کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-06-11 ساعت 16:14)gulu نوشته:  از دوستاني كه مداركشون رو در دو هفته اخير به آنكارا فرستادن كسي جواب ايميلش رو از سفارت گرفته ؟‌من دو بار از ايميلم و يك بار هم از خود سايت سفارت ايميل زدم كه ببينم مداركم رسيده يا نه ولي الان بعد از گذشت يك هفته هنوز ايميلي دريافت نكردم :-(

منم 2 تا نامه زدم سفارت تاحالا که 7 روز شده جواب نداده.فکر کنم همون طور که از سفرنامه ها پیداست حسابی سرشون شلوغه و وقت جواب دادن ندارن
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، daria ، امیر مهاجر ، ronmony
(2012-06-11 ساعت 16:14)gulu نوشته:  از دوستاني كه مداركشون رو در دو هفته اخير به آنكارا فرستادن كسي جواب ايميلش رو از سفارت گرفته ؟‌من دو بار از ايميلم و يك بار هم از خود سايت سفارت ايميل زدم كه ببينم مداركم رسيده يا نه ولي الان بعد از گذشت يك هفته هنوز ايميلي دريافت نكردم :-(
دوست عزیز نگران نباشین ، فکر میکنم که جواب خیلی از دوستان را سفارت نداده !!! ولی رفتن مصاحبه و مشکلی نبوده Wink من خودم از آدرس ca_ankara@state.gov براشون ایمیل فرستادم و اونا هم فکر کنم بعد از 4 روز بهم جواب دادن که گفتن :
Dear ghorbat Big Grin;
We hereby acknowledge the receipt of your documents.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: ASALI ، gulu ، shadin_n ، schaghayegh ، daria ، amin_gholian ، parsy631 ، Hediyeh ، امیر مهاجر ، کیانا ، ronmony

من يه بار از طريق سايت و 2 بار از طريق ايميل براشون ميل زدم اما انگار كه نه انگار كه نه انگار........
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: shadin_n ، parsy631 ، ghorbat ، funnybluesolea ، امیر مهاجر ، ronmony
(2012-06-11 ساعت 17:04)schaghayegh نوشته:  

من يه بار از طريق سايت و 2 بار از طريق ايميل براشون ميل زدم اما انگار كه نه انگار كه نه انگار........

بنظرم بخاطر ترافیک زیاد ماه جون فعلا وقت جواب دادن ندارند.Tongue
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: ghorbat ، funnybluesolea ، shadin_n ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، ronmony
(2012-06-11 ساعت 18:10)parsy631 نوشته:  

من رو هم به این جمع اضافه کنید، با این تفاوت که بیش تر از 2 هفته هست که ایمیل زدم، هم از طریق سایت و هم از طریق ایمیل شخصی و جوابی دریافت نکردم. با این حساب فکر می کنم جای نگرانی نیست و باید به همون Mail tracking service پست اکتفا کنیم. Tongue
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: schaghayegh ، parsy631 ، ghorbat ، shadin_n ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، ronmony
(2012-06-11 ساعت 18:16)funnybluesolea نوشته:  
(2012-06-11 ساعت 18:10)parsy631 نوشته:  

من رو هم به این جمع اضافه کنید، با این تفاوت که بیش تر از 2 هفته هست که ایمیل زدم، هم از طریق سایت و هم از طریق ایمیل شخصی و جوابی دریافت نکردم. با این حساب فکر می کنم جای نگرانی نیست و باید به همون Mail tracking service پست اکتفا کنیم. Tongue

آره كلا بيخيال ايميل ها شدن...... Wink
آنکارا
دریافت گرین کارت:
1نفر
تشکر کنندگان: frz61 ، ghorbat ، funnybluesolea ، shadin_n ، امیر مهاجر ، ronmony
سلام دوستان
من مدارکمو با آرامکس فرستادم سفارت ولی دلیوریشو زده استانبول و تحویل گیرنده رو هم زده استمپ . آیا کسی تجربه مشابهی داره ؟

Istanbul,Turkey 06/08/2012 11:50 AM Shipment Delivered - stamp
شماره کیس : 2012AS00067XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 جولای 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:25 جولای 2011، DHL
کنسولگری: آنکارا
تعداد همراهان: 1 نفر
تاریخ دریافت نامه دوم: 17 می 2012
تاریخ مصاحبه: 3 جولای 2012
نتیجه: برگه آبی
کلیرنس:8 آگوست 2012
دریافت ویزا: 16 آگوست 2012
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، ghorbat ، shadin_n ، saher ، ronmony
بچه ها اگر همسر برنده بیشتر از یکسال تو یه کشور دیگر بوده ، الان باید police certificate بگیره از اونجا؟ البته این موضوع مال 2 سال پیشه!!
تو سایت که نوشته باید گرفته بشه! برا ما امکانش نیست یعنی دیگه وقتشم نداریم! Sad ، کسی تجربشو داره؟ ممنون
since 2012
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، ghorbat ، shadin_n ، ronmony
سلام دوستان ؛
من هفته پیش که بستمو با دی اچ ال فرستادم و به جای اینکه بره سفارت امریکا تو آنکارا رفته خود امریکا ،شنبه رفتم دفتر دی اچ ال گفتن دوشنبه پیگیری میکنیم ،امروز که رفتم گفتن ایمیل زدیم تا ۴شنبه باید صبر کنی !!! حالا که به آدرس دقت کردم میبینم که رفته کنتاکی !!!! فکر کنم پیگیری به جایی نرسه ولی بازم تلاش میکنم ببینم چی میشه Sad
الان به نظرتون چه کنم ؟دیگه وقت هم نداریم که پست کنیم !!باید دوباره همه مدارک ترجمه بشه ! به نظرتون ایمیل بزنم به سفارت وا این مشکل بهشون بگم ؟
Sad
تاریخ ورود به آمریکا :9 اکتبر، دالاس
تاریخ دریافت سوشیال 1هفته پس ازورود
تاریخ دریافت گرین کارت 2هفته پس ازورود
همراه یک نفر
سفارت: آنکارا
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، ghorbat ، kopol ، shadin_n ، saher ، ronmony
(2012-06-12 ساعت 00:02)msi نوشته:  سلام دوستان ؛
من هفته پیش که بستمو با دی اچ ال فرستادم و به جای اینکه بره سفارت امریکا تو آنکارا رفته خود امریکا ،شنبه رفتم دفتر دی اچ ال گفتن دوشنبه پیگیری میکنیم ،امروز که رفتم گفتن ایمیل زدیم تا ۴شنبه باید صبر کنی !!! حالا که به آدرس دقت کردم میبینم که رفته کنتاکی !!!! فکر کنم پیگیری به جایی نرسه ولی بازم تلاش میکنم ببینم چی میشه Sad
الان به نظرتون چه کنم ؟دیگه وقت هم نداریم که پست کنیم !!باید دوباره همه مدارک ترجمه بشه ! به نظرتون ایمیل بزنم به سفارت وا این مشکل بهشون بگم ؟
Sad

MSI مطمئني آدرس رو درست نوشتي؟ ميگم نكنه عجله داشتي اشتباه آدرس KCC رو زدي ! آخه خيلي بعيده و يا بهتره بگم خيلي نادره اين قبيل اشتباهات.... فيش DHL , و داري ديگه... آدرسي كه نوشتي رو بگو ببينيم چي زده بودي...
حالا اميدوارم زودتر كارت راه بيوفته... به هر صورت اگر تو آدرس رو درست نوشته باشي و اونها به اشتباه به جاي ديگه اي فرستاده باشند موظف هستند نامه و بسته شما رو به آدرس درست كه روي پاكت نوشتي بفرستن.
آنکارا
دریافت گرین کارت:
1نفر
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، ghorbat ، daria ، kopol ، shadin_n ، ronmony
(2012-06-12 ساعت 00:09)schaghayegh نوشته:  
Sad

MSI مطمئني آدرس رو درست نوشتي؟ ميگم نكنه عجله داشتي اشتباه آدرس KCC رو زدي ! آخه خيلي بعيده و يا بهتره بگم خيلي نادره اين قبيل اشتباهات.... فيش DHL , و داري ديگه... آدرسي كه نوشتي رو بگو ببينيم چي زده بودي...
حالا اميدوارم زودتر كارت راه بيوفته... به هر صورت اگر تو آدرس رو درست نوشته باشي و اونها به اشتباه به جاي ديگه اي فرستاده باشند موظف هستند نامه و بسته شما رو به آدرس درست كه روي پاكت نوشتي بفرستن.

آره آدرس رو درست نوشتم ،اصلا آدرس کنتاکی رو از حفظ بلد نبودم که اشتباه نوشته باشم !! آره فیش رو هم دارم ،فقط به سفارت این مشکل رو اعلام کنم که نمیتونم مدارک رو زودتر بفرستم ؟
تاریخ ورود به آمریکا :9 اکتبر، دالاس
تاریخ دریافت سوشیال 1هفته پس ازورود
تاریخ دریافت گرین کارت 2هفته پس ازورود
همراه یک نفر
سفارت: آنکارا
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، ghorbat ، shadin_n ، ronmony
(2012-06-12 ساعت 00:30)msi نوشته:  
(2012-06-12 ساعت 00:09)schaghayegh نوشته:  
Sad

آره آدرس رو درست نوشتم ،اصلا آدرس کنتاکی رو از حفظ بلد نبودم که اشتباه نوشته باشم !! آره فیش رو هم دارم ،فقط به سفارت این مشکل رو اعلام کنم که نمیتونم مدارک رو زودتر بفرستم ؟
دوست عزیز ، به نظر من تا دیر نشده یکسری از ترجمعه تهیه کن ( فقط هم شناسنامه ، سند ازدواج ، کارت پایان خدمت ، و آخرین مدرک فرد برنده ) یکروزه بهتون میدن و مهر جایی را هم نیاز نیست بزنین . . . با یه اژانس هواپیمایی هماهنگ کنین و بگین از ترکیه مخصوصاً از آنکارا براتون پست کنن با UPS یکروزه میرسه به سفارت شما 25 جون مصاجبه دارین و حداقل اگر 10 روز هم که قبل تر از مصاحبه باید مدارک بدسته سفارت برسه شما تازه از امروز 4 روز فرجه دارین . . . فقط میمونه گواهی تمکن مالی که تا اون موقع یکی دیگه بگیرین و ارسال کنین . . . و تازه اگر مدرک دیگه ای را من از قلم انداختم را میتونین بعداً با خودتون ببرین . . .تمام این کارا برای اینه که در روز مصاحبه به شما نگن که برید فردا بیایید . . . پس اصلاً جای نگرانی نیست ... ولی منطقی فکر کن عزیز ، !!! تازه اگر هم پست بسته شمارو از اون بنده خدا بگیره و براتون دوباره ارسال کنه سفارت از کجا معلوم که بسته شما مدارکش کامل باشه ؟؟!! چون این یه قضیه ساده است وقتی پست بسته ای را برای هر کس بیاره و بگن این برای شماست !!!! خب شخص هم زود بازش میکنه ببینه توش چیه . . .!!!! و د ر نهایت پست در قبال شما فقط در میزان ارزشی که برای مرسولتون مشخص شده خسارت میده وتمام . . . دیگه کاری به سفارت نداره . . . شما بلاخره باید یکسری دیگه مدارک را فراهم کنی . . . الان از روز شنبه اگه اقدام کرده بودی ، میتونستی امروز پست کنی . . . تا در نشده اقدام کن . . . من روزی که شنیدم با خودم گفتم حتماً اشتباه سیستمی بوده و بعداً میبینن که درست بوده ( چون واقعاً ندیده بودم که در DHL همچنین اشتباهی بشه ) و با خودم تا دوشنبه ok میشه !!! ولی الان دارم بهت میگم اگر حتی باز هم بسته شما را DHL از آمریکا از اون بنده خدا بگیره و ارسال کنه ، باز همش استرس داری که نکنه که چیزی ار توش کم شده باشه . . .
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، پرنیان90 ، daria ، schaghayegh ، Orchin ، shadin_n ، jordanir ، msi ، کیانا ، ronmony
حالا فردا ميخوام پست كنم مداركو استرس گرفتيم همين الانم دير شده اگه اين اشتباه برا ما پيش بياد كه فاتحه.... از dhl بعيده .... msi عزيز شما از دفتر اصلي dhl فرستاده بودي يا پست ايران هم اخه بسته هاي dhl رو مثل اينكه ميگيره تحويلشون ميده يا جاي ديگه؟؟؟
since 2012
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، ghorbat ، shadin_n ، کیانا ، ronmony
سلام
من یک پیشنهاد دارم در مورد پست کردن مدارک به سقازت. چیزی که به نظر میاد اینه که اگر هم شرکت پستی اشتباه نکنه باز هم مدارک ما یک دور دور دنیا میزنن و بعد میرسن به سفارت که احتمال خطا رو بالا میبره. از اونطرف هم سفارت ترجیخ میده بسته ها رو UPS براش بیاره که تو خود سفارت دفتر دارن و دردسر بقیه شرکت های پست رو ندارن. (اگه دقت کرده باشین سفارت تاکید کرده مدارک با UPS فرستاده بشن و چون یو پی اس در ایران شعبه نداره فقط از ایران و آن هم به اجبار بسته را از پست های دیگه قبول می کنن.) این در حالیه که هر چند روز یک بار بعضی از دوستان مهاجرسرا برای سفر اول یا دوم به آنکارا میرن و با یک کم اعتماد کردن به همدیگه، اگه هر کس حاضر بشه مدارک دوستان دیگه رو با خودش ببره و از اونجا با UPS پست کنه، هم احتمال مشکل خوردن کمتر میشه و هم مطمئنا رسیدن مدارک به سفارت خیلی سریع تر میشه.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، msi ، امیر مهاجر ، ronmony ، funnybluesolea
بچه ها من مدارکمو که با DHL فرستادم تو سایت زده رسیده الان رفتم به آدرسی که پست کردم نگاه کردم دیدم من اینجوری نوشتم
U.S. Embassy Ankara, Turkey
Visa Unit
Atatürk Blvd. 110
06100 Kavaklıdere
Ankara, Turkey

زده رسیده آنکارا ولی من اینو ننوشتم Consular Section ، Immigrant به نظرتون واحد immigranto ننوشتم مشکلی نیست ؟اصن این دو قسمت رو یادم رفت بنویسم Sad
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep

تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، ronmony

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان