کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-05-22 ساعت 13:24)2000sahar نوشته:  سلام
من دو هفته پیش واکسنامو زدم ، ولی الان 2 روزه که اوریون گرفتم دارم از درد میمیرم تمام صورتم باد کرده ، دو هفته دیگه وقت مصاحبمه نمیدونم چکار کنم؟ آیا زمان مصاحبمو تغییر بدم؟ یا اینکه مشکلی نداره
نه بابا! انشا... خوب خواهيد شد و مصاحبه و يكضرب و ....
اصلا نگران نباشيد.
من هميشه فكر مي كردم اين واكسنها قلابيه!Big Grin
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: 3rip ، ghorbat ، shadin_n ، SallyD ، H-K ، shkhmo
(2012-05-21 ساعت 10:44)funnybluesolea نوشته:  
(2012-05-20 ساعت 22:46)Orchin نوشته:  دوستان عزیز امیدوارم مراحل پیشروراباموفقیت بیشتروهمیشگی طی کنید
امروزپرینت بانک راازشعبه بانک ملت گرفتم کمترازنیم ساعت آماده شد به لاتین هم تایپ شده است
سوالم این است آیا تاییدیه دیگری ازشعبه مرکزی برای تایید لازم است؟

سلام orchin
من هم از بانک ملت گرفتم، اگر مهر بانک رو داره دیگه نیازی به تایید نباید باشه/
حالا من هم یه سوال از شما بپرسم، آیا در نامه شما معادل دلاری آن رو نوشته؟
در نامه من نداره
موفق باشید

سلام دوستان من برای همسرم از بانک ملت شعبه فاز 2 اکباتان گرفتم معادل دلاری را وارد کرد و مهر و امضای شعبه را هم دارد.
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، shkhmo
(2012-05-22 ساعت 13:38)hoseyn نوشته:  
من دو هفته پیش واکسنامو زدم ، ولی الان 2 روزه که اوریون گرفتم دارم از درد میمیرم تمام صورتم باد کرده ، دو هفته دیگه وقت مصاحبمه نمیدونم چکار کنم؟ آیا زمان مصاحبمو تغییر بدم؟ یا اینکه مشکلی نداره
اصلا نگران نباشيد.
تورو خدا برام دعا کنید که تا اون موقع خوب بشم
مرسی از اینکه بهم امیدواری دادین

تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، پرنیان90 ، H-K ، shkhmo

اگه آنکارا مصاحبه داری میشه وقت مصاحبت رو تغییر بدی چون من وقت مصاحبم رو از June 5, 2012 به July 11, 2012 تغییر دادم. چون اون موقع امتحان داشتم و به خودشون هم گفتم که امتحان دارم. به این آدرس میل بزن و مشکلت را بگو: CA-Ankara@state.gov.
دوستان، یعنی تو مهاجر سرا کسی نیست که مشکل سربازی داشته باشه (منظورم اینه که معافیت تحصیلی داشته باشه و بعد از اینکه درسش تموم شد باید برود به سربازی) و ویزا هم گرفته باشه و می خواد بپیچه به بازی ؟، یا اینکه پیچیده به بازی و الان آ م ر ی ک ا باشه ؟، خواهش می کنم اگه کسی هست جواب بده.
دوستان، یعنی تو مهاجر سرا کسی نیست که مشکل سربازی داشته باشه (منظورم اینه که معافیت تحصیلی داشته باشه و بعد از اینکه درسش تموم شد باید برود به سربازی) و ویزا هم گرفته باشه و می خواد بپیچه به بازی ؟، یا اینکه پیچیده به بازی و الان آ م ر ی ک ا باشه ؟، خواهش می کنم اگه کسی هست جواب بده.
(2012-05-22 ساعت 15:05)2000sahar نوشته:  
اصلا نگران نباشيد.
دوست عزیز ناراحت نباش ، انشااله که تا روز مصاحبه خوب میشی و اگر هم نشدی به نظر من اصلاً نگران نباش چون شما بر طبق قانون خودشون رفتی و واکسن زدی و این کار اهمیت موضوع را برای شما میرسونه و خیلی هم خوبه . . .( اگه رفتی پیشه آفیسر بگو ببین از عشق آمریکا رفتم خودمو چه شکلی کردم . . . حالا اونم خجالت میکشه میگه بیا عزیز برادر اینم ویزای یکضرب TongueTongueTongue به بلاد کفر خوش آمدین و تازه هم به پاتون بلند میشه . . فرض کن Big GrinBig Grin آقا من میگم اگه جواب داد ما هم بریم اوریون بگیریم . . Big GrinBig Grin
دوست عزیز خواستم یکم شوخی باهاتون کرده باشم که از این استرس بیایین بیرون ، امیدوارم ناراحت نشده باشین .

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: shadin_n ، saher ، shkhmo
يك سوال مهم

سلام دوستان عزيز و مديران محترم، ممنون ميشم اگر به سوال و مشكلي كه براي من بوجود آمده پاسخ دهيد:

من در فرم ثبت نام اينترنتي لاتاري2012 و همچنين فرمهاي سري اول كه براي KCC فرستاديم كليه مشخصات رو مطابق با پاسپورتم وارد كردم. الان كه ترجمه هاي مداركم رو دريافت كردم ديدم كه مترجم محل تولد من رو Shahrerey نوشته ( در همه ي ترجمه ها اعم از شناسنامه و كارت ملي و دانشنامه ها) در صورتي كه در پاسپورتم محل تولدم نوشته شده Ray. حالا سوال من اينه من بايد چيكار كنم؟؟؟
1- به سفارت نامه بزنم و مشكل رو توضيح بدم؟
2- برم پاسپورت جديد بگيرم؟ ( اما من وقت دكتر گرفتم با شماره پاسپورتي كه الا در دست دارم، اگر پاسپورتم و عوض كنم شماره پاس عوض ميشه)
3- دوباره مداركم رو ترجمه كنم؟ ( چون دارالترجمه گفت ما هر چيزي كه در اصل مدركتون باشه ترجمه ميكنيم... چون توي شناسنامه شما نوشته شده شهرري پس ترجمه اش ميشه Shahrerey نه Ray. اما خب توي پاسپورتم هم به فارسي نوشته شده محل تولد:شهرري و به انگليسي نوشته شده Tonguelace of Birth: Ray. ) من اسپل محل تولدم رو مطابق با پاسپورتم بهشون داده بودم. دارالترجمه قبول نميكنه كه تصحيح كنه . چون ميگه بايد مطابق با اصل مدرك فارسي ترجمه بشه... الان از چندتا دارالترجمه ديگه هم پرسيدم گفتند نميشه . اگر در شناسنامه نوشته شده شهرري ترجمه اش همان : shahrerey ميشه نه Ray. يعني من حتي اگر دوباره هم مداركم رو بدم براي ترجمه بازم اونها موظف هستند بنويسند Shahrerey و اين قانونشونه.... چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.... چيكار كنم؟؟؟ خيلي نگرانم SadSadSadSadSadSadSadSadSad
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: shadin_n ، arman_m ، ghorbat ، shkhmo
(2012-05-22 ساعت 12:16)vroom نوشته:  
(2012-05-22 ساعت 08:26)Superman نوشته:  سلام دوستان عزیز
من چهارشنبه مصاحبه دارم و همون طور که می دونید ایران ایر پنج شنبه و دوشنبه پرواز داره...
قیمت بلیط و هتل خیلی گرون شده...
به نظرتون من بلیط برگشت رو پنج شنبه بگیرم یا دوشنبه...!!!؟؟؟
می خواستم پنج شنبه بگیرم بعد اونجا تاریخ برگشت رو عوض کنم...آیا از دوستان کسی این کارو کرده یا اطلاعت دقیقی داره...
چون آژانس گفت باید ببینی جا میده یا نه...!!!
با تشکر...
سلامSmile
شما اگه احتمال میدین که fbi check بخورید پرواز برگشتتون رو همون پنج شنبه (فردای روز مصاحبه) بگیرید
ولی اگه احتمال میدید که 1ضرب ویزا بهتون میدن خب دوشنبه ی هفته ی آینده پرواز برگشت رو بگیرید
درباره ی عوض کردن تاریخ برگشت احتمالاً جا میده
ضمناً دفتر ایران ایر روبروی درب ورودی سفارت هستش داخل خیابون پاریس .....موقعی که مصاحبه تون تمام شد میتونید مستقیم برید اونجا و سوال کنید

من خودم پرواز برگشتم 5شنبه بود ولی چون کارم زودتر تمام شد رفتم و برام بدون هزینه تغییرش دادن به 2شنبه

مرسی از پاسختون...
والا من 1نفرم...کار نداشتم و معافیت دارم...
می خواستم جمعه بر گردم که پرواز نداره...
می ترسم تا دوشنبه بمونم و کارم درست نشه...
در ضمن من دانشجو هستم و وسط امتحانات هم هستش...Sad
شماره کیس : ***AS00059
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مطلع شدن از قبولی: 10 Sep
تاریخ ارسال فرم ها به آمریکا: Oct 04
تاریخ مصاحبه : 13 June
تاریخ دریافت ایمیل تاریخ مصاحبه: 21 april
تاریخ دریافت ویزا: Big Grin June 15
هزینه ها: عکس 4000 + پست TPG 69000 + ترجمه 90000 + عکس 5000 + واکسن 40000 + بلیط و هتل 830000
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، shkhmo
(2012-05-22 ساعت 15:41)schaghayegh نوشته:  يك سوال مهم

سلام دوستان عزيز و مديران محترم، ممنون ميشم اگر به سوال و مشكلي كه براي من بوجود آمده پاسخ دهيد:

من در فرم ثبت نام اينترنتي لاتاري2012 و همچنين فرمهاي سري اول كه براي KCC فرستاديم كليه مشخصات رو مطابق با پاسپورتم وارد كردم. الان كه ترجمه هاي مداركم رو دريافت كردم ديدم كه مترجم محل تولد من رو Shahrerey نوشته ( در همه ي ترجمه ها اعم از شناسنامه و كارت ملي و دانشنامه ها) در صورتي كه در پاسپورتم محل تولدم نوشته شده Ray. حالا سوال من اينه من بايد چيكار كنم؟؟؟
1- به سفارت نامه بزنم و مشكل رو توضيح بدم؟
2- برم پاسپورت جديد بگيرم؟ ( اما من وقت دكتر گرفتم با شماره پاسپورتي كه الا در دست دارم، اگر پاسپورتم و عوض كنم شماره پاس عوض ميشه)
3- دوباره مداركم رو ترجمه كنم؟ ( چون دارالترجمه گفت ما هر چيزي كه در اصل مدركتون باشه ترجمه ميكنيم... چون توي شناسنامه شما نوشته شده شهرري پس ترجمه اش ميشه Shahrerey نه Ray. اما خب توي پاسپورتم هم به فارسي نوشته شده محل تولد:شهرري و به انگليسي نوشته شده Tonguelace of Birth: Ray. ) من اسپل محل تولدم رو مطابق با پاسپورتم بهشون داده بودم. دارالترجمه قبول نميكنه كه تصحيح كنه . چون ميگه بايد مطابق با اصل مدرك فارسي ترجمه بشه... الان از چندتا دارالترجمه ديگه هم پرسيدم گفتند نميشه . اگر در شناسنامه نوشته شده شهرري ترجمه اش همان : shahrerey ميشه نه Ray. يعني من حتي اگر دوباره هم مداركم رو بدم براي ترجمه بازم اونها موظف هستند بنويسند Shahrerey و اين قانونشونه.... چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.... چيكار كنم؟؟؟ خيلي نگرانم SadSadSadSadSadSadSadSadSad

با اجازه اساتید
من تجربه لاتاری ندارم ، شاید اطلاعاتم مفید باشه

1-بهتره با تصییح ترجمه ها مشکل را حل کنید و کار رو به kcc و تعویض پاسپورت نکشونید در تهران حداقل 100 دارالترجمه است که برخی حاضرند با توجه به اینکه مدارک لاتاری تایید وزارت خارجه و دادگستری لازم ندارد مشکل رو "در چهارچوب قانون " ولی با هزینه بیشتر برطرف کنند (در یکی از پست ها خواندم یکی از کاربران که مشکلی شبیه شما داشته با جستجوی زیاد دارالترجمه ای پیدا کرده که مشکلش را حل کرده است و می گفت بصورت پیغام خصوصی آدرس دارالترجمه را برای سایرین می فرستد)
2-سال گذشته یکی از دفترخانه های تهران برای انتقال سند خانه من مشکل بوجود آورد بعد از مراجعه به بخش حقوقی کانون سردفترداران و توضیح مشکل آنها او را "مجبور" به انتقال سند کردند "احتمالا" با مراجعه به کانون مترجمان رسمی می توانید مشکل را حل کنید
3 - شاید با ترجمه "شهرری" به صورت city-ray مشکل حل شود
تشکر کنندگان: arman_m ، shadin_n ، schaghayegh ، ghorbat ، mirman ، shkhmo
آیا کسی در سایت ups ترکیه شماره را وارد کرده لطفا راهنمایی کنید؟
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، كاميلا ، shkhmo
(2012-05-22 ساعت 20:13)gol1 نوشته:  آیا کسی در سایت ups ترکیه شماره را وارد کرده لطفا راهنمایی کنید؟
من هنوز این کار را نکردم ولی براساس آنچه که خوندم عرض کنم که:
شما وارد سایت http://WWW.UPS.COM.tr می شوید
و Takip No را که اولش H یا B داره را روارد می کنید و بهتون گزارش می ده که بسته به چه حاله؟
موفق باشید
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: daria ، ghorbat ، shadin_n ، كاميلا ، shkhmo
سلام دوستان،ممکنه بفرمایید مدارکی که برای سفارت و مدیکال باید برد چی هستن؟توروخدا سریع جواب بدین که استرس دارم!ممنون میشم پیام خصوصی بذارین برام ممنون
شماره کیس: 35000
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: August
تاریخ کارنت شدن کیس:Febraury
تاریخ مصاحبه:May
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
جمع تقریبی هزینه ها:
(2012-05-22 ساعت 20:35)pantea_l3lu3 نوشته:  سلام دوستان،ممکنه بفرمایید مدارکی که برای سفارت و مدیکال باید برد چی هستن؟توروخدا سریع جواب بدین که استرس دارم!ممنون میشم پیام خصوصی بذارین برام ممنون

جوابو گرفتید واسه ما هم بفرستید
ممنون
کیس نامبر: 2012as 6500 انکارا
رویت قبولی: 11 ماه بعد از اعلام نتایج
تاریخ مصاحبه: دوم جولای2012
ازدواج بعد از اعلام تاریخ مصاحبه
دریافت برگ آبی تعداد 2 نفر
تاریخ کلير: 10 سپتامبر
ورود به امریکا:10 اکتبر الاباما
مهاجرت به لس آنجلس
(2012-05-22 ساعت 20:49)ehsan442 نوشته:  
(2012-05-22 ساعت 20:35)pantea_l3lu3 نوشته:  سلام دوستان،ممکنه بفرمایید مدارکی که برای سفارت و مدیکال باید برد چی هستن؟توروخدا سریع جواب بدین که استرس دارم!ممنون میشم پیام خصوصی بذارین برام ممنون

جوابو گرفتید واسه ما هم بفرستید
ممنون

من هنوز باورم نمیشه که تو این سایت همچین سوالاتی پرسیده میشه. فکر کنم دارم خواب میبینم. دوست من استرس برای چی ؟ اگه فقط یک ساعت تو تاپیکهای این سایت وقت بزارید و بچرخید جواب همچین سوالاتی را براحتی پیدا می کنین ولی با این حال در آدرس زیر به Instructions for Diversity Visas مراجعه کنید:
http://turkey.usembassy.gov/visa_forms.html
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: funnybluesolea ، Shezem ، daria ، shadin_n ، ghorbat ، shkhmo
(2012-05-22 ساعت 15:05)2000sahar نوشته:  
اصلا نگران نباشيد.

عزیزجان نگران نباش اوریون بیشترازدوهفته طول نمی کشد
امیدوارم زودزودخوب شی

شماره کیس :2012AS00073xxx
تاریخ رویت قبولی در سایت:جولای 2012
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:سپتامبر 2011
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس: اپریل ۲۰۱۲
مصاحبه:۱۲جولای ۲۰۱۲
دریافت ویزا:۱۲جولای ۲۰۱۲
ورود به آمریکا:اواخرنوامبر۲۰۱۲
دریافت گرین کارت:خیلی خیلی زودShy
نفرات همراه:۱نفرهمراه
تشکر کنندگان: atisland ، daria ، shadin_n ، ghorbat ، shkhmo
دوستان یه سوال...
به نظرتون اگه 2 نفر که هنوز مصاحبه نشدن یه آدرس رو بدن مشکلی پیش می یاد؟
منظورم آدرس تو آمریکاس که مثلا قراره گرین کارت اونجا پست بشه...
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، shkhmo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان