موضوعها: 0
رتبه:
1
1 تشکر در 1 ارسال
2012-05-26 ساعت 15:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-26 ساعت 15:06 توسط ronmony.)
(2012-05-26 ساعت 13:33)bakhshandehgy نوشته: (2012-05-26 ساعت 13:09)فوآد نوشته: سلام مجدد دوستان عزیز ،
چند سوال کوچیک داشتم سعی می کنم تیتر وار عرض کنم. هر کدام را هرچند کم و کوتاه باشد، از پاسختون متشکرم .
1- طلاقنامه همسر انجام شد و مدارک طلاقنامه دریافت و در شناسنامه ثبت گردید. سوال من اینجاست آیا هنگام مصاحبه و یا ارسال مدارک با پست که طلاق نامه را ارئه می دهیم ، آیا سند ازدواج همین طلاق را هم خواستارند؟ (با توجه به اینکه دیگر به همسر دسترسی نداریم ) . به بیان واضح تر ، سند ازدواجی که دیگر اعتبار ندارد چون طلاق داده شده است. در چک لیست آنکارا ذکر شده بود برای هر ازدواج جداگانه، سند طلاق و ازدواج ... منظورشان چیست ؟
2-عکس های جدید 5*5 ، باید بدون رتوش باشد یا با رتوش ؟ و نوع لباس پسر کوچولو ها حتما باید رسمی باشد یا تی شرت موردی ندارد، بزرگسال با کروات حتماً باشد ؟
3-هنگام ارسال مدارک اولیه به کی سی سی یک مورد اشتباه در قسمت خدمت سربازی بوجود آمده که از طریق ایمیل من اطلاع دادم ، آیا لازم هست هنگام پست ، پرینت ایمیل را هم ضمیمه کنم به مدارک ؟
4-اصل سند دفترچه ای ازدواج همسر اصلی پدرم در زمان سیل گم شده است ، اما ما رونوشت 2 صفحه ای آنرا از دفتر خانه گرفتیم و ترجمه کردم ، یعنی اینکه دفترچه نداریم ، آیا مشگی هست به نظرتون ؟
5-در هنگام ارسال مدارک به آنکارا ، ترجمه ها یک کپی همیشه ضمیمه اشان شده ، آیا همان ها کافی است یا یک سری کپی دیگر علاوه بر آن می خواهد ؟
6-پاسپورت های قبلی ما ، دارای مسافرت های گوناگون توریستی به اروپا و بریتانیا هست ، آیا لازم هست و خوب است که هنگام ارسال مدارک به آنکارا کپی آنها را هم ضمیمه کنیم ؟ یا نباشد بهتر است ؟
7-مدارک اضافی مثل سابقه کار ( دیپلم دارد شخص برنده ) ، یا لیسانس و فوق لیسانس لازم است برای نگاه بهتر به کیس و اینکه شخص هم تحصیل کرده است و هم دارای سابقه خوب کاری ، ارسال کنیم به آنکارا و یا اینکه مدارک اضافی وقت مدت زمان را بیشتر می کند ؟
8-گواهی تمکن مالی انگلیسی ، بانک پارسیان و کار آفرین گرفتیم از خود شعبه ، ولی گفتند نیازی به تایید ساختمان مرکزی نیست ؟ آیا صحت دارد ؟
9- کیس نامبر را همه مدارک ارسالی اعم از پاسپوت و ترجمه و ... در بالای هر صفحه سمت راست بنویسیم ؟
10-فرم آنکارا تک برگی باشد دیگر ؟ آدرس و تلفن و... دارد فقط !
11-داخل سفارت امکان استفاده از موبایل و روشن بودن آن هست ( من می خواهم با پدرم ارتباط داشته باشم از طریق اس ام اس هنگام انتظار )
12- سیم کارت مناسب برای تماس از ترکیه به ایران و بلعکس کدام مناسب است ؟
واقعاً خودم خجالت کشیدم سوالاتم زیاد و پرت هست . خیلی متشکرم .
امیدورارم من را ببخشید، وقتم تنگ است و همه را یکجا پرسیدم.
فوآد
عزيزم سوال چهارمت يعني چه؟سند ازدواج همسر اصلي پدرتون چه ربطي به شما داره؟ كجا همچين چيزي رو مي خواد؟ ميشه توضيح بدين؟
دوست عزیز از سوال ها معلومه که خیلی استرس دارین پس قبل از هر چیز استرس رو رفع کنید
فقط مدارکی که مشخص شده حتما ارسال یا ارایه بشه هیچی اضافی ندین
هر حرف یا ارساله اضافی میتونه به ضرر بشه ولی هر نوع مدرکی که روز مصاحبه همراهتون باشه میتونه بهتون کمک کنه به شرطی که در ضرورت ارایه بشه پس هر چی رو شک دارین فقط همراه ببرین
گواهی لاتین پارسیان با مهر شعبه قبول میشه
امیدوارم همه سوالهارو گرفته باشی
شماره کیس2012AS6xxx -آنکارا- مصاحبه: آپریل2012
کلیرنس: 2 may - ویزا: 24 may - ورود آمریکا : 20 Sep ویرجینیا - دریافت گرین کارت :سه هفته . سوشیال یک هفته
نفرات کیس :2 نفر
رتبه:
1
1 تشکر در 1 ارسال
(2012-05-26 ساعت 11:31)Zhoopin نوشته: (2012-05-25 ساعت 18:56)alexander نوشته: [quote='Zhoopin' pid='176436' dateline='1337943246']
با سلام،
اگه لطف کنین و این سوال من را جواب بدین ممنون میشم
نامه دوم من از KCC اومده و تاریخ مصاحبه را واسم زده هفتم ژوئن ولی توی سایت سفارت کیس نامبر من را هنوز نزده .... لطفآ راهنمایی کنین یا اگه کسی تجربه مشابهی داشته لطفآ بگین
ممنون از لطفتون
.....................................................................................................................................
منظورتون 12 روزه دیگه است ؟؟؟
اگر اینطوره که خیلی دیر شده به سفارت میل بزنید یا زنگ بزنید بپرسید که باید چه کنید خیلی سریع
]
بله منظورم یازده دوازده روز دیگست ...ولی زنگ که میزنیم میگه تاریخ مصاحبه از طرف ما مهم هست و ما تعیین میکنیم
والا نمیدونم چی کار کنیم
اگه کسی تجربه مشابهی داشته لطفآ کمک کنه
البته من کنسول بمبئی هستم
ممنون از همگی
ظاهرا شما در هندوستان یا بمبئی هستید که مصاحبه اونجا تعیین شده
پیشنهاد میکنم با نامه kcc و سایر مدارک در اسرغ وقت حضوری به سفارت مراجعه کنید
شماره کیس2012AS6xxx -آنکارا- مصاحبه: آپریل2012
کلیرنس: 2 may - ویزا: 24 may - ورود آمریکا : 20 Sep ویرجینیا - دریافت گرین کارت :سه هفته . سوشیال یک هفته
نفرات کیس :2 نفر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-26 ساعت 15:18)ronmony نوشته: (2012-05-26 ساعت 11:31)Zhoopin نوشته: (2012-05-25 ساعت 18:56)alexander نوشته: [quote='Zhoopin' pid='176436' dateline='1337943246']
با سلام،
اگه لطف کنین و این سوال من را جواب بدین ممنون میشم
نامه دوم من از KCC اومده و تاریخ مصاحبه را واسم زده هفتم ژوئن ولی توی سایت سفارت کیس نامبر من را هنوز نزده .... لطفآ راهنمایی کنین یا اگه کسی تجربه مشابهی داشته لطفآ بگین
ممنون از لطفتون
.....................................................................................................................................
منظورتون 12 روزه دیگه است ؟؟؟
اگر اینطوره که خیلی دیر شده به سفارت میل بزنید یا زنگ بزنید بپرسید که باید چه کنید خیلی سریع
]
بله منظورم یازده دوازده روز دیگست ...ولی زنگ که میزنیم میگه تاریخ مصاحبه از طرف ما مهم هست و ما تعیین میکنیم
والا نمیدونم چی کار کنیم
اگه کسی تجربه مشابهی داشته لطفآ کمک کنه
البته من کنسول بمبئی هستم
ممنون از همگی
ظاهرا شما در هندوستان یا بمبئی هستید که مصاحبه اونجا تعیین شده
پیشنهاد میکنم با نامه kcc و سایر مدارک در اسرغ وقت حضوری به سفارت مراجعه کنید
به نظر من هم همان روز تعیین شده از طرف KCC شما حتما در سفارت حضور پیدا کنید ببینید چی می شه به هر حال به محل سفارت رفتن برای شما که در همون شهر هستید کار سختی نیست مثل ما ها که نمی خواهید یک کشوره دیگه برید
موفق باشید
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان
من تازه از آنکارا برگشتم و برگه آبی رو دریافت کردم
اگه دوستان سوالی درمورد مصاحبه و رفتن به آنکارا داره تا اونجا که بتونم راهنمایی می کنم
.
شماره کیس : 2012AS00035XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: 8 مارس
تاریخ مصاحبه: MAY 21
تاریخ رویت جواب کلیرینس : 29 جون
تاریخ دریافت ویزا: 17 جولای
جمع هزینه ها : 10000 عکس + 82000 DHL دوسری + هزینه سفارت 330 دلار + دکتر 240 دلار + 1500000 دو بار سفر به آنکارا
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-26 ساعت 19:31)emran_no نوشته: با سلام خدمت دوستان
من تازه از آنکارا برگشتم و برگه آبی رو دریافت کردم
اگه دوستان سوالی درمورد مصاحبه و رفتن به آنکارا داره تا اونجا که بتونم راهنمایی می کنم
.
سلام دوست عزیز
می خواستم بدونم فرم 4 صفحه ای را که دادن امضا کنید آیا میشه قبل از امضا یه نگاهی به امضای قبلیمون کنیم؟ یا اینکه صفحات جدا شدن از هم و امکان اینکه به امضای قبلیمون نگاه کنیم نیست .
ممنونم
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
دوست عزیز امیدوارم زودترکلیرشمابیاید
آیابه نطرخودتان موردی بوده که فکرکنی کم کاری کرده باشی ویاموردی باشدکه برگه آبی گرفته باشی؟
درضمن شرایط آنکاراوشرایط سفارت همانی بوده که تاحالادوستان گفتندیاموردی دیگرهم بوده
درکدام هتل بودید وشرایطش چطوربودباکدام پروازرفتید
باسپاس
امیدوارم سفربه شماخوش گذشته باشد.
[/quote]
ممنون انشاا... برای همه دوستان زود بیاد
به نظرم گرفتن برگه آبی بیشتر به خاطر سربازیه کسانی که رفتن عمدتاً برگه آبی می گیرن
آنکارا شهر تمییز و امنیه و اگه یه همراه خوب داشته باشین حسابی خوش می گذره
سفارت چیز خاصی نداره فقط صبح سر وقت برین که کاراتون زود انجام بشه
هر چی آفیسر گفت همونو جواب بدین و چیز اضافه ای نگین بهتره
ظاهرتون تمییز و مرتب باشه کافیه خیلی مهم نیست چی می پوشین
هتل الیت بودم هتل خوب و تمییزیه اونجا همه هتل ها اینترنت دارن دوستم اوزیلهان بود و خیلی هم راضی
با پرواز ترکیش رفتم اگه بنظرتون زمان برگشت ممکنه تغییر کنه بهتره ایران ایر بگیرین چون ترکیش کلی ازتون غرامت می گیره برای تغییر پرواز.
اگه سوال دیگه ای هست در خدمتیم
شماره کیس : 2012AS00035XXX
تاریخ کارنت شدن کیس: 8 مارس
تاریخ مصاحبه: MAY 21
تاریخ رویت جواب کلیرینس : 29 جون
تاریخ دریافت ویزا: 17 جولای
جمع هزینه ها : 10000 عکس + 82000 DHL دوسری + هزینه سفارت 330 دلار + دکتر 240 دلار + 1500000 دو بار سفر به آنکارا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
اگر کسی آدرسی در امریکا نداشته باشه، باید در فرم آنکارا چه کار کنه؟ آخه در این فرم آدرسی در امریکا خواسته.
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان...
من چون دانشجو هستم بلیط برگشتم رو برای فردای روز مصاحبه گرفتم.اگه ویزا یک ضرب گرفتم که با همون پرواز بر میگردم اگه نه که مجبورم پروازم رو بندازم واسه هفته بعد...
سوالم اینه که با توجه به اینکه من روز مصاحبه متوجه این موضوع میشم آیا امکان عقب انداختن تاریخ برگشتم 1روز قبل پرواز امکان داره...!!؟؟
آژانس گفت میشه ولی باید ببینی جا میده یه نه...
به نظرتون این کار رو بکنم یا تاریخ برگشت رو از همین الان واسه هفته بعد بگیرم...
از دوستان کسی این کار رو انجام داده...!!؟؟
با تشکر...
شماره کیس : ***AS00059
تاریخ مطلع شدن از قبولی: 10 Sep
تاریخ ارسال فرم ها به آمریکا: Oct 04
تاریخ مصاحبه : 13 June
تاریخ دریافت ایمیل تاریخ مصاحبه: 21 april
تاریخ دریافت ویزا: June 15
هزینه ها: عکس 4000 + پست TPG 69000 + ترجمه 90000 + عکس 5000 + واکسن 40000 + بلیط و هتل 830000