کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
من خيلي دير متوجه برنده شدنم شدم.دارم فرمها رو پر مي كنم.يكي به من بگه كه خيلي دير كردم يا نه؟استرس گرفتم. با يد عجله كنم در فرستادن فرمها؟؟؟؟
شماره کیس : 2012AS00008XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت : اواخر جولای 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : اوايل آگوست 2011
کنسولگری: آنکارا
تاريخ كارنت: اکتبر 2011
تاریخ مصاحبه: نوامبر 2011
تاريخ كليرنس: دسامبر 2011 Smile
تاریخ دریافت ویزا: فوريه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : April 2013
تاریخ دریافت گرین کارت : May 2013
تشکر کنندگان:
(2011-07-31 ساعت 12:49)shs نوشته:  من خيلي دير متوجه برنده شدنم شدم.دارم فرمها رو پر مي كنم.يكي به من بگه كه خيلي دير كردم يا نه؟استرس گرفتم. با يد عجله كنم در فرستادن فرمها؟؟؟؟

دوست عزيز تبريك ميگم بهتون
عجله نكنيد،سعي كنيد فرمها رو درست پركنيد و تا 1 الي دو هفته ديگه بفرستيد، اصلاً دير نيست
به خودتون استرس وارد نكنيد
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: funnybluesolea
دوستان سلام
تبریک به همه ی برنده های امسال.
گفتم تا هنوز فرمهاتونو نفرستادین و مصاحبه ها شروع نشده یه نکته ی خیلی مهم رو بهتون بگم.
از پیچیده کردن فرمها و مدارکتون بشدت پرهیز کنید. اینطور بهتون بگم که الان همه ی شما گرین کارت تو دستتونه و مصاحبه بیشتر جنبه ی تشریفاتی داره. فقط کسانی رد میشن که دروغ گفته باشن در فرمها و اونها به هر نحوی بفهمن و یا اشتباهات فاحش در پر کردن فرمها داشته باشن. در واقع برعکس ویزای کار و یا دانشجویی که آدم باید سعی کنه تا جایی که میتونه سابقه ی خودشو پررنگ و بزرگنمایی کنه٬ ویزای مهاجرتی اصلا اینطور نیست و باعث طولانی تر شدن روند صدور ویزا میشه. پس هر سوالی چه در فرمها و چه در مصاحبه ازتون پرسیدن دقیقا جواب همون سوال رو بدین٬ نه بیشتر و نه کمتر. وقتی ازتون سوال نکردن هیچ لزومی نداره مثلا بگین: فلان مقاله از من چاپ شده یا من عضو افتخاری فلان انجمن هستم یا چند ماه/سال فلانجا افتخاری کار کردم. اینها همه و همه ۱۰۰٪ به ضرر شما خواهد بود. شک نکنید.
خیالتونو راحت کنم٬ یک برنده لاتاری که دیپلم داره و نه سابقه کاری داره٬ نه سابقه علمی-پژوهشی و نه انگلیسی درستی بلده٬ خیلی راحتتر و سریعتر از یک نفر دکترای عمران با کلی مقاله و سابقه تدریس و کلی ویزای شینگن ویزاشو میگیره.
***تا از شما چیزی نپرسیدن چیزی نگید***

با آرزوی اینکه همه تون راحت گرین کارت بگیرید
مخلص همگی
ساسان
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: odiseh ، ARazmi ، outlaw ، Donkey chance ، fardin2 ، MPU ، adambarfi ، vahidvm60 ، babak433 ، funnybluesolea ، sinswimer ، Edenbeast
(2011-07-31 ساعت 11:12)odiseh نوشته:  سلام
خانوم هایی که برنده شدن، عکسای 5*5 شون رو با حجاب گرفتن یا بدون حجاب؟

دوست عزيز همه عكس رو بدون حجاب ميفرستن
شماره کیس:***2011AS37
تاریخ دریافت نامه قبولی:2010-may-26
کنسولگری:آنكارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july2010
تاریخ دریافت نامه دوم:14 july
تاریخ مصاحبه:9August
دريافت كليرنس:22september
دریافت ویزا:27september
تشکر کنندگان:
(2011-07-31 ساعت 13:06)ali_ho نوشته:  

البته من تصریح کنم که داشتن یا نداشتن حجاب تاثیری در روند صدور ویزا ندارد. خانم های محترم فقط دقت کنند هر دو گوش آنها در تصویر مشخص باشد.
تشکر کنندگان: free_free ، ali_ho ، Hornet ، odiseh
(2011-07-31 ساعت 12:59)Hornet نوشته:  
(2011-07-31 ساعت 12:49)shs نوشته:  من خيلي دير متوجه برنده شدنم شدم.دارم فرمها رو پر مي كنم.يكي به من بگه كه خيلي دير كردم يا نه؟استرس گرفتم. با يد عجله كنم در فرستادن فرمها؟؟؟؟

عجله نكنيد،سعي كنيد فرمها رو درست پركنيد و تا 1 الي دو هفته ديگه بفرستيد، اصلاً دير نيست

ممنون از اينكه سريع جواب داديد.case numbere من 2012AS00008### است و اينكه كار دولتي دارم .شرايطم به نظر شما چطوره؟آيا كار دولتي خللي ايجاد مي كنه؟ممكنه به اين دليل ويزا ندن؟CASE NUMBERم چطوره؟
شماره کیس : 2012AS00008XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت : اواخر جولای 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : اوايل آگوست 2011
کنسولگری: آنکارا
تاريخ كارنت: اکتبر 2011
تاریخ مصاحبه: نوامبر 2011
تاريخ كليرنس: دسامبر 2011 Smile
تاریخ دریافت ویزا: فوريه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : April 2013
تاریخ دریافت گرین کارت : May 2013
تشکر کنندگان: Hornet
(2011-07-31 ساعت 13:23)shs نوشته:  
(2011-07-31 ساعت 12:59)Hornet نوشته:  

ممنون از اينكه سريع جواب داديد.case numbere من 2012AS00008### است و اينكه كار دولتي دارم .شرايطم به نظر شما چطوره؟آيا كار دولتي خللي ايجاد مي كنه؟ممكنه به اين دليل ويزا ندن؟CASE NUMBERم چطوره؟

سلام کیس نامبر شما خیلی پاینه و احتمالا با سری اول برین برای مصاحبه هر چه زودتر مدارکتون رو بفرستید برای کار دولتی هم من از خیلی ها پرسیدم درسته که نوشتن حقیقت خوبه ولی اونا مثل اینکه روی کلمه دولتی خیلی حساس هستن می تونی ننویسی و به احتمال خیلی زیاد اونا نمیفهمن ولی ریسک خودشو داره دیگه ولی از اونجایی که کیس نامبر شما خیلی پایین هست میتونین برای کلیر شدن خیلی منتظر بموننین و وحتما کلیرتون میاد حالا تصمیم با خودتونه
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان:
(2011-07-31 ساعت 13:09)User نوشته:  
(2011-07-31 ساعت 13:06)ali_ho نوشته:  

البته من تصریح کنم که داشتن یا نداشتن حجاب تاثیری در روند صدور ویزا ندارد. خانم های محترم فقط دقت کنند هر دو گوش آنها در تصویر مشخص باشد.

با تشکر از شما، ولی عکسهایی که خود سفارت آمریکا برای نمونه و مثال منتشر کرده عکس خانومها بعضیهاشون گوشها معلومه وبعضی ها معلوم نیستش و هر دو گروه رو "صحیح" اعلام کرده انگار معیارهای دیگه ای مثل شفافیت- پس زمینه- نداشتن سایه در تصویر و ... ملاک هستش فقط من نمی دونم که اگه بدون حجاب بندازم ، چون عکس داخل گذرنامه ام خوب طبیعتاً باحجاب هستش دیگه، اونوقت مشکلی پیش نمی آد؟ از این نظر می گم.
باسپاس مجدد
تشکر کنندگان:

بدون حجاب بگیری بهتره

حجاب مختص ایرانه!
(2011-07-31 ساعت 10:29)sheida.bvip نوشته:  
(2011-07-31 ساعت 10:09)vahid_ce نوشته:  
(2011-07-31 ساعت 09:49)sheida.bvip نوشته:  سلام من مدرك ديپلم پيش دانشگاهي ام گم شده اصلاً معلوم نيست كجا هستن.... نه تو دانشگاه هست نه در پيش دانشگاهيي!! حالا بايد چي كار كنم؟؟؟((( IM FREAKING OUT!! SOMEONE PLZZ HELP ME

مدرک موقتت دیپلمت باید تو دانشگاه لیسانست باشه، اونو گرو نگه می دارن
ولی اصل مدرکت تو اداره اموزش و پرورش ناحیه ای که دبیرستنانت بوده هستش
بهر حال اگه لیسانستو گرفتی، همون مدرک لیسانستو ببری کافیه

دانشگاه رفتم ميگن تمام مداركتو گرفتي! ولي من هيچي دستم ندارم! المثني بهم ميدن ....پيش دانشگاهيم چي! خيلي كلافم

اگه فوق خونده باشین احتمالا دست دانشگاه فوقتونو در غیر اینصورت:
1- مدرکو واقعا گرفتین یادتون رفته
2- دنشگاه لیسانس مدرکتونو گم کردن! ازش رسید تحویل مدرک بخوایین! بگین شما چیزی نگرفتین
تشکر کنندگان:

سلام دوست عزيزمن كاملا باحجاب گرفتم الانم تاييده گرفتم مداركم رسيده وهيچ ايرادي نگرفتند
براي اونها باحجاب وبي حجاب معني نداره ومهم نيست
تشکر کنندگان: vahidvm60
نه اضلا دیر نکردی فقط عجله نکن که خراب شه دفت مهمتر از سرعت اینجا.

(2011-07-31 ساعت 13:04)sam_hash نوشته:  دوستان سلام
تبریک به همه ی برنده های امسال.
گفتم تا هنوز فرمهاتونو نفرستادین و مصاحبه ها شروع نشده یه نکته ی خیلی مهم رو بهتون بگم.
از پیچیده کردن فرمها و مدارکتون بشدت پرهیز کنید. اینطور بهتون بگم که الان همه ی شما گرین کارت تو دستتونه و مصاحبه بیشتر جنبه ی تشریفاتی داره. فقط کسانی رد میشن که دروغ گفته باشن در فرمها و اونها به هر نحوی بفهمن و یا اشتباهات فاحش در پر کردن فرمها داشته باشن. در واقع برعکس ویزای کار و یا دانشجویی که آدم باید سعی کنه تا جایی که میتونه سابقه ی خودشو پررنگ و بزرگنمایی کنه٬ ویزای مهاجرتی اصلا اینطور نیست و باعث طولانی تر شدن روند صدور ویزا میشه. پس هر سوالی چه در فرمها و چه در مصاحبه ازتون پرسیدن دقیقا جواب همون سوال رو بدین٬ نه بیشتر و نه کمتر. وقتی ازتون سوال نکردن هیچ لزومی نداره مثلا بگین: فلان مقاله از من چاپ شده یا من عضو افتخاری فلان انجمن هستم یا چند ماه/سال فلانجا افتخاری کار کردم. اینها همه و همه ۱۰۰٪ به ضرر شما خواهد بود. شک نکنید.
خیالتونو راحت کنم٬ یک برنده لاتاری که دیپلم داره و نه سابقه کاری داره٬ نه سابقه علمی-پژوهشی و نه انگلیسی درستی بلده٬ خیلی راحتتر و سریعتر از یک نفر دکترای عمران با کلی مقاله و سابقه تدریس و کلی ویزای شینگن ویزاشو میگیره.
***تا از شما چیزی نپرسیدن چیزی نگید***

با آرزوی اینکه همه تون راحت گرین کارت بگیرید
مخلص همگی
ساسان

واقعا درست و حرفه ای بود. چی کشیدی سامان جان با ابن کلیرینس طولانی؟Wink
تشکر کنندگان: نخجير ، sam_hash
با سلام به همه دوستان.

من مدارکم رو حدودا ۳ یا ۴ روز پیش با TNT فرستادم رسیده دست kcc. کیس نامبرم هست 13XXX

چند تا سوال داشتم من دخترم با دامادم اونجاست می خوان برای من اسپانسر بشن. می خواستم ببینم حدودا چند ماه دیگه نوبت مصاحبه خواهم داشت که اونا برای کارای اسپانسری اقدام کنن. چون ظاهرا اعتبار مدارکش دو ماه هست

دوم اینکه من و شوهرم هر دو مسن هستیم. من خودم بازنشسته آموزش پرورشم چه چیزایی رو ترجمه کنیم. و اینکه مدارک چه دیپلم و چه لیسانس مال زمان شاه هست. ترجمه همون ها کافیه دیگه؟ و اینکه من اصلا یادم نیست دبستان کجا بودم. و هیچ مدرکی هم ازش ندارم. این مشکل ساز نمیشه؟!
تشکر کنندگان:
البته یه چیزی رو یادم رفت بگم. و اون اینکه دخترم و شوهرش با ویزای کاری اونجا هستن و منتظر دریافت گرین کارت
تشکر کنندگان:
(2011-07-31 ساعت 15:35)vahid_ce نوشته:  

بدون حجاب بگیری بهتره

حجاب مختص ایرانه!
(2011-07-31 ساعت 10:29)sheida.bvip نوشته:  
(2011-07-31 ساعت 10:09)vahid_ce نوشته:  
(2011-07-31 ساعت 09:49)sheida.bvip نوشته:  سلام من مدرك ديپلم پيش دانشگاهي ام گم شده اصلاً معلوم نيست كجا هستن.... نه تو دانشگاه هست نه در پيش دانشگاهيي!! حالا بايد چي كار كنم؟؟؟((( IM FREAKING OUT!! SOMEONE PLZZ HELP ME

مدرک موقتت دیپلمت باید تو دانشگاه لیسانست باشه، اونو گرو نگه می دارن
ولی اصل مدرکت تو اداره اموزش و پرورش ناحیه ای که دبیرستنانت بوده هستش
بهر حال اگه لیسانستو گرفتی، همون مدرک لیسانستو ببری کافیه

دانشگاه رفتم ميگن تمام مداركتو گرفتي! ولي من هيچي دستم ندارم! المثني بهم ميدن ....پيش دانشگاهيم چي! خيلي كلافم

اگه فوق خونده باشین احتمالا دست دانشگاه فوقتونو در غیر اینصورت:
1- مدرکو واقعا گرفتین یادتون رفته
2- دنشگاه لیسانس مدرکتونو گم کردن! ازش رسید تحویل مدرک بخوایین! بگین شما چیزی نگرفتین

به مرکز پیش دانشگاهیتون مراجعه کنین. آنها موظفند یا مدرکتون را تحویل بدهند و یا رسیدی را که مشخص می کند انرا به چه کسی تحویل دادند یا به کجا ارسال کردند را به شما ارایه کنند. در ضمن با داشتن مدرک لیسانس خیلی نگران آن نباشید ولی به هر حال برای محکم کاری هم که شده پیداش کنین.
شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012
تاریخ مصاحبه : اواخر July
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات : 2 نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
تشکر کنندگان:
خانم معلم تبریک من رو هم بپذیرید .اگر شماره کیستون خیلی پایین نیست در حال حاضر نیاز به ترجمه فوری مدارک نیست هرچند که بهتره برای اجتناب از غلط املایی در تکمیل فرماتون بین حروفی مثل Yو Iاز الان مدارک تحصیلیتون رو بدین برای ترجمه.در ضمن این سایت مهاجرسرا گنجینه ارزشمندی از تجربیات افراد بزرگ منشی که از سالهای قبل تجربیات ارزشمندشون را برای ما نوشتند. با مراجعه به تاپیک های سالهای قبل جواب همه سوالهای احتمالیتون را پیدا خواهید کرد.
(2011-07-30 ساعت 13:36)Ashkan78 نوشته:  1-بلي
2- خير. اصلا نيازي به گواهي ترجمه شده هم نيست. اگه مدرك تحصيلي نداشتيد گواهي مي خواست. هيچ كمكي هم در كار پيدا كردن نمي كند.
3- اين سوابق كدوم سوابقتونه؟ اگه منظور فرمتونه، خودتون يه كپي ازش براي خودتون نگه داريد ديگه. چقدر سختش مي كنيد!

(2011-07-30 ساعت 11:20)naazi نوشته:  سلام من هم در قرعه کشی لاتاری 2012 برنده شدم و تحصیلاتم لیسانس است و سابقه کار کمی دارم (حدود سه ماه) ولی با توجه به تحصیلاتم واجد شرایط هستم می خواستم در قسمت کار این چند ماه رو اعلام کنم:
1- آیا این کار درست هست؟
2- آیا کاری که اعلام میکنیم و به دنبال آن در روز مصاحبه گواهی سابقه کار ترجمه شده می بریم در روند پیدا کردن کار در آمریکا به ما کمک می کند؟
3- آیا این سوابق جایی نگه داری میشود که در صورت لزوم بتوان به آن مراجعه کرد؟
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم

به نظر من سابقه کارتون رو بگین چرا که اگه در جریان مصاحبه متوجه سابقه کار اعلام نشده بشن کار خیلی سخت میشه. از اشکان خواهش میکنم اگه اشتباه میگم اصلاح کنه
شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012
تاریخ مصاحبه : اواخر July
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات : 2 نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان