کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-08-01 ساعت 09:33)gol1 نوشته:  سوال مجدد
سلام آيتمهاي مختلف را خواندم اما جواب سوالم را متوجه نشدم
1- پس از ارسال به كنتاكي چطور مي توانم از رسيد آن مطمين شوم؟
2- بايد منتظر چي باشم آيا نامه مي آيد يا در سايتي بايستي مرتب چك كنم؟
3- در سايت سفارت در آنكارا شماره كيس نامبر كه با 2011 شروع شده داده اين زمان براي تهيه مدارك وزدن واكسن و تهيه بليط كافي است يا از هم اكنون بايد اين كارها را انجام داد؟
4- چه مداركي را بايد پس از اعلام كيس نامبر به سفارت مصاحبه كننده 15 روز قبل از مصاحبه ارسال كرد؟

سلام دوست عزیز
معلومه که آیتمها رو نخوندید چون با یک سرچ در قسمت جستجو سایت میتونید به همه جواباتون برسید
1- پیگیری مرسوله از طریق سایت شرکت پستی مربوطه و بعد از رسیدن به مقصد ایمیل به kcc و پرسش ازشون در این مورد
2- اول باید در سایت visa bulletin بررسی کنید که کیس نامبرتون کی کارنت میشه و نوبت مصاحبتون میرسه و برای نامه دومتون این موردو من نمیدونم چون برای ما نامه در خونه میومد ولی شما میتونید از سایت travel.state ببینید چی میشه. در هر صورت یا ایمیل یا نامه میاد براتون که تاریخ مصاحبه توش مشخص شده
3- سوالتون واضح نیست ولی در هر صورت شما قبل از مصاحبه به اندازه کافی وقت برای این کارها خواهید داشت و نیازی به عجله در این مورد نیست
4- در نامه دوم و در راهنمای مصاحبه سایت سفارت مربوطه هست. تو همین سایت هم تو موضوعات 2011 یک نگاه بندازید پیدا میکنید

موفق باشید
تشکر کنندگان: nilaaa ، arman_m
سلام " من تازه چند روزه اینجا رو پیدا کردم واقعا خیلی کمکمون کرد ... ممنون از همگی ((-:
می خواستم بپرسم به نظرتون green card داشتن پدر و مادر همسرم که امسال برنده شده ميتونه تاثیر مثبتی در روند پرونده داشته باشه؟؟؟
از لحاظ تسریع کلیرنس چطور؟؟؟
شماره کیس: 2012AS00030xxx
کنسولگری:ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 28
تاریخ کارنت شدن کیس:may 2012
تاریخ مصاحبه: 9 may
تاریخ دریافت کلیرنس:Rolleyes 13 jun
جمع تقریبی هزینه ها:
تعداد نفرات همراه این کیس: 2 نفر
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت دوستان.من به kcc ایمیل زدم و گفتند که در اطلاعات اولیه که در سایت موقع ثبت نام وارد شده هیچ تغییری نمیتونن بدن.
حالا تکلیف چیه؟؟
چی پیش میاد؟
اینم متن ارسالیشونه :
Thank you for your inquiry.
KCC does not have the ability to retrieve or make changes to the data that was provided on the original entry to the lottery.
آقا از دوستان کسی نمیخواد یه جواب درست یه من بده؟
شماره کیس: 2012As054XXX
رویت قبولی:16july
ارسال فرمهای اولیه:27july2011 DHL
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس:7aprill
مصاحبه:20june امیدواریم یکضربSadنتیجه آبی شد.
دریافت کلیرنس:31july
دریافت ویزا:15August
ورودبه آمریکا:
دریافت گرین کارت[/u]:
http://mohajersara.com/thread-5157.html
تشکر کنندگان:
(2011-08-01 ساعت 08:38)rasbor نوشته:  
(2011-08-01 ساعت 06:12)matinam نوشته:  
(2011-07-31 ساعت 11:30)rasbor نوشته:  سلام دوستان
من میخواستم بدونم فرم I-134 رو از کجا باید دانلود کنیم. البته منظورم ورژن جدیدش هست. من تا حالا و از تو تاپیکهای مختلف چند تا دانلود کردم ولی همشون اکسپایر شدن. من اسپانسرم الان ایران هست و من میتونم ازش همینجا امضا بگیرم ولی نمیدونم فرمهایی که دانلود کردم اعتبار دارند یا نه. اگه میشه راهنمایی کنید. ممنون.

http://www.uscis.gov/files/form/i-134.pdf

http://www.uscis.gov/files/form/i-134instr.pdf

ممنون از اینکه لینکها رو گذاشتین ممنون ، فقط میخواستم بدونم اگه من الان ای فرمها رو تکمیل کنم تا سال دیگه این موقع ها اعتبار داره یا نه؟ بازم ممنون.

بهتره صبر کنید یکی دو ماه مونده به مصاحبه انجام بدید.

کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
تشکر کنندگان:
(2011-08-01 ساعت 20:21)nilaaa نوشته:  سلام " من تازه چند روزه اینجا رو پیدا کردم واقعا خیلی کمکمون کرد ... ممنون از همگی ((-:
می خواستم بپرسم به نظرتون green card داشتن پدر و مادر همسرم که امسال برنده شده ميتونه تاثیر مثبتی در روند پرونده داشته باشه؟؟؟
از لحاظ تسریع کلیرنس چطور؟؟؟

سلام
کسی نمیتونه در مورد این پروسه اظهار نظر قطعی بکنه نیلا جان
ولی
اگر اسپانسرتون باشند چرا که نه؟ به نظر من که خوبه (حالا تا نظر آفیسرتون چی باشه Wink )
موفق باشید
تشکر کنندگان:
میشه یکی بگه واسه اضافه کردن برگه تو پر کردن فرم ها باید دقیقا چیکار کنیم؟
یعنی یه آ چهار بگیریم و اون قسمت هایی که جا نشد رو اونجا اضافه کنیم؟َ
تشکر کنندگان:
سلام.دوستان من استرس بسیار شدیدی دارم که خواهشمندم از همه اونایی که تجروبشو داشتن و پست من رو میخونن جواب بدن .من دو تا مشکل تو ثبت نام اولیه دارم یکیش..تاریخ تولدم هست که در ثبت نام اولیه اشتباه تبدیل شده بوده.دو ماه فرق داره..دوم تحصیلاتمه..که چون من دانشجوی کارشناسی ام برادرم نمیدونم اشتباهی چی زده اصلا یادش نمیاد چی زده..شک داره چون 15 نفرو ثبت نام کرده هیچی یادش نمیاد ولی تو فرما همه چیزو کاملا صحیح و با دقت نوشتم.تاریخ تولد رو که مطئنم ذو ماه اشتباست.تحصیلات رو نمیدونم university degree زده یا high school diploma یا collge no degree ..
1.حالا می خوام در درجه ی اول بدونم بدون اینکه به kcc ایمیل بزنم باز برای مصاحبه کارنت میشم؟و اونا کاری به این چیزا ندارن؟توی مصاحبه به این چیزا کار دارن؟
2.تو مصاحبه توضییح بدم کافیه؟
3.بعدش اینکه فرمهارو که فرستادم ..اگه بخوام ایمیل بزنم بهشون قبول میکنن؟نکنن چی میشه؟
4.ایمیل بزنم توجهشون به اشتباهم جلب نمیشه؟؟؟
5.خیلییییییییییییی نگرانم SadSadSad
تشکر کنندگان:
(2011-08-02 ساعت 03:52)parydaryai نوشته:  سلام.دوستان من استرس بسیار شدیدی دارم که خواهشمندم از همه اونایی که تجروبشو داشتن و پست من رو میخونن جواب بدن .من دو تا مشکل تو ثبت نام اولیه دارم یکیش..تاریخ تولدم هست که در ثبت نام اولیه اشتباه تبدیل شده بوده.دو ماه فرق داره..دوم تحصیلاتمه..که چون من دانشجوی کارشناسی ام برادرم نمیدونم اشتباهی چی زده اصلا یادش نمیاد چی زده..شک داره چون 15 نفرو ثبت نام کرده هیچی یادش نمیاد ولی تو فرما همه چیزو کاملا صحیح و با دقت نوشتم.تاریخ تولد رو که مطئنم ذو ماه اشتباست.تحصیلات رو نمیدونم university degree زده یا high school diploma یا collge no degree ..
1.حالا می خوام در درجه ی اول بدونم بدون اینکه به kcc ایمیل بزنم باز برای مصاحبه کارنت میشم؟و اونا کاری به این چیزا ندارن؟توی مصاحبه به این چیزا کار دارن؟
2.تو مصاحبه توضییح بدم کافیه؟
3.بعدش اینکه فرمهارو که فرستادم ..اگه بخوام ایمیل بزنم بهشون قبول میکنن؟نکنن چی میشه؟
4.ایمیل بزنم توجهشون به اشتباهم جلب نمیشه؟؟؟
5.خیلییییییییییییی نگرانم SadSadSad

دوست عزيز ضمن تبريك به خاطر قبوليتون
در مورد تاريخ تولدتون، من اطلاع كافي ندارم، ولي اگه من جاي شما بودم بعد از فرستادن فرمها كه ميفرماييد درست پر شده، يك ايميل ميزدم به KCC و موضوع را توضيح ميدادم.
در خصوص وضعيت تحصيلي كه جاي نگراني نيست و با توضيحات در يك ايميل به KCC حل ميشه.
پيشنهاد ميكنم حتماً بعد از اينكه فرمها به دستشون رسيد جريان را به KCC از طريق ايميل اطلاع دهيد و به خصوص مورد اشتباه تاريخ تولدتون رو پيگيري كنيد.

موفق باشيد
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: parydaryai
دوستان اینا از این دو تا عکس 5*5 برای الصاق روی مدرکی می خوان استفاده کنن یا اینکه فقط می خوان موقع مصاحبه یا توجه به عکس و چهره خودمون تطابق بدن که این طرف همون فرد برنده هستش؟ در واقع سوال من اینه که چه استفاده ای از این دو تا عکس 5*5 که همره فرما براشون می فرستیم می کنن؟
تشکر کنندگان:
(2011-08-01 ساعت 20:45)arman_m نوشته:  با سلام خدمت دوستان.من به kcc ایمیل زدم و گفتند که در اطلاعات اولیه که در سایت موقع ثبت نام وارد شده هیچ تغییری نمیتونن بدن.
حالا تکلیف چیه؟؟
چی پیش میاد؟
اینم متن ارسالیشونه :
Thank you for your inquiry.
KCC does not have the ability to retrieve or make changes to the data that was provided on the original entry to the lottery.
آقا از دوستان کسی نمیخواد یه جواب درست یه من بده؟

این جوابو معمولا موقع گم شدن کانفرمیشن نامبر میدن الان سوال شما دقیفا چیه؟
تشکر کنندگان:
دوستان میشه لطفاً لینک یه نمونه ایمیل قبولی رو واسه من بزارید.
مرسی.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان:
(2011-08-01 ساعت 13:43)frz61 نوشته:  من به دليل اعتقادات مذهبي نيست كه اين رو ميگم ولي مي ترسم موقع خروج فرودگاه ايران گير بده يك عكس با روسري باز گرفتم كه گوش هام هم بيرونه به نظرتون بعداً مشكلي ايجاد نمي كنه؟

موقع خروج از فرودگاه که پاسپورتت رو نگاه میکنن و اونم عکس با حجابه، همه‌ی آتلیه‌ها می‌دونند عکس برای پاسپورت با چه مشخصاتی باید گرفته بشه

برای ارسال به kcc هم اگر دلیل اعتقادات مذهبی نداری عکس بدون حجاب بفرست، من رفتم آتلیه گرفتم، خودشون تقریبن مشخصاتش رو می‌دونستند

نمی‌دونم سوالت رو درست متوجه شدم یا نه Smile
2012AS00039XXX
کارنت شدن: March 2012
مصاحبه: (May 2012)
آنکارا (یک‌ضرب)
ورود به آمریکا: Oct/9/12
دریافت گرین کارت: Oct/26/12
تشکر کنندگان:
با سلام

لطفا به این مشکله من کمک کنید :

من ۴ سال پیش `Aptech` درس خندم و ۳ سال تو تهران professional certificateاین موسسرو گرفتم و بعدش این مدارک رو ترانسفر کردم به مالزی و اونها ۱۲۰ credit من رو قبول کردن و گفتند که بیام سر ساله ۳ بشینم . و من degree مو تو ۸ ماه گرفتم و الان تو انگلیس دارم فوق می‌خونم . حالا من این پروفشنال سرتیفیکت رو تو application فرم جای قید نکردم به نظر شما باید چی‌ کار کنم ؟ آفیسر عزم سوال نمیکنه که چرا تو ۸ ماه این degree رو گرفتی‌ ؟ باید چی‌ کار کرد ؟ لطفا کمک کنید مرسی‌ .

تشکر کنندگان:
دوستان عزیز با سلام،
من حدود 3 ماه هست که از طریق لاتاری اومدم آمریکا.
از برنده های 2011 هستم و تازه با این سایت از طریق یکی از دوستانم آشنا شدم.
میخواستم اطلاعاتی در مورد Food Stamp بگیرم از دوستان.
این چی هست و کلاً اگه بگیریم در مورد Citizen Shipi مشکلی پیش نمیاد؟
کلاً واسه کیس های لاتاری خوبه یا نه؟
تشکر کنندگان: Hornet
(2011-07-27 ساعت 00:10)elhamy نوشته:  ببخشید همراه با این فرمها بایدفقط 2 قطعه عکس 5 در 5 send کرد ؟
بله . به همراه اون صفحه کانفرمیشنی که بارکد دارد.

تو از حداکثر نیرویت نیز نیرومندتری
تو همیشه بیش از ضعفهایت نیرو داری
نیرویت همواره واقعیست
فقط گاهی آن را فراموش میکنی
دیوید ویسکات
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان