موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
من الان کار و دانش دارم تا ۱ ماه دیگه پیش دانشگاهیم میاد مشکلی که نیس ?
یکی جونه من جوابم رو بده
شماره کیس: **2013AS000015
تاریخ رویت قبولی:1 MAY
کنسولگری:KUALA LUMPUR MALAYSIA
ارسال فرمهای سری اول:10MAY DHL
تعداد نفرات: خود خودم
کارنت شدن کیس:13AUG
مصاحبه:هفته سومoct
دریافت کلیرنس: نداشتم
دریافت ویزا:یک ضرب
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
مقصد : LAX
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. دوستان یه سوال داشتم. الان کسی که دیپلم کاردانش داره (زمان اخذ مدرک 1379) و به KCC هم همونو اعلام کرده و الان با توجه به نياز به پیش دانشگاهی قرار باشه غیر حضوری تا شهریور بخونه و پس از اینکه مدرک رو گرفت روند کار چه طوری میشه : یعنی :
1) آیا باید اخذ مدرک پیش دانشگاهی رو به kcc اطلاع بدیم؟
2) توی مصاحبه ایرادی به این قضیه نمی گیرن؟
3) چطوری باید افسر رو قانع کرد که تو این 3-4 ماه مدرک گرفتیم.
دوستانی که تجربه دارن میشه توضیح مفصلی در این رابطه بدن.
ممنون و سپاسگزارم...(برنده 2013)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-08 ساعت 16:03)ghorbat نوشته: (2012-06-08 ساعت 12:37)رجبعلی نوشته: با سلام خدمت همه دوستان
می خواستم بدونم حداکثر زمانی که پس از گرفتن ویزا می توان در ایران موند چقدر است؟
سلام دوست عزیز ، زمان ویزای شما 6 ماه است و تاریخ شروع آن دقیقاً با تاریخ آزمایشات پزشکی شما یکی هست !!!! به همین خاطر دوستانی که تاریخ کلیرشون بیشتر از 6 ماه بشه باید دوباره آزمایشات پزشکی را انجام دهند ( البته من اطلاعات فوق را بر طبق سفارت آنکارا عرض کردم خدمتتون ) شاید مدت اعتبار آزمایشات پزشکی در کشور های دیگه بیشتر باشه .
اعتبار ویزا یک سال است یا شش ماه ؟ اگه زمان آزمایشات پزشکی بیش از شش ماه شد نمی توان دوباره آزمایش داد و شش ماه تمدید کرد؟
شماره کیس :****2012AS0006
تاریخ کارنت شدن کیس و دریافت نامه دوم: april 2012
تاریخ مصاحبه: 18june 2012 آبی کلیرنس : اول آگوست
تاریخ ورود به آمریکا : 4 دسامبر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-08 ساعت 20:13)hamedhamed نوشته: (2012-06-08 ساعت 13:16)roghiyeh نوشته: (2012-06-08 ساعت 13:09)payan نوشته: (2012-06-08 ساعت 02:41)funnybluesolea نوشته: بچه ها این سفارت جواب ایمیل من رو نمی ده که آیا مدارکم رسیده یا نه... الان چند روزه که ایمیل دادم. واسه شماها چطور بوده؟ جواب دادن؟
بهتره بازم پیگیری کنید اما اگه از طریق پست پیگیری کردید خیلی نگران نباشید
(2012-06-08 ساعت 12:53)ساری نوشته: (2012-06-08 ساعت 12:37)رجبعلی نوشته: با سلام خدمت همه دوستان
می خواستم بدونم حداکثر زمانی که پس از گرفتن ویزا می توان در ایران موند چقدر است؟
بستگی به تاریخ کارهای پزشکیتون در آنکارا داره، نه زمانی که ویزا رو گرفتین! از تاریخی که کارهای پزشکیتون رو انجام دادین به مدت 6 ماه بعدش.
بله من هم با نظر دوستمون موافقم بستگی به تاریخ مدیکال داره
اصلا نیازی به این حساب کتابها نیست.خودشون همه حساب کتابها رو انجام دادن.روی ویزاتون دوتا تارخ زده میشه.یکیش مربوط به تاریخ صدور ویزا هستش و یکی دیگه تارخ انقضا.
خوب اینجا باز یه سوال مطرحه:
اگه بعد از مدیکال مثلاً کسی 3 ماه FBI Chek بخوره , اگه بعد از گرفتن ویزا بره و همه مدیکال ها رو دوباره انجام بده چی؟
و یا اینکه کسی که کلیرنسش بیشتر از 6 ماه طول بکشه مثلاً بشه 8و 9 ماه که مدیکال دیگه اعتبار نداره دیگه نمیتونه بره آمریکا؟!!!!
دوستان این چه حرفیست که میزنید که فقط به تاریخ مدیکال بستگی داره؟
حالا من دارم اطلاعات اشتباه میدم؟
البته شاید هم حق با شماست ولی این خیلی غیر منطقی میاد که فقط رو تاریخ مدیکال expire بشه پس قضیه کلیرنس هایی که بیشتر از 6 ماه طول میکشه چی میشه؟
توضیح بدین لطفاً
مرسی
من فکر میکنم اگه مدیکال تکرار بشه مشکلی نباشه.
کیس نامبر:2012as15xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ ارسال فرم ها:2011/30/8
تاریخ مصاحبه: 2012/09/01
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/29/06
تاریخ ورود به آمريكا:2012/18/07
تعداد افراد کیس : 3
تاریخ دریافت سوشیال: 2012/23/07
تاریخ دریافت گرین کارت: 2012/30/07
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من الان که دارم بهتون این قضیه تاریخ ویزا توضیح میدم دقیقاً تازه تازه است ، چون همین 2 روز پیش گرفتم . دقیقاً تاریخ شروع ویزا با تاریخ مدیکال یکی است . ولی در ویزا تاریخ صدور را هم میزنند که ربطی به مدت اعتبار ویزا نداره !!!! شما فرض بفرمائید که مدیکال را در مثلاً در ماه ژانویه انجام دادین و رفتین مصاخبه و برگه آبی گرفتین ، بعد از گدشت 3 ماه مثلاً جواب کلیر شدنتون اومده ( ماه مارس ) و اگر ویزاتونو در ماه مارس بگیرین تاریخ صدور را ماه مارس زده ولی تاریخ شروع را ماه ژانویه و تا ماه جون فرصت داره ( یعنی 6 ماه ) .. . . ! حالا میتونیم در زمانی که مراجعه میکنیم برای دریافت ویزا دوباره مدیکال را انجام بدیم و تاریخ صدور ویزا را به روز میزنه . ( البته این شرایط را با پیش فرض سفارت آنکارا عرض کردم و شاید مدیکال در سفارت های دیکه مدتش فرق کنه )
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان میشه بگید آخرین مدرک برنده رو بفرستم یا همه افراد ؟ مشکلی بوجود نیاد؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان !
یه بد شانسی آوردیم ،دی اچ ال به جایی اینکه مدراکمون رو بفرسته آنکارا فرستاده امریکا ایالات اوهایو دست یه آقایی !!! باید چی کار کنیم حالا ،خواهش میکنم کسی که میدونه راهنمایی کنه ....چون ما ۱۷ روز دیگه مصاحبه داریم ،،،خیلی نگران شدم ،،آخه چرا اینجوری شده !!!(((((((
تاریخ ورود به آمریکا :9 اکتبر، دالاس
تاریخ دریافت سوشیال 1هفته پس ازورود
تاریخ دریافت گرین کارت 2هفته پس ازورود
همراه یک نفر
سفارت: آنکارا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-08 ساعت 22:15)msi نوشته: سلام دوستان !
یه بد شانسی آوردیم ،دی اچ ال به جایی اینکه مدراکمون رو بفرسته آنکارا فرستاده امریکا ایالات اوهایو دست یه آقایی !!! باید چی کار کنیم حالا ،خواهش میکنم کسی که میدونه راهنمایی کنه ....چون ما ۱۷ روز دیگه مصاحبه داریم ،،،خیلی نگران شدم ،،آخه چرا اینجوری شده !!!(((((((
مگه میشه؟ آدرس رو درست ننوشتید مگه؟
برید دفتر DHL و ازشون بخاید درستش کنن. اگه اشتباه فرستادن که باید جوابگو باشن.
ولی آخه تو مسیری که به آمریکا رفته باید یه جا میفهمیدن که آدرس درست نیست.
===================
2012AS50xxx
سفارت: آنكارا
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-08 ساعت 22:19)jahan_roone نوشته: (2012-06-08 ساعت 22:15)msi نوشته: سلام دوستان !
آره آدرس کاملا درست بود ، نمیدونم چرا اینجوری شده ،خیلی حس بدی دارم ،فردا برم، دفتر مرکزی که تو وزرا هست ؟ یا همونجایی که پست کردم ؟من از دی اچ ال مفتح پست کرده بودم ،،خدایا !!!!
همراه یک نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-08 ساعت 22:15)msi نوشته: سلام دوستان !
مگه چه آدرسی داده بودی ؟ آدرس ترکیه رو نداده بودی ؟ مال منو برده دبی - الانم تو آلمانه - امیدوارم سر از ترکیه در بیاره!!!
شماره کیس :****2012AS0006
تاریخ کارنت شدن کیس و دریافت نامه دوم: april 2012
تاریخ مصاحبه: 18june 2012 آبی کلیرنس : اول آگوست
تاریخ ورود به آمریکا : 4 دسامبر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-08 ساعت 22:27)dorrood نوشته: (2012-06-08 ساعت 22:15)msi نوشته: سلام دوستان !
مگه چه آدرسی داده بودی ؟ آدرس ترکیه رو نداده بودی ؟ مال منو برده دبی - الانم تو آلمانه - امیدوارم سر از ترکیه در بیاره!!!
همون آدرسی که تو همون فرم پی دی اف هست ،مسیر هم دبی ،آلمان بعد اوهایو امریکا به دست یه آقایی به نام ویلیام دادن !!!!
اینقدر استرس گرفتیم که اصلا حال خودمونو نمیدونیم
همراه یک نفر
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-08 ساعت 22:25)msi نوشته: (2012-06-08 ساعت 22:19)jahan_roone نوشته: (2012-06-08 ساعت 22:15)msi نوشته: سلام دوستان !
آره آدرس کاملا درست بود ، نمیدونم چرا اینجوری شده ،خیلی حس بدی دارم ،فردا برم، دفتر مرکزی که تو وزرا هست ؟ یا همونجایی که پست کردم ؟من از دی اچ ال مفتح پست کرده بودم ،،خدایا !!!!
دوست عزیز از کجا متوجه شدین که مرسولتون اشتباه رفته !!! اگه یه ایمیل براتون اومده از DHL !!!؟؟؟ به اون اهمیتی ندین چون برای من هم اومده بود . . . !!! ولی بسته من خیلی زود هم به آنکارا رسید . . . من نمیدونم این ایمیل قضیه اش چیه ولی کلی روی روان ادم تاثیر میذاره . . . لطفن اگه ایمیل دریافت کردین به آدرس گیرنده آن توجه کنید !!!! باید آدرس خودتون باشه !!! امکان نداره همچنین اشتباهی در DHL رخ بده . . . !!!! بلاخره یجایی میفهمن و درستش میکنن !!! تازه اگه رخ بده !!!!؟ یعنی آدرسو نوشته باشین ترکیه ولی بعد از آمریکا سر در بیاره ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!