کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-06-01 ساعت 18:21)javid737 نوشته:  دوستان مطلع براي گواهي عدم سو پيشينه از پليس اوكراين من كه الان ايرانم مي تونم از طريق سفارت تو تهران اقدام كنم يا اينكه به يكي از دوستان بگم كه تو اوكراين بره بگيره برام بفرسته ، حضور من لازم نيست؟

دوستان عزيز كسي مي تونه راهنمايي كنه در ضمن اعتبار اين گواهي تا كي هست؟
2013AS00006xxc.

فکر کنم تنها کسی که بتونه شما رو راهنمایی کنه خود سفارت اوکراین باشه. شما از سفارت سوال کنین، بعدا لطف کنین جواب رو هم همینجا بزارین که بعدا اگه کسی شرایط شما رو داشت بتونه استفاده کنه.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: shadin_n ، funnybluesolea ، javid737 ، shkhmo ، SH1A2R3 ، Hediyeh ، ghorbat ، mirman
(2012-05-30 ساعت 13:51)funnybluesolea نوشته:  دوستان
با سلام

ازدوستانی که برای اطلاع از رسیدن مدارک به سفارت ایمل زدن، از طریق خود سایتشون یعنی اینجا باید میل بزنیم یا به آدرس میلشون؟ ( CA-Ankara@state.gov )

اگه فرقی نداره، به نظرتون کدومش زودتر جواب می دن؟

از طریق CA-Ankara@state.gov میل بزنید. من هر کاری داشتم به این آدرس میل زدم و جواب دادن. البته به همون فرمتی که به KCC میل می زدم، به همون فرمت به آنکارا میل زدم. یعنی گوشه بالا سمت راست case number، first number، last number، place of birth، preference category: DV Lottery، Foreign State Chargeability:Iran، post:Ankara را در قالب یک جدول، اضافه کردم.

(2012-05-30 ساعت 19:25)vm1974 نوشته:  با سلام
من فردا صبح دارم مدارک رو میفرستم بره دوستان با تجربه ویزا گرفته لطفا راهنمایی فرمایید:
1- اشکالی نداره هر دسته از مدارک رو بذارم تو پوشه پلاستیکی ؟
2- مدارک چند صفحه ای مثل کپی پاسپورت رو میش منگنه کنم؟
3- پرینت نامه اول و دوم رو هم باید بذاریم؟
ممنون از راهنمایی

مدارک را بگذارید در کاور برگه آچار. چون اینجوری خیلی مرتبه. جدا جدا بگذارید. مثلا ترجمه مدرک تحصیلی تو یه کاور، ترجه شناسنامه تو یه کاور، ترجمه کارت ملی تو یه کاور و ... . با کلیپس بزنید بهتر تا منگنه. عکستون هم با کلیپس بزنید.
تشکر کنندگان: shadin_n ، frz61 ، daria ، shkhmo ، SH1A2R3 ، ghorbat ، arman_m
قابل توجه دوستان اگر از free shop ترکیه خواستید خرید کنید مواظب باشید که قیمت ها اولا به یورو هست در ثانی خیلی گرونه سیگار 23 یورو که میشه حدودا 50 هزار تومان وقس علی هذا......
شماره کیس حدود 33000
ارسال مدارک به کی سی سی اوایل اگوست 2011
تعداد افراد کیس2نفر
کارنت 8 مارچ 2012
دریافت نامه دوم از کی سی سی 10 مارچ تاریخ مصاحبه 24می2012 انکارا
زمان کلیرنس:16 جولای 2012
اخذ ویزا: 25 جولای 2012
سفر به امریکا:7 اکتبر 2012 انشاالله
هزینه ها: (جمعا برای 2نفر 6.5 میلیون تومان) تا پایان گرفتن ویزا
تشکر کنندگان: frozen mind ، پرنیان90 ، daria ، shkhmo ، SH1A2R3 ، shadin_n ، ghorbat ، arman_m ، aziking
بچه ها یه سوال
اگه به جای حساب بانکی به آنها گواهی طلا نشان بدهیم آیا قبول می کنند؟
مثلا به آنها نشان دهیم که معادل 20000 دلار طلا داریم.
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان: shkhmo ، SH1A2R3 ، payan ، shadin_n ، ghorbat ، arman_m
(2012-06-01 ساعت 23:23)loveusa نوشته:  بچه ها یه سوال
اگه به جای حساب بانکی به آنها گواهی طلا نشان بدهیم آیا قبول می کنند؟
مثلا به آنها نشان دهیم که معادل 20000 دلار طلا داریم.

loveusa جان
خب بدیهیه که کلیه دارایی های منقول و غیر منقول تاثیر گذار خواهد بود ولی به نظرم اینکه اگه بخوای فقط به گواهی طلا اتکا کنی یه کم ریسکه - شایدم قبول کنند - ولی خودت بهتر از من میدونی که ریسک کردن الان برا شما یه کمی ریسکه ( یا به عبارتی ریکسه)
جمله بندی رو حال کردی همش شد ریکسBig GrinTongue
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
تشکر کنندگان: پرنیان90 ، daria ، shkhmo ، schaghayegh ، SH1A2R3 ، loveusa ، payan ، shadin_n ، vroom ، ghorbat ، alexander ، به گل ، arman_m
(2012-06-01 ساعت 19:27)daria نوشته:  
(2012-06-01 ساعت 18:21)javid737 نوشته:  دوستان مطلع براي گواهي عدم سو پيشينه از پليس اوكراين من كه الان ايرانم مي تونم از طريق سفارت تو تهران اقدام كنم يا اينكه به يكي از دوستان بگم كه تو اوكراين بره بگيره برام بفرسته ، حضور من لازم نيست؟

2013AS00006xxc.

فکر کنم تنها کسی که بتونه شما رو راهنمایی کنه خود سفارت اوکراین باشه. شما از سفارت سوال کنین، بعدا لطف کنین جواب رو هم همینجا بزارین که بعدا اگه کسی شرایط شما رو داشت بتونه استفاده کنه.

حتما دوست عزيز، ولي كسي از دوستان در اين مورد اطلاعي نداره؟
دوستان عزيز براي مصاحبه مدارك تحصيلي همراهان هم لازمه يا نه فقط برنده اصلي؟
شماره کیس: 2013AS6900/كليرنس ٣ آگوست
تشکر کنندگان: shkhmo ، SH1A2R3 ، shadin_n ، ghorbat ، daria ، arman_m
(2012-06-02 ساعت 05:44)javid737 نوشته:  
(2012-06-01 ساعت 19:27)daria نوشته:  

2013AS00006xxc.

حتما دوست عزيز، ولي كسي از دوستان در اين مورد اطلاعي نداره؟
دوستان عزيز براي مصاحبه مدارك تحصيلي همراهان هم لازمه يا نه فقط برنده اصلي؟
از ما که فقط آخرین مدرک تحصیلی برنده رو گرفت. البته بقیه مدارک تحصیلی رو قبلا براشون پست کرده بودیم.
شماره کیس:2012AS00035XXX آنکارا
تعداد افراد کیس: 4 نفر
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 AUG
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 مارچ
تاریخ مصاحبه: 24 می
تاریخ دریافت کلیرنس:29 june
تاریخ دریافت ویزا: 18 جولای 2012
تاریخ ورود به امریکا:15آگست 2012
جمع تقریبی هزینه ها :36000عكس،84000پست اول ،200000 ترجمه،41500پست آنکارا
تشکر کنندگان: shkhmo ، SH1A2R3 ، javid737 ، shadin_n ، ghorbat ، daria ، arman_m
سلام دوستان من سئوالی داشتم . من تاریخ 7 جون مصاحبه دارم ایمیلی ارسال شده است که مدارک اصل از قبیل اصل شناسنامه و اصل عقد نامه را در تاریخ مصاحبه همراه داشته باشیم ،برای همه این نامه امده است ؟
شماره کیس51XXX : code
کنسولگری:ankara
تاریخ اطلاع از وضعیت : Aug,1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:Aug,9
تاریخ کارنت شدن کیس:19April
تاریخ مصاحبه:7June
تاریخ دریافت کلیرنس:16july
جمع تقریبی هزینه ها: تا حالا 70000تومان ( پست با TNT)+بلیط انکارا 1100000 + 170000واکسن ها +5000000هزینه سفر
تشکر کنندگان: shkhmo ، SH1A2R3 ، frz61 ، payan ، shadin_n ، ghorbat ، arman_m
(2012-06-02 ساعت 13:23)نادره نوشته:  سلام دوستان من سئوالی داشتم . من تاریخ 7 جون مصاحبه دارم ایمیلی ارسال شده است که مدارک اصل از قبیل اصل شناسنامه و اصل عقد نامه را در تاریخ مصاحبه همراه داشته باشیم ،برای همه این نامه امده است ؟

سلام برای من ایمیل آمده اصل شناسنامه -پاسپورت-کارت ملی-دیپلم و 330دلار برای روز مصاحبه همراهم باشه
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012Smile
مقصد:کالیفرنیا
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، frz61 ، shadin_n ، ghorbat ، arman_m
آری اینچنین بود برادر که باز هم برای ما ایمیلی اومد که یادت باشه فلان روز مصاحبه داری ها......گفته باشیم نگی نگفتی! اینا رو هم با خودت بیار بابا! پاسپورت، عکس، گزارش واکسن، شناسنامه، عقدنامه، گواهی تمکن مالی، مدرک دفلم، نفری هم 330$ پول بی زبون!

این هم ایمیلشون:
اینو بگم اولش وقتی دیدم نوشته "Greetings" به جون هرچی مردِ، گفتم بدون مصاحبه ویزا رو دادن به ما و خلاصه فشارمون افتاد اساسی! بعدش دیدم نه بابا از روی ادب و احترام و متانت یه چیزی گفتن حالا! قضیه جدی نگیرید بوده!

Dear ...... :
Greetings from US Embassy, Ankara

This is in regards to your immigrant visa application which is being processed at our office. We would like to inform you that your file has been prepared for your interview on:
..........
You may use this e-mail message in lieu of an appointment letter.
On the day of your interview, please bring the following documents to our office and hand them to the Consular Greeter in the following order:
- Passport
- Photos
- Medical report
- Diploma (original)
- Birth Certificate (Shenasname) (original)
- Marriage Certificate (original)
- Financial evidence (original)
- $330 Diversity Visa application fee per person, payable by credit card or in cash (if you prefer to pay in cash, please bring exact change).
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
تشکر کنندگان: shkhmo ، payan ، shadin_n ، amin_gholian ، ghorbat ، alexander ، daria ، arman_m
(2012-06-02 ساعت 13:55)odiseh نوشته:  آری اینچنین بود برادر که باز هم برای ما ایمیلی اومد که یادت باشه فلان روز مصاحبه داری ها......گفته باشیم نگی نگفتی! اینا رو هم با خودت بیار بابا! پاسپورت، عکس، گزارش واکسن، شناسنامه، عقدنامه، گواهی تمکن مالی، مدرک دفلم، نفری هم 330$ پول بی زبون!

این هم ایمیلشون:
اینو بگم اولش وقتی دیدم نوشته "Greetings" به جون هرچی مردِ، گفتم بدون مصاحبه ویزا رو دادن به ما و خلاصه فشارمون افتاد اساسی! بعدش دیدم نه بابا از روی ادب و احترام و متانت یه چیزی گفتن حالا! قضیه جدی نگیرید بوده!

Dear ...... :
Greetings from US Embassy, Ankara

This is in regards to your immigrant visa application which is being processed at our office. We would like to inform you that your file has been prepared for your interview on:
..........
You may use this e-mail message in lieu of an appointment letter.
On the day of your interview, please bring the following documents to our office and hand them to the Consular Greeter in the following order:
- Passport
- Photos
- Medical report
- Diploma (original)
- Birth Certificate (Shenasname) (original)
- Marriage Certificate (original)
- Financial evidence (original)
- $330 Diversity Visa application fee per person, payable by credit card or in cash (if you prefer to pay in cash, please bring exact change).

Smile با يه گيريتينگ اينقدر خوشحال شدي اگر بگن كانگرجوليشن... چيكار ميكني Smile ميدونم چه حسي داشتيد اون لحظه ....... سفرنامه يادتون نره Wink
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: shkhmo ، پرنیان90 ، payan ، Superman ، shadin_n ، amin_gholian ، ghorbat ، daria ، SH1A2R3 ، arman_m
(2012-06-02 ساعت 13:23)نادره نوشته:  سلام دوستان من سئوالی داشتم . من تاریخ 7 جون مصاحبه دارم ایمیلی ارسال شده است که مدارک اصل از قبیل اصل شناسنامه و اصل عقد نامه را در تاریخ مصاحبه همراه داشته باشیم ،برای همه این نامه امده است ؟
بله همه باید این مدارک رو همراه داشته باشند
تشکر کنندگان: shkhmo ، shadin_n ، ghorbat ، arman_m
با سلام
من اواسط جولاي مصاحبه دارم مداركم همرو ترجمه كردم فقط يك سوال داشتم: من ديپلم 12 ساله دارم يعني پيش دانشگاهي گذروندم همون گواهي پيش دانشگاهي و آخرين مدرك تحصيليم ببرم كافيه؟ يا ديپلم يه چيزه ديگست:دي؟ يعني گواهي تموم كردن سوم دبيرستان ميشه ديپلم يا همين پيش دانشگاهيه!؟
تشکر کنندگان: shkhmo ، ghorbat ، shadin_n ، SH1A2R3
بچه ها من می خوام پولم رو بذارم تو موسسه مالی و اعتباری مهر. چون سود خوبی میده ( کوتاه مدت عادی 18% )
و گواهیش رو برای سفارت بفرستم. نظر شما چیه؟ آیا مشکلی پیش نمی یاد؟
لازم به ذکره این موسسه وابسته به سپاهه
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان: shkhmo ، ghorbat ، پرنیان90 ، shadin_n ، SH1A2R3
(2012-06-02 ساعت 15:37)loveusa نوشته:  بچه ها من می خوام پولم رو بذارم تو موسسه مالی و اعتباری مهر. چون سود خوبی میده ( کوتاه مدت عادی 18% )
و گواهیش رو برای سفارت بفرستم. نظر شما چیه؟ آیا مشکلی پیش نمی یاد؟
لازم به ذکره این موسسه وابسته به سپاهه

دوست عزيز به نظر من اگه توي يه بانك ديگه كه از قبل حساب داري پول بذاري و بعد موجودي بگيري بهتره مثلاً از بانكهاي دولتي شناخته شده مثل ملي تجارت ملت و خصوصي ها مثل پارسيان و سامان و اقتصاد نوين ...
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: shkhmo ، پرنیان90 ، ghorbat ، shadin_n ، SH1A2R3 ، arman_m

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان