کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-07-29 ساعت 19:02)vida.k نوشته:  [دوست گرامی،
متاسفانه این قضیه صحت نداشته و کلاهبرداری است. به امید برنده شما در سال آینده!
سپاس

لطفا راهنماییم کنید : من در لاتاری شرکت کردم و در اول ماه می چک کردم دیدم قبول نشدم ودیگه به سایت نرفتم تا اینکه 2 روز پیش یعنی 28 جولای یه نامه از سایت رسمی لاتاری دریافث کردم که نوشته بود شما قبول شدید و باید هزینه تهیه گرین کارت را پرداخت کنید با کمک سایت union agancy . میشه بگید درسته این نامه یا نه ؟؟؟!!!!
هر چند که همانطور که خانم ویدا گفتتد اعلام قبولی با e-mail و مطالبه وجه کلاهبردابریست ولی اگر از اول ماه می نتایج رو دوباره در KCCچک نکردید حتما دوباره قبولیتون رو آنجا چک کنین چون به هر حال نتایج نهایی رو در 15 جولای اعلام کردند

[/quote]

شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012
تاریخ مصاحبه : اواخر July
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات : 2 نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
تشکر کنندگان:
(2011-07-31 ساعت 15:12)odiseh نوشته:  
(2011-07-31 ساعت 13:09)User نوشته:  
(2011-07-31 ساعت 13:06)ali_ho نوشته:  
(2011-07-31 ساعت 11:12)odiseh نوشته:  سلام
خانوم هایی که برنده شدن، عکسای 5*5 شون رو با حجاب گرفتن یا بدون حجاب؟

دوست عزيز همه عكس رو بدون حجاب ميفرستن

البته من تصریح کنم که داشتن یا نداشتن حجاب تاثیری در روند صدور ویزا ندارد. خانم های محترم فقط دقت کنند هر دو گوش آنها در تصویر مشخص باشد.

با تشکر از شما، ولی عکسهایی که خود سفارت آمریکا برای نمونه و مثال منتشر کرده عکس خانومها بعضیهاشون گوشها معلومه وبعضی ها معلوم نیستش و هر دو گروه رو "صحیح" اعلام کرده انگار معیارهای دیگه ای مثل شفافیت- پس زمینه- نداشتن سایه در تصویر و ... ملاک هستش فقط من نمی دونم که اگه بدون حجاب بندازم ، چون عکس داخل گذرنامه ام خوب طبیعتاً باحجاب هستش دیگه، اونوقت مشکلی پیش نمی آد؟ از این نظر می گم.
باسپاس مجدد
همسر من که عکس بدون حجاب برداشتن. اگر نگرانی شما فقط تفاوت با عکس با حجاب پاسپورتتون هست که اصلا نگران نباشین و یک عکس معمول که از نظر آنها بدون حجاب هست بفرستید .
شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012
تاریخ مصاحبه : اواخر July
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات : 2 نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
تشکر کنندگان:

البته من تصریح کنم که داشتن یا نداشتن حجاب تاثیری در روند صدور ویزا ندارد. خانم های محترم فقط دقت کنند هر دو گوش آنها در تصویر مشخص باشد.

با تشکر از شما، ولی عکسهایی که خود سفارت آمریکا برای نمونه و مثال منتشر کرده عکس خانومها بعضیهاشون گوشها معلومه وبعضی ها معلوم نیستش و هر دو گروه رو "صحیح" اعلام کرده انگار معیارهای دیگه ای مثل شفافیت- پس زمینه- نداشتن سایه در تصویر و ... ملاک هستش فقط من نمی دونم که اگه بدون حجاب بندازم ، چون عکس داخل گذرنامه ام خوب طبیعتاً باحجاب هستش دیگه، اونوقت مشکلی پیش نمی آد؟ از این نظر می گم.
باسپاس مجدد

احتمالا هیچ کس نمی تونست از سوال آبی رنگ شما حدس بزنه منظورتون سوال سبز رنگه!
دوستان به درستی جواب دادند.
فرقی نمی کند عکس های پاسپورت و ویزا با هم متفاوت باشد. هر طوری که دوست دارید عکس را تهیه کنید. صرفا مشخصات گفته شده را فراهم کنید:
زمینه روشن- رو به دوربین-واضح - تار نباشد- صورت 70 درصد عکس باشد- و ...
تشکر کنندگان: vahidvm60
با سلام
رشته تحصیلی من مواد متالورژی میباشد آیا این رشته جزو رشته هایی میباشد که شامل کلیرنس میشود؟
با توجه به اینکه من هیچ سابقه کاری ندارم.
از دوستان با تجربه خواهش میکنم در صورتیکه لیست رشته هایی را که حساس هستند و شامل کلیرنس میشوند را میدانند عنوان کنند.
با تشکر.
شماره کیس: 2012AS00038XXX
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:TNT 28 JUL 2011
تاریخ کارنت شدن کیس:march 2012
تاریخ مصاحبه:may 2012
تاریخ دریافت کلیرنس:ویزای یکضرب
تعداد افراد در این کیس نامبر : ۲ نفر
تاريخ ورود به آمريكا: October 2012
محل زندگي: McLean VA
تشکر کنندگان:
(2011-07-31 ساعت 17:08)andjustic4all نوشته:  با سلام به همه دوستان.

من مدارکم رو حدودا ۳ یا ۴ روز پیش با TNT فرستادم رسیده دست kcc. کیس نامبرم هست 13XXX

چند تا سوال داشتم من دخترم با دامادم اونجاست می خوان برای من اسپانسر بشن. می خواستم ببینم حدودا چند ماه دیگه نوبت مصاحبه خواهم داشت که اونا برای کارای اسپانسری اقدام کنن. چون ظاهرا اعتبار مدارکش دو ماه هست

دوم اینکه من و شوهرم هر دو مسن هستیم. من خودم بازنشسته آموزش پرورشم چه چیزایی رو ترجمه کنیم. و اینکه مدارک چه دیپلم و چه لیسانس مال زمان شاه هست. ترجمه همون ها کافیه دیگه؟ و اینکه من اصلا یادم نیست دبستان کجا بودم. و هیچ مدرکی هم ازش ندارم. این مشکل ساز نمیشه؟!

سلام و تبریک به شما دوست و مادر عزیز
1-شما احتمال زیاد با کیس نامبرهایی که امسال اعلام کردند اواخر پاییز نوبت مصاحبه تان هست حالا یک ماه اینور اونور. دقیقشو هم میتونید از کاریر محترم Hornet بپرسید که ایشون متخصص درجه یک تخمین ویزا بولتن هستند Big Grin
(در صورت نیاز روزشو هم بهتون میگند)
2- در مورد مدارک شغلی و تحصیلی هم همونایی که مال زمان شاه هست رو بدید ترجمه ok هست
3- در مورد مدارک مورد نیاز هم از توی سایت سفارت مورد نظرتون بردارید
4- دبستان هم یه چیزی بنویسید نه مدرکشو ازتون میخوان و نه میرن دم مدرسه بپرسن شمارو میشناسند یا خیر Wink

موفق باشید و به امید ویزای یکضربتون هستم
تشکر کنندگان: andjustic4all
با سلام
همسر من میان انتخاب شده گان لاتاری است. چون ایشان دیپلم ندارند ما میخواهیم از طریق سابقه کاری اقدام کنیم.
آیا نامه های سابق کاری باید به تایید جای خاصی برسه؟ پروسه ترجمه خاصی ؟
من نمیدونم چه مدارکی برای سابقه کاری باید ارائه داد، میشه کمکم کنین و راهنمائی کنین.
تشکر کنندگان:
(2011-08-01 ساعت 00:19)ozone نوشته:  با سلام
رشته تحصیلی من مواد متالورژی میباشد آیا این رشته جزو رشته هایی میباشد که شامل کلیرنس میشود؟
از دوستان با تجربه خواهش میکنم در صورتیکه لیست رشته هایی را که حساس هستند و شامل کلیرنس میشوند را میدانند عنوان کنند.
با تشکر.

اگر سابقه کار ندارید برید به امید ویزای یکضرب
احتمالش بیش از 50 درصده
رشته های شامل کلیر فکرکنم بیشتر هوافضا و فیزیک اتمی باشن
موفق باشید
(2011-08-01 ساعت 00:49)akbar_gh نوشته:  با سلام
همسر من میان انتخاب شده گان لاتاری است. چون ایشان دیپلم ندارند ما میخواهیم از طریق سابقه کاری اقدام کنیم.
من نمیدونم چه مدارکی برای سابقه کاری باید ارائه داد، میشه کمکم کنین و راهنمائی کنین.

بهترین و معتبرترین کار اخذ کل سابقه بیمه از سازمان تامین اجتماعی و ترجمه رسمی آن در دارالترجمه است. مهر دادگستری که همه دارالترجمه ها اونرو براتون میگیرند کفایته
موفق باشید
تشکر کنندگان: ozone
(2011-08-01 ساعت 00:51)vahidvm60 نوشته:  
(2011-08-01 ساعت 00:19)ozone نوشته:  با سلام
با تشکر.

اگر سابقه کار ندارید برید به امید ویزای یکضرب
احتمالش بیش از 50 درصده
رشته های شامل کلیر فکرکنم بیشتر هوافضا و فیزیک اتمی باشن
موفق باشید
(2011-08-01 ساعت 00:49)akbar_gh نوشته:  با سلام

بهترین و معتبرترین کار اخذ کل سابقه بیمه از سازمان تامین اجتماعی و ترجمه رسمی آن در دارالترجمه است. مهر دادگستری که همه دارالترجمه ها اونرو براتون میگیرند کفایته
موفق باشید

-------------------------
ممنون از پاسختون اما آیا راه دیگری هم وجود داره؟
چون همسر من حدود ۱۰ سال است که از کار اولشان بازنشسته شده و جائی هم که ایشان الان کار میکنن برای ایشان بیمه پرداخت نکردن به دلایلی که روشن است.

تشکر کنندگان: ozone
(2011-07-31 ساعت 11:30)rasbor نوشته:  سلام دوستان
من میخواستم بدونم فرم I-134 رو از کجا باید دانلود کنیم. البته منظورم ورژن جدیدش هست. من تا حالا و از تو تاپیکهای مختلف چند تا دانلود کردم ولی همشون اکسپایر شدن. من اسپانسرم الان ایران هست و من میتونم ازش همینجا امضا بگیرم ولی نمیدونم فرمهایی که دانلود کردم اعتبار دارند یا نه. اگه میشه راهنمایی کنید. ممنون.

http://www.uscis.gov/files/form/i-134.pdf

http://www.uscis.gov/files/form/i-134instr.pdf
کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
تشکر کنندگان: الی الی ، arman_m
(2011-08-01 ساعت 06:12)matinam نوشته:  
(2011-07-31 ساعت 11:30)rasbor نوشته:  سلام دوستان
من میخواستم بدونم فرم I-134 رو از کجا باید دانلود کنیم. البته منظورم ورژن جدیدش هست. من تا حالا و از تو تاپیکهای مختلف چند تا دانلود کردم ولی همشون اکسپایر شدن. من اسپانسرم الان ایران هست و من میتونم ازش همینجا امضا بگیرم ولی نمیدونم فرمهایی که دانلود کردم اعتبار دارند یا نه. اگه میشه راهنمایی کنید. ممنون.

http://www.uscis.gov/files/form/i-134.pdf

http://www.uscis.gov/files/form/i-134instr.pdf

ممنون از اینکه لینکها رو گذاشتین ممنون ، فقط میخواستم بدونم اگه من الان ای فرمها رو تکمیل کنم تا سال دیگه این موقع ها اعتبار داره یا نه؟ بازم ممنون.
شماره کیس : 2012AS00067XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 جولای 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:25 جولای 2011، DHL
کنسولگری: آنکارا
تعداد همراهان: 1 نفر
تاریخ دریافت نامه دوم: 17 می 2012
تاریخ مصاحبه: 3 جولای 2012
نتیجه: برگه آبی
کلیرنس:8 آگوست 2012
دریافت ویزا: 16 آگوست 2012
تشکر کنندگان:
برندگان عزيز 2012Big Grin

جهت پيشبيني حدودي، زمان كارنت شدن خودتون به اينجا يك سر بزنيد، خالي از لطف نيست Wink
ضمناً پيشنهاد ميكنم دوستان جديدي كه فرمهاشون رو ارسال كردن و به خصوص دوستان با سابقه با بررسي روند كارنت شدن برندگان در سالهاي قبل،‌شروع به انجام پيشبيني كنن،و نتايجش رو در تاپيك بولتن ويزا و كارنت شدن شماره ها-برندگان لاتاري 2012 با بقيه به اشتراك بزارن. يواش يواش زمان شور و حال دادن به اين تاپيكه
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: hoseyn ، الی الی ، Serendipity ، mansour*** ، andjustic4all ، vahidvm60 ، arman_m
سوال مجدد
سلام آيتمهاي مختلف را خواندم اما جواب سوالم را متوجه نشدم
1- پس از ارسال به كنتاكي چطور مي توانم از رسيد آن مطمين شوم؟
2- بايد منتظر چي باشم آيا نامه مي آيد يا در سايتي بايستي مرتب چك كنم؟
3- در سايت سفارت در آنكارا شماره كيس نامبر كه با 2011 شروع شده داده اين زمان براي تهيه مدارك وزدن واكسن و تهيه بليط كافي است يا از هم اكنون بايد اين كارها را انجام داد؟
4- چه مداركي را بايد پس از اعلام كيس نامبر به سفارت مصاحبه كننده 15 روز قبل از مصاحبه ارسال كرد؟
تشکر کنندگان: الی الی
(2011-07-31 ساعت 20:20)MPU نوشته:  

باسپاس مجدد
همسر من که عکس بدون حجاب برداشتن. اگر نگرانی شما فقط تفاوت با عکس با حجاب پاسپورتتون هست که اصلا نگران نباشین و یک عکس معمول که از نظر آنها بدون حجاب هست بفرستید .

تو سایتشون نوشتند:
Do not wear a hat or head covering that obscures the hair or hairline, unless worn daily for a religious purpose. Your full face must be visible, and the head covering must not cast any shadows on your face.
http://www.travel.state.gov/visa/visapho..._5334.html

یعنی کلاه یا پوششی روی سرتون نباشه مگر اینکه به دلیل اعتقادات مذهبی نوع پوششتون به این شکل باشه، صورتتون باید کاملن مشخص باشه و پوشش نباید روی صورتتون سایه بندازه.
صحبتی از گوش هم نکردند Wink
2012AS00039XXX
کارنت شدن: March 2012
مصاحبه: (May 2012)
آنکارا (یک‌ضرب)
ورود به آمریکا: Oct/9/12
دریافت گرین کارت: Oct/26/12
تشکر کنندگان: Hornet ، lorecance ، odiseh ، arman_m
سلام
دوستانی که به kcc ایمیل زدند تا از رسیدن فرم هاخبر دار شوند، چند روزه جواب داد بهشون؟
من 3 روزه ایمیل زدم ولی اونا هیچ جوابی ندادن!
شماره کیس : 2012AS00013XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:19 جولای 2011 DHL
کنسولگری: ANKARA
تاریخ کارنت شدن کیسBig Grinecember
تعداد: 1
تاریخ مصاحبه:19 dec
تاریخ دریافت ویزا:19 dec
سفر به آمریکا : FEB 2012

تشکر کنندگان:
(2011-08-01 ساعت 16:05)الی الی نوشته:  سلام
دوستانی که به kcc ایمیل زدند تا از رسیدن فرم هاخبر دار شوند، چند روزه جواب داد بهشون؟
من 3 روزه ایمیل زدم ولی اونا هیچ جوابی ندادن!

دوست عزيز شنبه و يكشنبه كه اونا تعطيل بودن
صبوري پيشه كنيد

خوب و خوش باشيد
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: vahidvm60 ، الی الی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان