کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
دوستان من به یه مسئله ای برخوردم. هفته ی بعد مصاحبه دارم. تاریخ اتمام دوره ی لیسانسم رو تو فرم ها اشتباه نوشتم. حالا چی کار کنم؟ ایمیل بزنم به کی سی سی یا لازم نیست؟ باید دوباره فرم ها رو بفرستم؟ آخه از دانشگاه نامه ی اشتغال به تحصیل گرفتم بعد حواسم اصلا به این تاریخی که تو فرم ها نوشتم نبود. شاید بتونم تاریخ نامه رو به دانشگاه بگم عوض کنن اما پدرم می گه اون چیزی که درسته رو بنویس. حالا لطفا منو راهنمایی کنید چی کار کنم بهتره.
یه چیز دیگه هم که هست تو فرم ها ترجمه ی "مدرسه نمونه مردمی امام خمینی" رو نوشتم expatriate school. این چیزیه مترجم مدرسه نوشته بود تو ترجمه ی موقت. اما بعد که فرستادم واسه ترجمه عینا اون جمله رو ترجمه کرده. حالا اینم باید خبر بدم؟ می ترسم دیر باشه دیگه بعد پوینت منفی حساب بیاد. ممنون می شم راهنمایی کنید.
Case Number: 45XXX
سفارت: کوالالامپور
مصاحبه: 19th june
دریافت ویزا: یک ضرب
دوست عزیز در مورد تاریخ لیسانس اگه هنوز تاریخ مصاحبه بهت ندادن با kcc مکاتبه کن و تاریخ درست را اطلاع بده.اگر هم پرونده ات سفارته به سفارت ایمیل بزن.این اشتباهات تاریخی برا همه از جمله خودم پیش اومد و اصلاح میکنند.اونجا هم قبل از ادای سوگند میتونی اصلاح کنی.در مورد نام مدرسه هم اصلا مهم نیست که اطلاع بدی اگر براشون مهم باشه حتما ازت تو تاریخ مصاحبه میپرسن و ازتون می خوان که همونجا اصلاح کنید.اونها دیدشون به این مسائل خیلی بازه
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، daria ، sayeh_m ، shadin_n
(2012-06-14 ساعت 12:29)missi نوشته:  دوستان من به یه مسئله ای برخوردم. هفته ی بعد مصاحبه دارم. تاریخ اتمام دوره ی لیسانسم رو تو فرم ها اشتباه نوشتم. حالا چی کار کنم؟ ایمیل بزنم به کی سی سی یا لازم نیست؟ باید دوباره فرم ها رو بفرستم؟ آخه از دانشگاه نامه ی اشتغال به تحصیل گرفتم بعد حواسم اصلا به این تاریخی که تو فرم ها نوشتم نبود. شاید بتونم تاریخ نامه رو به دانشگاه بگم عوض کنن اما پدرم می گه اون چیزی که درسته رو بنویس. حالا لطفا منو راهنمایی کنید چی کار کنم بهتره.
یه چیز دیگه هم که هست تو فرم ها ترجمه ی "مدرسه نمونه مردمی امام خمینی" رو نوشتم expatriate school. این چیزیه مترجم مدرسه نوشته بود تو ترجمه ی موقت. اما بعد که فرستادم واسه ترجمه عینا اون جمله رو ترجمه کرده. حالا اینم باید خبر بدم؟ می ترسم دیر باشه دیگه بعد پوینت منفی حساب بیاد. ممنون می شم راهنمایی کنید.

دوست گرامي، اگر شما مدرك ليسانس رو الان داريد و فقط تاريخ ثبت اون رو تو فرم اشتباه زديد كه روز مصاحبه قبل از قسم خوردن به آفيسر ياداوري نماييد . در مورد سوال دوم هم يك نوع مشكل ترجمه اي است كه اون رو هم مي تونيد قبل از قسم بگيد . نگران نباشيد . ايشالا كه موفق ميشيد
اگر خدا را در تمام زندگی خود احساس کنید ، تمام آرزوهاتون رو می تونید باهاش مطرح کنید.
تاریخ ورود به آمریکا : July 2012
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 روز پس از ورود
شیکاگو
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، sayeh_m ، shadin_n
(2012-06-14 ساعت 12:50)hossein1234 نوشته:  
(2012-06-14 ساعت 12:29)missi نوشته:  دوستان من به یه مسئله ای برخوردم. هفته ی بعد مصاحبه دارم. تاریخ اتمام دوره ی لیسانسم رو تو فرم ها اشتباه نوشتم. حالا چی کار کنم؟ ایمیل بزنم به کی سی سی یا لازم نیست؟ باید دوباره فرم ها رو بفرستم؟ آخه از دانشگاه نامه ی اشتغال به تحصیل گرفتم بعد حواسم اصلا به این تاریخی که تو فرم ها نوشتم نبود. شاید بتونم تاریخ نامه رو به دانشگاه بگم عوض کنن اما پدرم می گه اون چیزی که درسته رو بنویس. حالا لطفا منو راهنمایی کنید چی کار کنم بهتره.

دوست گرامي، اگر شما مدرك ليسانس رو الان داريد و فقط تاريخ ثبت اون رو تو فرم اشتباه زديد كه روز مصاحبه قبل از قسم خوردن به آفيسر ياداوري نماييد . در مورد سوال دوم هم يك نوع مشكل ترجمه اي است كه اون رو هم مي تونيد قبل از قسم بگيد . نگران نباشيد . ايشالا كه موفق ميشيد
خیلی ممنون از جوابتون. من هنوز درسم تموم نشده. اما اون سوالی که نوشته کجا ها درس خوندید من تاریخ اتمامش رو نوشتم که سال 2014 تموم می شه. اما در واقع 2013 تموم می شه. الان هم پرونده م سفارته دیگه. یعنی لازم نیست به سفارت ایمیل یا زنگ بزنم؟

(2012-06-14 ساعت 12:49)mirman نوشته:  دوست عزیز در مورد تاریخ لیسانس اگه هنوز تاریخ مصاحبه بهت ندادن با kcc مکاتبه کن و تاریخ درست را اطلاع بده.اگر هم پرونده ات سفارته به سفارت ایمیل بزن.این اشتباهات تاریخی برا همه از جمله خودم پیش اومد و اصلاح میکنند.اونجا هم قبل از ادای سوگند میتونی اصلاح کنی.در مورد نام مدرسه هم اصلا مهم نیست که اطلاع بدی اگر براشون مهم باشه حتما ازت تو تاریخ مصاحبه میپرسن و ازتون می خوان که همونجا اصلاح کنید.اونها دیدشون به این مسائل خیلی بازه

(2012-06-14 ساعت 12:49)mirman نوشته:  دوست عزیز در مورد تاریخ لیسانس اگه هنوز تاریخ مصاحبه بهت ندادن با kcc مکاتبه کن و تاریخ درست را اطلاع بده.اگر هم پرونده ات سفارته به سفارت ایمیل بزن.این اشتباهات تاریخی برا همه از جمله خودم پیش اومد و اصلاح میکنند.اونجا هم قبل از ادای سوگند میتونی اصلاح کنی.در مورد نام مدرسه هم اصلا مهم نیست که اطلاع بدی اگر براشون مهم باشه حتما ازت تو تاریخ مصاحبه میپرسن و ازتون می خوان که همونجا اصلاح کنید.اونها دیدشون به این مسائل خیلی بازه

پرونده م سفارته. هفته ی بعد مصاحبه دارم. هنوزم درسم تموم نشده. این مسئله هم اهمیتش فقط به خاطر نامه ی اشتغال به تحصیله که گرفتم. چون اونا که نمی دونن درسم کی تموم می شه. اما اگه نامه رو ببینن متوجه تفاوتش می شن. حالا چی کار کنم؟ لازمه حتما ایمیل بدم یا همون روز مصاحبه بهشون بگم؟ Sad
دوستان در مورد این قضیه تاریخ و اشتباهات ترجمه ای من بر طبق تجربه خودم عرض میکنم خدمتتون . . . من کلی اشتباه تایپی داشتم و تاریخ تمام مدارکم را در فرمها اشتباه زده بودم ( من همرو بنا به اتمام دوره درخرداد حساب کرده بودم ولی دارالترجمه بر طبق تاریخ صدور یا مهر دبیر خانه زده بود ) ، اسم مدرسه را اشتباه نوشته بودم ، آدرس منزل اشتباه تایپی داشت و ... کلاً در روز مصاحبه انقدر اعصابمون خورد بود ( از دیدن اون برگه قرمز !!! ) فقط همسرم قبل از قسم خوردن گفت ما چند تا مشکل داریم و شروع کرد به توضیح دادن . . . آفیسر نذاشت حرف همسرم تموم بشه و زود گفت اینا اصلاً مهم نیست !!!Big Grin
یعنی به نظر من اونا این قضیه را کاملاً درک کردن که در ایران تاریخ شمسی دایر هست و چون مترجم ها خیلی موقع ها بصورت سلیقه ای عمل میکنن و کلا ً زبان انگلیسی زمان مادری ما نیست . . . از این اشتباه ها زیاد ممکنه رخ بده ولی خب این دلیل نمیشه که ماها فرم ها را با بی دقتی پر کنیم مثل خودم ( البته ما چون دیر فهمیده بودیم کلی عجله کردیم !!! ) . ولی کلاً اعصاب خودتونو سر این چیزها خورد نکنین . ببینین من دوست دارم آدم حقیقت را بگه ، من بهتون گفتم روز مصاحبه خیلی استرس داشتم و الانم میگم و 10 سال دیگه هم میگم . . . و بهتون هم نمیگم بابا بیخیال اصلاً استرس نداره ، ولی سعی کنین در روز مصاحبه زیاد شاد باشین که استرس روی شما غلبه نکنه !!! ولی واقعاً سر مسائل و مشکلات این چنینی مثل مشکلات تایپی و اشتباه تاریخ و ... استرس داشتن بیخودی است و فقط جزء تلخ کردن لحظه های شیرین ، پیامد دیگه ای نداره . . . ببخشید دوباره من روده درازی کردم !!!! Big Grin
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، missi ، امیر مهاجر ، daria ، schaghayegh ، sayeh_m ، 3rip ، کیانا ، bakhshandehgy ، shadin_n ، Hediyeh ، mojtaba_k ، payan ، vroom ، Omidooo ، mirman ، Orchin
قربت جون خیلی گلی

از اینکه صمیمانه راهنماییمون میکنی واقعا سپاسگزارم.

من یکهفته قبل ایمیل زدم ببینم مدارکم رسیده یا نه البته از طریق ارامکس تایید رسیدش اومده ولی از سفارت ایمیلی دریافت نکردم
به نظرتون چیکار کنم؟
دوباره ایمیل کنم یا بیخیال بشم؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: missi ، امیر مهاجر ، ghorbat ، sayeh_m ، 3rip ، bakhshandehgy ، shadin_n ، mojtaba_k
(2012-06-14 ساعت 13:20)ghorbat نوشته:  دوستان در مورد این قضیه تاریخ و اشتباهات ترجمه ای من بر طبق تجربه خودم عرض میکنم خدمتتون . . . من کلی اشتباه تایپی داشتم و تاریخ تمام مدارکم را در فرمها اشتباه زده بودم ( من همرو بنا به اتمام دوره درخرداد حساب کرده بودم ولی دارالترجمه بر طبق تاریخ صدور یا مهر دبیر خانه زده بود ) ، اسم مدرسه را اشتباه نوشته بودم ، آدرس منزل اشتباه تایپی داشت و ... کلاً در روز مصاحبه انقدر اعصابمون خورد بود ( از دیدن اون برگه قرمز !!! ) فقط همسرم قبل از قسم خوردن گفت ما چند تا مشکل داریم و شروع کرد به توضیح دادن . . . آفیسر نذاشت حرف همسرم تموم بشه و زود گفت اینا اصلاً مهم نیست !!!Big Grin
یعنی به نظر من اونا این قضیه را کاملاً درک کردن که در ایران تاریخ شمسی دایر هست و چون مترجم ها خیلی موقع ها بصورت سلیقه ای عمل میکنن و کلا ً زبان انگلیسی زمان مادری ما نیست . . . از این اشتباه ها زیاد ممکنه رخ بده ولی خب این دلیل نمیشه که ماها فرم ها را با بی دقتی پر کنیم مثل خودم ( البته ما چون دیر فهمیده بودیم کلی عجله کردیم !!! ) . ولی کلاً اعصاب خودتونو سر این چیزها خورد نکنین . ببینین من دوست دارم آدم حقیقت را بگه ، من بهتون گفتم روز مصاحبه خیلی استرس داشتم و الانم میگم و 10 سال دیگه هم میگم . . . و بهتون هم نمیگم بابا بیخیال اصلاً استرس نداره ، ولی سعی کنین در روز مصاحبه زیاد شاد باشین که استرس روی شما غلبه نکنه !!! ولی واقعاً سر مسائل و مشکلات این چنینی مثل مشکلات تایپی و اشتباه تاریخ و ... استرس داشتن بیخودی است و فقط جزء تلخ کردن لحظه های شیرین ، پیامد دیگه ای نداره . . . ببخشید دوباره من روده درازی کردم !!!! Big Grin
چی بگم والا من تا حالا همه چیم درست بود. اما ترجمه تازه به دستم رسید. نامه ی اشتغال به تحصیلم که گرفتم تازه اینا پدیدار شد D: تازه ترجمه های من هیچ کدوم تاریخ نداره. نمی دونم چه جوریه. حالا یه چیزی. من قسمت آخرین مدرک زدم high school diploma یعنی به عنوان پیش دانشگاهی. درست زدم یعنی؟ این استرس اگه می ذاشت ما زندگی مونو بکنیم خوب می شد. حالا خوبه من به نسبت خونسردم.
(2012-06-14 ساعت 13:28)SH1A2R3 نوشته:  قربت جون خیلی گلی

من یکهفته قبل ایمیل زدم ببینم مدارکم رسیده یا نه البته از طریق ارامکس تایید رسیدش اومده ولی از سفارت ایمیلی دریافت نکردم
به نظرتون چیکار کنم؟
شایرا جون تو اینقدر گلی که دوست دارم بیام بچینمت دل انگیز Big Grin خودتو ناراحت نکن ، اگه بر طبق فرم درست ایمیل زدی و جواب ندادن ، مشکلی نیست . برای خیلی ها جواب ندادن و جای نکرانی نیست برادر دل انگیز Smile

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، daria ، shadin_n ، mojtaba_k ، Omidooo ، SH1A2R3

به نظرتون چیکار کنم؟

مثل جام جهانی کشتی بود که بچه های تیم ملی یکی یکی میرفتن رو تشک واسه کشتی گرفتن. دوست داشتیم کشتی همشونو ببینیم، اما مثلا رو تشک رفتن رسول خادم با بقیه فرق داشت. بیشتر منتظر بودیم رو تشک رفتن اون و کشتی گرفتنشو ببنیم.

الان مصاحبه شایرا هم حکم کشتی گرفتن رسول خادمو داره. دوست داریم زودتر مصاحبتون بیاد ببینیم چی میشه.
Big Grin
-----
واسه مدارک هم نگران نباش. اگه سایت پست زده تحویل داده شده مشکلی نداره.
(2012-06-14 ساعت 14:35)3rip نوشته:  

به نظرتون چیکار کنم؟

مثل جام جهانی کشتی بود که بچه های تیم ملی یکی یکی میرفتن رو تشک واسه کشتی گرفتن. دوست داشتیم کشتی همشونو ببینیم، اما مثلا رو تشک رفتن رسول خادم با بقیه فرق داشت. بیشتر منتظر بودیم رو تشک رفتن اون و کشتی گرفتنشو ببنیم.

الان مصاحبه شایرا هم حکم کشتی گرفتن رسول خادمو داره. دوست داریم زودتر مصاحبتون بیاد ببینیم چی میشه.
Big Grin
-----
فکر کنم مصاحبه من هم مثل گل زدن استاد اسدی بود ( البته به دروازه خودی Big GrinBig Grin)TongueTongue

(2012-06-14 ساعت 14:52)ghorbat نوشته:  
(2012-06-14 ساعت 14:35)3rip نوشته:  مثل جام جهانی کشتی بود که بچه های تیم ملی یکی یکی میرفتن رو تشک واسه کشتی گرفتن. دوست داشتیم کشتی همشونو ببینیم، اما مثلا رو تشک رفتن رسول خادم با بقیه فرق داشت. بیشتر منتظر بودیم رو تشک رفتن اون و کشتی گرفتنشو ببنیم.

Big Grin
-----
فکر کنم مصاحبه من هم مثل گل زدن استاد اسدی بود ( البته به دروازه خودی Big GrinBig Grin)TongueTongue

ولی عجب گلی بود اون گل Smile
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، bakhshandehgy ، ghorbat ، shadin_n ، mojtaba_k ، schaghayegh ، 3rip ، Omidooo ، SH1A2R3 ، mehdiii ، payan

به نظرتون چیکار کنم؟

مثل جام جهانی کشتی بود که بچه های تیم ملی یکی یکی میرفتن رو تشک واسه کش

الان مصاحبه شایرا هم حکم کشتی
Big Grin
-----
دمت گرم امین
ینی دارم میترکم از خنده - Big Grin
خدا وکیلی اگه میتونستم بهت رتبه بدم
بخاطر این جوابت یه رتبه میدادم بهت.
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
تشکر کنندگان: vroom ، امیر مهاجر ، ghorbat ، 3rip ، shadin_n ، SH1A2R3 ، کیانا ، mehdiii ، Hediyeh ، ASALI
(2012-06-14 ساعت 19:53)omidooo نوشته:  

به نظرتون چیکار کنم؟

مثل جام جهانی کشتی بود که بچه های تیم ملی یکی یکی میرفتن رو تشک واسه کش

الان مصاحبه شایرا هم حکم کشتی
Big Grin
-----
دمت گرم امین
ینی دارم میترکم از خنده - Big Grin
خدا وکیلی اگه میتونستم بهت رتبه بدم
بخاطر این جوابت یه رتبه میدادم بهت.
ما مخلصیم دل انگیز Big Grin

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، 3rip ، shadin_n ، SH1A2R3 ، کیانا ، mehdiii ، Omidooo
از دوستانی که ازشون مثل بنده رزومه خواسته شده یک سوال داشتم:
ایا بعد از ارسال رزومه تون ایمیلی از سفارت دریافت کردین که تایید کنند رزومه تون رو دریافت کردن یا نه؟چند روز بعد؟
مرسی
***2012As41
مصاحبه ١٢جون
كليرنس ٨ اگوست
دريافت ويزا ١٧اگوست
كلا ٢نفر
اولين ورود :27 آگوست
ایالت ویرجینیا
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، frz61
(2012-06-14 ساعت 21:51)کامیلا نوشته:  از دوستانی که ازشون مثل بنده رزومه خواسته شده یک سوال داشتم:
ایا بعد از ارسال رزومه تون ایمیلی از سفارت دریافت کردین که تایید کنند رزومه تون رو دریافت کردن یا نه؟چند روز بعد؟
مرسی

من در همان ایمیلی که باهاش فایل پی‌دی‌اف مدارکم را ضمیمه کرده بودم، درخواست کرده بودم که لطفا به من خبر بدهند که مدارکم رسید، آنها هم پاسخ دادند که مدارک رسید. البته من در فرانکفورت مصاحبه شدم. فکر کنم ۴ یا ۵ روز بعدش، یادم نیست. البته زیاد عجله نکنید، زیرا مدارک ابتدا به سفارت می‌رسد، بعدش باید به بخش مربوط به خود، که همانا بخش مهاجرت است منتقل شود، که چند روز به درازا می‌کشد.

2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، ghorbat ، schaghayegh ، daria ، shadin_n ، کامیلا ، saher

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان