کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-06-02 ساعت 15:19)mahyar66 نوشته:  با سلام
من اواسط جولاي مصاحبه دارم مداركم همرو ترجمه كردم فقط يك سوال داشتم: من ديپلم 12 ساله دارم يعني پيش دانشگاهي گذروندم همون گواهي پيش دانشگاهي و آخرين مدرك تحصيليم ببرم كافيه؟ يا ديپلم يه چيزه ديگست:دي؟ يعني گواهي تموم كردن سوم دبيرستان ميشه ديپلم يا همين پيش دانشگاهيه!؟

دیپلم از نظر اونها همون پیش دانشگاهیه ولی شما دیپلمت را هم ترجمش را بفرست ضرر نداره
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: پرنیان90 ، shkhmo ، daria ، ghorbat ، mahyar66 ، shadin_n ، SH1A2R3 ، arman_m
(2012-06-02 ساعت 15:37)loveusa نوشته:  بچه ها من می خوام پولم رو بذارم تو موسسه مالی و اعتباری مهر. چون سود خوبی میده ( کوتاه مدت عادی 18% )
و گواهیش رو برای سفارت بفرستم. نظر شما چیه؟ آیا مشکلی پیش نمی یاد؟
لازم به ذکره این موسسه وابسته به سپاهه

برید اقتصاد نوین اوراق دوساله بگیرید با بازخرید ۲۰ درصد و زیر یک سال ۱۸ درصد همونی میشه که خودتون میخواهید دیگه نگرانی هم نداره.
خودتون که خط آخر اشکالش رو گفتین پس روزه شک دار نگیرید.
تشکر کنندگان: shkhmo ، daria ، ghorbat ، shadin_n ، loveusa ، SH1A2R3 ، arman_m
(2012-06-02 ساعت 13:23)نادره نوشته:  سلام دوستان من سئوالی داشتم . من تاریخ 7 جون مصاحبه دارم ایمیلی ارسال شده است که مدارک اصل از قبیل اصل شناسنامه و اصل عقد نامه را در تاریخ مصاحبه همراه داشته باشیم ،برای همه این نامه امده است ؟

با سلام برای من هم یه ایمیل اومده بود که اصل این مدارک را با خودت بیار اما همون روز در سفارت خانمی بود که میگفت بهش ایمیلی نرسیده
من مصاحبم زود تموم شد و رفتم نفهمیدم ایشون برنامش چی شد؟ آیا همون روز ویزا گرفت یا با برگه آبی مواجه شد مثل من
Smile
2012AS3XXXX
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن: مارچ تاریخ مصاحبه: اواخر May
دریافت کلیرن: ۳۶ روز
تحویل پاس به سفارت: 18th July 2012
دریافت پاس و پوشه زرد رنگ: 20th July 2012 تاریخ ویزا و اعتبار: 19th July 2012 و ۴ ماه
جنسیت.سن و وضعیت تاهل: مذکر. ۳۵ و مجرد
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، SH1A2R3 ، arman_m ، کیانا
(2012-06-02 ساعت 20:33)shawn نوشته:  
(2012-06-02 ساعت 13:23)نادره نوشته:  سلام دوستان من سئوالی داشتم . من تاریخ 7 جون مصاحبه دارم ایمیلی ارسال شده است که مدارک اصل از قبیل اصل شناسنامه و اصل عقد نامه را در تاریخ مصاحبه همراه داشته باشیم ،برای همه این نامه امده است ؟

با سلام برای من هم یه ایمیل اومده بود که اصل این مدارک را با خودت بیار اما همون روز در سفارت خانمی بود که میگفت بهش ایمیلی نرسیده
من مصاحبم زود تموم شد و رفتم نفهمیدم ایشون برنامش چی شد؟ آیا همون روز ویزا گرفت یا با برگه آبی مواجه شد مثل من
Smile

براي خواهر من هم ايميلي نيامد .برگ آبي هم گرفت.
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
تشکر کنندگان: ghorbat ، daria ، shadin_n ، SH1A2R3 ، arman_m ، کیانا ، shervn
يك سوال ديگه:دي! من برادرم مدارك اسپانسر واسه آنكارا فرستاده ولي ازسرويس UPS استفاده نكرده. مشكلي كه نيست،نه؟
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، SH1A2R3 ، کیانا
دوستان فوق ديپلم university degree هست ديگه؟يعنى مدرك دانشگاهى ديگه كه تو فرم DSP زديم؟
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، SH1A2R3 ، arman_m ، کیانا
associated degree فوق دیپلمه
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، SH1A2R3
سلام من در روز مصاحبه زبان را گفتم فرقی نداره و بنابراین مصاحبم انگلیسی بود و خیلی زود از سفارت اومدم بیرون نفهمیدم که بقیه همراهان نتیجشون چی شد (البته من بعد از بازگشت به ایران با این سایت آشنا شدم). روز مصاحبه آفیسر به من گفت که برات یه ایمیل میاد با یه سری سوال که اونا رو جواب بده و برگردان. من مصاحبم روز ۵ شنبه بود بعد از ظهر جمعه در فرودگاه که داشتم برمیگشتم دیدم ساعت ۷ بهم ایمیل زدند من دیگه برگشتم شنبه شب بعد از کامل کردن (سی وی)‌شنبه شب براشون فرستادم ولی کانفرمیشینی از اونها برام نیومد ازشون سوال کردم از طریق سایتشون که روال چیه آیا دریافت ایمیل رو کانفرم میکنید و به فرستنده خبر میدید یانه که بعد از گذشت ۴ روز بازم جواب نیومد. یه هفته بعد دوباره براشون جواب سوالها و (سی وی) را ایمیل کردم و فرداش بازم از طریق سایتشون پیگیری کردم الان بازم ۳ رو گذشته به من جواب ندادند که آیا ایمیل رو گرفتن یا نه؟ م
به نظرتون من باید چه کار کنم؟
Cool
2012AS3XXXX
دریافت پاس و پوشه زرد رنگ: 20th July 2012 تاریخ ویزا و اعتبار: 19th July 2012 و ۴ ماه
تشکر کنندگان: frz61 ، ghorbat ، shadin_n ، SH1A2R3 ، jordanir ، daria ، arman_m
(2012-06-03 ساعت 12:46)shawn نوشته:  سلام من در روز مصاحبه زبان را گفتم فرقی نداره و بنابراین مصاحبم انگلیسی بود و خیلی زود از سفارت اومدم بیرون نفهمیدم که بقیه همراهان نتیجشون چی شد (البته من بعد از بازگشت به ایران با این سایت آشنا شدم). روز مصاحبه آفیسر به من گفت که برات یه ایمیل میاد با یه سری سوال که اونا رو جواب بده و برگردان. من مصاحبم روز ۵ شنبه بود بعد از ظهر جمعه در فرودگاه که داشتم برمیگشتم دیدم ساعت ۷ بهم ایمیل زدند من دیگه برگشتم شنبه شب بعد از کامل کردن (سی وی)‌شنبه شب براشون فرستادم ولی کانفرمیشینی از اونها برام نیومد ازشون سوال کردم از طریق سایتشون که روال چیه آیا دریافت ایمیل رو کانفرم میکنید و به فرستنده خبر میدید یانه که بعد از گذشت ۴ روز بازم جواب نیومد. یه هفته بعد دوباره براشون جواب سوالها و (سی وی) را ایمیل کردم و فرداش بازم از طریق سایتشون پیگیری کردم الان بازم ۳ رو گذشته به من جواب ندادند که آیا ایمیل رو گرفتن یا نه؟ م
Cool

دوست عزیز دوباره ایمیل بزن
کیس نامبر:2012as15xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ ارسال فرم ها:2011/30/8
تاریخ مصاحبه: 2012/09/01
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/29/06
تاریخ ورود به آمريكا:2012/18/07
تعداد افراد کیس : 3
تاریخ دریافت سوشیال: 2012/23/07
تاریخ دریافت گرین کارت: 2012/30/07
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، SH1A2R3
(2012-06-03 ساعت 11:47)farsin نوشته:  associated degree فوق دیپلمه

ممنون مرسى ميدونم ميخواهم بدونم مدرك دانشگاهى محسوب ميشه ديگه؟دروغ كه نگفتم؟؟
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، SH1A2R3 ، arman_m
(2012-06-03 ساعت 12:46)shawn نوشته:  سلام من در روز مصاحبه زبان را گفتم فرقی نداره و بنابراین مصاحبم انگلیسی بود و خیلی زود از سفارت اومدم بیرون نفهمیدم که بقیه همراهان نتیجشون چی شد (البته من بعد از بازگشت به ایران با این سایت آشنا شدم). روز مصاحبه آفیسر به من گفت که برات یه ایمیل میاد با یه سری سوال که اونا رو جواب بده و برگردان. من مصاحبم روز ۵ شنبه بود بعد از ظهر جمعه در فرودگاه که داشتم برمیگشتم دیدم ساعت ۷ بهم ایمیل زدند من دیگه برگشتم شنبه شب بعد از کامل کردن (سی وی)‌شنبه شب براشون فرستادم ولی کانفرمیشینی از اونها برام نیومد ازشون سوال کردم از طریق سایتشون که روال چیه آیا دریافت ایمیل رو کانفرم میکنید و به فرستنده خبر میدید یانه که بعد از گذشت ۴ روز بازم جواب نیومد. یه هفته بعد دوباره براشون جواب سوالها و (سی وی) را ایمیل کردم و فرداش بازم از طریق سایتشون پیگیری کردم الان بازم ۳ رو گذشته به من جواب ندادند که آیا ایمیل رو گرفتن یا نه؟ م
Cool

معمولا بعد از یک هفته باید رسید مدارکتون را خبر بدهند اگر نه حتما باز ایمیل بزنید تا مطمئن شید رسیده تا این ایمیل نیاد پروستون شروع نمی شه در ضمن من از طریق سایت ایمیل نزدم به آدرس
ca-ankara@state.gov میل زدم که جواب دادند
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، SH1A2R3 ، daria ، arman_m

معمولا بعد از یک هفته باید رسید مدارکتون را خبر بدهند اگر نه حتما باز ایمیل بزنید تا مطمئن شید رسیده تا این ایمیل نیاد پروستون شروع نمی شه در ضمن من از طریق سایت ایمیل نزدم به آدرس
ca-ankara@state.gov میل زدم که جواب دادند
[/quote]

دوست عزیز ممنون از پاسختون
2012AS3XXXX
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، SH1A2R3 ، arman_m
(2012-06-03 ساعت 14:23)Hamed112 نوشته:  

من دانشجوى كارشناسى هستم اما اخرين مدرك تحصيليم كاردانى بود كه اصلشو هم ترجمه و هم روز مصاحبه ارائه ميدم تو فرم DSP قسمت تحصيلات university degree رو تيك زدم يعنى دروغ محسوب ميشه؟
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، arman_m
(2012-06-03 ساعت 08:52)mahyar66 نوشته:  يك سوال ديگه:دي! من برادرم مدارك اسپانسر واسه آنكارا فرستاده ولي ازسرويس UPS استفاده نكرده. مشكلي كه نيست،نه؟

نه ایرانی ها میتونند از سرویس هایی غیر از ups هم استفاده کنند اکثرا از :
tnt
dhl
aramex

استفاده میکنند.
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، loveusa ، daria ، arman_m
(2012-06-03 ساعت 15:55)Hamed112 نوشته:  
(2012-06-03 ساعت 14:23)Hamed112 نوشته:  

من دانشجوى كارشناسى هستم اما اخرين مدرك تحصيليم كاردانى بود كه اصلشو هم ترجمه و هم روز مصاحبه ارائه ميدم تو فرم DSP قسمت تحصيلات university degree رو تيك زدم يعنى دروغ محسوب ميشه؟
سلام دوست عزیز ، مدرک کاردانی هم مدرک دانشگاهی محسوب میشه Wink پس جای نگرانی نیست . Big Grin
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: shadin_n ، daria ، arman_m

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان