موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
salam khob hastin man yeki az dostanam inja moarefi kard man vaghean alan enghad esteres daram nemidonam koja , chetori moshkelamo begam , man dar hale hazer ankara hastam , madare man lottery daro mad va manm chon zire sene 21 bodam bahash omadam , 14 jun interview dashtim , azmayesha angoshnegari hata pol va ghasam ham khordim dar marhale akhar , goftan chon madareton dar avale kar esme shoma nazade , shoma kolan reject mishin vali ma seri dovom esme mano zadim va ferestadim , kcc va ona ham javab dadan va esme man to name dovom bod hala benazareton mishe eteraz kard , chon har doye maro reject kardan va hich mohriam passemonam nazadan
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-15 ساعت 23:42)shahab.ra نوشته: salam khob hastin man yeki az dostanam inja moarefi kard man vaghean alan enghad esteres daram nemidonam koja , chetori moshkelamo begam , man dar hale hazer ankara hastam , madare man lottery daro mad va manm chon zire sene 21 bodam bahash omadam , 14 jun interview dashtim , azmayesha angoshnegari hata pol va ghasam ham khordim dar marhale akhar , goftan chon madareton dar avale kar esme shoma nazade , shoma kolan reject mishin vali ma seri dovom esme mano zadim va ferestadim , kcc va ona ham javab dadan va esme man to name dovom bod hala benazareton mishe eteraz kard ,
سلام دوست عزیز
من واقعا برای شما متاسف هستم ولی باید بگم که متاسفانه هیچ کاری نمیتونید بکنید. چون امسال دقیقا خاله من هم جزو قبولی ها بود با کیس نامبر 4000 و دقیقا مشکل شما رو داشت که ریجکتشون کردند.(موقع ثبت نام اسم پسرخالمو که زیر 21 سال بود ننوشته بودند) و این از دید اونها یعنی دروغ یا اشتباه فاحش که باعث ریجکت شدن میشه. تازه شوهر خاله بنده هم کلی تو سفارت سر و صدا راه انداخته بود که اگه قرار بوده ریجکت بشیم چرا قبلش بهمون گفتید مشکلی نیست و تشریف بیارید برای مصاحبه (چون اونا این احتمال رو میدادند که ممکنه مشکل پیدا کنند ولی به سفارت که زنگ زده بودند سفارت گفته بوده حتما باید تشریف بیارید اینجا تا وضعیتتون بررسی بشه) ولی دقیقا مثل شما بعد از تحمل کلیه هزینه ها و در همون ابتدای مصاحبه بهشون گفته بودند ریجکت هستید.
شماره کیس : 2012AS00067XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 جولای 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:25 جولای 2011، DHL
کنسولگری: آنکارا
تعداد همراهان: 1 نفر
تاریخ دریافت نامه دوم: 17 می 2012
تاریخ مصاحبه: 3 جولای 2012
نتیجه: برگه آبی
کلیرنس:8 آگوست 2012
دریافت ویزا: 16 آگوست 2012
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيزي كه ويزاشونو گرفتن لطفاً بگن عكسي كه روي ويزاست همون عكسي هست كه با فرمهاي سري اول براي KCC ارسال كرده بوديم يا عكسي هست كه با خودمون روز مصاحبه مي بريم سفارت ؟
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-16 ساعت 01:23)SH1A2R3 نوشته: (2012-06-16 ساعت 00:23)zaherbin نوشته: انشاالله آقا شهاب قانون عدم اعتراض به ردی کیس شامل حال شما نشود.
ولی متاسفانه این قانون وجود دارد و به دلایلی که باعث ردی شما شده نمیشود اعتراض کرد
ای خدا استرسمون خیلی کم بود اینهم اضافه شد
برای ماهم یکی دیگه ثبت نام کرده.البته تو کارش وارده ولی این قضییه دوستمون منو حسابی به فکر انداخت...
ایا راهی هست بدونیم درست پر کردن یا نه؟؟؟؟؟//
SH1A2R3 جان متأسفانه هيچ راهي وجود نداره . اينم مورد دوم من از زمانيكه اون دوست شيرازيمون اسم يكي از بچه هاي دوقلوش توي ثبت نام نبوده و روز مصاحبه فهميده استرس گرفتم ولي نخواستم اينجا بگم تا بقيه دوستان هم استرس بگيرن . اي كاش از تمام مراحل ثبت نام اوليه صفحه به صفحه پرينت داشتيم حالا نمي دونم تا روز مصاحبه چه جوري با اين افكارم بخوابم
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 1
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
آقا استرس چی دارین؟
بیاین تو فکر آب و هوای ترکیه و خوردنیاش باشیم.
بالاخره یا میریم آمریکا یا نمیریم. در هر صورت بعد از یه مدت هر دوجا باید کار کنیم و دیگه ممکنه تا کلی وقت فرصت سفر و خوش گذرونی پیش نیاد.
من که فقط تو فکر ترکیه هستم. بیایید تقسیم بندی کنیم مراحل را که مغزمون گیر پاژ نکنه.
من نمیخوام استرس بدم ها فقط میخوام همفکری کنید و حی کنجکاویمه:
این قسمت را بخونید:
FINANCIAL DOCUMENTS: Please see the following pages for evidence which may be
presented to meet the public charge provisions of the law. Financial documents must be
prepared as one set for each family member.
حالا به نظر میرسه از شواهد و تجربه دوستان که این فقط برای کسانیه که اسپانسر دارند و برای پرینت بانک و ترجمه سند منزل و ماشین احتیاجی نیست.
--------------------
دوستانی که ویزای چه یه ضرب و چه دو ضرب و حتی دوستان قدیمی نظرشون را بفرمایند و دوستان دیگر نیز آرامششون را حفظ کنند جای هیچ نگرانی نیست. این به اصطلاح برای دابل چکه نه باری هیچ چیز دیگر.