کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-06-09 ساعت 09:10)loveusa نوشته:  دوستان
من در شهرستان زندگی می کنم و در بانک اقتصاد نوین حساب باز کردم . آیا باید گواهی بانک را ترجمه کنم و یا به امضای جایی مثل بانک مرکزی برسونم ؟
یعنی لازمه به تهران برم؟
خیلی ممنون
سلام دوست عزيز. من هم شهرستان هستم و گواهی را از بانک اقتصاد نوين به زبان لاتين گرفتم. 3 روز طول کشيد. اون هم به خاطر اينکه پول بايد يک روزقبل و يک روز بعد تو حساب مي بود. ولی گواهی ديگه ای که از صادرات گرفتم 1 هفته طول کشيد. فکر کنم بانکهای خصوصی برای اين کار بهتر باشند.
شماره کيس: 2012AS00029xxx
کنسولگري: آنکارا
ارسال فرمهاي اوليه: دسامبر 2011
اعلام کارنت شدن کيس: April
مصاحبه: May 14
کليرنس : 12 June
دريافت ويزا: 6 july
تعداد نفرات کيس : 2 نفر
جمع تقريبي هزينه ها تاکنون:7000عکس،120 DHL،ترجمه مدارک 280 بليط و هتل 3.5 ميليون، دکتر 235 دلار، سفارت 660 دلار
تشکر کنندگان: 3rip ، saher ، shadin_n ، ghorbat ، loveusa ، babak_LosAngeles
من در شهرستان زندگی می کنم و در بانک اقتصاد نوین حساب باز کردم . آیا باید گواهی بانک را ترجمه کنم و یا به امضای جایی مثل بانک مرکزی برسونم ؟
یعنی لازمه به تهران برم؟
خیلی ممنون

دوست عزیز بیش از 90 درصد شعب بانک اقتصاد نوین در شهرستانها خودشان مستقلا" نامه تمکن مالی بدون نیاز به امور بین الملل در تهران صادر میکنند و شما باید به نزدیکترین شعبه ای که این کار را انجام میدهد مراجعه نمایید. اگر شعبه ای که شما به آن دسترسی دارید قادر به انجام این کار نبود شما باید خودتان به شعبه ای مراجعه نمایید که این کار را انجام میدهد و خود را معطل امور ارسال پستی بین بانکی نکنید تا بتوانید پول خود را زودتر از حساب خارج نمایید.
شما لازم نیست به تهران بیایید و اگر هم به تهران بیایید آنها این کار را فقط برای شعب تحت پوشش خود انجام میدهند و نه برای شهرستان. این از جمله اقدامات جدید بانک اقتصاد نوین میباشد و قبلا" همانطوری بود که تریپ جان گفتند.

بانک اقتصاد نوین مرکزی: 82330000
قسمت بین الملل: 82331241
تشکر کنندگان: 3rip ، maz1359 ، shadin_n ، ghorbat ، SH1A2R3 ، vroom ، daria ، loveusa ، babak_LosAngeles ، ASALI
یعنی لازمه به تهران برم؟
خیلی ممنون
سلام دوست عزیز.من در بانک ملت حساب داشتم و از همونجا برام گواهی به زبان انگلیسی صادر شد و نیازی به ترجمه نبود. خود بانک هم که مهر کنه فکر کنم کافی باشه. من جای دیگه نبردم. برای این کار خود بانکها حتما دفتر دارن. به دفتر مرکزی بانکت در شهرستانتون مراجعه کن و از اونها بپرس. فکر نکنم نیازی به امدن به تهران باشهCool
AS2012XXX
تاریخ رویت قبولی: JULY2011
ارسال فرمهای سری اول:JULY2011
سفارت: آنکارا
نامه دوم: 19MAY
مصاحبه: 21JUNE
دریافت برگه آبی - دریافت کلیرنس اول August
تاریخ دریافت ویزا: 7 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 22 اکتبر
تشکر کنندگان: saher ، maz1359 ، shadin_n ، ghorbat ، SH1A2R3 ، daria ، loveusa ، babak_LosAngeles ، shkhmo
(2012-06-09 ساعت 00:57)marjan_fath نوشته:  Thank you for your inquiry
من برای آنها نامه درخواست تعیین وقت مصاحبه فرستادم ، انها این نامه بی ربط را فرستاده اند، نتیجه گیری شما و قدم بعدی چیست؟.
When inquiring about the status of your case, you must provide your full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY). For security purposes, KCC cannot reveal any information regarding your case if you cannot provide all the required information.

Keep your confirmation page. You will need it to check the status of your entry on the official DV website www.dvlottery.state.gov after the electronic lottery is conducted. If you lose your confirmation information, you will not be able to check your DV entry status. We will not resend the confirmation page to you.

Entry Status Check will be the ONLY means by which selectees will be notified of their selection for DV-2012. The Kentucky Consular Center will not be mailing out notification letters. Those selected in the random drawing are NOT notified of their selection by e-mail. Those individuals NOT selected will be notified of their non-selection through the web-based Entry Status Check. Applicants may check their entry using their confirmation information through the official DV website www.dvlottery.state.gov.
Support Contractor - Serco - NA
Phone: (606) 526-7500
Email: KCCDV@state.gov

Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.

This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.
From:
Sent: Wednesday, June 06, 2012 2:12 PM
To: KCC DV
Subject: Case Number: 2012AS0000####
Case Number : 2012AS0000###
PA Name: ------
Date of Birth: -
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Changeability: IRAN

Dear Sir/Madam

Since my DS-230 and DSP-122 forms have been received by KCC on May ,31th 2012 and my Case Number had been stated
as “ Current “ on October 2011 , I will appreciate , if you notify me via my Email address)
the fixed date of my interview in embassy of the United State of America in ANKARA-TURKEY

Sincerely yours,
000000000000000

سلام
شاید یه جایی اطلاعات رو درست ننوشتین یا حتی شاید فرمت MM/DD/YYYY رو برای تاریخ تولد رعایت نکردین، شاید هم کلا اونا اشتباه کردن. به هر حال دوباره ایمیل رو بفرستین براشون، اطلاعات کیستون رو هم کامل چک کنین. من هر بار با KCC مکاتبه کردم، اول ایمیل رو مثل زیر نوشتم و همیشه هم جواب گرفتم:
کد:
Case Number : 2012AS00066XXX
FIRSTNAME: XXXXXXX
LASTNAME : XXXXXXX
Date of birth : DD/MM/YYYY
Preference Category : DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability : Iran
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، SH1A2R3 ، babak_LosAngeles ، ronmony ، ASALI
سلام دوستان، آیا از دوستانی که مصاحبه رو قبول شدند و پیش دانشگاهی هم نداشتند (مثلا مدرک فنی و حرفه‌ای + کاردانی یا بالاتر) کسی هست که به من بگه ترجمه مدرک دیپلمشون رو چی زده بودند براشون؟
High-School Diploma یا Secondary School ؟
جایی خوندم که یکی از دوستان از 3 تا وکیل مشورت خواستند و این وکلا هم در پاسخ گفته بودند که اگر ترجمه بشه High-School Diploma دیگه مشکلی نیست!!
به نظر من منطقی نیست! یعنی اگر به جای High-School ترجمه بشه Secondary School ، قابل قبول نیست؟ چه فرقی داره آخه؟!
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، mehdiii ، SH1A2R3 ، babak_LosAngeles ، ronmony
سفرنامه مالزی- کوالا لامپور ۲۰۱۲

سلام دوستان، امیدوارم بتونم با این سفرنامه، گوشه ای از سوالاتی که براتون پیش میاد رو جواب بدم، قبلش میخوام از تمام دوستان مهاجرسرایی و مدیران تشکر کنم که با اطللاعات خوبشون کلی به من کمک کردن

آزمایشات پزشکی:

اواسط April بود که ایمیل آپدیت شدن سایت dvlottery رو دریافت کردم،و متوجه شدم که 5th of June مصاحبه داریم، با دکتر سفارت تماس گرفتم و میخواستم وقت رو برای ۶ روز قبل از مصاحبه بگیرم بخاطر اینکه کارت های واکسن بین الملی هنوز از ایران نرسیده بود ، ولی منشی گفت ان موقع دیر هست و شما اسکن کارت رو هم پرینت بگیرید بیارید قبول هستش ، بخاطر همین برای ۲ هفته قبل از مصاحبه وقت گرفتم ، و تاکید کردم که من میخوام از دکتر خانوم وقت بگیرم برای خودم، که ایشون هم قبول کردن و گفتن هر ۲ دکتر خانوم و آقا هستن و نگران نباشیم
آدرس و تلفن کلینیک رو در زیر میگذارم:

Dr. L. Khoo and Dr. Tengku Zurina
Drs. Catterall, Khoo, Raja Malek & Partners
Lobby Floor, Bangunan Ming
Jalan Bukit Nanas, 50250 Kuala Lumpur
Tel: 60-3-20783200 / 60-3-20783212 / 60-3-20781497
E-mail: ckbm@qualitas.com.my

و منشی گفت که اصل پاسپورت، نامه مصاحبه ، و نفری ۵۰۰ رینگیت + سوابق واکسیناسیون رو بیارید،
بعد از رسیدن ، یه سری فرم بود که پر کردیم،و بعد از تحویل نمونه ا د ر ا ر ، اندازه گیری قد، وزن ، معاینه چشم، و بعد از ان معاینه کلی توسط دکتر ، آزمایش خون، و نوش جان کردن ۳ تا واکسن من و یکی همسرم
البته باید بگم، بحدی آزمایش خون ، و تزریق واکسن ها خوب بود ، که من اصلا هیچی متوجه نشدم و
Dr. Tengku Zurina بسیار با حوصله و خوب بودن .
و هزینه برای ۲ نفر ما با ۳ تا واکسن شد ۷۵۰ رینگیت که شامل هزینه X-RAY هم بود .
بعد هم به یک آدرس دیگه رفتیم برای X-RAY سینه ، که انها گفتن خودشون جواب رو میفرستن کلینیک ،فقط بعد از عکس گفتن ۱۰ دقیقه بشینیم که ببینم عکس خوب گرفته شده باشه.
انجام آزمایشات حدود ۱ ساعت طول کشید، که گفتن که ۱ هفته بعد تماس بگیریم اگه آماده بود بریم بگیریم، هفته بعد جواب ها روگرفتیم که بسته بود و یه سری هم کپی به خودمون دادن که تزریق واکسن ها رو نشون میداد، و گفتن که پاکت رو باز نکنیم و با خودمون ببریم سفارت

روز مصاحبه:

روز مصاحبه، ساعت ۸:۱۵ صبح در محل سفارت بودیم، در Jalan Tun Razak ، وقتی رفتیم که برای ورود کارت بگیریم ، گفتن شما ۱:۳۰ ظهر مصاحبه دارین، چرا الان اومدین که من گفتم که تحویل مدارک ساعت ۹ هست، گفت بشینید تا ۸:۵۰ بعد بیاین ، ما هم منتظر موندیم، بعد رفتیم برای دریافت کارت ورود، ما گواهینامه رانندگی رو بهشون تحویل دادیم، البته انجا نوشته بود که اگه خارجی هستین برگ اول پاسپورت رو هم آماده کنید، ولی از ما نخواستن ، من برنده اصلی بودم، و نگران بودم که اجازه ندن همسرم هم بیان داخل، ولی ایرادی نگرفتن، و ما با هم رفتیم، بعد از گرفتن کارت ورود، در صف دوم ایستادیم، واسه ورود، که ۲ تا ۲ تا ، میرفتیم ، بعد از اینکه وسایل رو از دستگاه رد کردن ، موبایل هامون رو تحویل دادیم .
وارد که میشیم یه سری پله هست که میریم بالا، ۲ تا سالن هست ،سمت راست، سمت چپ ، در کنار سالن سمت چپ، دستگاه شماره هستش، که برای مهاجرت باید شماره B رو میگرفتیم، از ساعت ۹ تا ۱۱ در سالن سمت راستی نشستیم،اکثرا کیس های توریستی و دانشجویی بودن و کلا ۴ تا کیس مهاجرت بودیم که ۲ تا لاتاری بودیم، ما + یه آقایی از سودان. کانتر های ۸،۹ مربوط به مهاجرت بود انروز،ساعت ۱۱ شماره ما رواز کانتر ۹ خوندن، رفتیم برای تحویل مدارک ، در سالن سمت چپ , یه آقای هندی بود، که بعد از سلام ،احوال پرسی،ازمون خواست که مدارکی رو که میگه بهش تحویل بدیم
از من نتیجه آزمایشات پزشکی ، مدرک فوق لیسانس، ریز نمرات، لیسانس، ریز نمرات، سند ازدواج، شناسنامه، نامه سوء پیشینه مالزی، پاسپورت رو گرفت، تمام اینها ، اصل مدرک، اصل ترجمه، ۱ سری کپی، البته بغیر از پاسپورت که فقط خودش رو گرفت، و پاسپورت های قبلی رو هم نخواست و حتا هیچ نامه تمکن مالی و حساب بانکی، مدارک اسپانسر،هیچ کدوم رو نخواست ، و من با اینکه پیشم بود، هیچی نگفتم . بعد هم پرسید که میخوام عکس جدید بدم، که گفتم بله، و عکس جدید رو گرفت، بعد هم گفتم یکی ۲ تا ایراد هست در فرم ها ، میتونم تصیح کنم که قبول کرد، و اشتباهات رو درست کردم، و بهش تحویل دادم،
از همسرم ، فقط پاسپورت، شناسنامه، نامه سوء پیشینه مالزی و عکس جدید رو گرفت، و همسرم هم ۲ تا اشتباه در برگه رو تصیح کرد .
بعد هم گفت برد ساعت ۱:۳۰ برگردین، ما هم رفتیم KLCC ناهار خوردیم، و دقیقا ۱:۳۰ برگشتیم، که همون ۱۵ دقیقه اول برای انگشت نگاری به کانتر ۳ رفتیم و بعدش تا ساعت ۳:۳۰ منتظر بودیم، من که از استرس داشتم میمردم،و دیگه خیلی خسته شده بودیم که بالاخره کانتر ۵ مارو صدا کرد، و یک آقای چینی-آمریکایی بود که تا امد مدارک رو بیاره و باهامون صحبت کنه،موبایلش زنگ زد، و عذرخواهی کرد که باید بره، دوستش رو صدا زد که به کار ما رسیدگی کنه و گفت ، یک کیس DV هست، که یک زوج بسیار خوبی هستن، ان آقا که امد، آمریکایی بود و بعد از سلام و احوالپرسی، گفت قسم میخورین ، که اینایی که در این فرم ها نوشتین، صحیح هست ،که ما گفتیم قسم میخوریم،و فرم ها رو داد که امضا کنیم , و بعد هم شروع کرد به تحویل اصل مدارک و اصل ترجمه ها، در همین بین هم باهامون خوش و بش میکرد، پرسید، الان اینجا چی کار میکنید، چند سال هست اینجا هستین، میخواین برید امریکا چی کار کنید، فامیل دارید انجا، و خلاصه، اینکه خیلی راحت بود و کلا شاید ۳ دقیقه هم طول نکشید،من که احساس کردم که انگار همه چیز از قبل مشخص بود، و فقط میخواستن ما رو ببینن , بعد از تبریک گفت که ۲ روز دیگه به این آدرسی که در ۲ کارت صورتی که بهمون داد بریم که در Jalan Ampang بود و پاسپورت هاتون رو تحویل بگیرید، و اینجا بود که تموم شد، این انتظار ۱۰ ماهه شیرین ،،،،
فقط چند تا نکته به نظرم میرسه که میخوام بگم،
حتما با ظاهر آراسته برید،اصلا فکر نکنید، اگه زیادی شیک باشید ، شاید زیاد جالب نباشه، هر چه شیک تر بهتر، لبخند هم فراموش نشه
اگه اهل کتاب هستین، با خودتون ببرید، در این ۴،۵ ساعت انتظار به درد میخوره، و استرس رو هم کم میکنه
من نوشیدنی و خوردنی با خودم نبرده بودم، ولی دیدم خیلی ها در کیف دستشون، آب، آبمیوه آورده بودن، اگه هم پیشتون یه شکلات یا بیسکویت کوچک بگذارید هم بد نیست، شاید لازم بشه،

امیدوارم که این اطللاعات به دردتون بخوره و همه موفق باشید
شماره کیس: 2012AS00062xxx
کنسولگری: Kuala Lumpur
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 29/07/2011
تاریخ کارنت شدن کیس: May 2012
تاریخ مصاحبه: 5th of June 2012
تعداد : ۲ نفر
تاریخ دریافت ویزا : 7th of june 2012
هزینه ها: 4000 رینگیت مالزی
(2012-06-09 ساعت 00:13)Orchin نوشته:  
(2012-06-08 ساعت 23:25)msi نوشته:  
(2012-06-08 ساعت 23:09)shawn نوشته:  
(2012-06-08 ساعت 22:51)msi نوشته:  [quote='ghorbat' pid='180909' dateline='1339179301']
دوست عزیز از کجا متوجه شدین که مرسولتون اشتباه رفته !!! اگه یه ایمیل براتون اومده از DHL !!!؟؟؟ به اون اهمیتی ندین چون برای من هم اومده بود . . . !!! ولی بسته من خیلی زود هم به آنکارا رسید . . . Wink من نمیدونم این ایمیل قضیه اش چیه ولی کلی روی روان ادم تاثیر میذاره . . . لطفن اگه ایمیل دریافت کردین به آدرس گیرنده آن توجه کنید !!!! باید آدرس خودتون باشه !!! امکان نداره همچنین اشتباهی در DHL رخ بده . . . !!!! بلاخره یجایی میفهمن و درستش میکنن !!! تازه اگه رخ بده !!!!؟ یعنی آدرسو نوشته باشین ترکیه ولی بعد از آمریکا سر در بیاره ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!

[/quot
سلام
امروز رفتم دفتر مرکزی دی اچ ال ،اونا خودشون هم متعجب شدن وقتی چک کردن ،ولی به هر حال گفتن که شنبه ،یکشنبه نمیتونن کاری بکنن باید دوشنبه پیگیری کنن .حالا باید ببینیم که نتیجه چی میشه Sad

نه برا من ایمیل نیومد ،من از سایت چک کردم .....نمیدونم والا چرا همچین اشتباهی شده Sad
سلام خیلی عجیبه! دقیقا من هم میخواستم بگم که اگه براتون ایمیل اومده اینها الکی هستند که میفرمایید ایمیلی نیومده حتما فردا صبح به دفتر وزرا مراجعه کنید و از پست DHL پیگیری کنید بعدش انشا ا... که درست میشه بعدش هم هیچ نگرانی نداره روزی که من مصاحبه داشتم خانم و آقای جوانی بودند که روز قبل از ما مصاحبشون بود اما چون مدارکشون را ارسال نکرده بودند (کلا برای سفارا آنکارا نفرستاده بودند)‌ ازشون مدارک رو گرفته بودند و بهشون گفته بودند که برید فردا بیاد. شما هم آخر آخرش این میشه دیگه پس نگران نباشید شاید همین قسمتی باشه تا شما یک ضرب ویزا بگیرید Big Grin مثبت بیاندیشید
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ممنون دوست عزیز ،حتما فردا باید پیگیری کنیم ...Smile
مطمینم درست میشود فرداحتما نتیجه رابگذارکه ماراهم نگران کردی
ولی چون هنوززمان داری یک ترجمه دیگرراهم انجام بده وباخودت ببروبقول دوست عزیزمان همان روزمصاحبه اگرلازم شدتخویل بده
مثبت بیاندیش تاهمه چیز دزست شود
منتظرنتیجه هستیم

تاریخ ورود به آمریکا :9 اکتبر، دالاس
تاریخ دریافت سوشیال 1هفته پس ازورود
تاریخ دریافت گرین کارت 2هفته پس ازورود
همراه یک نفر
سفارت: آنکارا
تشکر کنندگان: ghorbat ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، babak_LosAngeles ، daria ، saher ، shadin_n ، ronmony
دوست عزیز MSI چی شد برادر ؟ چیکار کردی این قضیه پس DHL را ؟ به ما اطلاع بده !! بد جوری از دیروز فکرمون مشغول شما شد !!!!
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

(2012-06-09 ساعت 21:58)ghorbat نوشته:  دوست عزیز MSI چی شد برادر ؟ چیکار کردی این قضیه پس DHL را ؟ به ما اطلاع بده !! بد جوری از دیروز فکرمون مشغول شما شد !!!!

مثل اينكه بهش گفتن دوشنبه بايد بره پيگيري... چون شنبه يكشنبه تعطيله...
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: ghorbat ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، babak_LosAngeles ، saher ، shadin_n ، ronmony
(2012-06-09 ساعت 21:58)ghorbat نوشته:  دوست عزیز MSI چی شد برادر ؟ چیکار کردی این قضیه پس DHL را ؟ به ما اطلاع بده !! بد جوری از دیروز فکرمون مشغول شما شد !!!!

غربت عزیز درپست بالای شما توضیح داده اند
شماره کیس :2012AS00073xxx
تاریخ رویت قبولی در سایت:جولای 2012
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:سپتامبر 2011
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس: اپریل ۲۰۱۲
مصاحبه:۱۲جولای ۲۰۱۲
دریافت ویزا:۱۲جولای ۲۰۱۲
ورود به آمریکا:اواخرنوامبر۲۰۱۲
دریافت گرین کارت:خیلی خیلی زودShy
نفرات همراه:۱نفرهمراه
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، babak_LosAngeles ، saher ، shadin_n ، ronmony
(2012-06-09 ساعت 22:13)schaghayegh نوشته:  

مثل اينكه بهش گفتن دوشنبه بايد بره پيگيري... چون شنبه يكشنبه تعطيله...
ممنونم دوست عزیز از توجهتون . . . !!!Big Grin

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، babak_LosAngeles ، saher ، shadin_n ، ronmony
(2012-06-09 ساعت 19:17)امیر مهاجر نوشته:  سلام دوستان، آیا از دوستانی که مصاحبه رو قبول شدند و پیش دانشگاهی هم نداشتند (مثلا مدرک فنی و حرفه‌ای + کاردانی یا بالاتر) کسی هست که به من بگه ترجمه مدرک دیپلمشون رو چی زده بودند براشون؟
High-School Diploma یا Secondary School ؟
جایی خوندم که یکی از دوستان از 3 تا وکیل مشورت خواستند و این وکلا هم در پاسخ گفته بودند که اگر ترجمه بشه High-School Diploma دیگه مشکلی نیست!!
به نظر من منطقی نیست! یعنی اگر به جای High-School ترجمه بشه Secondary School ، قابل قبول نیست؟ چه فرقی داره آخه؟!
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.

دوست عزیز من دیپلم ریاضی فیزیک نظام قدیم دارم ولی تو نه تو خود مدرکم ونه توی ترجمش اسمی از کلمه دیپلم نیومده! فارسیش نوشته: گواهینامه پایان تحصیلات متوسطه نظری وانگلیسی هم نوشته:certificate for completion of secondary education course
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، ghorbat ، babak_LosAngeles ، daria ، saher ، shadin_n ، ronmony
سلام دوستان! من امشب پرواز دارم ! برام دعا کنید Smile
به امید دیدار با خبرهای خوش Smile با یک ضرب Smile Big Grin
شماره کیس:2012AS00051xxx
کنسولگری: آنکارا
ارسال فرم ها:13 august
تاریخ کارنت شدن: 6 april
تاریخ مصاحبه:13 jun
جمع تقریبی هزینه ها:30000 T عکس + 500.000T ترجمه مدارک + 70.000T + T37000 پست DHL & TNT + بلیت و هتل 880.000
تاریخ دریافت ویزا: 14 jun Big Grin
(2012-06-09 ساعت 23:30)atisland نوشته:  سلام دوستان! من امشب پرواز دارم ! برام دعا کنید Smile
به امید دیدار با خبرهای خوش Smile با یک ضرب Smile Big Grin
خدایا در روز مصاحبه تمام شرایط را برای دریافت ویزای یکضرب برای دوست عزیز atisland و تمام دوستان فراهم کن ..... انشااله ....Big Grin

تشکر کنندگان: babak_LosAngeles ، payan ، daria ، schaghayegh ، shkhmo ، Serendipity ، shadin_n ، saher ، SH1A2R3 ، frz61 ، پرنیان90 ، msi ، ronmony ، hoda2012 ، s.s.h ، H-K ، alexander ، Lucky Forever
دوستان عزیز ؛ مادر من از انتخاب شد ه های ۲۰۱۳ است ؛ و پدرم + خواهرم هم به عنوان Beneficiary اون هستند ؛

می‌خواستم بدونم که اگر در روز مصاحبه بنابر هر دلیلی‌ و خیلی‌ ناگهانی پدر و یا خواهرم نتونن در مصاحبه حضور داشته باشند چه اتفاقی‌ برای کسی‌ که در مصاحبه غایب بوده میفته ؟؟

آیا غیبت هر کدوم از این دو نفر برای مادرم که برندهٔ اصلیه هم مشکل ساز خواهد شد ؟

دوستان با تجربه لطفا منو راهنمایی کنید

با تشکر
شماره کیس: 2013AS00007xxx
تاریخ رویت قبولی:02-May-2012
کنسولگری: Ankara
تعداد افراد منظور در کیس : 3
ارسال فرمهای سری اول: 12-May-2012
کارنت شدن کیس:
مصاحبه:
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا: