کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
دوستان عزيز من از برنده های 2013 هستم،وضعيتی دارم عجيب تو در تو ...ميخواستم ببينم از بچه های 2012 کسی بوده که وضعيت سربازيش مشخص نباشه و اينترويو بره

من ايران چند سالی مشمول بودم اما سربازی نرفتم تا اينکه بالاخره اومدم بيرون و الان سالهاست خارج از کشور زندگی ميکنم..الان نه معافيت دارم و نه کارت خدمت...سربازی هم نرفتم و تو فرم هم نوشتم سربازی نرفتم چون واقعا نرفتم

اما نميدونم اگه افيسر در مورد سربازی بپرسه چی بايد جوابش بدم..مثلا بگه اون موقع که مشمول بودی چرا چند سال سربازی نرفتی...البته پروندم تو قسمت پزشکی گير کرده بود در اين سالها و من هيچوقت نآمه اعزام نگرفتم

تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، saher ، SH1A2R3 ، amin_gholian ، ronmony
(2012-06-10 ساعت 01:33)mchi8en2 نوشته:  دوستان عزيز من از برنده های 2013 هستم،وضعيتی دارم عجيب تو در تو ...ميخواستم ببينم از بچه های 2012 کسی بوده که وضعيت سربازيش مشخص نباشه و اينترويو بره

من ايران چند سالی مشمول بودم اما سربازی نرفتم تا اينکه بالاخره اومدم بيرون و الان سالهاست خارج از کشور زندگی ميکنم..الان نه معافيت دارم و نه کارت خدمت...سربازی هم نرفتم و تو فرم هم نوشتم سربازی نرفتم چون واقعا نرفتم

اما نميدونم اگه افيسر در مورد سربازی بپرسه چی بايد جوابش بدم..مثلا بگه اون موقع که مشمول بودی چرا چند سال سربازی نرفتی...البته پروندم تو قسمت پزشکی گير کرده بود در اين سالها و من هيچوقت نآمه اعزام نگرفتم
دوست عزیز خیلی از دوستان هستند که سربازی نرفتن و الان هم خارج از کشور تشریف دارن و هیچ مشکلی هم نداره !!! حتی اگه شما بصورت غیر قانونی هم از ایران خارج شده باشین باز هم مشکلی نداره به شرطی که در حال حاضر پاسپورتی داشته باشین برای ارئه به سفارت . . . من در سایت سفارت آمریکا ( البته سایت مجازی سفارت آمریکا ) خوندم که کسانی هم که بصورت غیرقانونی در آمریکا زندگی میکنن ، میتونن در لاتاری شرکت کنن .

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: daria ، mchi8en2 ، mmmsdeghi ، shkhmo ، shadin_n ، SH1A2R3 ، amin_gholian ، saher ، ronmony
(2012-06-10 ساعت 01:33)mchi8en2 نوشته:  دوستان عزيز من از برنده های 2013 هستم،وضعيتی دارم عجيب تو در تو ...ميخواستم ببينم از بچه های 2012 کسی بوده که وضعيت سربازيش مشخص نباشه و اينترويو بره

چیزی که در نهایت من متنوجه شده اینه که شما خودتون رو به عنوان مشمول معرفی کردین ولی هیچ وقت به مرحله اعزام نرسیدین. که این میشه همون سربازی نرفتن. آفیسر به این داستان زیاد کار نداره، فوقش میپرسه جرا و میگین شرایط روحیم و وضع خانواده ام اجازه نمیداد. فقط داستان اینه که شما پاسپورت کجا رو دارین و اگه پاسپورت ایران رو گرفتین با چه شرایطی.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: mchi8en2 ، shkhmo ، shadin_n ، SH1A2R3 ، saher ، ronmony
(2012-06-10 ساعت 02:00)ghorbat نوشته:  

دوست عزیز خیلی از دوستان هستند که سربازی نرفتن و الان هم خارج از کشور تشریف دارن و هیچ مشکلی هم نداره !!! حتی اگه شما بصورت غیر قانونی هم از ایران خارج شده باشین باز هم مشکلی نداره به شرطی که در حال حاضر پاسپورتی داشته باشین برای ارئه به سفارت . . . من در سایت سفارت آمریکا ( البته سایت مجازی سفارت آمریکا ) خوندم که کسانی هم که بصورت غیرقانونی در آمریکا زندگی میکنن ، میتونن در لاتاری شرکت کنن .

ممنون دوست عزيز ...من پاسپورت سفيد يا مولتيپل دارم....خوب پس افسر گير نميده که بگه شما که مشمول بودی چرا سربازی نرفتی؟
کلا چقدر اين قضيه سربازی براشون مهمه...آيا مثلا اگه کسی بايد سربازی ميرفته اما نرفته(مثلا سرباز فراری بوده) برای اين ها اهميتی هم داره يا فقط اينها ميخوان بدونن طرف آموزش نظامی ديده يا نه...سپاه بوده و ارتش و اينها

تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3 ، saher ، ronmony
(2012-06-10 ساعت 02:04)daria نوشته:  

چیزی که در نهایت من متنوجه شده اینه که شما خودتون رو به عنوان مشمول معرفی کردین ولی هیچ وقت به مرحله اعزام نرسیدین. که این میشه همون سربازی نرفتن. آفیسر به این داستان زیاد کار نداره، فوقش میپرسه جرا و میگین شرایط روحیم و وضع خانواده ام اجازه نمیداد. فقط داستان اینه که شما پاسپورت کجا رو دارین و اگه پاسپورت ایران رو گرفتین با چه شرایطی.

ممنون ...من پاسپورتم الان مالتيپله اما حتی تو اين فکر بودم که پاسپورت جديد بگيرم ،پاسپورتی که مهر خورده که من سربازم...بنظرتون کدوم بهتره و آفيسر به کدوم ممکنه بيشتر گير بده
تشکر کنندگان: shkhmo ، shadin_n ، SH1A2R3 ، ronmony
(2012-06-10 ساعت 01:21)tortori نوشته:  دوستان عزیز ؛ مادر من از انتخاب شد ه های ۲۰۱۳ است ؛ و پدرم + خواهرم هم به عنوان Beneficiary اون هستند ؛

می‌خواستم بدونم که اگر در روز مصاحبه بنابر هر دلیلی‌ و خیلی‌ ناگهانی پدر و یا خواهرم نتونن در مصاحبه حضور داشته باشند چه اتفاقی‌ برای کسی‌ که در مصاحبه غایب بوده میفته ؟؟

آیا غیبت هر کدوم از این دو نفر برای مادرم که برندهٔ اصلیه هم مشکل ساز خواهد شد ؟

دوستان با تجربه لطفا منو راهنمایی کنید

با تشکر

با سلام و تبريك
بله دوست عزيز كليه اعضاي يك كيس به همراه مداركشون حتماً بايد در روز مصاحبه حضور داشته باشند .
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: tortori ، shadin_n ، SH1A2R3 ، ghorbat ، daria ، mo* ، saher ، ronmony
سلام دوستان
من امروز خواستم با پست دی اچ ال مدارکم رو پست کنم. DHL از من ZIP CODE مقصد یعنی سفارت آمریکا در آنکارا رو خواست.
کسی کدپستی سفارت آمریکا در آنکارارو داره؟
ممنون
تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3 ، ghorbat ، ronmony
(2012-06-10 ساعت 09:13)mousavi نوشته:  سلام دوستان
من امروز خواستم با پست دی اچ ال مدارکم رو پست کنم. DHL از من ZIP CODE مقصد یعنی سفارت آمریکا در آنکارا رو خواست.
ممنون
سلام. نیازی نیست.فقط شماره تلفن سفارت رو بنویس کافیه.من فرستادم مشکلی هم نبود.ظاهرا رسیده.Cool
AS2012XXX
تاریخ رویت قبولی: JULY2011
ارسال فرمهای سری اول:JULY2011
سفارت: آنکارا
نامه دوم: 19MAY
مصاحبه: 21JUNE
دریافت برگه آبی - دریافت کلیرنس اول August
تاریخ دریافت ویزا: 7 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 22 اکتبر
تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3 ، ghorbat ، saher ، ronmony ، mmmsdeghi
(2012-06-10 ساعت 09:24)arbasic نوشته:  
ممنون
سلام. نیازی نیست.فقط شماره تلفن سفارت رو بنویس کافیه.من فرستادم مشکلی هم نبود.ظاهرا رسیده.Cool

سلام ممنون از پاسخ شما.
تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3 ، ghorbat ، amin_gholian ، ronmony
(2012-06-09 ساعت 22:23)mgolchin13 نوشته:  شما باید 12 سال درس خونده باشید تا سفارت قبول کند. دیپلمه های فنی و حرفه ای چون 11 سال درس خوندند باید 2 سال سابقه کار ارائه بدهند.

(2012-06-09 ساعت 19:17)امیر مهاجر نوشته:  سلام دوستان، آیا از دوستانی که مصاحبه رو قبول شدند و پیش دانشگاهی هم نداشتند (مثلا مدرک فنی و حرفه‌ای + کاردانی یا بالاتر) کسی هست که به من بگه ترجمه مدرک دیپلمشون رو چی زده بودند براشون؟
High-School Diploma یا Secondary School ؟
جایی خوندم که یکی از دوستان از 3 تا وکیل مشورت خواستند و این وکلا هم در پاسخ گفته بودند که اگر ترجمه بشه High-School Diploma دیگه مشکلی نیست!!
به نظر من منطقی نیست! یعنی اگر به جای High-School ترجمه بشه Secondary School ، قابل قبول نیست؟ چه فرقی داره آخه؟!
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.

دوست عزیز من دیپلم ریاضی فیزیک نظام قدیم دارم ولی تو نه تو خود مدرکم ونه توی ترجمش اسمی از کلمه دیپلم نیومده! فارسیش نوشته: گواهینامه پایان تحصیلات متوسطه نظری وانگلیسی هم نوشته:certificate for completion of secondary education course

تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3 ، ghorbat ، ronmony
ممنون

06100 كد پستي سفارته
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: payan ، SH1A2R3 ، ghorbat ، daria ، shadin_n ، ronmony

من هم دانشجوی فوق هستم و سربازی نرفتم. سفارت می دونه کسانی که سربازی نرفتن باید 15 میلین تومان وثیقه بذارن. و 15 میلیون باید بیشتر تمکن مالی ارائه بدن. یکی از دلایلی که کارت معافیت و یا کارت پایان خدمت می خوان همینه.
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، ronmony
بچه ها یه سوال داشتم اگه میشه راهنمایی کنید
میخواستم بدونم که سفارت هنگام مصاحبه دیپلم سال سوم رو میگیره همراه با پیش دانشگاهی یا فقط همون مدرک پیش دانشگاهی رو ؟
Case Number:2012AS00042XXX
مصاحبه:4 june
ارسال مدارک:27 /6 / 90 =>DHL
دریاف ویزا: 31 AUG
Northridge ، CALIFORNIA
Keep Calm And be Optimistic Cool
تشکر کنندگان: vroom ، ghorbat ، shadin_n ، ronmony
سلام
سوالی دارم در مورد سند ملک. کسی از دوستان اطلاعی داره که اگر به جای گرفتن وکالت، ملک به نام بشه خوبه یا بد؟
من جولای مصاحبه دارم و پدرم به جای دادن وکالت ملک به نامم کرده تازگی اما اینکه زمان به نام خوردن سند خیلی نزدیک مصاحبه است می ترسم خوب نباشه. البته مشخصه که این ملک به نام پدرم بوده و از طریق خانواده به من رسیده.
حالا فکر می کنید داشتن وکالت بلاعزل روی ملک دیگه ای بهتره یا ملکی که جدیدا به نام خودم شده؟
از نظر صوری بودن ملکی که 1 ماه، 1 ماه و نیم قبل از مصاحبه به نامم شده، مشکوک نیست ؟
البته پدرم با این کار قصد داشت ثابت کنه که کاملا از من حمایت خواهد کرد و نیازی به اسپانسر ندارم وگرنه من هم قصد ندارم برم پیش آفیسر و ادعا کنم که حقیقتا صاحب این ملک شدم. فکر می کنید آفیسر با این توضیح که پدرم با این کار حمایت بی چون و چرا و کاملش رو نشون داده مجاب خواهد شد یا روی ملک دیگه ای وکالت بگیرم و ترجمه کنم و ببرم؟
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، SH1A2R3 ، ronmony
(2012-06-10 ساعت 16:45)edge نوشته:  بچه ها یه سوال داشتم اگه میشه راهنمایی کنید
میخواستم بدونم که سفارت هنگام مصاحبه دیپلم سال سوم رو میگیره همراه با پیش دانشگاهی یا فقط همون مدرک پیش دانشگاهی رو ؟

سلام edge جان
من ترجمه ی مدرک پیش دانشگاهی رو برای سفارت فرستاده بودم و روز مصاحبه هم فقط اصل گواهی پیش دانشگاهی رو ارائه دادم
درباره دیپلم هم چیزی ازم نپرسیدن
موفق باشیWink
تشکر کنندگان: ghorbat ، edge ، daria ، saher ، shadin_n ، SH1A2R3 ، کیانا ، ronmony

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان