کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-06-07 ساعت 09:55)bazad نوشته:  سلام ببخشید من یه سوال داشتم، میشه ایمیل سفارت انکارا رو که بپرسم مدارکم رسیده یا نه رو بهم بگین؟ ممنونم

سلام
ايميل سفارت در آنكارا: ca-ankara@state.gov

اگر ايميل زديد و جواب شما را دادند لطفاً اطلاع دهيد . چون يه هفته بيشتره كه مدارك من از طريق سايت دي اچ ال رسيده و campany stamp شده ولي 4 روزه كه ايميل زدم ولي هنوز جوابي برام نفرستادن ببينم مداركم رسيده يا نه .
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: ساری ، bazad ، shadin_n ، SH1A2R3
(2012-06-07 ساعت 10:11)gulu نوشته:  
(2012-06-07 ساعت 09:55)bazad نوشته:  سلام ببخشید من یه سوال داشتم، میشه ایمیل سفارت انکارا رو که بپرسم مدارکم رسیده یا نه رو بهم بگین؟ ممنونم

سلام

اگر ايميل زديد و جواب شما را دادند لطفاً اطلاع دهيد . چون يه هفته بيشتره كه مدارك من از طريق سايت دي اچ ال رسيده و campany stamp شده ولي 4 روزه كه ايميل زدم ولي هنوز جوابي برام نفرستادن ببينم مداركم رسيده يا نه .

عزیزم منم براشون هم به این آدرس میل زده بودم هم از طریق خود سایتشون اطلاع دادم یعنی اینجا http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html
بعد جواب میلم رو بعد حدودا دو هفته هنوز ندادن، اما اونی که از طریق سایتشون فرستادم بعد 4 روز جواب دادن. میخوای از این طریق هم اقدام کن.
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:آخر شهریور 90
تاریخ مصاحبه:14 Jun
تاریخ دریافت ویزا:15 June
جمع هزینه ها: 4.5 میلیون
نفرات همراه کیس: 1 نفر
مقصد: سیاتل

تشکر کنندگان: MPU ، bazad ، shadin_n ، daria ، SH1A2R3
(2012-06-07 ساعت 10:36)ساری نوشته:  

سلام

عزیزم منم براشون هم به این آدرس میل زده بودم هم از طریق خود سایتشون اطلاع دادم یعنی اینجا http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html
بعد جواب میلم رو بعد حدودا دو هفته هنوز ندادن، اما اونی که از طریق سایتشون فرستادم بعد 4 روز جواب دادن. میخوای از این طریق هم اقدام کن.

ممنون از جواب سریعتون، ایمیل منم الان 5 روز که جواب ندادن، الان از طریق همین سایت دوباره ایمیل زدم ،اگه جواب اومد خبرتون میکنم
2012AS00054xxx
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:جون2012
تاریخ دریافت کلیرنس:جولای 2012
تشکر کنندگان: shadin_n ، ساری ، SH1A2R3
با سلام
ممنون میشم اگه امکانش هست بنده رو راهنمایی بفرمایند:
ببخشید بنده رو اگه جز برندگان سال 2013 هستم و در اینجا دارم این سوالم رو مطرح می کنم، چون جواب سوالم احتیاج به بچه هایی داشت که تجربشون بالاتر هست.
سوال:
حدود 10 سال قبل به اسم من کلمه سید در شناسنامه اضافه شده است ( در قسمت توضیحات نوشته شده است که کلمه سید به نام صاحب شناسنامه اضافه گردید و حرفی از تغییر و یا اصلاح نزده) ، و تمامی مدارک تحصیلی و . . . با کلمه سید اورده شده است. و امسال من تمامی فرم ها را مطابق با شناسنامه و پاسپورت با کلمه سید، نوشتم.
1.می خواستم بدونم این اضافه شدن کلمه سید هم جز تغییر نام محسوب میشه ؟ ( طبق فرم 230 که بیان شده " other names used " )
2. و در صورت تغییر نام باید در فرمهای ارسالی ذکر می شده؟(بنده در فرم ارسالیم ذکر نکردم)
3. این اضافه شدن سید به نام هم احتیاج به استعلام از ثبت احوال دارد برای مدارک ارسالی به سفارت و زمان حضورم در سفارت؟
4. با توجه به پر نکردن اسم قبلی در فرم ارسالی برای کی سی سی ، باید این تغییرات به کی سی سی اطلاع داده شود و فرم مورد نظر را مجدد ارسال کنم؟ و یا اینکه بهتر هست از کی سی سی استعلام بگیرم که چه کاری باید انجام بدم؟

پیشاپیش از زحمات و صبوری شما صمیمانه متشکرم
2013AS00/ رویت قبولی : May-02-2012/ ارسال فرمهای سری اول: May-09-2012/ آنکارا / یک نفر / مصاحبه: اوایل نوامبر/ اخذ ویزا: روز مصاحبه / ایالت تگزاس - هوستون Cool
تشکر کنندگان: shadin_n ، mmmsdeghi ، ghorbat ، SH1A2R3
(2012-06-07 ساعت 11:36)bazad نوشته:  
(2012-06-07 ساعت 10:36)ساری نوشته:  

سلام

ممنون از جواب سریعتون، ایمیل منم الان 5 روز که جواب ندادن، الان از طریق همین سایت دوباره ایمیل زدم ،اگه جواب اومد خبرتون میکنم

من پنج شنبه 31 می نامه دلیور شد. یکشنبه 3 ژوئن از طریق خود سایت ( http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html) سفارت ایمیل زدم و آنها دو روز بعد سه شنبه این جواب را به من دادند.
Dear Sir/Madam,
This is to confirm you that you have an appointment on *******and we have received your documents. As soon as we process your case we will send you an e-mail informing your missing documents.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit

Before you send an inquiry to the Immigrant Visa Unit, please consult the updated Frequently Asked Questions (FAQ) section of our site. http://turkey.usembassy.gov/faqs_iv.html
57XXX, آنکارا
رویت قبولی: 18 July
ارسال فرمها: Aug 06, 2011
کارنت شدن: Apr 19, 2012
مصاحبه: Jun 21
کلیرنس: Sep 21
ویزا: 26 Sep
ورود به آمریکا: 29 Nov
دریافت گرین کارت: Dec 18
دریافت سوشیال: Dec 28
تشکر کنندگان: ساری ، shadin_n ، daria ، ghorbat ، bazad ، SH1A2R3
(2012-06-07 ساعت 13:54)achi686 نوشته:  با سلام
ببخشید بنده رو اگه جز برندگان سال 2013 هستم و در اینجا دارم این سوالم رو مطرح می کنم، چون جواب سوالم احتیاج به بچه هایی داشت که تجربشون بالاتر هست.
سوال:
حدود 10 سال قبل به اسم من کلمه سید در شناسنامه اضافه شده است ( در قسمت توضیحات نوشته شده است که کلمه سید به نام صاحب شناسنامه اضافه گردید و حرفی از تغییر و یا اصلاح نزده) ، و تمامی مدارک تحصیلی و . . . با کلمه سید اورده شده است. و امسال من تمامی فرم ها را مطابق با شناسنامه و پاسپورت با کلمه سید، نوشتم.
1.می خواستم بدونم این اضافه شدن کلمه سید هم جز تغییر نام محسوب میشه ؟ ( طبق فرم 230 که بیان شده " other names used " )
2. و در صورت تغییر نام باید در فرمهای ارسالی ذکر می شده؟(بنده در فرم ارسالیم ذکر نکردم)
3. این اضافه شدن سید به نام هم احتیاج به استعلام از ثبت احوال دارد برای مدارک ارسالی به سفارت و زمان حضورم در سفارت؟
4. با توجه به پر نکردن اسم قبلی در فرم ارسالی برای کی سی سی ، باید این تغییرات به کی سی سی اطلاع داده شود و فرم مورد نظر را مجدد ارسال کنم؟ و یا اینکه بهتر هست از کی سی سی استعلام بگیرم که چه کاری باید انجام بدم؟

دوست گرامي ، قطعا مي بايست در قسمت other names used اسم قبلي خود را بياوريد بدون سيد . البته اگر فرم ها را فرستادين به KCC ايميل بزنيد و اگر هم نمي خواين اين كار رو بكنيد مي تونيد روز مصاحبه قبل از قسم خوردن بفرماييد كه آفيسر اصلاح كنن . موفق باشيد و ضمنا استرس نداشته باشيد Smile
اگر خدا را در تمام زندگی خود احساس کنید ، تمام آرزوهاتون رو می تونید باهاش مطرح کنید.
تاریخ ورود به آمریکا : July 2012
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 روز پس از ورود
شیکاگو
تشکر کنندگان: frz61 ، achi686 ، shadin_n ، daria ، mmmsdeghi ، ghorbat ، SH1A2R3
(2012-06-07 ساعت 07:32)mandana63 نوشته:  با سلام خدمت دوستان خوب مهاجر سرائي
ما به اميد خدا اين سه شنبه عازم تركيه هستيم . يك سئوال مهم دارم و ممنون مي شوم اونهائي كه تجريه آن را دارند ما را راهنمايي كنند . ما براي اثبات تمكن مالي سند خانه مان را نيز ترجمه كرديم و با مدارك ارسال كرديم . حالا كه داريم مي ريم تركيه آيا به نظرتان اصل سند را با خودمان ببريم يا همان ترجمه آن كافي است ؟ نگران گم شدن سند در كشور تركيه هستم . آيا كسي از دوستان بوده كه اصل سند را از آنها بخواهند ؟ ما كه خودمان فكر ميكنيم نيازي به آن نيست .
با تشكر از لطف دوستان
سلام - حتما با خودتان ببرید . ما امروز مصاحبه داشتیم واز ما خواستند .
شماره کیس51XXX : code
کنسولگری:ankara
تاریخ اطلاع از وضعیت : Aug,1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:Aug,9
تاریخ کارنت شدن کیس:19April
تاریخ مصاحبه:7June
تاریخ دریافت کلیرنس:16july
جمع تقریبی هزینه ها: تا حالا 70000تومان ( پست با TNT)+بلیط انکارا 1100000 + 170000واکسن ها +5000000هزینه سفر
تشکر کنندگان: payan ، shadin_n ، daria ، ghorbat ، SH1A2R3
دوستان من مداركم رو ٣ روز پيش پست كردم سفارت آنكارا
اما تازه الان بعد از ٢ هفته جواب اون ايميل رو دادند كه نوشته بودم: توي فرم سري اول اشتباه كردم و بجاي بله ، خير زده بودم ( خدمت سربازي رو ميگم ) ، حالا كه جواب دادن گفتند فرم رو يكبار ديگه با مدارك پست كنيد ! ولي من پست كردم مداركمو ...
موندم چيكار كنم ؟ يه بار ديگه اين فرم رو پست كنم يا بزارم موقع مصاحبه ؟
مدارك ارسالي ترجمه و ... هم فكر كنم فردا پس فردا بهشون برسه ...
كمك كنيد  
شماره کیس 2012AS00047xxx
کنسولگری:ANKARA
ارسال فرمهای اول: AUG 2011
کارنت شدن : JUNE2012
ارسال فرم های دوم : JUNE 5 /2012
مصاحبه: JUNE2012
دریافت ویزا: متاسفانه رد شدیم بخاطر اشتباه در پر کردن فرم ها
تعداد نفرات : 4
هزینه ها : عکس دو سری 90 ت + پست دوسری 120 ت+ ترجمه مدارک 1م +واکسن 90 ت+ارزش گذاری دو ملک 1.3 م +اقامت 7.5 م+متفرقه 2 م +عوارض 250ت+330$+980$

تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، SH1A2R3
(2012-06-07 ساعت 14:26)hossein1234 نوشته:  
(2012-06-07 ساعت 13:54)achi686 نوشته:  با سلام
سوال:

دوست گرامي ، قطعا مي بايست در قسمت other names used اسم قبلي خود را بياوريد بدون سيد . البته اگر فرم ها را فرستادين به KCC ايميل بزنيد و اگر هم نمي خواين اين كار رو بكنيد مي تونيد روز مصاحبه قبل از قسم خوردن بفرماييد كه آفيسر اصلاح كنن . موفق باشيد و ضمنا استرس نداشته باشيد Smile

باتشکر.
به نظر شما بین زدن ایمیل به کی سی سی و یا اصلاح آن در روز مصاحبه توسط آفیسر فرقی هست؟
2013AS00/ رویت قبولی : May-02-2012/ ارسال فرمهای سری اول: May-09-2012/ آنکارا / یک نفر / مصاحبه: اوایل نوامبر/ اخذ ویزا: روز مصاحبه / ایالت تگزاس - هوستون Cool
سلام دوستان عزیز و گرامی
می خواستم بپرسم چه فرمی را برای مصاحبه انکارا باید پر کنیم لطف کنین یا شماره فرم یا لینک دانلود را اعلام فرمایید .
شماره کیس 2012AS690000
تاریخ رویت قبولی 17july2011
کنسولگری انکارا
تایخ مصاحبه اواخر جولای
تاریخ کلیرنس 27Aug Big Grin
تاریخ دریافت ویزا 6sepTongue
تاریخ ورود به امریکا نوامبر2012

سلام دوستان،

یه سوال داشتم، ما میخوایم موجودی حساب بانکی‌ بگیریم تا چند روز دیگه، برای ۳ نفر چه مقدار پول نقد واریز کنیم؟ دوستانی که لطف کردن و جواب دادن، لطفا توضیح بدید که این ارقام را چطوری حساب کردید؟

مرسی‌.
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)

چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
تشکر کنندگان: ASALI ، shadin_n ، ghorbat ، SH1A2R3
سلام به همه
من مهدی هستم،تاریخ 19تیر 1391 مصاحبه در انکارا دارم،اگر کسی در همان روز باید در سفارت باشد،به من پیغام بده،مرسی
تشکر کنندگان: ASALI ، shadin_n ، ghorbat ، SH1A2R3
سوال منو جواب بدین Sad
شماره کیس 2012AS00047xxx
کنسولگری:ANKARA
ارسال فرمهای اول: AUG 2011
کارنت شدن : JUNE2012
ارسال فرم های دوم : JUNE 5 /2012
مصاحبه: JUNE2012
دریافت ویزا: متاسفانه رد شدیم بخاطر اشتباه در پر کردن فرم ها
تعداد نفرات : 4
هزینه ها : عکس دو سری 90 ت + پست دوسری 120 ت+ ترجمه مدارک 1م +واکسن 90 ت+ارزش گذاری دو ملک 1.3 م +اقامت 7.5 م+متفرقه 2 م +عوارض 250ت+330$+980$

(2012-06-07 ساعت 07:32)mandana63 نوشته:  با سلام خدمت دوستان خوب مهاجر سرائي
ما به اميد خدا اين سه شنبه عازم تركيه هستيم . يك سئوال مهم دارم و ممنون مي شوم اونهائي كه تجريه آن را دارند ما را راهنمايي كنند . ما براي اثبات تمكن مالي سند خانه مان را نيز ترجمه كرديم و با مدارك ارسال كرديم . حالا كه داريم مي ريم تركيه آيا به نظرتان اصل سند را با خودمان ببريم يا همان ترجمه آن كافي است ؟ نگران گم شدن سند در كشور تركيه هستم . آيا كسي از دوستان بوده كه اصل سند را از آنها بخواهند ؟ ما كه خودمان فكر ميكنيم نيازي به آن نيست .
با تشكر از لطف دوستان
حتما حتما حتما باید اصل سندها را ببرید.شما بایدهمیشه مواظب همه مدارک و اسناد خودتون باشید. بنا براین اصل سند را ببرید و نگرانی بیجا به دل خودتون راه ندید.
شماره کیس حدود 33000
ارسال مدارک به کی سی سی اوایل اگوست 2011
تعداد افراد کیس2نفر
کارنت 8 مارچ 2012
دریافت نامه دوم از کی سی سی 10 مارچ تاریخ مصاحبه 24می2012 انکارا
زمان کلیرنس:16 جولای 2012
اخذ ویزا: 25 جولای 2012
سفر به امریکا:7 اکتبر 2012 انشاالله
هزینه ها: (جمعا برای 2نفر 6.5 میلیون تومان) تا پایان گرفتن ویزا
(2012-06-07 ساعت 14:44)marj88 نوشته:  سلام ببخشید یه سوال داشتم که گفتن از اینجا بپرسم.من از برنده های 2013 هستم .دیپلمم رو گم کردم میخواستم ببینم اگه از آموزش پرورش نامه بگیرم قبوله؟آخه دیگه بهم دیپلم نمیدن.امکان داره به خاطر این موضوع ریجکت شم؟تورو خدا راهنمایی کنید کسایی که میدونند خیلی نگرانم..

تاییدیه تحصیلی معادل دیپلم است . اونو بگیر ترجمه کن کافیه. اگر نظام جدید هستی که دنبال پیش دانشگاهی هم باش.....
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، SH1A2R3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان