کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-06-08 ساعت 12:37)رجبعلی نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان

می خواستم بدونم حداکثر زمانی که پس از گرفتن ویزا می توان در ایران موند چقدر است؟

سلام
اون جور که من شنیدم باید ظرف 6 ماه بعد از گزفتن ویزا خودتو به US بروسونی
ولی مطمئن نیستم یه تحقیق دیگه بکنی بد نیست.
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
تشکر کنندگان: رجبعلی ، SH1A2R3 ، shadin_n ، Tomas
دوستان اطلاعات غلط ندین!
اگه ویزای ایشون بعد 3ماه از تاریخ مدیکالشون بیاد اون موقع 3ماه وقت دارن نه 6 ماه! بله اگه یه ضرب بگیرن 6 ماه وقت دارن!
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:آخر شهریور 90
تاریخ مصاحبه:14 Jun
تاریخ دریافت ویزا:15 June
جمع هزینه ها: 4.5 میلیون
نفرات همراه کیس: 1 نفر
مقصد: سیاتل

تشکر کنندگان: رجبعلی ، SH1A2R3 ، shadin_n ، saher ، ASALI ، Tomas ، gbtm
(2012-06-08 ساعت 02:41)funnybluesolea نوشته:  بچه ها این سفارت جواب ایمیل من رو نمی ده که آیا مدارکم رسیده یا نه... الان چند روزه که ایمیل دادم. واسه شماها چطور بوده؟ جواب دادن؟

بهتره بازم پیگیری کنید اما اگه از طریق پست پیگیری کردید خیلی نگران نباشیدSmile
(2012-06-08 ساعت 12:53)ساری نوشته:  

می خواستم بدونم حداکثر زمانی که پس از گرفتن ویزا می توان در ایران موند چقدر است؟

بستگی به تاریخ کارهای پزشکیتون در آنکارا داره، نه زمانی که ویزا رو گرفتین! از تاریخی که کارهای پزشکیتون رو انجام دادین به مدت 6 ماه بعدش.

بله من هم با نظر دوستمون موافقم بستگی به تاریخ مدیکال دارهCool
کیس نامبر:2012as15xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ ارسال فرم ها:2011/30/8
تاریخ مصاحبه: 2012/09/01
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/29/06
تاریخ ورود به آمريكا:2012/18/07
تعداد افراد کیس : 3
تاریخ دریافت سوشیال: 2012/23/07
تاریخ دریافت گرین کارت: 2012/30/07
تشکر کنندگان: ساری ، رجبعلی ، SH1A2R3 ، shadin_n ، saher ، funnybluesolea ، ASALI ، Tomas
(2012-06-08 ساعت 13:09)payan نوشته:  
(2012-06-08 ساعت 02:41)funnybluesolea نوشته:  بچه ها این سفارت جواب ایمیل من رو نمی ده که آیا مدارکم رسیده یا نه... الان چند روزه که ایمیل دادم. واسه شماها چطور بوده؟ جواب دادن؟

بهتره بازم پیگیری کنید اما اگه از طریق پست پیگیری کردید خیلی نگران نباشیدSmile
(2012-06-08 ساعت 12:53)ساری نوشته:  

بستگی به تاریخ کارهای پزشکیتون در آنکارا داره، نه زمانی که ویزا رو گرفتین! از تاریخی که کارهای پزشکیتون رو انجام دادین به مدت 6 ماه بعدش.

بله من هم با نظر دوستمون موافقم بستگی به تاریخ مدیکال دارهCool
اصلا نیازی به این حساب کتابها نیست.خودشون همه حساب کتابها رو انجام دادن.روی ویزاتون دوتا تارخ زده میشه.یکیش مربوط به تاریخ صدور ویزا هستش و یکی دیگه تارخ انقضا.

2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: ساری ، رجبعلی ، SH1A2R3 ، shadin_n ، MPU ، saher ، daria ، Orchin ، Tomas ، gbtm
funny جان من هم از ايميلم واسشون دو تا ايميل زدم هم از لينك خود سفارت كه يكي از دوستان گذاشته بود ايميل زدم ولي هنوز كه خبري نشده Sad فكر كنم تا دوشنبه بايد بي خيال چك كردن باشيم چون تعطيلن . از سه شنبه دوباره پيگيري مي كنم ...
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: ساری ، SH1A2R3 ، shadin_n ، funnybluesolea ، daria ، Tomas
سلام. من این سوال رو در تایپیک 2013 مطرح کردم گفتن اینجام مطرح کنم شاید جواب بهتری بگیرم.پدر من امسال یعنی 2013 اسمش در اومده. پارسال که ثبت نامش کردم داشت سال سوم دبیرستان رو می خوند و ما هم فک کردیم دیپلم کافیه و تو فرم ثبت نام زدیم دیپلم. حالا که اسمش در اومده میخواد پیش دانشگاهی رو هم تو تابستون بگیره و می گیره.یعنی تا آخر شهریور هم دیپلم خواهد داشت هم مدرک پیش دانشگاهی ولی هردو به تاریخ امسال! بهش گفتن می تونن تاریخ روی گواهی موقت دیپلمش رو بزنن برا پارسال( هرچند روی اصلش امسال می خوره) و مدرک پیش دانشگاهیشم شهریور می دن بهش. حالا سوال من اینه: 1- این که رو گواهی موقت دیپلمش تاریخ پارسال رو بزنن اشکالی داره؟روز مصاحبه اصل مدرک دیپلم رو هم می خوان یا همون گواهی موقت کافیه؟(دیپلم منظورم سوم دبیرستانه). میترسیم تاریخ رو امسال بزنه و بهش گیر بدن که چرا زمان ثبت نام که دیپلمم نداشتی چه برسه به پیش دانشگاهی، دروغ گفتی؟؟! 2- اگه الان ما فرم هارو بفرستیم با توجه به اینکه قبل از مصاحبه ترجمه بعضی از مدارک رو می خوان، امکانش هس تو شهریور و قبل از گرفتن مدرک پیش دانشگاهی بخوان مدارکشو؟؟ کیس نامبرش بین 7000 و 7500 هستش. بهتره فرم ها رو الان بفرستیم یا مثلا همون شهریور و مهر که مدرکشو گرفت؟
مرسی
کیس نامبر 2013as00007XX3** تعداد : 3 نفر (پدر، مادر و برادر)
تاریخ مصاحبه 20 می به همراه برگه ابی
کنسولگری ایروان
مقصد : Houston, Texas
کلیر 15 آگست
3 نفر
ورود به آمریکا: 28 سپتامبر 2013
تشکر کنندگان: shadin_n ، 3rip
سلام دوستان براي گواهي عدم سو پيشينه كه من بايد از پليس اوكراين بگيرم از كي بايد اقدام كنم در ضمن اعتبارش تا كي هست
دوستان مطلع آيا مدارك تحصيلي همسر فرد برنده هم لازمه مرسي از راهنميتون
شماره کیس: 2013AS6900/كليرنس ٣ آگوست
تشکر کنندگان: shadin_n
Exclamation 
با سلام به همه دوستان

میخواستم بدونم این فرم G325 A چیه؟ آیا ما هم باید این فرم را پر کنیم ؟
ممنون از همگی
کیس نامبر;2012AS52xxx
کنسولگری: بمبئی
تاریخ ارسال فرم :نوامبر
تاریخ مصاحبه:ژوئن
نتیجه مصاحبه: گفتن خبرتون میکنیم
تاریخ دریافت کلیرنس: هفتۀ آخر آگوست
تاریخ دریافت ویزا: سپتامبر
(2012-06-08 ساعت 14:44)Zhoopin نوشته:  با سلام به همه دوستان

میخواستم بدونم این فرم G325 A چیه؟ آیا ما هم باید این فرم را پر کنیم ؟
ممنون از همگی

سلام تا قبل از مصاحبه ما که همچین فرمی پر نکردیم و ازمون هم خواسته نشد اما بعد از کلیر شدن یا گرفتن ویزا رو نمیدونم.
Rolleyes
2012AS3XXXX
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن: مارچ تاریخ مصاحبه: اواخر May
دریافت کلیرن: ۳۶ روز
تحویل پاس به سفارت: 18th July 2012
دریافت پاس و پوشه زرد رنگ: 20th July 2012 تاریخ ویزا و اعتبار: 19th July 2012 و ۴ ماه
جنسیت.سن و وضعیت تاهل: مذکر. ۳۵ و مجرد
تشکر کنندگان: Zhoopin ، shadin_n
(2012-06-08 ساعت 13:16)gulu نوشته:  
funny جان من هم از ايميلم واسشون دو تا ايميل زدم هم از لينك خود سفارت كه يكي از دوستان گذاشته بود ايميل زدم ولي هنوز كه خبري نشده Sad فكر كنم تا دوشنبه بايد بي خيال چك كردن باشيم چون تعطيلن . از سه شنبه دوباره پيگيري مي كنم ...

gulu مرسی از جوابت، من بیشتر از 10 روزه که از طریق سایت و یه 4و 5 روزی هست که از طریق ایمیل شخصیم بشون ایمیل زدم، اما هنوز جواب ندادن، البته پیگیری اینترنتی که کردم DHL می گه که رسیده، نمی دونم چقدر باید مطمئن باشم. من یه اشتباهی هم که کردم از یکی 2 تا از مدارکام فقط 1 سری ترجمه داشتم که اونم فرستادم و کپی هم ازش نگرفته بودم. اما به هر حال امیدوارم مشکلی نباشه.
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
دوستان ، فرمی رو که برای آنکارا ارسال می کنیم قسمت مربوط به U.S. address و U.S. mailing address چی بنویسیم؟
و آیا باید کپی مدارک رو به ارسال کنیم یا اصل مدارک؟
ممنون
شماره کیس : 2012AS00052XXX
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، SH1A2R3
(2012-06-08 ساعت 14:06)samira.a نوشته:  سلام. من این سوال رو در تایپیک 2013 مطرح کردم گفتن اینجام مطرح کنم شاید جواب بهتری بگیرم.پدر من امسال یعنی 2013 اسمش در اومده. پارسال که ثبت نامش کردم داشت سال سوم دبیرستان رو می خوند و ما هم فک کردیم دیپلم کافیه و تو فرم ثبت نام زدیم دیپلم. حالا که اسمش در اومده میخواد پیش دانشگاهی رو هم تو تابستون بگیره و می گیره.یعنی تا آخر شهریور هم دیپلم خواهد داشت هم مدرک پیش دانشگاهی ولی هردو به تاریخ امسال! بهش گفتن می تونن تاریخ روی گواهی موقت دیپلمش رو بزنن برا پارسال( هرچند روی اصلش امسال می خوره) و مدرک پیش دانشگاهیشم شهریور می دن بهش. حالا سوال من اینه: 1- این که رو گواهی موقت دیپلمش تاریخ پارسال رو بزنن اشکالی داره؟روز مصاحبه اصل مدرک دیپلم رو هم می خوان یا همون گواهی موقت کافیه؟(دیپلم منظورم سوم دبیرستانه). میترسیم تاریخ رو امسال بزنه و بهش گیر بدن که چرا زمان ثبت نام که دیپلمم نداشتی چه برسه به پیش دانشگاهی، دروغ گفتی؟؟! 2- اگه الان ما فرم هارو بفرستیم با توجه به اینکه قبل از مصاحبه ترجمه بعضی از مدارک رو می خوان، امکانش هس تو شهریور و قبل از گرفتن مدرک پیش دانشگاهی بخوان مدارکشو؟؟ کیس نامبرش بین 7000 و 7500 هستش. بهتره فرم ها رو الان بفرستیم یا مثلا همون شهریور و مهر که مدرکشو گرفت؟
مرسی
سلام
من از برندگان 2012 هستم ، بنظرم بهتر است که بگذارید تا مهر مدارک را پر کنید چون شما شماره تون پائین است احتمال اینکه همان اذر و دی اسمتون را اعلام کنند هست پس بهتر است اول مدارک را کامل کنید و به خودتان مهلت بدهید تا زمان کافی داشته باشید .

شماره کیس51XXX : code
کنسولگری:ankara
تاریخ اطلاع از وضعیت : Aug,1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:Aug,9
تاریخ کارنت شدن کیس:19April
تاریخ مصاحبه:7June
تاریخ دریافت کلیرنس:16july
جمع تقریبی هزینه ها: تا حالا 70000تومان ( پست با TNT)+بلیط انکارا 1100000 + 170000واکسن ها +5000000هزینه سفر
تشکر کنندگان: samira.a ، ghorbat ، shadin_n ، SH1A2R3 ، 3rip
(2012-06-08 ساعت 15:50)loveusa نوشته:  دوستان ، فرمی رو که برای آنکارا ارسال می کنیم قسمت مربوط به U.S. address و U.S. mailing address چی بنویسیم؟
ممنون

اگه ادرسي داري بنويس براي مكاتبه و فرستادن كارتت اگه نه كه هيچي. كپي مدارك يا اصل ترجمشون رو اگه ٢ سري داري براشون بفرست.به هيج وجه اصل مدارك رو نبايد بفرستي.
since 2012

سلام دوست عزیز ، زمان ویزای شما 6 ماه است و تاریخ شروع آن دقیقاً با تاریخ آزمایشات پزشکی شما یکی هست !!!! به همین خاطر دوستانی که تاریخ کلیرشون بیشتر از 6 ماه بشه باید دوباره آزمایشات پزشکی را انجام دهند ( البته من اطلاعات فوق را بر طبق سفارت آنکارا عرض کردم خدمتتون ) شاید مدت اعتبار آزمایشات پزشکی در کشور های دیگه بیشتر باشه .Wink

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: shadin_n ، daria ، SH1A2R3 ، bakhshandehgy ، کیانا ، ساری ، ASALI
(2012-06-08 ساعت 16:02)maka2 نوشته:  
(2012-06-08 ساعت 15:50)loveusa نوشته:  دوستان ، فرمی رو که برای آنکارا ارسال می کنیم قسمت مربوط به U.S. address و U.S. mailing address چی بنویسیم؟
ممنون

اگه ادرسي داري بنويس براي مكاتبه و فرستادن كارتت اگه نه كه هيچي. كپي مدارك يا اصل ترجمشون رو اگه ٢ سري داري براشون بفرست.به هيج وجه اصل مدارك رو نبايد بفرستي.

دوست عزیز منظورم این است در کدام یک از آنها آدرس سکونت در آمریکا و در کدامیک آدرس ایمیل را بنویسم؟
سپاس
شماره کیس : 2012AS00052XXX
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان