کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-06-13 ساعت 00:25)afs نوشته:  من یک سوالی جلو جلو برام پیش اومده

آیا در مدارکی که برای سفارت توی آنکارا ارسال می شه اگر پاسپورت تاریخ گذشته (باطل شده) داشته باشید لازم هست کپی صفحات اون رو هم ارسال کنید یا فقط کپی صفحات پاسپورت فعلی شما لازم هست؟

سوال جالبیه ، من پاسپورتی که تازه گرفتم رو 40 صفحه خالی رو کپی کردم فرستادم که فکر کنم کار بی موردی بود.
since 2012
تشکر کنندگان: ghorbat ، ronmony ، daria ، shadin_n ، امیر مهاجر ، afs
(2012-06-11 ساعت 03:52)tortori نوشته:  
(2012-06-11 ساعت 01:26)alexander نوشته:  
(2012-06-10 ساعت 01:21)tortori نوشته:  دوستان عزیز ؛ مادر من از انتخاب شد ه های ۲۰۱۳ است ؛ و پدرم + خواهرم هم به عنوان Beneficiary اون هستند ؛

می‌خواستم بدونم که اگر در روز مصاحبه بنابر هر دلیلی‌ و خیلی‌ ناگهانی پدر و یا خواهرم نتونن در مصاحبه حضور داشته باشند چه اتفاقی‌ برای کسی‌ که در مصاحبه غایب بوده میفته ؟؟

آیا غیبت هر کدوم از این دو نفر برای مادرم که برندهٔ اصلیه هم مشکل ساز خواهد شد ؟

دوستان با تجربه لطفا منو راهنمایی کنید

با تشکر

در صورت ارائه مدارک که نشان دهنده وجود چنین همراهانی باشه که ثابت کنه در زمان ثبت نام دروغی نگفتند،اما در زمان مصاجبه به هر دلیلی اونها حضور پیدا نکردند دیگه غیبت همرا هان برای برنده اصلی مشکلی ایجاد نمی کنه ولی خوب اون همراه نمی تونه ویزا بگیره

دوست عزیز ؛ خیلی‌ ممنونم از اینکه جواب سوال من رو دادید ؛

هرچند توضیحات شما منطقی‌ به نظر میرسه ؛ ولی‌ می‌خواستم بدونم که شما این جواب رو بر چه اساس به من دادید ؟؟ آیا توضیحات خاصی‌ در این خصوص به صورت رسمی‌ داده شده (لطفا منبعش رو ذکر کنید) و یا اینکه شما این توضیحات رو بر اساس تجربیات دوستان در مصاحبهای گذشته ذکر کردید ؟؟
راستش من این رو از دکتر ناصریان که وکیل مهاجرته در پاسخ به خانمی که پرسیدند اگر شوهرم نیاد مصاحبه برای من مشکل ایجاد می شه یا نه شنیدم البته کیس اونها خانوادگی بود و حالا که بعد از چند سال نوبتشون شده بود آقا زده بودند زیرش.
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: ronmony ، ghorbat ، shadin_n ، امیر مهاجر
(2012-06-12 ساعت 17:49)schaghayegh نوشته:  
(2012-06-12 ساعت 17:44)shadin_n نوشته:  جواب میل من رو هم الان دادن
Dear Ms.

We have received the documents you sent to this office and we are ready to process your case to have it ready for your interview.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit

This email is UNCLASSIFIED.

فقط من موندم بي جواب..... شايد بايد مثل موقعي كه منتظر نامه دوم بودم و نميومد يكي دو روز بيخيال بشم... تا خودشون نامه رو بفرستن Big Grin

به منم جواب دادن دقیقا با همین متن، شقایق خانم spam ایمیلتون هم چک کنید، واسه من که تو Spam بود.
(2012-06-12 ساعت 08:23)arbasic نوشته:  
(2012-06-11 ساعت 16:14)gulu نوشته:  از دوستاني كه مداركشون رو در دو هفته اخير به آنكارا فرستادن كسي جواب ايميلش رو از سفارت گرفته ؟‌من دو بار از ايميلم و يك بار هم از خود سايت سفارت ايميل زدم كه ببينم مداركم رسيده يا نه ولي الان بعد از گذشت يك هفته هنوز ايميلي دريافت نكردم :-(
والا من هر دوتا پدر بزرگام شیرازی بودن، خوب منم یک چیزایی ازشون به ارث بردم. واسه همین حال نداشتم که به سفارت ای میل و از این چیزها بزنم. Big Grin همین که تو سایت DHL دیدم نوشته رسیده گفتم خوبه. البته من از تمام ترجمه هام یک کپی کرفتم که اگر مشکلی پیش اومد حداقل کپیشون رو داشته باشم.Shy

arbasic جان، من هم 2 رگم شیرازیه، فقط برعکس تو ایمیل زدم اما کپی نگرفتم. آخه کپی گرفتن خیلیییییییییی سخت تر از ایمیل زدنه Smile))))))
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: ronmony ، ghorbat ، shadin_n
(2012-06-12 ساعت 02:42)daria نوشته:  سلام
من یک پیشنهاد دارم در مورد پست کردن مدارک به سقازت. چیزی که به نظر میاد اینه که اگر هم شرکت پستی اشتباه نکنه باز هم مدارک ما یک دور دور دنیا میزنن و بعد میرسن به سفارت که احتمال خطا رو بالا میبره. از اونطرف هم سفارت ترجیخ میده بسته ها رو UPS براش بیاره که تو خود سفارت دفتر دارن و دردسر بقیه شرکت های پست رو ندارن. (اگه دقت کرده باشین سفارت تاکید کرده مدارک با UPS فرستاده بشن و چون یو پی اس در ایران شعبه نداره فقط از ایران و آن هم به اجبار بسته را از پست های دیگه قبول می کنن.) این در حالیه که هر چند روز یک بار بعضی از دوستان مهاجرسرا برای سفر اول یا دوم به آنکارا میرن و با یک کم اعتماد کردن به همدیگه، اگه هر کس حاضر بشه مدارک دوستان دیگه رو با خودش ببره و از اونجا با UPS پست کنه، هم احتمال مشکل خوردن کمتر میشه و هم مطمئنا رسیدن مدارک به سفارت خیلی سریع تر میشه.

من 2 شنبه صبح ساعت 5:20 پرواز دارم و ساعت 7:30 می رسم استانبول، هر کسی تمایل داره بستش رو از ترکیه با یو پی اس بفرسته تو این چند روز با من هماهنگ کنه من در خدمت هستم.
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: ronmony ، daria ، ghorbat ، schaghayegh ، amin_gholian ، shadin_n ، امیر مهاجر
(2012-06-10 ساعت 22:26)frz61 نوشته:  دوستان خوب یک سوال دارم
تو نامه قبولی( اونی که 15 جولای پارسال تو سایت زدن) آیا اسم همراهانتون بود یا فقط تو نامه دعوت به مصاحبه اسمشون بود؟

سلام دوست عزیز

فقط اسم شخصی که برنده میشه در نامه اول هست و در نامه بعدی (نامه مصاحبه )، اسم همراهان هم ذکر میشه،،

(2012-06-11 ساعت 23:19)maka2 نوشته:  بچه ها اگر همسر برنده بیشتر از یکسال تو یه کشور دیگر بوده ، الان باید police certificate بگیره از اونجا؟ البته این موضوع مال 2 سال پیشه!!
تو سایت که نوشته باید گرفته بشه! برا ما امکانش نیست یعنی دیگه وقتشم نداریم! Sad ، کسی تجربشو داره؟ ممنون

دوست عزیز

به نظر من در فرمی که پر کردن ایشون نوشته که این ۲ سال کجا بودن ، لازمه که پیشتون باشه، اگه نمیرسید پست کنی، بگیرید و با خودتون ببرید واسه روز مصاحبه،، به هر حال ، احتمال هر چیزی رو باید داد،،،
شماره کیس: 2012AS00062xxx
کنسولگری: Kuala Lumpur
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 29/07/2011
تاریخ کارنت شدن کیس: May 2012
تاریخ مصاحبه: 5th of June 2012
تعداد : ۲ نفر
تاریخ دریافت ویزا : 7th of june 2012
هزینه ها: 4000 رینگیت مالزی
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، امیر مهاجر
(2012-06-12 ساعت 21:24)missi نوشته:  
(2012-06-12 ساعت 18:34)maka2 نوشته:  
(2012-06-12 ساعت 11:10)Shaq نوشته:  
(2012-06-12 ساعت 10:57)Shaq نوشته:  
(2012-06-11 ساعت 23:19)maka2 نوشته:  بچه ها اگر همسر برنده بیشتر از یکسال تو یه کشور دیگر بوده ، الان باید police certificate بگیره از اونجا؟ البته این موضوع مال 2 سال پیشه!!
تو سایت که نوشته باید گرفته بشه! برا ما امکانش نیست یعنی دیگه وقتشم نداریم! Sad ، کسی تجربشو داره؟ ممنون

دوست عزیز سلام، شما نامه عدم سو ء پیشینه رو حتما" لازم دارین. [یلی ببخشید ولی این از جمله مدارک مهمی هست که چنانچه بیش از یک سال در کشور دیگه ای زندگی کردین حتما" لازم دارین که ارایه بدین و اصلش هم باید پست کنید. بنابراین توصیه میکنم که قبل مصاحبه بگیرید یا از طریق اینترنت یا مراجعه مستقیم به اون کشور که بر اساس اینکه چه کشوری بوده پروسه اش فرق میکنه. شاید تو پروسه اداری صدور ویزا و وقتی که براتون میذارن بگن برو باسمون بیار که خیلی خوشبینانست. امیدوارم مشکل ساز نشه براتون فقدان این مدرک. لطفا" به فکر باشید.

اضافه کنم که من اطلاعات کامل رو در این زمینه دارم که کمکتون کنم فقط بفرمایید از کدوم کشور؟ آیا اصلا" تو لیست کشورهایی که عدم سو ء پیشینشو قبول دارن هست؟

ممنون دوست عزیز ، مالزی بوده ! پیشنهادتون چیه؟

دوست عزیز من خودم گرفتم از مالزی دانشجو هستم و جایی هم کار نکردم، 16 روزه حاضر شد. اما باید حضوری برید پوتراجا مدارک و تحویل بدید. البته قبلش باید فرم آنلاین پر کنید. شایدم دوستی بتونه براتون این کار رو انجام بده. چون کپی پاسپورت و می گیرن ازتون.(قدیم و جدید) شاید بهتر باشه یه زنگ بهشون بزنید و بپرسید کس دیگه هم می شه انجام بده یا نه. . نامه ی دانشگاه یا کارفرما هم می خواد.حالا اگه خواستید انجام بدید به من بگید من مراحلش رو راهنمایی کنم بهتون. موفق باشید Smile

من یه پیشنهاد دیگه ای هم دارم، شاید بتونید به سفارت مالزی در تهران برید، و شرایطتون رو توضیح بدین،
و نامه مصاحبه رو ببرید، شاید انها تونستن، این زمان رو کمتر کنن و نیازی نباشه به مالزی سفر کنید،،،

پروسه گرفتن این نامه در مالزی قدیم ۳۰،۴۰ روز طول میکشد، ولی امسال هر کسی رفته ۱۶ روزه گرفته از جمله خود من ،،
به نظر من اول با سفارت مالزی چک کنید

موفق باشید
شماره کیس: 2012AS00062xxx
کنسولگری: Kuala Lumpur
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 29/07/2011
تاریخ کارنت شدن کیس: May 2012
تاریخ مصاحبه: 5th of June 2012
تعداد : ۲ نفر
تاریخ دریافت ویزا : 7th of june 2012
هزینه ها: 4000 رینگیت مالزی
تشکر کنندگان: shadin_n ، امیر مهاجر ، ghorbat ، daria
(2012-06-13 ساعت 02:28)funnybluesolea نوشته:  
(2012-06-12 ساعت 17:49)schaghayegh نوشته:  
(2012-06-12 ساعت 17:44)shadin_n نوشته:  جواب میل من رو هم الان دادن
Dear Ms.

We have received the documents you sent to this office and we are ready to process your case to have it ready for your interview.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit

This email is UNCLASSIFIED.

فقط من موندم بي جواب..... شايد بايد مثل موقعي كه منتظر نامه دوم بودم و نميومد يكي دو روز بيخيال بشم... تا خودشون نامه رو بفرستن Big Grin

به منم جواب دادن دقیقا با همین متن، شقایق خانم spam ایمیلتون هم چک کنید، واسه من که تو Spam بود.
(2012-06-12 ساعت 08:23)arbasic نوشته:  
(2012-06-11 ساعت 16:14)gulu نوشته:  از دوستاني كه مداركشون رو در دو هفته اخير به آنكارا فرستادن كسي جواب ايميلش رو از سفارت گرفته ؟‌من دو بار از ايميلم و يك بار هم از خود سايت سفارت ايميل زدم كه ببينم مداركم رسيده يا نه ولي الان بعد از گذشت يك هفته هنوز ايميلي دريافت نكردم :-(
والا من هر دوتا پدر بزرگام شیرازی بودن، خوب منم یک چیزایی ازشون به ارث بردم. واسه همین حال نداشتم که به سفارت ای میل و از این چیزها بزنم. Big Grin همین که تو سایت DHL دیدم نوشته رسیده گفتم خوبه. البته من از تمام ترجمه هام یک کپی کرفتم که اگر مشکلی پیش اومد حداقل کپیشون رو داشته باشم.Shy

arbasic جان، من هم 2 رگم شیرازیه، فقط برعکس تو ایمیل زدم اما کپی نگرفتم. آخه کپی گرفتن خیلیییییییییی سخت تر از ایمیل زدنه Smile))))))

من وقتي ايميلم و چك ميكنم spam رو هم ميبينم اما نيومده بود يعني نيومده... به كدوم ايميل سفارت نامه زديد؟؟ هرچند ديگه انتظار فايده نداره من تقريبا 24 ساعت ديگه (كمتر يا بيشتر) پرواز دارم....
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: shadin_n ، امیر مهاجر ، ghorbat
(2012-06-13 ساعت 00:31)ghorbat نوشته:  

آیا در مدارکی که برای سفارت توی آنکارا ارسال می شه اگر پاسپورت تاریخ گذشته (باطل شده) داشته باشید لازم هست کپی صفحات اون رو هم ارسال کنید یا فقط کپی صفحات پاسپورت فعلی شما لازم هست؟
دوست عزیز ضمن تبریک بابت برنده شدن و تشکر بابت تهیه جدول 2013 Big Grin دوست عزیز اصلاً نیازی به این کار نیست و فقط پاسپورت جدید را از تمام صفحات یکسری کپی بگیرین و ارسال کنین ( رنگی و سیاه سفید هم فرقی نداره !!! من سیاه و سفید ارسال کردم و مشکلی هم نبود )
موفق باشین .
سلام دوست عزیز من هم پاسپورتم رو عوض کردم و همش سفیده .پس احتیاجی نیست از پاس قبلی که چندین سفر داشتم کپی بگیرم ؟
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
تشکر کنندگان: shadin_n ، امیر مهاجر ، ghorbat
(2012-06-13 ساعت 08:32)کیانا نوشته:  
(2012-06-13 ساعت 00:31)ghorbat نوشته:  

دوست عزیز ضمن تبریک بابت برنده شدن و تشکر بابت تهیه جدول 2013 Big Grin دوست عزیز اصلاً نیازی به این کار نیست و فقط پاسپورت جدید را از تمام صفحات یکسری کپی بگیرین و ارسال کنین ( رنگی و سیاه سفید هم فرقی نداره !!! من سیاه و سفید ارسال کردم و مشکلی هم نبود )
موفق باشین .
سلام دوست عزیز من هم پاسپورتم رو عوض کردم و همش سفیده .پس احتیاجی نیست از پاس قبلی که چندین سفر داشتم کپی بگیرم ؟

پاس قديم روبراي اطمينان با خودتون ببريد اگر لازم شد و ازتون خواستند نشون بديد. Smile
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: shadin_n ، امیر مهاجر ، ghorbat ، daria ، کیانا
(2012-06-13 ساعت 07:36)schaghayegh نوشته:  من وقتي ايميلم و چك ميكنم spam رو هم ميبينم اما نيومده بود يعني نيومده... به كدوم ايميل سفارت نامه زديد؟؟ هرچند ديگه انتظار فايده نداره من تقريبا 24 ساعت ديگه (كمتر يا بيشتر) پرواز دارم....

schaghayegh جان اصلاً نگران نباش . حتماً مدارکت رسیده چون دوستانی بودن که تأیید سفارت براشون نیومده ولی رفتن مصاحبه و مشکلی نبوده .
من که دو بار از ایمیل خودم به ca-ankara@state.gov و یکبار هم از سایت سفارت ایمیل زدم البته 8 روز طول کشید تا جواب دادن ...
سفرت بخیر باشه دوستم ما منتظر خبرهای خوش از دریافت ویزای یه ضربتون هستیم Smile
آنکارا فستیوال خرید خوش بگذره Tongue
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: schaghayegh ، Omidooo ، shadin_n ، امیر مهاجر ، ghorbat ، daria
(2012-06-12 ساعت 22:35)mmmsdeghi نوشته:  سلام دوستان
برای گرفتن گواهی تمکن از بانک پارسیان تو شهرستان مراجعه کردم گفتند فقط فارسیشو یک روزه میدند و اگه انگلیسیشو بخوام حداقل یک هفته طول میکشه بره تهران و تهیه بشه ، به نظرتون میتونم فارسیشو بدم دارلترجمه برام ترجمه کنه و ترجمه رو براشون بفرستم؟ ممنون میشم جواب بدین

دوست عزیز سلام
شما باید به تهران مراجعه نمایید. زیرا امور ارسالهای بین بانکی خیلی طولانی میباشند ولی اگر خودتان به تهران مراجعه نمایید بهتر است.
چهارشنبه 24 خرداد 1391
مرکزی
کد شعبه: 1002
رئیس شعبه: آقای روحی
شهر: تهران
نشانی: شهرک غرب، بلوار فرحزادی،نبش خیابان زرافشان
تلفن: 84843114, 24-84843116, 27-84843126, 84843132, 84843138
نمابر: 88362810
باجه ارزی: دارد
دستگاه خودپرداز: دارد
شما لازم نیست هیچ گونه کاغذی با خود از شهرستان بیاورید و فقط باید شماره حساب بانکی خودتان را همراه بیاورید.
ضمنا" اگر دوستان لطف کنند و شهرستان محل اقامت خودشان را نیز ارائه فرمایند خیلی بهتر و راحت تر کارشان پیگیری میگردد.

ارادتمند
SAHER
تشکر کنندگان: shadin_n ، امیر مهاجر ، ghorbat ، zaherbin ، daria ، mmmsdeghi
(2012-06-13 ساعت 07:36)schaghayegh نوشته:  [quote='funnybluesolea' pid='182295' dateline='1339538294']
[quote='schaghayegh' pid='182110' dateline='1339507172']
[quote='shadin_n' pid='182109' dateline='1339506855']

من وقتي ايميلم و چك ميكنم spam رو هم ميبينم اما نيومده بود يعني نيومده... به كدوم ايميل سفارت نامه زديد؟؟ هرچند ديگه انتظار فايده نداره من تقريبا 24 ساعت ديگه (كمتر يا بيشتر) پرواز دارم....
شقایق جان اصلا مهم نیست والا ما رفتیم مصاحبه و تموم شد جواب اون ایمیل که مدارکمون رسیده یا نه رو هم هیچ وقت ندادند فقط یک روز قبل از مصاحبه که ما تو آنکارا بودیم زحمت کشیدند ایمیل زدند که این مدارک را همراه خود در روز مصاحبه بیارید Wink
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، shadin_n ، ghorbat ، daria ، schaghayegh ، mmmsdeghi
(2012-06-13 ساعت 10:53)alexander نوشته:  
(2012-06-13 ساعت 07:36)schaghayegh نوشته:  [quote='funnybluesolea' pid='182295' dateline='1339538294']
[quote='schaghayegh' pid='182110' dateline='1339507172']
[quote='shadin_n' pid='182109' dateline='1339506855']

شقایق جان اصلا مهم نیست والا ما رفتیم مصاحبه و تموم شد جواب اون ایمیل که مدارکمون رسیده یا نه رو هم هیچ وقت ندادند فقط یک روز قبل از مصاحبه که ما تو آنکارا بودیم زحمت کشیدند ایمیل زدند که این مدارک را همراه خود در روز مصاحبه بیارید Wink
من خودم اصلا ای میل نزدم و فقط به سایت دی اچ ال که گفت رسیده اکتفا کردم، ولی شما یک کپی از مدارکت رو اگر داری همراه خودت ببر که اگر احیانا مشکلی خوردی اون کپی ها رو نشون بدی. ولی از نوشته های کیسهای قبلی که من خوندم خیلی ها بود که ای میل براشون نیومده بود. در ضمن می تونی زنگ بزنی به سفارت تا از نگرانی در بیایShy
AS2012XXX
تاریخ رویت قبولی: JULY2011
ارسال فرمهای سری اول:JULY2011
سفارت: آنکارا
نامه دوم: 19MAY
مصاحبه: 21JUNE
دریافت برگه آبی - دریافت کلیرنس اول August
تاریخ دریافت ویزا: 7 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 22 اکتبر
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، ghorbat ، shadin_n ، daria ، schaghayegh
دوستان بسته ارسالی من توی سایت رهگیری آرامکس در استانبول زده شده دلیور شده !
من که آدرسم آنکارا بوده !! Sad
اشتباه شده ؟
شماره کیس 2012AS00047xxx
کنسولگری:ANKARA
ارسال فرمهای اول: AUG 2011
کارنت شدن : JUNE2012
ارسال فرم های دوم : JUNE 5 /2012
مصاحبه: JUNE2012
دریافت ویزا: متاسفانه رد شدیم بخاطر اشتباه در پر کردن فرم ها
تعداد نفرات : 4
هزینه ها : عکس دو سری 90 ت + پست دوسری 120 ت+ ترجمه مدارک 1م +واکسن 90 ت+ارزش گذاری دو ملک 1.3 م +اقامت 7.5 م+متفرقه 2 م +عوارض 250ت+330$+980$

تشکر کنندگان: ghorbat ، امیر مهاجر ، shadin_n ، saher
(2012-06-13 ساعت 12:23)فوآد نوشته:  دوستان بسته ارسالی من توی سایت رهگیری آرامکس در استانبول زده شده دلیور شده !
من که آدرسم آنکارا بوده !! Sad
اشتباه شده ؟

درود
اول میره استانبول از اونجا توزیع میشه.
تشکر کنندگان: ghorbat ، فوآد ، امیر مهاجر ، 3rip ، shadin_n ، daria

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان