موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من خيلي دير متوجه برنده شدنم شدم.دارم فرمها رو پر مي كنم.يكي به من بگه كه خيلي دير كردم يا نه؟استرس گرفتم. با يد عجله كنم در فرستادن فرمها؟؟؟؟
شماره کیس : 2012AS00008XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت : اواخر جولای 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : اوايل آگوست 2011
کنسولگری: آنکارا
تاريخ كارنت: اکتبر 2011
تاریخ مصاحبه: نوامبر 2011
تاريخ كليرنس: دسامبر 2011
تاریخ دریافت ویزا: فوريه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : April 2013
تاریخ دریافت گرین کارت : May 2013
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
تبریک به همه ی برنده های امسال.
گفتم تا هنوز فرمهاتونو نفرستادین و مصاحبه ها شروع نشده یه نکته ی خیلی مهم رو بهتون بگم.
از پیچیده کردن فرمها و مدارکتون بشدت پرهیز کنید. اینطور بهتون بگم که الان همه ی شما گرین کارت تو دستتونه و مصاحبه بیشتر جنبه ی تشریفاتی داره. فقط کسانی رد میشن که دروغ گفته باشن در فرمها و اونها به هر نحوی بفهمن و یا اشتباهات فاحش در پر کردن فرمها داشته باشن. در واقع برعکس ویزای کار و یا دانشجویی که آدم باید سعی کنه تا جایی که میتونه سابقه ی خودشو پررنگ و بزرگنمایی کنه٬ ویزای مهاجرتی اصلا اینطور نیست و باعث طولانی تر شدن روند صدور ویزا میشه. پس هر سوالی چه در فرمها و چه در مصاحبه ازتون پرسیدن دقیقا جواب همون سوال رو بدین٬ نه بیشتر و نه کمتر. وقتی ازتون سوال نکردن هیچ لزومی نداره مثلا بگین: فلان مقاله از من چاپ شده یا من عضو افتخاری فلان انجمن هستم یا چند ماه/سال فلانجا افتخاری کار کردم. اینها همه و همه ۱۰۰٪ به ضرر شما خواهد بود. شک نکنید.
خیالتونو راحت کنم٬ یک برنده لاتاری که دیپلم داره و نه سابقه کاری داره٬ نه سابقه علمی-پژوهشی و نه انگلیسی درستی بلده٬ خیلی راحتتر و سریعتر از یک نفر دکترای عمران با کلی مقاله و سابقه تدریس و کلی ویزای شینگن ویزاشو میگیره.
***تا از شما چیزی نپرسیدن چیزی نگید***
با آرزوی اینکه همه تون راحت گرین کارت بگیرید
مخلص همگی
ساسان
I make my own luck
شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-07-31 ساعت 11:12)odiseh نوشته: سلام
خانوم هایی که برنده شدن، عکسای 5*5 شون رو با حجاب گرفتن یا بدون حجاب؟
دوست عزيز همه عكس رو بدون حجاب ميفرستن
شماره کیس:***2011AS37
تاریخ دریافت نامه قبولی:2010-may-26
کنسولگری:آنكارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july2010
تاریخ دریافت نامه دوم:14 july
تاریخ مصاحبه:9August
دريافت كليرنس:22september
دریافت ویزا:27september
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان.
من مدارکم رو حدودا ۳ یا ۴ روز پیش با TNT فرستادم رسیده دست kcc. کیس نامبرم هست 13XXX
چند تا سوال داشتم من دخترم با دامادم اونجاست می خوان برای من اسپانسر بشن. می خواستم ببینم حدودا چند ماه دیگه نوبت مصاحبه خواهم داشت که اونا برای کارای اسپانسری اقدام کنن. چون ظاهرا اعتبار مدارکش دو ماه هست
دوم اینکه من و شوهرم هر دو مسن هستیم. من خودم بازنشسته آموزش پرورشم چه چیزایی رو ترجمه کنیم. و اینکه مدارک چه دیپلم و چه لیسانس مال زمان شاه هست. ترجمه همون ها کافیه دیگه؟ و اینکه من اصلا یادم نیست دبستان کجا بودم. و هیچ مدرکی هم ازش ندارم. این مشکل ساز نمیشه؟!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
البته یه چیزی رو یادم رفت بگم. و اون اینکه دخترم و شوهرش با ویزای کاری اونجا هستن و منتظر دریافت گرین کارت