کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
بچه ها فرمی که باید برای سفارت بفرستیم رو نمی تونم توش تایپ کنم.
دوستان چطوری اطلاعاتتون رو وارد کردین؟
اینم می دونم که دستی می تونم پرش کنم ولی دوست دارم تایپی باشه.
ممنون
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n
(2012-06-06 ساعت 16:36)vroom نوشته:  
(2012-06-06 ساعت 12:53)3rip نوشته:  بله احسان جان، به منم اون فرم رو دادن. به همه پسرای زیر 25 میدن.
یه فرمه که توش تعهد میکنیم به محض ورود به امریکا خودمون رو به اون اداره مربوطه معرفی کنیم. البته قرار نیست بعدش اتفاقی بیفته یا بفرستن سربازی.
توی خود همون برگه هم نوشته که فقط برای شرایط اضطراریه . و البته 25 سال تمام که شدیم دیگه شامل حال ما نمیشه.

و نکته مهم اینجاست که پایین اون برگه نوشته عدم توجه به معرفی کردن خود به این سازمان شامل جریمه 250هزار دلاری و چندین سال زندان میشه.

ما اینجا سربازی رو پیچوندیم معاف شدیم حالا اونجا میخوان خفتمون کنند عجب روزگاریه Cool

سلامSmile

اقا به من از این برگه ها ندادنBig Grin
خود آفیسر این برگه رو بهتون داد؟ یا براتون ایمیل کردن؟
بعد همونجا پرش کردین و تحویل دادین یا وقتی رفتیم آمریکا باید پر کنیم؟
اسکن از این فرم کذایی دارید؟

سرباز فراری نشیم یموقعBig Grin

برام میل کردن همراه نامه دوم...
مثل اینکه به پسرهای 18 تا 25 سال میدن...باید همین جا پرکنیم ببریم اونجا...بعد که رفتیم آمریکا اونجام باید بریم خودمونو معرفی کنیم...
شماره کیس : ***AS00059
تاریخ مطلع شدن از قبولی: 10 Sep
تاریخ ارسال فرم ها به آمریکا: Oct 04
تاریخ مصاحبه : 13 June
تاریخ دریافت ایمیل تاریخ مصاحبه: 21 april
تاریخ دریافت ویزا: Big Grin June 15
هزینه ها: عکس 4000 + پست TPG 69000 + ترجمه 90000 + عکس 5000 + واکسن 40000 + بلیط و هتل 830000
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، vroom ، daria
(2012-06-06 ساعت 18:45)loveusa نوشته:  بچه ها فرمی که باید برای سفارت بفرستیم رو نمی تونم توش تایپ کنم.
ممنون

سلام.
من با Adobe Acrobat pro یه بار امتحان کردم نشد که پرش کنم بنابراین با دست پرش کردم و فرستادم.
شماره کیس:2012AS00051xxx
ارسال فرم ها:13 august
تاریخ کارنت شدن: 6 april
تاریخ مصاحبه:13 jun
جمع تقریبی هزینه ها:30000 T عکس + 500.000T ترجمه مدارک + 70.000T + T37000 پست DHL & TNT + بلیت و هتل 880.000
تاریخ دریافت ویزا: 14 jun Big Grin
تشکر کنندگان: ghorbat ، loveusa ، shadin_n
دوستان عزیز
ما فردا صبح عازم هستیم وازهمه دوستان التماس دعا داریم وفقط یک مشکل برای ما پیش امده چون همسر بنده منتخب اصلی است ومدرک پیش دانشگاهی او بدستمان نرسید ودبیرستان گفته تا یکشنبه اماده می شود وچون ماروز سه شنبه مصاحبه داریم حتی با پست هم بدستمان نمی رسد وبه همین خاطر می خواستم از دوستان محترم که روز دوشنبه 22 خرداد بلیط دارند تقاظا کنم در صورت ممکن با بنده یا تماس بگیرید ویا پیام خصوصی بدهید تا اگر دوست داشتید به اینجانب کمک کنید این مدرک مورد نظر رابا خودتان به انکارا بیاورید ومن در هرکجا که شما هستید خواهم امد وبعد از تشکر وقدردانی از شما بگیرم . در ضمن یکی از دوستان بنده در تهران محبت کرده ومسئولیت گرفتن مدرک وترجمه ان رابعهده گرفته وحتی ایشان قرار است این مدرک را تا محل دوستی که قبول زحمت کند بیاورد وایشان پیامهای من را نیز چک می کنند.

امیدوارم از دوستان کسی این زحمت راقبول کند وما راخوشحال کند
با کمک به هم نوعان اینده خودرا مطمئن کنید

شماره همراه من 09126189280
شماره کیس :2012AS00056XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:28Aug
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:2012-june-12
تاریخ دریافت ویزا: بزودي
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:4
جمع هزینه ها: T180000 +هزينه انكارا 10000000تومان+ترجمه 230000+پزشكي ايران200000تومان+Smile
تشکر کنندگان: a.behzadi ، ghorbat ، ساری ، kopol ، daria
دوستان شرمنده شدم

حتی یک نفر روز دوشنبه به انکارا نمی رود

خیلی خیلی جالب بود
شماره کیس :2012AS00056XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:28Aug
تاریخ مصاحبه:2012-june-12
تاریخ دریافت ویزا: بزودي
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:4
جمع هزینه ها: T180000 +هزينه انكارا 10000000تومان+ترجمه 230000+پزشكي ايران200000تومان+Smile
تشکر کنندگان: zaherbin ، ghorbat ، shadin_n ، SH1A2R3
(2012-06-06 ساعت 18:45)loveusa نوشته:  بچه ها فرمی که باید برای سفارت بفرستیم رو نمی تونم توش تایپ کنم.
ممنون
من اینسرتش کردم تو word بعد با استفاده از text box روی اون و در جای دلخواه تایپ کردم. خیلی تمیز در میاد Big Grin
AS2012XXX
تاریخ رویت قبولی: JULY2011
ارسال فرمهای سری اول:JULY2011
سفارت: آنکارا
نامه دوم: 19MAY
مصاحبه: 21JUNE
دریافت برگه آبی - دریافت کلیرنس اول August
تاریخ دریافت ویزا: 7 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 22 اکتبر
تشکر کنندگان: frz61 ، ghorbat ، shadin_n ، vroom ، daria ، mmmsdeghi ، loveusa ، SH1A2R3
(2012-06-06 ساعت 20:41)arbasic نوشته:  
ممنون
من اینسرتش کردم تو word بعد با استفاده از text box روی اون و در جای دلخواه تایپ کردم. خیلی تمیز در میاد Big Grin

با NitroPDF هم باز کنی میتونی توش هرچی دلت خاست بنویسی!Big Grin
===================
2012AS50xxx
سفارت: آنكارا
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش
تشکر کنندگان: ghorbat ، daria ، shadin_n ، mmmsdeghi ، SH1A2R3
(2012-06-06 ساعت 09:32)ehsan1095 نوشته:  
(2012-06-06 ساعت 01:59)Superman نوشته:  با سلام خدمت دوستان...
کسی میدونه منظور از این جمله چیه...!!؟؟

Please fill out the attached form (do not sign) and bring it when you come for the interview

سوال دیگه اینکه از دوستان کسی درباره U.S. Selective Service System که برای پسرهای 18 تا 25 سال هست کسی اطلاعی داره...!!؟؟

با تشکر...

وقتي ما انكارا بوديم يك خانواده بودند كه پسر ٢١ ساله داشتند و گفتند از پسرشان تعهد گرفتند در صورت جنگ بأيد خودش را معرفي كند.شايد منظور اين باشد

Salam, Na manzoor in hast ke formi roo ke onja zamimeh shoodeh bayad por koni va payeen form dar ghesmate emzaro alan nabayad emza koni va form roo rooz mosahebe bayad ba khodet bebari onja azat khodeshoon mikhan ke payeenesho emza mikoni badan.
movafagh bashi
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، SH1A2R3
لطفا یکی آدرس فرم آنکارا رو به من بده
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، SH1A2R3
با سلام خدمت دوستان خوب مهاجر سرائي
ما به اميد خدا اين سه شنبه عازم تركيه هستيم . يك سئوال مهم دارم و ممنون مي شوم اونهائي كه تجريه آن را دارند ما را راهنمايي كنند . ما براي اثبات تمكن مالي سند خانه مان را نيز ترجمه كرديم و با مدارك ارسال كرديم . حالا كه داريم مي ريم تركيه آيا به نظرتان اصل سند را با خودمان ببريم يا همان ترجمه آن كافي است ؟ نگران گم شدن سند در كشور تركيه هستم . آيا كسي از دوستان بوده كه اصل سند را از آنها بخواهند ؟ ما كه خودمان فكر ميكنيم نيازي به آن نيست .
با تشكر از لطف دوستان
(2012-06-07 ساعت 07:32)mandana63 نوشته:  با سلام خدمت دوستان خوب مهاجر سرائي
ما به اميد خدا اين سه شنبه عازم تركيه هستيم . يك سئوال مهم دارم و ممنون مي شوم اونهائي كه تجريه آن را دارند ما را راهنمايي كنند . ما براي اثبات تمكن مالي سند خانه مان را نيز ترجمه كرديم و با مدارك ارسال كرديم . حالا كه داريم مي ريم تركيه آيا به نظرتان اصل سند را با خودمان ببريم يا همان ترجمه آن كافي است ؟ نگران گم شدن سند در كشور تركيه هستم . آيا كسي از دوستان بوده كه اصل سند را از آنها بخواهند ؟ ما كه خودمان فكر ميكنيم نيازي به آن نيست .
با تشكر از لطف دوستان

دوست عزیز هرمدرکی که شما ترجمه میکنید بایداصل آنهم همراهتان باشدبرای اثبات آن
اگرقراربرنگرانی گم شدن باشد بقیه مدارک هم ممکن است گم شود
یک راه حل دیگرازمادربزرگ هااینکه چندتاآیه الکرسی بخوان بهش فوت کنیBig Grin
شماره کیس :2012AS00073xxx
تاریخ رویت قبولی در سایت:جولای 2012
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:سپتامبر 2011
کارنت شدن کیس: اپریل ۲۰۱۲
مصاحبه:۱۲جولای ۲۰۱۲
دریافت ویزا:۱۲جولای ۲۰۱۲
ورود به آمریکا:اواخرنوامبر۲۰۱۲
دریافت گرین کارت:خیلی خیلی زودShy
نفرات همراه:۱نفرهمراه
تشکر کنندگان: ساری ، shadin_n ، daria ، ghorbat ، پرنیان90 ، SH1A2R3
(2012-06-06 ساعت 16:36)vroom نوشته:  
(2012-06-06 ساعت 12:53)3rip نوشته:  بله احسان جان، به منم اون فرم رو دادن. به همه پسرای زیر 25 میدن.
یه فرمه که توش تعهد میکنیم به محض ورود به امریکا خودمون رو به اون اداره مربوطه معرفی کنیم. البته قرار نیست بعدش اتفاقی بیفته یا بفرستن سربازی.
توی خود همون برگه هم نوشته که فقط برای شرایط اضطراریه . و البته 25 سال تمام که شدیم دیگه شامل حال ما نمیشه.

و نکته مهم اینجاست که پایین اون برگه نوشته عدم توجه به معرفی کردن خود به این سازمان شامل جریمه 250هزار دلاری و چندین سال زندان میشه.

ما اینجا سربازی رو پیچوندیم معاف شدیم حالا اونجا میخوان خفتمون کنند عجب روزگاریه Cool

سلامSmile

اقا به من از این برگه ها ندادنBig Grin
خود آفیسر این برگه رو بهتون داد؟ یا براتون ایمیل کردن؟
بعد همونجا پرش کردین و تحویل دادین یا وقتی رفتیم آمریکا باید پر کنیم؟
اسکن از این فرم کذایی دارید؟

سرباز فراری نشیم یموقعBig Grin

برای من همون موقع مصاحبه داد امضا کنم . نسخه اصلیشو کپی کردم، نسخه کپیش رو داد به خودم . الان پیشم نیست، شهرستانه . انشالله تا یه هفته دیگه رفتم اونجا اسکن میکنم براتون میزارم اینجا
تشکر کنندگان: shadin_n ، daria ، ghorbat ، vroom ، SH1A2R3
با تشكر از لطف دوستان
ما اصل سندها را برده بودیم ولی ازمون نخواست.
البته تمکن خوبی از بانک ارائه داده بودیم.
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: mandana63 ، ساری ، frz61 ، MPU ، shadin_n ، daria ، ghorbat ، پرنیان90 ، SH1A2R3
با تشكر از لطف دوستان

همان اول با تمامي مدارك به شما ميگويد اصل تمكن مالي كه شما هر چيزي به عنوان تمكن ارايه كرده ايد،بأيد اصلش رابدهيد
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
تشکر کنندگان: mandana63 ، ساری ، MPU ، shadin_n ، daria ، ghorbat ، SH1A2R3
سلام ببخشید من یه سوال داشتم، میشه ایمیل سفارت انکارا رو که بپرسم مدارکم رسیده یا نه رو بهم بگین؟ ممنونم
2012AS00054xxx
تاریخ مصاحبه:جون2012
تاریخ دریافت کلیرنس:جولای 2012

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان