساعت 00:00)Superman نوشته:  با سلام..
دوستان من به مشکلی برای وقت دکتر خوردم...تو سایت دکتر نوشته که فقط از طریق اینترنت وقت میدن. از سایت که میرم تاریخ هاش پر شده و نمیشه وقت گرفت...
با تشکر...

شما تاريخ مصاحبتون در ماه جولاي هست اينطور كه از امضاتون مشخصه.... در حال حاضر سايت دكتر تا تاريخ 23 جون رو بايد نمايش بده... چون فقط يك ماه قبل از مصاحبه ميتونيد وقت بگيريد. احتمالا به تاريخ و ماه موجود در صفحه تعين وقت دكتر دقت نكرديد. براي اطمينان دوباره امتحان كنيد
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: Superman ، daria ، shadin_n ، ghorbat ، shkhmo
(2012-05-23 ساعت 00:05)schaghayegh نوشته:  
با تشکر...

شما تاريخ مصاحبتون در ماه جولاي هست اينطور كه از امضاتون مشخصه.... در حال حاضر سايت دكتر تا تاريخ 23 جون رو بايد نمايش بده... چون فقط يك ماه قبل از مصاحبه ميتونيد وقت بگيريد. احتمالا به تاريخ و ماه موجود در صفحه تعين وقت دكتر دقت نكرديد. براي اطمينان دوباره امتحان كنيد

مصاحبم 13 june هستش و بلیط برای 11 june گرفتم ولی تو جدولی که میاره همش پر شده...Sad
هزینه ها: عکس 4000 + پست TPG 69000 + ترجمه 90000 + عکس 5000 + واکسن 40000 + بلیط و هتل 830000
(2012-05-23 ساعت 00:10)Superman نوشته:  
با تشکر...

مصاحبم 13 june هستش و بلیط برای 11 june گرفتم ولی تو جدولی که میاره همش پر شده...Sad
يكم دير اقدام كردي.....فردا يه زنگ بزن بهشون و يا ايميل بزن مشكلت و بگو ( به ايميل دكتر) تو سايتش هست. تاريخ ها رو هم براي 11 و 12 جون چك كن... فوقش اينه كه روز مصاحبه مديكال نداري و بعد از ظهرش ميبري بهشون تحويل ميدي... اگر هم توي اين 2 روز نميتوني وقت بگيري بهترين راه تماس با دكتره و عنوان كردن مشكلت.... بگو بليطت براي كيه و تاريخ مصاحبت هم كيه... اميدوارم مشكلت حل بشه
آنکارا
دریافت گرین کارت:
1نفر
تشکر کنندگان: Superman ، daria ، shadin_n ، ghorbat ، shkhmo
(2012-05-23 ساعت 00:16)schaghayegh نوشته:  
با تشکر...

يكم دير اقدام كردي.....فردا يه زنگ بزن بهشون و يا ايميل بزن مشكلت و بگو ( به ايميل دكتر) تو سايتش هست. تاريخ ها رو هم براي 11 و 12 جون چك كن... فوقش اينه كه روز مصاحبه مديكال نداري و بعد از ظهرش ميبري بهشون تحويل ميدي... اگر هم توي اين 2 روز نميتوني وقت بگيري بهترين راه تماس با دكتره و عنوان كردن مشكلت.... بگو بليطت براي كيه و تاريخ مصاحبت هم كيه... اميدوارم مشكلت حل بشه

مرسی از راهنمایی تون ...آخه یه بار اومدم وقت بگیرم دیدم شماره پرواز می خواد که اون موقع هنوز بلیط نگرفته بودم...
من دانشجو هستم..می خواستم 2شنبه برم 5 شنبه بر گردم که به امتحانام برسم...
فقط باید باهاشون انگلیسی صحبت کنم یا ترکی....!!!؟؟؟
تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3 ، ghorbat ، mmmsdeghi ، shkhmo
(2012-05-23 ساعت 00:21)Superman نوشته:  
با تشکر...

مرسی از راهنمایی تون ...آخه یه بار اومدم وقت بگیرم دیدم شماره پرواز می خواد که اون موقع هنوز بلیط نگرفته بودم...
اول انگليسي حرف بزن بالاخره 2 تا كلمه كه ميتونن بفهمن Wink به احتمال زياد بلد باشن انگليسي... اگر نه كه بايد تركي حرف بزني.... به نظرم متن و جمله اي كه ميخواي بگي و كلماتي كه ميخواي استفاده كني تركيش رو پيدا كن يوقت ديدي لازم شد ... اگرم كه تركي بلدي كه مسئله حله.... در ضمن من خودم بدون وارد كردن شماره پرواز وقت گرفتم Smile
آنکارا
دریافت گرین کارت:
1نفر
تشکر کنندگان: daria ، Shezem ، كاميلا ، shadin_n ، SH1A2R3 ، ghorbat ، behzad7 ، shkhmo
(2012-05-23 ساعت 00:25)schaghayegh نوشته:  
(2012-05-23 ساعت 00:05)schaghayegh نوشته:  شما تاريخ مصاحبتون در ماه جولاي هست اينطور كه از امضاتون مشخصه.... در حال حاضر سايت دكتر تا تاريخ 23 جون رو بايد نمايش بده... چون فقط يك ماه قبل از مصاحبه ميتونيد وقت بگيريد. احتمالا به تاريخ و ماه موجود در صفحه تعين وقت دكتر دقت نكرديد. براي اطمينان دوباره امتحان كنيد

اول انگليسي حرف بزن بالاخره 2 تا كلمه كه ميتونن بفهمن Wink به احتمال زياد بلد باشن انگليسي... اگر نه كه بايد تركي حرف بزني.... به نظرم متن و جمله اي كه ميخواي بگي و كلماتي كه ميخواي استفاده كني تركيش رو پيدا كن يوقت ديدي لازم شد ... اگرم كه تركي بلدي كه مسئله حله.... در ضمن من خودم بدون وارد كردن شماره پرواز وقت گرفتم Smile

نمیدونستم بدون داشتن بلیط میشه وقت گرفت Sad
آخه ترکیشونم با ترکی ما فرق داره... Sad
نمیدونم...چه اشتباهی کردم...کلی استرس دارم...اگه نشه...!!!
تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3 ، ghorbat ، behzad7 ، shkhmo
(2012-05-23 ساعت 00:32)Superman نوشته:  
(2012-05-23 ساعت 00:25)schaghayegh نوشته:  
(2012-05-23 ساعت 00:10)Superman نوشته:  مصاحبم 13 june هستش و بلیط برای 11 june گرفتم ولی تو جدولی که میاره همش پر شده...Sad

نمیدونستم بدون داشتن بلیط میشه وقت گرفت Sad
آخه ترکیشونم با ترکی ما فرق داره... Sad
نمیدونم...چه اشتباهی کردم...کلی استرس دارم...اگه نشه...!!!
مطمئن باش كه ميشه..
آنکارا
دریافت گرین کارت:
1نفر
تشکر کنندگان: Superman ، daria ، shadin_n ، SH1A2R3 ، ghorbat ، behzad7 ، shkhmo
(2012-05-22 ساعت 15:41)schaghayegh نوشته:  يك سوال مهم

سلام دوستان عزيز و مديران محترم، ممنون ميشم اگر به سوال و مشكلي كه براي من بوجود آمده پاسخ دهيد:

من در فرم ثبت نام اينترنتي لاتاري2012 و همچنين فرمهاي سري اول كه براي KCC فرستاديم كليه مشخصات رو مطابق با پاسپورتم وارد كردم. الان كه ترجمه هاي مداركم رو دريافت كردم ديدم كه مترجم محل تولد من رو Shahrerey نوشته ( در همه ي ترجمه ها اعم از شناسنامه و كارت ملي و دانشنامه ها) در صورتي كه در پاسپورتم محل تولدم نوشته شده Ray. حالا سوال من اينه من بايد چيكار كنم؟؟؟
1- به سفارت نامه بزنم و مشكل رو توضيح بدم؟
2- برم پاسپورت جديد بگيرم؟ ( اما من وقت دكتر گرفتم با شماره پاسپورتي كه الا در دست دارم، اگر پاسپورتم و عوض كنم شماره پاس عوض ميشه)
3- دوباره مداركم رو ترجمه كنم؟ ( چون دارالترجمه گفت ما هر چيزي كه در اصل مدركتون باشه ترجمه ميكنيم... چون توي شناسنامه شما نوشته شده شهرري پس ترجمه اش ميشه Shahrerey نه Ray. اما خب توي پاسپورتم هم به فارسي نوشته شده محل تولد:شهرري و به انگليسي نوشته شده Tonguelace of Birth: Ray. ) من اسپل محل تولدم رو مطابق با پاسپورتم بهشون داده بودم. دارالترجمه قبول نميكنه كه تصحيح كنه . چون ميگه بايد مطابق با اصل مدرك فارسي ترجمه بشه... الان از چندتا دارالترجمه ديگه هم پرسيدم گفتند نميشه . اگر در شناسنامه نوشته شده شهرري ترجمه اش همان : shahrerey ميشه نه Ray. يعني من حتي اگر دوباره هم مداركم رو بدم براي ترجمه بازم اونها موظف هستند بنويسند Shahrerey و اين قانونشونه.... چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.... چيكار كنم؟؟؟ خيلي نگرانم SadSadSadSadSadSadSadSadSad

سلام دوست عزیز,

نگران نباشید. Shahrerey با Shahreray هیچ تفاوتی ندارد. کسانی که پرونده شما را بررسی مینمایند نیز آدم ماشینی نیستند و انسان هستند و متوجه اختلاف این لغت در فرایند ترجمه خواهند شد.

شما نیز هیچ اقدامی لازم نیست انجام بدهید و خرج و هزینه خود را از این بیشتر نمایید. میتوانید در صورتی که پرسشی پیش آمد این موضوع را توضیح دهید هر چند که هرگز مشکلی پیش نمیآید و آنها به این چیزها اصلا" کاری ندارند و به موارد مهمتری توجه میکنند.

ضمنا" دارالترجمه موظف است که مشخصات مندرج در مدارک را مطابق با پاسپورت ترجمه نماید و حتی موارد را به درخواست متقاضی اصلاح نماید.

روال کار اینچنین است که یک روز قبل از ارسال به دادگستری ( در صورت درخواست متقاضی ) برای تصحیح احتمالی مشخصات نامهای خاص مدارک خود بر روی یک پرینت چک نویس اصلاحات توسط متقاضی صورت میگیرد تا کاملا" مطابق با پاسپورت باشد و اگر نام خاصی وجود دارد مطابق با نظر متقاضی( و بر اساس مدارک قبلی فرستاده شده ) ترجمه صورت گیرد.

توصیه به سایر دوستان: قبل از انجام ترجمه و پرداخت هر گونه هزینه ای, باید یک کپی از پاسپورت را به دارالترجمه ارائه نمایید و از آنها بخواهید تا مشخصات متقاضی را مطابق با پاسپورت ترجمه نمایند.
در صورت مخالفت, شما باید از ادامه روند ترجمه کاملا" جلوگیری نموده و دارالترجمه را عوض نمایید.

ارادتمند
saher
تشکر کنندگان: schaghayegh ، shadin_n ، SH1A2R3 ، ghorbat ، shkhmo
(2012-05-23 ساعت 00:40)saher نوشته:  
(2012-05-22 ساعت 15:41)schaghayegh نوشته:  يك سوال مهم

سلام دوستان عزيز و مديران محترم، ممنون ميشم اگر به سوال و مشكلي كه براي من بوجود آمده پاسخ دهيد:

من در فرم ثبت نام اينترنتي لاتاري2012 و همچنين فرمهاي سري اول كه براي KCC فرستاديم كليه مشخصات رو مطابق با پاسپورتم وارد كردم. الان كه ترجمه هاي مداركم رو دريافت كردم ديدم كه مترجم محل تولد من رو Shahrerey نوشته ( در همه ي ترجمه ها اعم از شناسنامه و كارت ملي و دانشنامه ها) در صورتي كه در پاسپورتم محل تولدم نوشته شده Ray. حالا سوال من اينه من بايد چيكار كنم؟؟؟
1- به سفارت نامه بزنم و مشكل رو توضيح بدم؟
2- برم پاسپورت جديد بگيرم؟ ( اما من وقت دكتر گرفتم با شماره پاسپورتي كه الا در دست دارم، اگر پاسپورتم و عوض كنم شماره پاس عوض ميشه)
3- دوباره مداركم رو ترجمه كنم؟ ( چون دارالترجمه گفت ما هر چيزي كه در اصل مدركتون باشه ترجمه ميكنيم... چون توي شناسنامه شما نوشته شده شهرري پس ترجمه اش ميشه Shahrerey نه Ray. اما خب توي پاسپورتم هم به فارسي نوشته شده محل تولد:شهرري و به انگليسي نوشته شده Tonguelace of Birth: Ray. ) من اسپل محل تولدم رو مطابق با پاسپورتم بهشون داده بودم. دارالترجمه قبول نميكنه كه تصحيح كنه . چون ميگه بايد مطابق با اصل مدرك فارسي ترجمه بشه... الان از چندتا دارالترجمه ديگه هم پرسيدم گفتند نميشه . اگر در شناسنامه نوشته شده شهرري ترجمه اش همان : shahrerey ميشه نه Ray. يعني من حتي اگر دوباره هم مداركم رو بدم براي ترجمه بازم اونها موظف هستند بنويسند Shahrerey و اين قانونشونه.... چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.... چيكار كنم؟؟؟ خيلي نگرانم SadSadSadSadSadSadSadSadSad

سلام دوست عزیز,

نگران نباشید. Shahrerey با Shahreray هیچ تفاوتی ندارد. کسانی که پرونده شما را بررسی مینمایند نیز آدم ماشینی نیستند و انسان هستند و متوجه اختلاف این لغت در فرایند ترجمه خواهند شد.

شما نیز هیچ اقدامی لازم نیست انجام بدهید و خرج و هزینه خود را از این بیشتر نمایید. میتوانید در صورتی که پرسشی پیش آمد این موضوع را توضیح دهید هر چند که هرگز مشکلی پیش نمیآید و آنها به این چیزها اصلا" کاری ندارند و به موارد مهمتری توجه میکنند.

ضمنا" دارالترجمه موظف است که مشخصات مندرج در مدارک را مطابق با پاسپورت ترجمه نماید و حتی موارد را به درخواست متقاضی اصلاح نماید.

روال کار اینچنین است که یک روز قبل از ارسال به دادگستری ( در صورت درخواست متقاضی ) برای تصحیح احتمالی مشخصات نامهای خاص مدارک خود بر روی یک پرینت چک نویس اصلاحات توسط متقاضی صورت میگیرد تا کاملا" مطابق با پاسپورت باشد و اگر نام خاصی وجود دارد مطابق با نظر متقاضی( و بر اساس مدارک قبلی فرستاده شده ) ترجمه صورت گیرد.

توصیه به سایر دوستان: قبل از انجام ترجمه و پرداخت هر گونه هزینه ای, باید یک کپی از پاسپورت را به دارالترجمه ارائه نمایید و از آنها بخواهید تا مشخصات متقاضی را مطابق با پاسپورت ترجمه نمایند.
در صورت مخالفت, شما باید از ادامه روند ترجمه کاملا" جلوگیری نموده و دارالترجمه را عوض نمایید.

ارادتمند
saher

ممنون saher جان، من دقيقا گوشزد كرده بودم كه محل تولدم رو بزنن Ray طبق پاسپورتم. اما وقتي ترجمه ها رو گرفتم ديدم نه تنها اينكارو نكردن بلكه نوشتن Shahrerey... اما اونها كار خودشون و كرده بودند!!!! و حتي به من هم اطلاع نداده بودند كه فلاني اينكارو نميتونيم بكنيم .. اگر ميگفتن كه من يا دارالترجمه رو عوض ميكردم يا خودم پا ميشدم ميرفتم دادگستري و وزارت كشور با پاسپورتم تا بگم بابا جان اينجا نوشته RAY....
آنکارا
دریافت گرین کارت:
1نفر
تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3 ، ghorbat ، shkhmo
[quote='pouyakafi' pid='175756' dateline='1337720646']
با سلام به دوستان عزیز مهاجرسرا
بالاخره منم 19 می وارد آمریکا شدم ، پروازها هم بدون تاخیر بودند ، 1000 دلار هم از بانک ملت حواله گرفتم و توی فرودگاه بدون هیچ مشکلی با همون ویزا آمریکا گرفتم ویزام هم تقریبا 3 ماه کمتر اعتبار داشت
با پرواز ترکیش اومدم و 2 چمدون 23 کیلویی میتونستم ببرم با یک کیف دستی 8 کیلویی
و با اینکه 2 تا چمدونام 52 کیلو بود گیری ندادند و حتی کیف دستیم هم که 10 کیلو بود وزن نکردن و به غیر از کیف دستیم یک کیف لپ تاب هم همرام بود تو هواپیما که بهشون گفتم و گفتند مشکلی نداره
راستی پروازم از شیراز بودش
حتی با کارت پرواز تو استانبول یه ووچر غذای مجانی گرفتم ، رفتم به ایرلاین ترکیش و گفتم این زمانی که توی فرودگاه هستیم چه امکاناتی داره ترکیش نسبت به پروازای دیگه ، که گفت کارت پرواز و پاسپورتتون رو بیارید تا یک ووچر غذا بهتون بدیم
البته گفتم میخوام از این به بعد از ایرلاین شما استفاده کنم و شاید میخواست اینجوری نظرمو جلب کنه
پروازمون پر بودش از دانش آموزای رومانیایی که برای اردو داشتن میومدن امریکا
گیت ورودیم نیویورک بودش توی فرودگاه نیویورک خیلی خیلی شلوغ بود و اکثرا ویزیتور بودن و کسایی مثل من ، که برای اولین بار میومدند باید توی همین صف وامیستادند چون هنوز گرین کارت نداشتیم
و اگه میخواستم توی صف وایستم شاید 7 تا 8 ساعت طول میکشید
و پرواز بعدیم 3 ساعت بعدش بود ، و یک ساعت و نیم توی صف وایستادم که دیدم اصلا صف جلو نمیره
رفتم با یکی از افیسرها صحبت کردم و شرایطمو گفتم که بردنم توی یه لاین دیگه که مخصوص کسایی بود که شرایط اضطراری دارن و 2 نفر جلوم بودن
در قسمت کنترل پاسپورت با وب کم که اونجا بود یه عکس ازم گرفت و اسکن اثر انگشت هم فقط از 4 انگشت دست راستم گرفتش
و پاکت زرد رو ازم گرفت و به افیسر گفتم آدرسمو میخام از ویرجینیا به بوفالو تغییر بدم که علتشو پرسید که گفتم بوفالو خونه اجاره کردم
و بعد افیسر بردم با خودش توی یه قسمت دیگه که اونجا ازم یه اثر انگشت و امضا برای گرین کارت گرفتند و یه عکس از توی پاکت زرد برداشت و روی همون فرمی که امضا و اثر انگشت ازم گرفت زد
و بعد رفتم چمدونامو برداشتم و از همون قسمت یه دستگاه بودش که 5 دلاری رو میگرفت و میشد یه گاری چرخ دار برداشت
و پرواز استانبول به نیویورک ترمینال یک بود و پرواز نیویورک به بوفالوم ترمینال 3
که ترمینالاش کنار همدیگست
توی ترمینال 3 ازم میخواستن 260 دلار جریمه بگیرن به خاطر اضافه وزن چمدونام
و یه خانوم افغانی بود که فارسی هم میفهمید و گفت هر چمدونت از 50 بیشتره که من گفتم نه دوتاش 50 کیلو هستش و توی فرودگاه شیراز وزن کردم.
وزن رو نشونم داد که یادم اومد توی امریکا وزنو به پوند میگن و منظورش پونده
گفتم من تازه وارد هستم و پروازم اینترنشیونال بوده که قبول نکرد و گفت باید جریمه بدی
و بهم گفت که میتونی وزنو از 2 تا چمدونا کم کنی و توی ساک دستی و کیف لپ تاب پخش کنی که جریمش کمتر بشه و بالاخره با این کار ازم 150 دلار جریمه گرفت
راستی پروازه داخل امریکام دلتا بودش
و ساعت 21:35 19 می به وقت امریکا وارد فرودگاه بوفالو شدم
که اونجا پسر خالم و خالم که تورنتو کانادا زندگی میکنن اومدند جلوم
راستی شهر بوفالو مرز بین امریکا و کاناداست و ابشار نیاگارا هم همین جا قرار داره
شهر بوفالو یکی از امن ترین شهرهای امریکاست
راستی داخل یه خونه هستم که یه پسره 26 ساله با خواهرش و دوست دخترش زندگی میکنن و اولین بارشونه که دارن خونشونو شیر میکنن و به یه نفر دیگه اجاره میدن
روز بعد رسیدن با خاله و پسرخاله رفتیم خونه رو دیدیم و خوشم اومد از خونه و قرارداد رو داد و امضا کردم
خالم توی یه شرکت توی کانادا کار میکنه که توی امریکا هم شعبه داره و به خاطر کارش خیلی وقتا ماموریت داره به امریکا
و با پدر کسی که خونه رو ازش اجاره کردم همکار هستند
البته پدر اون پسره توی شعبه امریکا کار میکنه و خالم از اونجا باهاش آشنا شده
و بهش ایمیل زده بود که خونه پسرشو بهمون معرفی کرد
پسره حتی توی قرارداد پول پیش نوشته بود ولی گفت از شما پول پیش نمیگیرم
و اجارم هم نسبت به خونه های دیگه ای که دیدم بسیار عالیه چون هیچ جا کمتر از 450 دلار نبودش
و ماهی 300 دلار میدم که گفتش 15 هر ماه بهش بدم
و پسره گفت ما در خونمونو هیچ موقع قفل نمیکنیم و اینجا خیلی امنه.
و دیروز که روز دومی هست که از اومدنم میگذره و دوشنبه میشه رفتم اداره سوشیال سکوریتی که پاسپورتمو نگاه کرد و یه فرمو بهم دادم پر کردم و گفتند 7 تا 10 روزه دیگه میاد به آدرس خونه و گفت اسمتو حتما روی صندوق پستی بنویس

بازم از تمام دوستان مهاجرسرا و بویژه مدیران سایت و کسایی که این سایتو راه اندازی کردند تشکر میکنم که اگر توی این مدت راهنمایی های اونا نبود نمیشد این راه رو به این سادگی پیمود.
به امید موفقیت دوستان مهاجرسرا در تمام مراحل زندگی
پویا کافی
[/

موفق باشيد SmileSmile
آنکارا
دریافت گرین کارت:
1نفر
تشکر کنندگان: كاميلا ، کیانا ، shadin_n ، Superman ، reza-91 ، SH1A2R3 ، JOHANNA ، ghorbat ، pouyakafi ، saher ، shkhmo
دوستان با توجه به نزديك شدن زمان مصاحبه ما مدارك رو از طريق dhl‌به انكارا پست كرديم.در سايت هم delivered‌شده. امكانش هست لطف كنين و يك متن و همچنين ادرس ايميلي بهم بگين كه ازشون بپرسم كه مداركم ور تحويل گرفتن يا نه؟
ممنون ميشم.
2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3 ، ghorbat ، behzad7 ، shkhmo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان