کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
دوستان عزیز
یک سوال فنی دارم

اگر در کیس ما که 4 نفر هستیم
برنده اصلی که پدر می باشد و به هر دلیلی برگه آبی بگیرد و مراحل چک ... آیا امکان این وجود دارد 2 فرزند 12 ساله و 8 ساله و همسر پدرم ویزای یک ضرب بگیرند ؟

منظورم این هست که شرط لازم و کافی برای همه اعضاء این است که اول باید برنده اصلی کلیر بشود و بعد بقیه ؟ یا اینکه ربطی ندارد و همه یکسانند برای ویزا ؟

مثلاً اگر به پدر ویزا ندهند اما به 2 فرزند کوچک ویزا بدهند که غیر منطقی هست چون توانایی رفتن ندارند ؟

امیدوارم منظورم را فهمیده باشید Smile
شماره کیس 2012AS00047xxx
کنسولگری:ANKARA
ارسال فرمهای اول: AUG 2011
کارنت شدن : JUNE2012
ارسال فرم های دوم : JUNE 5 /2012
مصاحبه: JUNE2012
دریافت ویزا: متاسفانه رد شدیم بخاطر اشتباه در پر کردن فرم ها
تعداد نفرات : 4
هزینه ها : عکس دو سری 90 ت + پست دوسری 120 ت+ ترجمه مدارک 1م +واکسن 90 ت+ارزش گذاری دو ملک 1.3 م +اقامت 7.5 م+متفرقه 2 م +عوارض 250ت+330$+980$

تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، امیر مهاجر ، saher
(2012-06-13 ساعت 11:16)arbasic نوشته:  
(2012-06-13 ساعت 10:53)alexander نوشته:  
(2012-06-13 ساعت 07:36)schaghayegh نوشته:  [quote='funnybluesolea' pid='182295' dateline='1339538294']
[quote='schaghayegh' pid='182110' dateline='1339507172']
[quote='shadin_n' pid='182109' dateline='1339506855']

من وقتي ايميلم و چك ميكنم spam رو هم ميبينم اما نيومده بود يعني نيومده... به كدوم ايميل سفارت نامه زديد؟؟ هرچند ديگه انتظار فايده نداره من تقريبا 24 ساعت ديگه (كمتر يا بيشتر) پرواز دارم....
شقایق جان اصلا مهم نیست والا ما رفتیم مصاحبه و تموم شد جواب اون ایمیل که مدارکمون رسیده یا نه رو هم هیچ وقت ندادند فقط یک روز قبل از مصاحبه که ما تو آنکارا بودیم زحمت کشیدند ایمیل زدند که این مدارک را همراه خود در روز مصاحبه بیارید Wink
من خودم اصلا ای میل نزدم و فقط به سایت دی اچ ال که گفت رسیده اکتفا کردم، ولی شما یک کپی از مدارکت رو اگر داری همراه خودت ببر که اگر احیانا مشکلی خوردی اون کپی ها رو نشون بدی. ولی از نوشته های کیسهای قبلی که من خوندم خیلی ها بود که ای میل براشون نیومده بود. در ضمن می تونی زنگ بزنی به سفارت تا از نگرانی در بیایShy

بالاخره جواب دادند......Big Grin اما كوتاه و مختصر Big Grin
Dear.....,

We have received your documents.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit

Before you send an inquiry to the Immigrant Visa Unit, please consult the updated Frequently Asked Questions (FAQ) section of our site. http://turkey.usembassy.gov/faqs_iv.html

‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، پرنیان90 ، alexander ، ghorbat ، daria ، shadin_n
(2012-06-13 ساعت 14:46)فوآد نوشته:  دوستان عزیز
یک سوال فنی دارم

اگر در کیس ما که 4 نفر هستیم
برنده اصلی که پدر می باشد و به هر دلیلی برگه آبی بگیرد و مراحل چک ... آیا امکان این وجود دارد 2 فرزند 12 ساله و 8 ساله و همسر پدرم ویزای یک ضرب بگیرند ؟

منظورم این هست که شرط لازم و کافی برای همه اعضاء این است که اول باید برنده اصلی کلیر بشود و بعد بقیه ؟ یا اینکه ربطی ندارد و همه یکسانند برای ویزا ؟

مثلاً اگر به پدر ویزا ندهند اما به 2 فرزند کوچک ویزا بدهند که غیر منطقی هست چون توانایی رفتن ندارند ؟

امیدوارم منظورم را فهمیده باشید Smile
من هم فکر میکنم همین طوری باشه ، یعنی فرض را بر این بگیرین که برنده مادر باشن و مشکلی نباشه ، احتمالاً برای مادر و فرزند ویزا را درجا میتونن بدن ولی پدر باید صبر کنه تا کلیر بشه ولی اگر در همین کیس ، پدر برنده باشه و نیاز به پروسه کلیرنس باشه ، فکر کنم که تمام افراد باید صبر کنن تا پدر کلیر بشه ... چون ورود فرد برنده به آمریکا از شرط لازم هست .

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، daria ، shadin_n
(2012-06-13 ساعت 15:38)schaghayegh نوشته:  
(2012-06-13 ساعت 07:36)schaghayegh نوشته:  [quote='funnybluesolea' pid='182295' dateline='1339538294']

من وقتي ايميلم و چك ميكنم spam رو هم ميبينم اما نيومده بود يعني نيومده... به كدوم ايميل سفارت نامه زديد؟؟ هرچند ديگه انتظار فايده نداره من تقريبا 24 ساعت ديگه (كمتر يا بيشتر) پرواز دارم....
شقایق جان اصلا مهم نیست والا ما رفتیم مصاحبه و تموم شد جواب اون ایمیل که مدارکمون رسیده یا نه رو هم هیچ وقت ندادند فقط یک روز قبل از مصاحبه که ما تو آنکارا بودیم زحمت کشیدند ایمیل زدند که این مدارک را همراه خود در روز مصاحبه بیارید Wink
من خودم اصلا ای میل نزدم و فقط به سایت دی اچ ال که گفت رسیده اکتفا کردم، ولی شما یک کپی از مدارکت رو اگر داری همراه خودت ببر که اگر احیانا مشکلی خوردی اون کپی ها رو نشون بدی. ولی از نوشته های کیسهای قبلی که من خوندم خیلی ها بود که ای میل براشون نیومده بود. در ضمن می تونی زنگ بزنی به سفارت تا از نگرانی در بیایShy

بالاخره جواب دادند......Big Grin اما كوتاه و مختصر Big Grin
Dear.....,

Sincerely,

Immigrant Visa Unit

Before you send an inquiry to the Immigrant Visa Unit, please consult the updated Frequently Asked Questions (FAQ) section of our site. http://turkey.usembassy.gov/faqs_iv.html
شقایق واسه منم دقیقا همین میل اومد امروز، ذوق زده شدم آخه من دیروز میل زدم، امروزم جواب دادند، در ضمن واست آرزوی ویزای یه ضرب می کنم که بی صبرانه منتظرشم
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep

تشکر کنندگان: ghorbat ، امیر مهاجر ، schaghayegh ، daria ، shadin_n
با سلام به دوستان عزیزم
در سفرنامه ها تجارب مختلفی از گرفتن سیم کارت و کارت تلفن و حتی استفاده از امکان رومینگ سرویس های خودمان هست. دوستان عزیز به نظرتان بالاخره از کدام سرویس استفاده کنیم؟ ما باید حتما دو تا تلفن همراه داشته باشیم که بتوانیم در موارد ضروری با هم تماس بگیریم. لطفا راهنمایی کنید و اگر قیمت سیم کارت های اعتباری ترکیه و نام شرکت و... را می دانید پیشنهاد بدهید. ممنون
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، ghorbat ، schaghayegh ، daria ، shadin_n
(2012-06-13 ساعت 15:38)schaghayegh نوشته:  بالاخره جواب دادند......Big Grin اما كوتاه و مختصر Big Grin
Dear.....,

Sincerely,

Immigrant Visa Unit

ولی هنوز به من جواب ندادن- 10 روز شدSad - البته من قبلش یک سوال پرسیده بودم در مورد این که پرینت وقت مصاحبه ام رو نگذاشتم تو مدارک اونا کمتر از 24 ساعت جواب دادن شاید کوپنم تموم شده !!!
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: ghorbat ، schaghayegh ، shadin_n
سلام بچه ها من برنده 2013 هستم ولي بچه هاي 2013 گفتند از شما راه حل بگيرم منو كمك كنيد من براي بار دوم به Kcc براي تائيد دريافت فرمهانامه زدم اين جوابو دادن چي كار كنم
Thank you for your inquiry.
The information you have provided does not match the case. Please resubmit your request with the correct information for KCC to properly assist you.
Support Contractor - Serco - NA
Phone: (606) 526-7500
Email: KCCDV@state.gov
Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.
This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.
]
Sent: Saturday, June 09, 2012 1:16 AM
To: KCC DV
Subject: Please acknowledge the receipt of my shipment.
Case Number: 2013AS00008000
FIRSTNAME: Zh
LASTNAME: Zo
Date of Birth: (00/00/1900)
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: IRAN
To whom it may concern,
According to the Mail Tracking Service I have used, my application forms have been delivered to the KCC. I will appreciate if you would acknowledge the receipt of the shipment.

کیس نامبر: 2013AS…81xx، دیدن قبولی: 6 می 2012،کنسولگری: آنکارا، افراد کیس: 2، ارسال فرمها: 30می 2012، مصاحبه: 4جون2013، کلیرنس: صورتي، كلير: 20 آگوست، ورود به آمریکا: اواخر آبان، گرین کارت: -
تشکر کنندگان: ghorbat ، امیر مهاجر ، saher ، shadin_n
(2012-06-13 ساعت 16:42)dali نوشته:  سلام بچه ها من برنده 2013 هستم ولي بچه هاي 2013 گفتند از شما راه حل بگيرم منو كمك كنيد من براي بار دوم به Kcc براي تائيد دريافت فرمهانامه زدم اين جوابو دادن چي كار كنم
‪Thank you for your inquiry.
‪The information you have provided does not match the case. Please resubmit your request with the correct information for KCC to properly assist you.
بنده این توضیح رو اضافه کنم. دلیل اینکه این دوستمون رو به اینجا راهنمایی کردم این بود که در موارد اینچنینی که نمیشه حدس زد اشکال کار از کجاست و فرمها هم ارسال شده و کی سی سی هم از پاسخ دادن امتناع میکنه ما تجربه نداریم که چه اتفاقی برای کیسشون میافته، اگر همین مغایرت در فرمهای ارسالی هم باشه چی پیش میاد و ایشان روز مصاحبه چه کار باید بکنند؟
اگر ممکنه این دوستمون رو راهنمایی کنید.
با سپاس.
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n
(2012-06-13 ساعت 16:14)پرنیان90 نوشته:  
(2012-06-13 ساعت 15:38)schaghayegh نوشته:  
شقایق واسه منم دقیقا همین میل اومد امروز، ذوق زده شدم آخه من دیروز میل زدم، امروزم جواب دادند، در ضمن واست آرزوی ویزای یه ضرب می کنم که بی صبرانه منتظرشم

ممنون پرنيان جان Smile منم همين آرزو رو برات دارم و همينطور براي باقي دوستان....
به اميد ويزاي يكضرب براي تك تك دوستان خوب Smile
آنکارا
دریافت گرین کارت:
1نفر
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، ghorbat ، پرنیان90 ، msi ، shadin_n
(2012-06-13 ساعت 17:09)امیر مهاجر نوشته:  
(2012-06-13 ساعت 16:42)dali نوشته:  سلام بچه ها من برنده 2013 هستم ولي بچه هاي 2013 گفتند از شما راه حل بگيرم منو كمك كنيد من براي بار دوم به Kcc براي تائيد دريافت فرمهانامه زدم اين جوابو دادن چي كار كنم
The information you have provided does not match the case. Please resubmit your request with the correct information for KCC to properly assist you.
بنده این توضیح رو اضافه کنم. دلیل اینکه این دوستمون رو به اینجا راهنمایی کردم این بود که در موارد اینچنینی که نمیشه حدس زد اشکال کار از کجاست و فرمها هم ارسال شده و کی سی سی هم از پاسخ دادن امتناع میکنه ما تجربه نداریم که چه اتفاقی برای کیسشون میافته، اگر همین مغایرت در فرمهای ارسالی هم باشه چی پیش میاد و ایشان روز مصاحبه چه کار باید بکنند؟
با سپاس.

سلام,شما باید در نامه درخواستتون این موارد را حتما" ذکر کنید تا جوابتون بدند:
1- نام و نام خانوادگی
2- کیس نامبر
3-تاریخ کامل تولد روز/ماه/سال (mmddyy)
موفق باشید.
تشکر کنندگان: schaghayegh ، امیر مهاجر ، ghorbat ، daria ، shadin_n
(2012-06-13 ساعت 17:12)zavosh نوشته:  
(2012-06-13 ساعت 17:09)امیر مهاجر نوشته:  
با سپاس.

سلام,شما باید در نامه درخواستتون این موارد را حتما" ذکر کنید تا جوابتون بدند:
1- نام و نام خانوادگی
2- کیس نامبر
3-تاریخ کامل تولد روز/ماه/سال (mmddyy)
موفق باشید.

من ديگه اعصابم خورد شد براشون دو تا نامه همزمان زدم يكي با تاريخ تولد واقعي يكي هم با تاريخ شناسنامه من يك سوالي ازتون داشتم من فاليم موقع ثبت نام با يك حرف ر است ولي موقع ارسال فرمها با دو تا رر چون تو پاسپورتم اينطوري بود حالا چي كار كنم
کیس نامبر: 2013AS…81xx، دیدن قبولی: 6 می 2012،کنسولگری: آنکارا، افراد کیس: 2، ارسال فرمها: 30می 2012، مصاحبه: 4جون2013، کلیرنس: صورتي، كلير: 20 آگوست، ورود به آمریکا: اواخر آبان، گرین کارت: -
تشکر کنندگان: ghorbat ، saher ، shadin_n
(2012-06-13 ساعت 16:26)parsy631 نوشته:  با سلام به دوستان عزیزم
در سفرنامه ها تجارب مختلفی از گرفتن سیم کارت و کارت تلفن و حتی استفاده از امکان رومینگ سرویس های خودمان هست. دوستان عزیز به نظرتان بالاخره از کدام سرویس استفاده کنیم؟ ما باید حتما دو تا تلفن همراه داشته باشیم که بتوانیم در موارد ضروری با هم تماس بگیریم. لطفا راهنمایی کنید و اگر قیمت سیم کارت های اعتباری ترکیه و نام شرکت و... را می دانید پیشنهاد بدهید. ممنون

من امروز از امور مشتركين تلفن همراه راجع به اينكه هزينه رومينگ و.. چقدر ميشه پرسيدم.... گفت خيلي گرون در مياد و صرف نميكنه ... مثلا هر يك دقيقه تماس ما 5000 تومان ميشه و اگر باهامون تماس بگيرن يكم از اين مبلغ كمتر ميشه... به نظر من بهترين راه گرفتن سيم كارت از خود تركيه است... مثل اينكه اسمش" الو كارت" هست كه از باجه هاي روزنامه فروشي ميشه تهيه كرد.
آنکارا
دریافت گرین کارت:
1نفر
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، 3rip ، mmmsdeghi ، ghorbat ، parsy631 ، vroom ، hamedhamed ، shadin_n
(2012-06-13 ساعت 17:15)dali نوشته:  
(2012-06-13 ساعت 17:12)zavosh نوشته:  [quote='امیر مهاجر' pid='182484' dateline='1339591158']
[quote='dali' pid='182478' dateline='1339589521']
سلام بچه ها من برنده 2013 هستم ولي بچه هاي 2013 گفتند از شما راه حل بگيرم منو كمك كنيد من براي بار دوم به Kcc براي تائيد دريافت فرمهانامه زدم اين جوابو دادن چي كار كنم

من ديگه اعصابم خورد شد براشون دو تا نامه همزمان زدم يكي با تاريخ تولد واقعي يكي هم با تاريخ شناسنامه من يك سوالي ازتون داشتم من فاليم موقع ثبت نام با يك حرف ر است ولي موقع ارسال فرمها با دو تا رر چون تو پاسپورتم اينطوري بود حالا چي كار كنم

دوست عزيز ، اول شما بفرماييد منظورتون از اينكه يكبار "تاريخ تولد واقعي" و بعد با تاريخ "‌شناسنامه " ايميل زديد يعني چي ؟ يعني تاريخ ثبت شده شما در فرم اوليه با تاريخ واقعي مغايرت داره ؟
اگر خدا را در تمام زندگی خود احساس کنید ، تمام آرزوهاتون رو می تونید باهاش مطرح کنید.
تاریخ ورود به آمریکا : July 2012
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 روز پس از ورود
شیکاگو
تشکر کنندگان: ghorbat ، امیر مهاجر ، schaghayegh ، shadin_n
(2012-06-13 ساعت 17:32)hossein1234 نوشته:  
(2012-06-13 ساعت 17:15)dali نوشته:  
(2012-06-13 ساعت 17:12)zavosh نوشته:  [quote='امیر مهاجر' pid='182484' dateline='1339591158']
[quote='dali' pid='182478' dateline='1339589521']

دوست عزيز ، اول شما بفرماييد منظورتون از اينكه يكبار "تاريخ تولد واقعي" و بعد با تاريخ "‌شناسنامه " ايميل زديد يعني چي ؟ يعني تاريخ ثبت شده شما در فرم اوليه با تاريخ واقعي مغايرت داره ؟

عزيزم زماني كه ثبت نام كردم يادم نيست كدام تاريخ تولدم را زدم و الان هم دو تا نامه براشون زدم كه جواب دادن مداركي با اين اطلاعات داده شده وجود ندارد من هم به همه چيز شك كردم به تاريخ تولد فاميلم نمي دونم چي كار كنم
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n
(2012-06-13 ساعت 17:20)schaghayegh نوشته:  من امروز از امور مشتركين تلفن همراه راجع به اينكه هزينه رومينگ و.. چقدر ميشه پرسيدم.... گفت خيلي گرون در مياد و صرف نميكنه ... مثلا هر يك دقيقه تماس ما 5000 تومان ميشه و اگر باهامون تماس بگيرن يكم از اين مبلغ كمتر ميشه... به نظر من بهترين راه گرفتن سيم كارت از خود تركيه است... مثل اينكه اسمش" الو كارت" هست كه از باجه هاي روزنامه فروشي ميشه تهيه كرد.

- اصلن فکر استفاده از خط دائمی رو از سرتون بیرون کنید و گرنه با یه قبض بالای 200 هزارتومنی روبرو میشید.

یک راه به صرفه اینه که سیم کارت ایرانسلتون رو به اندازه 20 هزار تومن توی فرودگاه امام شارژ کنید . اما اصلا باش زنگ نزنید . فقط برای اس ام اس دادن . نهایتا یه تماس 2 3 دقیقه ای رو جواب بدین. کارتون راه میفته.
هزینه شارژ ایرانسل :
شما تماس بگیرید دقیقه ای 4000 تومن ازتون کم میشه
با شما تماس بگیرند دقیقه ای 700 تومن ازتون کم میشه
هر اس ام ای که بدید 550 از حسابتون کم میشه
هر اس ام اسی که بگیرید 150 از حسابتون کم میشه

پس بهتره یه سیم کارت ایرانسل بگیرید و فقط باهاش اس ام اس بدید و خانواده رو در جریان کاراتون بزارید. برای اینکه اونا باهاتون تماس بگیرن شماره هتل رو بهشون بدید. اگه خودتون خواستید تماس بگیرید همونطور که خانم شقایق گفت برید از یه دکه یا سوپر "الو کارت" بخرید که هزینش 5 لیره و طریق تماس گرفتن باهاش مثل همون کارت تلفن بین المللی خودمونه (گرفتن شماره اپراتور+رمز+شماره مقصد) و میشه حدودا نمیساعت با تلفن ثابت ایران صحبت کرد و 15 دقیقه به موبایل ایران.

یک راهشم همون پیشنهاد خانم شفایق یعنی خریده سیمکارته البته سیم کارت الو کارت نداریم. الو کارت همون کارت تلفناست . سیم کارت ترکسل یا وودافون بخرید . هزینه تماسش رو نمیدونم چجوریه
تشکر کنندگان: ghorbat ، zaherbin ، امیر مهاجر ، parsy631 ، daria ، vroom ، schaghayegh ، mmmsdeghi ، hamedhamed ، ronmony ، shadin_n

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان