کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-06-12 ساعت 11:10)Shaq نوشته:  
(2012-06-12 ساعت 10:57)Shaq نوشته:  
(2012-06-11 ساعت 23:19)maka2 نوشته:  بچه ها اگر همسر برنده بیشتر از یکسال تو یه کشور دیگر بوده ، الان باید police certificate بگیره از اونجا؟ البته این موضوع مال 2 سال پیشه!!
تو سایت که نوشته باید گرفته بشه! برا ما امکانش نیست یعنی دیگه وقتشم نداریم! Sad ، کسی تجربشو داره؟ ممنون

دوست عزیز سلام، شما نامه عدم سو ء پیشینه رو حتما" لازم دارین. [یلی ببخشید ولی این از جمله مدارک مهمی هست که چنانچه بیش از یک سال در کشور دیگه ای زندگی کردین حتما" لازم دارین که ارایه بدین و اصلش هم باید پست کنید. بنابراین توصیه میکنم که قبل مصاحبه بگیرید یا از طریق اینترنت یا مراجعه مستقیم به اون کشور که بر اساس اینکه چه کشوری بوده پروسه اش فرق میکنه. شاید تو پروسه اداری صدور ویزا و وقتی که براتون میذارن بگن برو باسمون بیار که خیلی خوشبینانست. امیدوارم مشکل ساز نشه براتون فقدان این مدرک. لطفا" به فکر باشید.

اضافه کنم که من اطلاعات کامل رو در این زمینه دارم که کمکتون کنم فقط بفرمایید از کدوم کشور؟ آیا اصلا" تو لیست کشورهایی که عدم سو ء پیشینشو قبول دارن هست؟

ممنون دوست عزیز ، مالزی بوده ! پیشنهادتون چیه؟
since 2012
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، امیر مهاجر ، ronmony
(2012-06-12 ساعت 17:49)schaghayegh نوشته:  
(2012-06-12 ساعت 17:44)shadin_n نوشته:  جواب میل من رو هم الان دادن
Dear Ms.

We have received the documents you sent to this office and we are ready to process your case to have it ready for your interview.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit

This email is UNCLASSIFIED.

فقط من موندم بي جواب..... شايد بايد مثل موقعي كه منتظر نامه دوم بودم و نميومد يكي دو روز بيخيال بشم... تا خودشون نامه رو بفرستن Big Grin
مال تو هم میاد عزیزم..اینا سرشون شلوغه....من یه ماه پیش گفته بودم که این 2 ماه آخر بدجور سرشون شلوغ میشه
2012,65xxx
دریافت نامه قبولی:2011,15Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها:2012,jul25
دریافت نامه دوم:19aprill
مصاحبه:19jun
نقص مدرک
دریافت ویزا 20july
تعداد:2نفر(من ودخترم)
ورود به آمریکا:sep20,2012
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: schaghayegh ، ghorbat ، امیر مهاجر ، ronmony ، daria
دوستان عزیز یک راهنمائی لازم دارم
من برگه آبی گرفتم و به من گفتند که همه مدارکت کامله فقط فرم 9 سوالی دادن و گفتند که باید یک پروسه اداری طی بشه. الان از ارسال فرم 9 سوالی 4 ماه مگذره و ما هنوز کلیر نشدیم. چیزی که برای من سوال هست اینکه با توجه به اینکه من بیش از یکسال در خارج از کشور در چند نوبت زندگی کرده ام و موقعه مصاحبه فقط سوء پیشینه ایران را تحویل دادم و سفارت هم چیز دیگری از ما نخواست.
حالا من جدیداً برگه سوء پیشینه خارج از کشور را دریافت کرده ام لطفا راهنمائی کنید که با توجه به اینکه سفارت مدارک دیگری از من نخواسته آیا برگه سوء پیشینه خارج از کشور را برای سفارت پست یا ایمیل کنم یا چکار کنم؟
کیس نامبر:2012as15xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ ارسال فرم ها:2011/30/8
تاریخ مصاحبه: 2012/09/01
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/29/06
تاریخ ورود به آمريكا:2012/18/07
تعداد افراد کیس : 3
تاریخ دریافت سوشیال: 2012/23/07
تاریخ دریافت گرین کارت: 2012/30/07
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، امیر مهاجر ، ronmony ، alexander ، daria
سلام دوستان
تو روز مصاحبه به من یه فرم دادن درباره خدمت سربازی تو آمریکا که مردای بین 18 تا 25 باید اونو امضا میکردن
قرار بود یه نسخه کپی از فرم امضا شدمو بهم بدن که ندادن یادشون رفت
میخواستم بدونم اونو از کجا دانلود کنم ؟ توضیحاتشو لازم دارم
آنکارا 2012.JUN.05 برگ آبی
کلیرنس : 21 سپتامبر بعد از 106 روز Big Grin
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، 3rip ، امیر مهاجر ، ronmony ، daria
(2012-06-12 ساعت 04:17)پرنیان90 نوشته:  بچه ها من مدارکمو که با DHL فرستادم تو سایت زده رسیده الان رفتم به آدرسی که پست کردم نگاه کردم دیدم من اینجوری نوشتم
U.S. Embassy Ankara, Turkey
Visa Unit
Atatürk Blvd. 110
06100 Kavaklıdere
Ankara, Turkey

زده رسیده آنکارا ولی من اینو ننوشتم Consular Section ، Immigrant به نظرتون واحد immigranto ننوشتم مشکلی نیست ؟اصن این دو قسمت رو یادم رفت بنویسم Sad

[b] دوستان نظری ندارید؟
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep

تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، امیر مهاجر ، ronmony
(2012-06-12 ساعت 08:58)jahan_roone نوشته:  
(2012-06-12 ساعت 08:47)schaghayegh نوشته:  
(2012-06-12 ساعت 08:40)jahan_roone نوشته:  
(2012-06-12 ساعت 08:23)arbasic نوشته:  
(2012-06-11 ساعت 16:14)gulu نوشته:  از دوستاني كه مداركشون رو در دو هفته اخير به آنكارا فرستادن كسي جواب ايميلش رو از سفارت گرفته ؟‌من دو بار از ايميلم و يك بار هم از خود سايت سفارت ايميل زدم كه ببينم مداركم رسيده يا نه ولي الان بعد از گذشت يك هفته هنوز ايميلي دريافت نكردم :-(
والا من هر دوتا پدر بزرگام شیرازی بودن، خوب منم یک چیزایی ازشون به ارث بردم. واسه همین حال نداشتم که به سفارت ای میل و از این چیزها بزنم. Big Grin همین که تو سایت DHL دیدم نوشته رسیده گفتم خوبه. البته من از تمام ترجمه هام یک کپی کرفتم که اگر مشکلی پیش اومد حداقل کپیشون رو داشته باشم.Shy
سلام بر شما
من پس از 5 روز از دلیور شدن جواب دادن که:
This is to confirm you that you have an appointment on 21-JUN-2012 09:00 and we have received your documents. As soon as we process your case we will send you an e-mail informing your missing documents.
شاد باشید

سلام...
كي جواب دادند؟ من 10 روز پيش ايميل زدم اما هنوز جوابي نگرفتم....

دوست گرامی
من تاریخ 5/31/2012 میل زدم چون یک روز قبلش دلیور شده بود. اونا تاریخ 6/5/2012 جواب دادن. ولی به نظرم جای نگرانی نیست روال منظم و منطقی ندارن البته به نظر من.
من هم 10 روز پیش مدارکم دلیور شده ولی هنوز جواب ایمیلم نیومده
تشکر کنندگان: shadin_n ، امیر مهاجر ، ronmony ، ghorbat
من 18 جولای مصاحبه دارم
چند ماه یکی ار کشور های اروپایی بودم
برای سوءپیشینه اقدام کردم ولی می گن تا اون موقع نمی یاد.
یعنی من رو رد می کنند؟
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n
(2012-06-12 ساعت 20:08)پرنیان90 نوشته:  
(2012-06-12 ساعت 04:17)پرنیان90 نوشته:  بچه ها من مدارکمو که با DHL فرستادم تو سایت زده رسیده الان رفتم به آدرسی که پست کردم نگاه کردم دیدم من اینجوری نوشتم
U.S. Embassy Ankara, Turkey
Visa Unit
Atatürk Blvd. 110
06100 Kavaklıdere
Ankara, Turkey

زده رسیده آنکارا ولی من اینو ننوشتم Consular Section ، Immigrant به نظرتون واحد immigranto ننوشتم مشکلی نیست ؟اصن این دو قسمت رو یادم رفت بنویسم Sad

[b] دوستان نظری ندارید؟
سلام. بنظر خیلی نگران میای. خوب یک زنگ بزن سفارت بپرس رسیده یا نه تا از نگرانی در بیای. موفق باشی
تشکر کنندگان: ghorbat ، امیر مهاجر ، shadin_n ، daria
(2012-06-12 ساعت 20:36)doreenheimbach نوشته:  من 18 جولای مصاحبه دارم
چند ماه یکی ار کشور های اروپایی بودم
برای سوءپیشینه اقدام کردم ولی می گن تا اون موقع نمی یاد.
یعنی من رو رد می کنند؟

دوست عزیز رد که نمیکنن و احتمالاً براتون کسری مدرک میزنن ولی باز به نظر آفیسر بستگی داره . . . ببین دوست من شما هر طوری تو فرم های اولیه اقامتتونو بروز دادین ، اونا هم به همان میزان حساس میشن . . . مثلاً من حدود یک سال هست که در چند کشور در آمریکای لاتین زندگی کردم و میکنم و در موقع ارسال فرمها اصلاً چیزی نگفتم و آدرس خونمو توایران را دادم !!! چون من تمام ویزاهایی که گرفتم توریستی هست ( درست که ویزای توریستی یک ساله دارم ولی برای اونا موضوع ویزا خیلی مهمه ) و جالبه که هر کس متوجه میشد بمن میگفت که باید مینوشتی و ... !!!! ولی خداروشکر اصلاً از من یک سئوال هم نپرسید راجع به این چند کشوری که رفتم . . . ولی شاید اگه من مینوشتم ، شاید براشون خیلی مهم میشد و میپرسیدن . . .!!!؟؟؟ من کپی تمام صفحات پاسپورتمو براشون فرستاده بودم ( جزء مدارک خواسته شده بود ) و جالبه که تمام این ویزا ها به همراه مهر های ورود و خروج هم توش بوده . . . ولی خداروشکر اصلاً چیزی از من نپرسیدن .

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، shadin_n ، daria
(2012-06-12 ساعت 18:34)maka2 نوشته:  
(2012-06-12 ساعت 11:10)Shaq نوشته:  
(2012-06-12 ساعت 10:57)Shaq نوشته:  
(2012-06-11 ساعت 23:19)maka2 نوشته:  بچه ها اگر همسر برنده بیشتر از یکسال تو یه کشور دیگر بوده ، الان باید police certificate بگیره از اونجا؟ البته این موضوع مال 2 سال پیشه!!
تو سایت که نوشته باید گرفته بشه! برا ما امکانش نیست یعنی دیگه وقتشم نداریم! :( ، کسی تجربشو داره؟ ممنون

دوست عزیز سلام، شما نامه عدم سو ء پیشینه رو حتما" لازم دارین. [یلی ببخشید ولی این از جمله مدارک مهمی هست که چنانچه بیش از یک سال در کشور دیگه ای زندگی کردین حتما" لازم دارین که ارایه بدین و اصلش هم باید پست کنید. بنابراین توصیه میکنم که قبل مصاحبه بگیرید یا از طریق اینترنت یا مراجعه مستقیم به اون کشور که بر اساس اینکه چه کشوری بوده پروسه اش فرق میکنه. شاید تو پروسه اداری صدور ویزا و وقتی که براتون میذارن بگن برو باسمون بیار که خیلی خوشبینانست. امیدوارم مشکل ساز نشه براتون فقدان این مدرک. لطفا" به فکر باشید.

اضافه کنم که من اطلاعات کامل رو در این زمینه دارم که کمکتون کنم فقط بفرمایید از کدوم کشور؟ آیا اصلا" تو لیست کشورهایی که عدم سو ء پیشینشو قبول دارن هست؟

ممنون دوست عزیز ، مالزی بوده ! پیشنهادتون چیه؟

دوست عزیز من خودم گرفتم از مالزی دانشجو هستم و جایی هم کار نکردم، 16 روزه حاضر شد. اما باید حضوری برید پوتراجا مدارک و تحویل بدید. البته قبلش باید فرم آنلاین پر کنید. شایدم دوستی بتونه براتون این کار رو انجام بده. چون کپی پاسپورت و می گیرن ازتون.(قدیم و جدید) شاید بهتر باشه یه زنگ بهشون بزنید و بپرسید کس دیگه هم می شه انجام بده یا نه. . نامه ی دانشگاه یا کارفرما هم می خواد.حالا اگه خواستید انجام بدید به من بگید من مراحلش رو راهنمایی کنم بهتون. موفق باشید :)
Case Number: 45XXX
سفارت: کوالالامپور
مصاحبه: 19th june
دریافت ویزا: یک ضرب
برای گرفتن گواهی تمکن از بانک پارسیان تو شهرستان مراجعه کردم گفتند فقط فارسیشو یک روزه میدند و اگه انگلیسیشو بخوام حداقل یک هفته طول میکشه بره تهران و تهیه بشه ، به نظرتون میتونم فارسیشو بدم دارلترجمه برام ترجمه کنه و ترجمه رو براشون بفرستم؟ ممنون میشم جواب بدین
شماره کیس : 2012AS6 کنسولگری: آنکارا مصاحبه: 11جولای
ورود به آمریکا :Sad جمع تقریبی 7.5 + 2100 $
2013 استاني كانادا
تشکر کنندگان: Omidooo ، ghorbat ، ronmony ، shadin_n
(2012-06-12 ساعت 08:23)arbasic نوشته:  
(2012-06-11 ساعت 16:14)gulu نوشته:  از دوستاني كه مداركشون رو در دو هفته اخير به آنكارا فرستادن كسي جواب ايميلش رو از سفارت گرفته ؟‌من دو بار از ايميلم و يك بار هم از خود سايت سفارت ايميل زدم كه ببينم مداركم رسيده يا نه ولي الان بعد از گذشت يك هفته هنوز ايميلي دريافت نكردم :-(
والا من هر دوتا پدر بزرگام شیرازی بودن، خوب منم یک چیزایی ازشون به ارث بردم. واسه همین حال نداشتم که به سفارت ای میل و از این چیزها بزنم. Big Grin همین که تو سایت DHL دیدم نوشته رسیده گفتم خوبه. البته من از تمام ترجمه هام یک کپی کرفتم که اگر مشکلی پیش اومد حداقل کپیشون رو داشته باشم.Shy

دوست عزیز بعد 4 روز که مدارکم رسید و میل زدم 2 روز بعد جواب دادن که مدارکم رسیده
تشکر کنندگان: ASALI ، smmyp ، امیر مهاجر ، saher ، ghorbat ، ronmony ، shadin_n
با سلام خدمت دوستان...
من فردا مصاحبه دارم دعا کنید یک ضرب بگیرم...
شماره کیس : ***AS00059
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مطلع شدن از قبولی: 10 Sep
تاریخ ارسال فرم ها به آمریکا: Oct 04
تاریخ مصاحبه : 13 June
تاریخ دریافت ایمیل تاریخ مصاحبه: 21 april
تاریخ دریافت ویزا: Big Grin June 15
هزینه ها: عکس 4000 + پست TPG 69000 + ترجمه 90000 + عکس 5000 + واکسن 40000 + بلیط و هتل 830000
تشکر کنندگان: missi ، schaghayegh ، Orchin ، پرنیان90 ، s.s.h ، امیر مهاجر ، saher ، ghorbat ، payan ، gulu ، frz61 ، 3rip ، ronmony ، daria ، amin_gholian ، shadin_n ، parsy631
من یک سوالی جلو جلو برام پیش اومده

آیا در مدارکی که برای سفارت توی آنکارا ارسال می شه اگر پاسپورت تاریخ گذشته (باطل شده) داشته باشید لازم هست کپی صفحات اون رو هم ارسال کنید یا فقط کپی صفحات پاسپورت فعلی شما لازم هست؟
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: ghorbat ، ronmony ، shadin_n ، امیر مهاجر
(2012-06-13 ساعت 00:25)afs نوشته:  من یک سوالی جلو جلو برام پیش اومده

آیا در مدارکی که برای سفارت توی آنکارا ارسال می شه اگر پاسپورت تاریخ گذشته (باطل شده) داشته باشید لازم هست کپی صفحات اون رو هم ارسال کنید یا فقط کپی صفحات پاسپورت فعلی شما لازم هست؟
دوست عزیز ضمن تبریک بابت برنده شدن و تشکر بابت تهیه جدول 2013 Big Grin دوست عزیز اصلاً نیازی به این کار نیست و فقط پاسپورت جدید را از تمام صفحات یکسری کپی بگیرین و ارسال کنین ( رنگی و سیاه سفید هم فرقی نداره !!! من سیاه و سفید ارسال کردم و مشکلی هم نبود )
موفق باشین .
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: ronmony ، daria ، schaghayegh ، کیانا ، shadin_n ، امیر مهاجر ، afs

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان