موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی غربت
البته من سوالم رو می خواستم تو تاپیک سفرنامه ها بنویسم اینجا اشتباهی پست شد.
منظورم از سوالم این بود که جزنیات شغل رو مپرسه یا نه؟ به عنوان مثال اینکه اگر بگی شغل من آزاد بوده و تولیداتی پوشاک داشتم باز هم می پرسه دقیقا چه نقشی داشتی؟ ببخش اگه سوالم ابتدایی به نظر می یاد D:
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-06 ساعت 03:44)funnybluesolea نوشته: مرسی غربت
منظورم از سوالم این بود که جزنیات شغل رو مپرسه یا نه؟ به عنوان مثال اینکه اگر بگی شغل من آزاد بوده و تولیداتی پوشاک داشتم باز هم می پرسه دقیقا چه نقشی داشتی؟ ببخش اگه سوالم ابتدایی به نظر می یاد D:
بله دوست عزیز ، از ما که پرسید .
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-06-06 ساعت 10:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-06 ساعت 10:37 توسط Shaq.)
عذرخاهی میکنم ولی این متن لاتین که دوستمون زحمت کشیدن گذاشتن چندتا ایراد داره، جسارت کردم ولی شاید این متن بهتر باشه برای پیگیری رسید مدارک توسط سفارت.
Dear Sir/Madam:
This is to inform you that I have sent the required documents to your office by DHL corrier service at June 5, 2012 for your consideration upon DV Lottery Visa. Thus, I would highly appreciate it if you could kindly acknowledge the receipt of it.
Thanks in advance and looking forward to hearing from you soon.
Best Regards,
A. Mo....
courier رو اصلاح کنین لطفا اگر خواستین از این متن استفاده کنین.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
لطفاً برای من دعا کنید ، امشب دارم میرم
دعا و انرژِی مثبت یادتون نره
فعلا
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-06 ساعت 03:32)ghorbat نوشته: (2012-06-06 ساعت 03:09)funnybluesolea نوشته:
.... ببینین دوستان من فکر کنم با این اطلاعاتی که از دوست ما از خود ما گرفت و وارد کامپیوترش کرد ، دیگه اون اطلاعاتی را که میخواست بفهمه ، فهمید و تمام . پس دیگه نیازی نیست دوباره در زمان کلیرنس بخوان این دوست مارو برن چک کنن !!!! حالا فرض کنین که تمام ابهامات اینطوری برطرف بشه . . . خب دیگه کلیرنسی احتیاج نیست !!!
با این حساب من کلیرنس میخورم، چون هیـــــــــــــــــــــچ اطلاعی ندارم که فامیلامون چیکارن و چی کار میکنن و متاسفانه شرایط هم جوری نیست که این سوال رو از محضر مبارکشون بپرسم!!!! خدا بخیر کنه
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:آخر شهریور 90
تاریخ مصاحبه:14 Jun
تاریخ دریافت ویزا:15 June
جمع هزینه ها: 4.5 میلیون
نفرات همراه کیس: 1 نفر
مقصد: سیاتل
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-06 ساعت 04:38)ghorbat نوشته: (2012-06-06 ساعت 03:44)funnybluesolea نوشته: مرسی غربت
بله دوست عزیز ، از ما که پرسید .
سلام دوست عزيز. روز مصاحبه روی شغل من و همسرم خيلی مانور دادن. من مهندس عمران شاغل در شرکت خصوصی پيمانکاری هستم و اونا خيلی براشون مهم بود که من اونجا چه نوع کاری ميکنم و شرکت چه چيزايي ميسازه. خصوصی سازی ميکنه يا پروژه های دولتی. براشون مهم بود مثل اينکه. همسرم هم مرکز تحقيقات وابسته به دانشگاه دولتی کار ميکنه و از همسرم پرسيدن که تو امور مالی هم دخالتی داری يا نه. غير از اين سئوالها نسبت اسپانسر رو پرسيدن و همين.
شماره کيس: 2012AS00029xxx
کنسولگري: آنکارا
ارسال فرمهاي اوليه: دسامبر 2011
اعلام کارنت شدن کيس: April
مصاحبه: May 14
کليرنس : 12 June
دريافت ويزا: 6 july
تعداد نفرات کيس : 2 نفر
جمع تقريبي هزينه ها تاکنون:7000عکس،120 DHL،ترجمه مدارک 280 بليط و هتل 3.5 ميليون، دکتر 235 دلار، سفارت 660 دلار
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-02 ساعت 20:43)shawn نوشته: (2012-06-01 ساعت 21:49)bahbah نوشته: با سلام . در رابطه با فرم 9 سوالی که الان شده 10 سوالی. کسی میدونه حدودا به چند در صد افراد بعد از مصاحبه این فرم را میدهند؟؟؟؟؟؟؟؟ و بیشتر به چه کسانی این فرم دادهشده؟؟؟؟ ایا کسانی که این فرم را دریافت می کنند زمان کلیر شدنشان زیادتر میشه یا نه؟؟؟؟؟؟
این سوال من هم هست اگر کسی اطلاعی داره در اختیارمون بزاره ممنون میشیم راستی سوال ۱۰ نام و تاریخ تولد پدر مادر رو می پرسه
و دیگه اینکه آیا بعد از ارسال جوابها بهتون کانفرم میکنند که ایمیل رسید اگه بله و جواب ایملشون رو دارید ممنون میشم بزارید ما هم ببینیم چی جواب میدند و چه زمانی طول میکشه که کانفرم کنند؟
اطلاعی از اینکه این سوالها چه تاثیری در کلیرنس دارد دارید؟
2012AS3XXXX
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن: مارچ تاریخ مصاحبه: اواخر May
دریافت کلیرن: ۳۶ روز
تحویل پاس به سفارت: 18th July 2012
دریافت پاس و پوشه زرد رنگ: 20th July 2012 تاریخ ویزا و اعتبار: 19th July 2012 و ۴ ماه
جنسیت.سن و وضعیت تاهل: مذکر. ۳۵ و مجرد