کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-06-10 ساعت 13:28)amin_gholian نوشته:  
(2012-06-10 ساعت 01:33)mchi8en2 نوشته:  دوستان عزيز من از برنده های 2013 هستم،وضعيتی دارم عجيب تو در تو ...ميخواستم ببينم از بچه های 2012 کسی بوده که وضعيت سربازيش مشخص نباشه و اينترويو بره

من ايران چند سالی مشمول بودم اما سربازی نرفتم تا اينکه بالاخره اومدم بيرون و الان سالهاست خارج از کشور زندگی ميکنم..الان نه معافيت دارم و نه کارت خدمت...سربازی هم نرفتم و تو فرم هم نوشتم سربازی نرفتم چون واقعا نرفتم

اما نميدونم اگه افيسر در مورد سربازی بپرسه چی بايد جوابش بدم..مثلا بگه اون موقع که مشمول بودی چرا چند سال سربازی نرفتی...البته پروندم تو قسمت پزشکی گير کرده بود در اين سالها و من هيچوقت نآمه اعزام نگرفتم

من هم دانشجوی فوق هستم و سربازی نرفتم. سفارت می دونه کسانی که سربازی نرفتن باید 15 میلین تومان وثیقه بذارن. و 15 میلیون باید بیشتر تمکن مالی ارائه بدن. یکی از دلایلی که کارت معافیت و یا کارت پایان خدمت می خوان همینه.

چه جلب هايی هستن اينا....کلا من نگرانيم اون فاصله زمانيست که از زمان مشمول شدنم تا خارج اومدنم افتاده...البته ميگم پرونده من هنوز تو نظام وظيفه گير کرده و هيچ وقت نآمه اعزام نگرفتم

منتها برام مهم بود که بدونم تا چه حد اين جريانات واسشون مهمه..بفرض که نهايتا نتونم افيسر رو قانع کنم و اون سوالی بپرسه و من نتونم جواب بدم..آيا کيسم رد ميشه يا کليرنس ميخوره يا...

تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، SH1A2R3 ، ronmony
(2012-06-09 ساعت 21:58)ghorbat نوشته:  دوست عزیز MSI چی شد برادر ؟ چیکار کردی این قضیه پس DHL را ؟ به ما اطلاع بده !! بد جوری از دیروز فکرمون مشغول شما شد !!!!

سلام دوستان
دیروز رفتم دفتر دی اچ ال ، گفتن روز دوشنبه پیگیری می کنن. شنبه یکشنبه تعطیله!
Sad

تاریخ ورود به آمریکا :9 اکتبر، دالاس
تاریخ دریافت سوشیال 1هفته پس ازورود
تاریخ دریافت گرین کارت 2هفته پس ازورود
همراه یک نفر
سفارت: آنکارا
تشکر کنندگان: ghorbat ، daria ، shadin_n ، SH1A2R3 ، ronmony
سلام دوستای گلم.ببخشید که وقتتونو میگیرم.من از برندگان 2012 هستم.کلیرنس من این ماه اومد.به همراه خانومم.من برنده شده بودم.فقط یه چیزی.منو خانومم داریم از هم جدا میشیم.و ایشون آمریکا نمیان و پاسپورتشونو هم نمیدن که ببرم برای گرفتن ویزا.به نظرتون چی کار کنم که مشکلی پیش نیاد؟آیا کامل جدا شم و مدارک طلاق رو براشون ارسال کنم؟یا جدا نشم و با پاسپورت خودم فقط برم؟یا راه های دیگه؟لطفا راهنمایی کنید.با سپاس فراوان
2012AS00001xxx
تشکر کنندگان: daria ، ghorbat ، shadin_n ، SH1A2R3 ، ronmony
(2012-06-10 ساعت 16:56)mo* نوشته:  سلام
سوالی دارم در مورد سند ملک. کسی از دوستان اطلاعی داره که اگر به جای گرفتن وکالت، ملک به نام بشه خوبه یا بد؟
من جولای مصاحبه دارم و پدرم به جای دادن وکالت ملک به نامم کرده تازگی اما اینکه زمان به نام خوردن سند خیلی نزدیک مصاحبه است می ترسم خوب نباشه. البته مشخصه که این ملک به نام پدرم بوده و از طریق خانواده به من رسیده.
حالا فکر می کنید داشتن وکالت بلاعزل روی ملک دیگه ای بهتره یا ملکی که جدیدا به نام خودم شده؟
از نظر صوری بودن ملکی که 1 ماه، 1 ماه و نیم قبل از مصاحبه به نامم شده، مشکوک نیست ؟
البته پدرم با این کار قصد داشت ثابت کنه که کاملا از من حمایت خواهد کرد و نیازی به اسپانسر ندارم وگرنه من هم قصد ندارم برم پیش آفیسر و ادعا کنم که حقیقتا صاحب این ملک شدم. فکر می کنید آفیسر با این توضیح که پدرم با این کار حمایت بی چون و چرا و کاملش رو نشون داده مجاب خواهد شد یا روی ملک دیگه ای وکالت بگیرم و ترجمه کنم و ببرم؟
دوست عزیز سند که به نامت باشه مطمئنا بهتره! اونها میخوان بدونن که شما تمکن مالی دارید همین. کاری هم ندارن که سند ملک یک ساعت قبل از مصاحبه به نامت شده یا جد اندر آبادی از چندین سال پیش به نام شما بوده.
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، SH1A2R3 ، ronmony
سلام دوستان
من امروز داشتم فرمها رو مرور می کردم، متوجه یه اشتباه شدم اونم اینه که من در فرم 230 شغلم رو بصورت کلی و به اسم self employed نوشته بودم. در فرم 122 که خواسته شده که اگر شغلی داشتید که نیازمند 2 سال آموزش بوده رو بنویسم، دوباره همین عنوان رو نوشتم و توضیح دادم که در شرکت چکار می کنیم. می دونم که این قسمت برای کسانی است که می خوان مدارک کار به سفارت ارائه بدن (البته من ترجمه پروانه بهره برداری رو فرستادم). سوالم اینه که با توجه به اینکه این کار نیازمند آموزش نبوده، آیا دروغ محسوب می شه؟ باید قبل از قسم خوردن اصلاحش کنم یا سخت گیری ای در این زمینه نمی شه؟
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، schaghayegh ، ghorbat ، ronmony ، shadin_n
(2012-06-10 ساعت 21:13)funnybluesolea نوشته:  سلام دوستان
من امروز داشتم فرمها رو مرور می کردم، متوجه یه اشتباه شدم اونم اینه که من در فرم 230 شغلم رو بصورت کلی و به اسم self employed نوشته بودم. در فرم 122 که خواسته شده که اگر شغلی داشتید که نیازمند 2 سال آموزش بوده رو بنویسم، دوباره همین عنوان رو نوشتم و توضیح دادم که در شرکت چکار می کنیم. می دونم که این قسمت برای کسانی است که می خوان مدارک کار به سفارت ارائه بدن (البته من ترجمه پروانه بهره برداری رو فرستادم). سوالم اینه که با توجه به اینکه این کار نیازمند آموزش نبوده، آیا دروغ محسوب می شه؟ باید قبل از قسم خوردن اصلاحش کنم یا سخت گیری ای در این زمینه نمی شه؟

دوست مهاجرسرایی ، شما دروغ نگفتید و ضمنا می تونید روز مصاحبه هم در صورت سوال آفیسر توضیحات مربوطه را ارایه نمایید . موفق باشید
(2012-06-10 ساعت 17:40)mchi8en2 نوشته:  
(2012-06-10 ساعت 13:28)amin_gholian نوشته:  
(2012-06-10 ساعت 01:33)mchi8en2 نوشته:  دوستان عزيز من از برنده های 2013 هستم،وضعيتی دارم عجيب تو در تو ...ميخواستم ببينم از بچه های 2012 کسی بوده که وضعيت سربازيش مشخص نباشه و اينترويو بره

من ايران چند سالی مشمول بودم اما سربازی نرفتم تا اينکه بالاخره اومدم بيرون و الان سالهاست خارج از کشور زندگی ميکنم..الان نه معافيت دارم و نه کارت خدمت...سربازی هم نرفتم و تو فرم هم نوشتم سربازی نرفتم چون واقعا نرفتم

اما نميدونم اگه افيسر در مورد سربازی بپرسه چی بايد جوابش بدم..مثلا بگه اون موقع که مشمول بودی چرا چند سال سربازی نرفتی...البته پروندم تو قسمت پزشکی گير کرده بود در اين سالها و من هيچوقت نآمه اعزام نگرفتم

من هم دانشجوی فوق هستم و سربازی نرفتم. سفارت می دونه کسانی که سربازی نرفتن باید 15 میلین تومان وثیقه بذارن. و 15 میلیون باید بیشتر تمکن مالی ارائه بدن. یکی از دلایلی که کارت معافیت و یا کارت پایان خدمت می خوان همینه.

چه جلب هايی هستن اينا....کلا من نگرانيم اون فاصله زمانيست که از زمان مشمول شدنم تا خارج اومدنم افتاده...البته ميگم پرونده من هنوز تو نظام وظيفه گير کرده و هيچ وقت نآمه اعزام نگرفتم

منتها برام مهم بود که بدونم تا چه حد اين جريانات واسشون مهمه..بفرض که نهايتا نتونم افيسر رو قانع کنم و اون سوالی بپرسه و من نتونم جواب بدم..آيا کيسم رد ميشه يا کليرنس ميخوره يا...

وضعیت شما کاملا معلوم هست Smile شما بیرون از ایران هستید ، پاس ایرانی دارید و سربازی هم نرفتید ( اگر هم پرسید چرا نرفتی ، میگید که اون موقع مشمول نبودم الانم نیستم ) ضمنا زیاد منفی فکر نکنید ، تو سفارت کسی شما را به خاطر نرفتن سربازی اذیت نمی کنه ... فقط امیدوارم پاس ایرانی داشته باشین Smile موفق باشین
اگر خدا را در تمام زندگی خود احساس کنید ، تمام آرزوهاتون رو می تونید باهاش مطرح کنید.
تاریخ ورود به آمریکا : July 2012
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 روز پس از ورود
شیکاگو
تشکر کنندگان: funnybluesolea ، SH1A2R3 ، ghorbat ، daria ، ronmony ، shadin_n
دوستان سه روزه مدارک من در وضعیت زیر قرار داره .یعنی چی؟
out for delivery-beyond delivery area
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: ghorbat ، alexander ، ronmony ، shadin_n
(2012-06-10 ساعت 21:50)SH1A2R3 نوشته:  دوستان سه روزه مدارک من در وضعیت زیر قرار داره .یعنی چی؟
out for delivery-beyond delivery area

چون شنبه يكشنبه تعطيله در نتيجه هنوز بسته اي كه فرستادي به دست سفارت نرسيده... فردا ميرسه Wink
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: ghorbat ، کیانا ، SH1A2R3 ، daria ، ronmony ، shadin_n
(2012-06-10 ساعت 09:24)arbasic نوشته:  
(2012-06-10 ساعت 09:13)mousavi نوشته:  سلام دوستان
من امروز خواستم با پست دی اچ ال مدارکم رو پست کنم. DHL از من ZIP CODE مقصد یعنی سفارت آمریکا در آنکارا رو خواست.
کسی کدپستی سفارت آمریکا در آنکارارو داره؟
ممنون
سلام. نیازی نیست.فقط شماره تلفن سفارت رو بنویس کافیه.من فرستادم مشکلی هم نبود.ظاهرا رسیده.Cool
سلام دوست عزیز من هم فرستادم به این آدرس با همان DHL و آدرس زیر زدم و ظاهرا هم رسیده:The local UPS phone number is (312) 444 0033. The address is U.S. Embassy, Immigrant Visa Unit, 110 Ataturk Boulevard Kavaklidere, Ankara 06100 Turkey.

تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، ronmony ، shadin_n
(2012-06-10 ساعت 21:59)asal_civil نوشته:  
(2012-06-10 ساعت 09:24)arbasic نوشته:  
(2012-06-10 ساعت 09:13)mousavi نوشته:  سلام دوستان
من امروز خواستم با پست دی اچ ال مدارکم رو پست کنم. DHL از من ZIP CODE مقصد یعنی سفارت آمریکا در آنکارا رو خواست.
کسی کدپستی سفارت آمریکا در آنکارارو داره؟
ممنون
سلام. نیازی نیست.فقط شماره تلفن سفارت رو بنویس کافیه.من فرستادم مشکلی هم نبود.ظاهرا رسیده.Cool
سلام دوست عزیز من هم فرستادم به این آدرس با همان DHL و آدرس زیر زدم و ظاهرا هم رسیده:The local UPS phone number is (312) 444 0033. The address is U.S. Embassy, Immigrant Visa Unit, 110 Ataturk Boulevard Kavaklidere, Ankara 06100 Turkey.

عزيزم كد پستي سفارت همون 06100 هست كه بايد وارد كنيد.
آنکارا
دریافت گرین کارت:
1نفر
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، daria ، ronmony ، shadin_n
(2012-06-10 ساعت 19:59)pejman_kh نوشته:  سلام دوستای گلم.ببخشید که وقتتونو میگیرم.من از برندگان 2012 هستم.کلیرنس من این ماه اومد.به همراه خانومم.من برنده شده بودم.فقط یه چیزی.منو خانومم داریم از هم جدا میشیم.و ایشون آمریکا نمیان و پاسپورتشونو هم نمیدن که ببرم برای گرفتن ویزا.به نظرتون چی کار کنم که مشکلی پیش نیاد؟آیا کامل جدا شم و مدارک طلاق رو براشون ارسال کنم؟یا جدا نشم و با پاسپورت خودم فقط برم؟یا راه های دیگه؟لطفا راهنمایی کنید.با سپاس فراوان
دوست عزیز و ارجمند, ضمن اظهار تاسف عمیق از این جدایی , باید به اطلاع شما برسانم که آنطور هم که شما تصور میکنید موضوع ساده نمیباشد!
شما در فرم DS - 230 صفحه دوم و بند 31a اعلام کرده اید:
31a. Person(s) named in 14 and 29 who will accompany you to the United States now.
خانم شما به همراه شما در این سفر شما را همراهی مینماید.
و ضمنا" در بند بعدی آن یعنی 31b نیز اعلام نمودید که :
31b. Person(s) named in 14 and 29 who will follow you to the United States at a later date.
کسی وجود ندارد که دیر تر ما را همراهی نماید. و جلوی آن N/A زده اید.
بنا بر این باید از طریق یک پروسه کاملا" قانونی این جدایی را اعلام نمایید.
چرا باید اعلام نمایم؟
زیرا بعید نیست که خانم شما بعدا" مدعی گردد که من همسر اویم و میخواهم به آمریکا بیایم و این در حالی میباشد که سفارت غیر از این را برای شما برنامه ریزی میکند.....
راستش مورد شما خیلی بندرت پیش میآید و راه حل آن از طریق مکاتبه ( خیلی فوری ) با سفارت مقدور میباشد. زیرا تصور نکنید که خیلی وقت دارید. اینکه فکر کنید که با یک پاسپورت به آنجا مراجعه کنید و موفق شوید احتمالش خیلی ضعیف میباشد.
از طرف دیگر آنها به موضوع ( ازدواج یا جدایی) بعد از قبولی در لاتاری خیلی ظنین و مشکوک هستند و تصوری بد بینانه از طرف آنها نسبت به این موضوع در جهت منافع سودجویانه یکی از طرفین پنهان شده است.... که شما باید خیلی دست به عصا در این مورد اقدام کنید...
--------------------------------------------------------------------------------
از طرف دیگر همیشه در مسایل دو جانبه راه حلی وجود دارد و خیلی از مسایل ظاهرا" بغرنج از طریق کد خدا منشی قابل حل میباشد....
ارادتمند شما
SAHER
تشکر کنندگان: schaghayegh ، ghorbat ، vroom ، SH1A2R3 ، daria ، ronmony ، shadin_n ، pari pariaaa
سلام می خواستم بدونم اگه منو به خاطر کوتاهی مانتو گرفته باشن باید در قسمت توضیحات بنویسم؟
تشکر کنندگان: ghorbat ، funnybluesolea ، SH1A2R3 ، ronmony ، shadin_n ، amin_gholian
(2012-06-10 ساعت 22:13)طرلان نوشته:  سلام می خواستم بدونم اگه منو به خاطر کوتاهی مانتو گرفته باشن باید در قسمت توضیحات بنویسم؟

خيلي سوالت خوووووب بود،‌كلي خنديدم Smile
نه بابا چه كاريه... مگه دادگاهيت كرده بودن؟؟؟؟
آنکارا
دریافت گرین کارت:
1نفر
تشکر کنندگان: frz61 ، ghorbat ، امیر مهاجر ، funnybluesolea ، SH1A2R3 ، daria ، ronmony ، shadin_n ، pari pariaaa
سلام میشه لطفا ایمیل آنکارا رو برام بذاریدخیلی فوریه.ممنون
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، ronmony ، shadin_n
(2012-06-10 ساعت 22:27)ho.b نوشته:  سلام میشه لطفا ایمیل آنکارا رو برام بذاریدخیلی فوریه.ممنون

دوست گرامی من با این ایمیل با اونا مکاتبه داشتم و جواب هم دادن پس از 5 روز.
CA-Ankara@state.gov
شاد باشید
===================
2012AS50xxx
سفارت: آنكارا
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش