کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
سلام به دوستان یه سوال؟ داشتم سایت سفارت ترکیه رو نگاه میکردم لینکی که برنامه مصاحبه ها را اعلام میکنه دیدم که اصلا زمان مصاحبه ها بر اساس شماره کیس نامبرها اولویت بندی نیست مثلا کیسی با شما ره ۶۰۰۰۰ تو جون مصاحبه داره ولی کیسی با شماره ۲۴۰۰۰ اواخر جولای (مثال زدم). چرا اینجوریه؟
2012AS3XXXX
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن: مارچ تاریخ مصاحبه: اواخر May
دریافت کلیرن: ۳۶ روز
تحویل پاس به سفارت: 18th July 2012
دریافت پاس و پوشه زرد رنگ: 20th July 2012 تاریخ ویزا و اعتبار: 19th July 2012 و ۴ ماه
جنسیت.سن و وضعیت تاهل: مذکر. ۳۵ و مجرد
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat
(2012-06-03 ساعت 17:10)shawn نوشته:  سلام به دوستان یه سوال؟ داشتم سایت سفارت ترکیه رو نگاه میکردم لینکی که برنامه مصاحبه ها را اعلام میکنه دیدم که اصلا زمان مصاحبه ها بر اساس شماره کیس نامبرها اولویت بندی نیست مثلا کیسی با شما ره ۶۰۰۰۰ تو جون مصاحبه داره ولی کیسی با شماره ۲۴۰۰۰ اواخر جولای (مثال زدم). چرا اینجوریه؟
سلام
تا اونجایی که من میدونم تاریخ مصاحبه بر اساس زمان ارسال مدارک به kcc ، تعیین میشه. احتمالا اون کیس پایینی ها مدارکشونو دیرتر فرستادن.
شماره کیس:2012AS00035XXX آنکارا
تعداد افراد کیس: 4 نفر
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 AUG
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 مارچ
تاریخ مصاحبه: 24 می
تاریخ دریافت کلیرنس:29 june
تاریخ دریافت ویزا: 18 جولای 2012
تاریخ ورود به امریکا:15آگست 2012
جمع تقریبی هزینه ها :36000عكس،84000پست اول ،200000 ترجمه،41500پست آنکارا
(2012-06-03 ساعت 17:10)shawn نوشته:  سلام به دوستان یه سوال؟ داشتم سایت سفارت ترکیه رو نگاه میکردم لینکی که برنامه مصاحبه ها را اعلام میکنه دیدم که اصلا زمان مصاحبه ها بر اساس شماره کیس نامبرها اولویت بندی نیست مثلا کیسی با شما ره ۶۰۰۰۰ تو جون مصاحبه داره ولی کیسی با شماره ۲۴۰۰۰ اواخر جولای (مثال زدم). چرا اینجوریه؟

در مورد اين موضوع قبلا"هم در تاپيك انتظار بحث شد كه به نظر مي رسه بر اساس ارسال فرمهاي سري اول به KCC برنامه ريزي شده و زمان مصاحبه رو اعلام كردند يعني آقاي 60000 زودتر از آقاي 24000 مداركشو ارسال كرده و يا شايد آقاي 24000 دير تر متوجه شده كه برنده شده اگه اشتباه نكنم دوستمون ghorbat و چند تا از دوستان ديگه هم دير متوجه شده بودند و مداركشون رو تازه آپريل و مارس پست كردن به KCC.
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

(2012-06-03 ساعت 17:30)gulu نوشته:  

در مورد اين موضوع قبلا"هم در تاپيك انتظار بحث شد كه به نظر مي رسه بر اساس ارسال فرمهاي سري اول به KCC برنامه ريزي شده و زمان مصاحبه رو اعلام كردند يعني آقاي 60000 زودتر از آقاي 24000 مداركشو ارسال كرده و يا شايد آقاي 24000 دير تر متوجه شده كه برنده شده اگه اشتباه نكنم دوستمون ghorbat و چند تا از دوستان ديگه هم دير متوجه شده بودند و مداركشون رو تازه آپريل و مارس پست كردن به KCC.
سلام به دوستان گل ، بله فکر کنم دلیلش همین باشه که بر اساس ارسال مدارک به KCC تاریخ مصاحبه ها مشخص میشه من کیسم حدود 20000 است ولی چون دیر متوجه شدم و مدارکمو دیر به KCC ارسال کردم و مصاحبه ام با کیس بالایی هاست Wink

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: shadin_n ، arman_m ، amin_gholian
(2012-06-02 ساعت 15:37)loveusa نوشته:  بچه ها من می خوام پولم رو بذارم تو موسسه مالی و اعتباری مهر. چون سود خوبی میده ( کوتاه مدت عادی 18% )
و گواهیش رو برای سفارت بفرستم. نظر شما چیه؟ آیا مشکلی پیش نمی یاد؟
لازم به ذکره این موسسه وابسته به سپاهه
بنظر من اول بذارش تو بانک ملت، بعد گواهی که گرفتی جابجا کن.اینطوری مطمئن تره
AS2012XXX
تاریخ رویت قبولی: JULY2011
ارسال فرمهای سری اول:JULY2011
سفارت: آنکارا
نامه دوم: 19MAY
مصاحبه: 21JUNE
دریافت برگه آبی - دریافت کلیرنس اول August
تاریخ دریافت ویزا: 7 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 22 اکتبر
تشکر کنندگان: loveusa ، ghorbat ، ASALI ، shadin_n ، SH1A2R3
من مدارکم را با آرامکس پست کردم و بعد از چهار روز پیغام دلیور شدن را اینطور گرفتم، Delivered to: STAMP، آیا کسانی که با آرامکس مدارک خودشون را به سفارت امریکا در آنکارا فرستادند هم همین پیغام را گرفتند؟
57XXX, آنکارا
رویت قبولی: 18 July
ارسال فرمها: Aug 06, 2011
کارنت شدن: Apr 19, 2012
مصاحبه: Jun 21
کلیرنس: Sep 21
ویزا: 26 Sep
ورود به آمریکا: 29 Nov
دریافت گرین کارت: Dec 18
دریافت سوشیال: Dec 28
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، SH1A2R3
(2012-06-03 ساعت 18:47)oe163 نوشته:  من مدارکم را با آرامکس پست کردم و بعد از چهار روز پیغام دلیور شدن را اینطور گرفتم، Delivered to: STAMP، آیا کسانی که با آرامکس مدارک خودشون را به سفارت امریکا در آنکارا فرستادند هم همین پیغام را گرفتند؟

منم همین پیغام را دارم. میل هم بهشون زدم ولی پس از 3 روز هنوز جواب نداده اند. کماکان منتظرم.
===================
2012AS50xxx
سفارت: آنكارا
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش
تشکر کنندگان: daria ، ghorbat ، oe163 ، shadin_n ، SH1A2R3
(2012-06-03 ساعت 18:52)jahan_roone نوشته:  
(2012-06-03 ساعت 18:47)oe163 نوشته:  من مدارکم را با آرامکس پست کردم و بعد از چهار روز پیغام دلیور شدن را اینطور گرفتم، Delivered to: STAMP، آیا کسانی که با آرامکس مدارک خودشون را به سفارت امریکا در آنکارا فرستادند هم همین پیغام را گرفتند؟

منم همین پیغام را دارم. میل هم بهشون زدم ولی پس از 3 روز هنوز جواب نداده اند. کماکان منتظرم.
سلام
من هم با ارامکس فرستادم و همان استامپ دریافت کرد . مدارک هم رسیده و الان انکارا هستیم

شماره کیس51XXX : code
کنسولگری:ankara
تاریخ اطلاع از وضعیت : Aug,1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:Aug,9
تاریخ کارنت شدن کیس:19April
تاریخ مصاحبه:7June
تاریخ دریافت کلیرنس:16july
جمع تقریبی هزینه ها: تا حالا 70000تومان ( پست با TNT)+بلیط انکارا 1100000 + 170000واکسن ها +5000000هزینه سفر
تشکر کنندگان: ghorbat ، ASALI ، oe163 ، daria ، shadin_n ، SH1A2R3 ، schaghayegh
(2012-06-03 ساعت 19:18)نادره نوشته:  
(2012-06-03 ساعت 18:52)jahan_roone نوشته:  

سلام
من هم با ارامکس فرستادم و همان استامپ دریافت کرد . مدارک هم رسیده و الان انکارا هستیم

در قسمت Track Shipment من تقاضا کرده بودم در صورت دیلیور شدن با ایمیل به من اطلاع دهند که اینطور به من اطلاع دادند:
Receiver - Destination - Delivered To
canadian embasy - ANKARA - STAMP
همینطور که میبینید به جای سفارت امریکا زده سفارت کانادا، امیدوارم اشتباهه سهوی باشه Smile
57XXX, آنکارا
رویت قبولی: 18 July
ارسال فرمها: Aug 06, 2011
کارنت شدن: Apr 19, 2012
مصاحبه: Jun 21
کلیرنس: Sep 21
ویزا: 26 Sep
ورود به آمریکا: 29 Nov
دریافت گرین کارت: Dec 18
دریافت سوشیال: Dec 28
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، SH1A2R3 ، daria
(2012-06-03 ساعت 18:02)ghorbat نوشته:  
(2012-06-03 ساعت 17:30)gulu نوشته:  

سلام به دوستان گل ، بله فکر کنم دلیلش همین باشه که بر اساس ارسال مدارک به KCC تاریخ مصاحبه ها مشخص میشه من کیسم حدود 20000 است ولی چون دیر متوجه شدم و مدارکمو دیر به KCC ارسال کردم و مصاحبه ام با کیس بالایی هاست Wink

منم خیلی برام جالب بود این موضوع آخه من هم دیر متوجه شدم و مدارکمو حدودا دی ماه بود که فرستادم ولی با وجود اینکه 49000 هستم مصاحبم عقبتر از زمان معمول این شماره ها نیست! من همین ماه مصاحبه دارم Smile
2012AS00049xxx
رویت قبولی:یکم دیر Big Grin
ارسال فرمها:27dec
کارنت شدن:Apr
مصاحبه:14Jun
دربافت ویزا :16Jun
تاریخ ورود به آمریکا : 18 oct مقصد : Colorado
تعداد : خودم
تشکر کنندگان: ghorbat ، arman_m ، shadin_n ، SH1A2R3
(2012-06-03 ساعت 18:18)arbasic نوشته:  
(2012-06-02 ساعت 15:37)loveusa نوشته:  بچه ها من می خوام پولم رو بذارم تو موسسه مالی و اعتباری مهر. چون سود خوبی میده ( کوتاه مدت عادی 18% )
و گواهیش رو برای سفارت بفرستم. نظر شما چیه؟ آیا مشکلی پیش نمی یاد؟
لازم به ذکره این موسسه وابسته به سپاهه
بنظر من اول بذارش تو بانک ملت، بعد گواهی که گرفتی جابجا کن.اینطوری مطمئن تره

نکته ای که به ذهن من میرسه اینه که شما حتما قبل از ریختن پولتون تو بانک و یا موسسه خاصی ابتدا ببینید که این بانک و یا موسسه به چه ارگان و یا سازمانی وابسته هست که احیانا براتون دردسر ساز نشه
خوش باشید
شماره کیس: 2012As054XXX
رویت قبولی:16july
ارسال فرمهای اولیه:27july2011 DHL
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس:7aprill
مصاحبه:20june امیدواریم یکضربSadنتیجه آبی شد.
دریافت کلیرنس:31july
دریافت ویزا:15August
ورودبه آمریکا:
دریافت گرین کارت[/u]:
http://mohajersara.com/thread-5157.html
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، SH1A2R3 ، loveusa
سلام.
من هنوز دانشجوی کارشناسی ارشد هستم. باید در قسمت تحصیلات تاریخ ها رو چطور بنویسم؟ آیا باید کارشناسی ارشدم رو که تموم نشده قید کنم یا اصلا ننویسم؟؟
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، SH1A2R3
(2012-06-03 ساعت 21:05)arezook نوشته:  سلام.
من هنوز دانشجوی کارشناسی ارشد هستم. باید در قسمت تحصیلات تاریخ ها رو چطور بنویسم؟ آیا باید کارشناسی ارشدم رو که تموم نشده قید کنم یا اصلا ننویسم؟؟

سلام
منظورتون فرم DSP-122 هست؟ من هم دانشجوی سال آخر هستم (لیسانس) در قسمت آخرین مدرک گرفته شده( completed) دیپلم رو علامت زدم ولی توی جدول زیرش چون نوشته بود ( Attended) دانشگاهم رو هم نوشتم و توی تاریخ اتمام نوشتم student , امیدوارم سوالتون رو درست متوجه شده باشم Smile
2012AS00049xxx
رویت قبولی:یکم دیر Big Grin
ارسال فرمها:27dec
کارنت شدن:Apr
مصاحبه:14Jun
دربافت ویزا :16Jun
تاریخ ورود به آمریکا : 18 oct مقصد : Colorado
تعداد : خودم
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، SH1A2R3 ، daria
(2012-06-03 ساعت 21:17)باران90 نوشته:  

سلام
منظورتون فرم DSP-122 هست؟ من هم دانشجوی سال آخر هستم (لیسانس) در قسمت آخرین مدرک گرفته شده( completed) دیپلم رو علامت زدم ولی توی جدول زیرش چون نوشته بود ( Attended) دانشگاهم رو هم نوشتم و توی تاریخ اتمام نوشتم student , امیدوارم سوالتون رو درست متوجه شده باشم Smile

بله هر دوفرم اما کجا نوشتید student قسمت : to جز تاریخ چیزی قبول نمیکنه
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، shadin_n
(2012-06-03 ساعت 21:32)arezook نوشته:  
(2012-06-03 ساعت 21:17)باران90 نوشته:  

سلام

بله هر دوفرم اما کجا نوشتید student قسمت : to جز تاریخ چیزی قبول نمیکنه

اگر اجازه نمی ده تایپ کنی " To Present" ، تارخ تکمیل فرم را بزن که به همین معناست. من موقع پر کردن فرم های اولیه که برای کنتاکی ارسال کردم همین کار رو کردم.

شماره کیس :2012AS00029XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:Aug
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه: اول می
تاریخ دریافت کلیرنس: 25 ژوئن
تاریخ دریافت ویزا: جولای
تاریخ ورود به آمریکا : 6 نوامبر
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:1
جمع هزینه ها: بلیط ترکیش هر نفر 408000 ، پزشکی 200 دلار
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، SH1A2R3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان