موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
اگرمن نخوام درامريكادرحال حاضربمانم به علت كارهاي نيمه تمامي كه درايران دارم آياميتوانم مدام هرچند سالي يكباربه امريكاسفركنم تاكارهام كه تمام شد بعدكاملا اقامت داشته باشم
آخه برنامه من تا 3-4 سال ديگه بايددرايران باشم چكاركنم؟
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-03 ساعت 11:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-03 ساعت 11:58 توسط matinam.)
(2011-08-03 ساعت 09:29)California نوشته: hr]
(2011-08-03 ساعت 02:55)SH1A2R3 نوشته: ]سلام به همگی.دختر من تو پاسپورت همسرم بعنوان همراه هست این تو گرفتن ویزا ایجاد اشکال نکنه؟از زمان گرفتن ویزا تا ورود به امریکا چقدر وقت داریم؟
1-در مورد سوال اولتون تا اونجایی که دوستان سال گذشته رو به خاطر دارم مشکلی پیش نمیاد
2-پس از گرفتن ویزا شما 6 ماه مهلت ورود به خاک آمریکا دارید البته در نظر داشته باشید که اعتبار آزمایشهای مدیکال معمولا 6 ماه است و اگر بعد از پایان اعتبار آن بخواهید وارد آمریکا شوید متقبل هزینه انجام دوباره آزمایشات میشوید
سلام . من هم دخترم توی پاسپورت همسرم بود .
من توی دی ماه مدیکال و مصاحبه داشتم . اواخر اسفند کلیرنس شدم . 23 اردیبهشت ویزا رو گرفتم و 23 مهر پرواز کردم و اصلا مدیکال دوباره انجام ندادم
(2011-08-03 ساعت 11:43)سميه2012 نوشته: سلام دوستان
اگرمن نخوام درامريكادرحال حاضربمانم به علت كارهاي نيمه تمامي كه درايران دارم آياميتوانم مدام هرچند سالي يكباربه امريكاسفركنم تاكارهام كه تمام شد بعدكاملا اقامت داشته باشم
آخه برنامه من تا 3-4 سال ديگه بايددرايران باشم چكاركنم؟
کسانیکه گرین کارت دارند میتوانند از آمریکا خارج بشن ولی نباید بیشتر از 6 ماه خارج از خاک آمریکا باشند .
اگر فرد دارای گرین کارت بخواهد بیشتر از 6 ماه خارج آمریکا باشد میتواند برای گرفتن پاسپورت سفید اقدام کند و شما میتوانید با داشتن پاس سفید تا 2 سال خارج آمریکا باشید
شرایط و نحوه گرفتن پاس سفید توی این لینک هستش
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...B%8C%D8%AF
کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان . من 4تا سوال داشتم :
1) من فوق ديپلمم رو بهمن ماه 89 تموم كردم از سربازي هم معاف هستم . همينطور كه ميدونيد بيش از 2 سال طول ميكشه تا اصل مدرك رو بهمون تحويل بدن، و فعلا فقط گواهي موقت ميدن . پس تكليف امثال من كه توي سفارت ازمون اصل مدرك رو به همراه ترجمه ميخوان چيه ؟
2) من ديپلم كامپيوتر هنرستان دارم . ميخوام برم واسه پيش دانشگاهي اقدام كنم (واسه محكم كاري) ،اگر تا قبل از مصاحبه پيش دانشگاهي بگيرم و به KCC اعلام كنم مشكلي پيش نمياد ؟ تقلب محسوب ميشه؟
3) اگر موقع ترجمه مدارك متوجه شيم كه ترجمه نام مدرسه و دانشگاه با چيزي كه ما توي فرمها زديم همخوني نداره (از نظر املايي) بايد چكار كنيم ؟ مشكلي پيش مياد ؟
4) از كي براي زدن واكسن اقدام كنم ؟ (ميدونم هرچي زودتر بهتر ولي الان مرخصي ندارم كه برم تهران) يعني كي برم كه دير نشده باشه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-03 ساعت 12:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-03 ساعت 12:59 توسط omaco.)
با تشکر فراوان از پاسختون دوست عزیز.
من بجای disciplinary نوشتم diciplinary یعنی s را ننوشتم.
در ضمن مدارکمون را باید چند روز قبل به سفارت آمریکا در آنکارا پست کنیم و همون مدارک step 3 را میخواهند چون مدارک پزشکی را که باید از خود آنکارا دکتر مربوطه بگیریم با تشکر از محبتهایتان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من 12 سال تحصیلیمو دقیقا تو 9تا مدرسه درس خوندم!!!! تقریبا هر سال یه مدرسه... به علاوه لیسانس و فوق...اینا رو چه جوری جا بدم تو6تا خونه، اونم با آدرس؟؟ میتونم تو یه برگه ی جدا گونه بنویسم همراه بقیه فرمها بفرستم؟
بعد مدرسه ای که الان وجود خارجی نداره و حذف شده چی بنوسم؟ بنویسم دیگه نیست؟ یا اینکه ، همون آدرسی که من میرفتم رو بنویسم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
شما مدرک دیپلمت و سوم راهنمایی و پنجم دبستان از هر مدرسهای که گرفتی را فقط این 3 مدرسه را وارد کن اگر محل شهرت تغییر نکرده چون محل زندگیت را توی فرمهای قبلی نوشتی
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
میشه یکی به این سوالم جواب بده لطفا!؟
ما از سپتامبر سال گذشته اومدیم سوئد ۵ماه تو یه شهر دیگه بودیم از فوریه اومدیم این شهری که الان هستیم،تو مدارک که پست کردیم نوشته بود جایی که بیشتر از ۶ماه هستین رو بنویسید ،ما به جای اینکه تاریخ فوریه رو شهر فعلی بزنیم تاریخ اومدنمون به سوئد رو زدیم ،الان باید چه کار کنیم ،با توجه
به اینکه موقع ثبت نام اولیه تو اون شهر اولی بودیم و آدرس همون شهر اولی بود !؟(هر دوشهر تو یه استان هستن و شهر فعلی مرکز استانه)
مرسی اگه راهنمایی کنین.
تاریخ ورود به آمریکا :9 اکتبر، دالاس
تاریخ دریافت سوشیال 1هفته پس ازورود
تاریخ دریافت گرین کارت 2هفته پس ازورود
همراه یک نفر
سفارت: آنکارا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه دوستان
من 3روز پیش مدارکم رو ارسال کردم و با dhl هم چک کردم، بسته به kcc دیروز رسیده.امروز هم به آدرس kccdv@state.gov ایمیل زدم که آیا مدارک من رو دریافت کردید یا نه.
ولی پاسخی که گرفتم اصلا شبیه پاسخ هایی که باقی دوستان اینجا به اشتراک گذاشته بودند، نبود.
میشه لطفا راهنمایی بفرمایید که آیا آدرس ایمیلی که زدم درست یوده یا نه؟
کیس نامبر :2012AS00024xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011-07-31
کنسولگری: ابوظبی
تعداد نفرات همراه با این کیس: 2نفر
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-03 ساعت 16:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-03 ساعت 16:17 توسط California.)
(2011-08-03 ساعت 12:32)ehssankhosravi نوشته: با سلام به دوستان . من 4تا سوال داشتم :
1) من فوق ديپلمم رو بهمن ماه 89 تموم كردم از سربازي هم معاف هستم . همينطور كه ميدونيد بيش از 2 سال طول ميكشه تا اصل مدرك رو بهمون تحويل بدن، و فعلا فقط گواهي موقت ميدن . پس تكليف امثال من كه توي سفارت ازمون اصل مدرك رو به همراه ترجمه ميخوان چيه ؟
2) من ديپلم كامپيوتر هنرستان دارم . ميخوام برم واسه پيش دانشگاهي اقدام كنم (واسه محكم كاري) ،اگر تا قبل از مصاحبه پيش دانشگاهي بگيرم و به KCC اعلام كنم مشكلي پيش نمياد ؟ تقلب محسوب ميشه؟
3) اگر موقع ترجمه مدارك متوجه شيم كه ترجمه نام مدرسه و دانشگاه با چيزي كه ما توي فرمها زديم همخوني نداره (از نظر املايي) بايد چكار كنيم ؟ مشكلي پيش مياد ؟
4) از كي براي زدن واكسن اقدام كنم ؟ (ميدونم هرچي زودتر بهتر ولي الان مرخصي ندارم كه برم تهران) يعني كي برم كه دير نشده باشه؟
سلام دوست عزیز
1-همون مدرک معادل و آخرین مدرکتون رو ترجمه کنید ببرید
2-نه مشکلی نداره شما هر مدرکی که در حال حاضر دارید را باید اعلام کنید اگه بعدا یه مدرک بالاتر گرفتید میتونید بعدا به KCC یا اگه کارنت شدید به سفارت اعلام کنید
3-ببین دوست عزیز می تونید از دارالترجمه بپرسید املای اسامی چه طوریه یا اینکه اگه فرمها رو پست کردید از دارالترجمه تقاضا کنید که ترجمه اسامی را مطابق املای شما انجام بدند البته واضحه که تفاوت نباید خیلی فاحش باشه مثلا برای صدای "او" یکی از OO استفاده میکنه و دیگری ممکنه از OU استفاده کنه
4- شما 1 ماه قبل از تاریخ مصاحبه همه واکسن ها را تو پاستور بزن البته فکر کنم یکسری واکسنها مثل مننژیت 1 سال اعتبار داشته باشه ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
[/u]من هم امروز این ایمیل را که به صورت Auto Reply بود دریافت کردم.چیزی که من رو به تعجب انداخت تاریخ اشتباه در این متن بود:
The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email dated
7/21/2011.[u] This email address, KCCDV@state.gov is for case-specific
Diversity Visa inquires only. If you would like to check the status of
your entry, please do so at
www.dvlottery.state.gov/ESC. This website
is the definitive means of determining whether or not you were selected
for possible
further processing.
حالا شاید مثل شما فردا ایمیل دیگری هم بگیرم.
کیس نامبر :2012AS00024xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011-07-31
کنسولگری: ابوظبی
تعداد نفرات همراه با این کیس: 2نفر
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-03 ساعت 14:08)msi نوشته: سلام
میشه یکی به این سوالم جواب بده لطفا!؟
ما از سپتامبر سال گذشته اومدیم سوئد ۵ماه تو یه شهر دیگه بودیم از فوریه اومدیم این شهری که الان هستیم،تو مدارک که پست کردیم نوشته بود جایی که بیشتر از ۶ماه هستین رو بنویسید ،ما به جای اینکه تاریخ فوریه رو شهر فعلی بزنیم تاریخ اومدنمون به سوئد رو زدیم ،الان باید چه کار کنیم ،با توجه
به اینکه موقع ثبت نام اولیه تو اون شهر اولی بودیم و آدرس همون شهر اولی بود !؟(هر دوشهر تو یه استان هستن و شهر فعلی مرکز استانه)
مرسی اگه راهنمایی کنین.
نگران نباشید ولی حتما KCC را در جریان بذارید
(2011-08-03 ساعت 15:36)flake نوشته: با سلام خدمت همه دوستان
من 3روز پیش مدارکم رو ارسال کردم و با dhl هم چک کردم، بسته به kcc دیروز رسیده.امروز هم به آدرس kccdv@state.gov ایمیل زدم که آیا مدارک من رو دریافت کردید یا نه.
ولی پاسخی که گرفتم اصلا شبیه پاسخ هایی که باقی دوستان اینجا به اشتراک گذاشته بودند، نبود.
میشه لطفا راهنمایی بفرمایید که آیا آدرس ایمیلی که زدم درست یوده یا نه؟
آدرس درسته لطفا متن پاسخ KCC را اعلام کنید
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
دقيقا همين ايميلي كه 21 ژولاي براي نفر اول زدند را براي همه مي فرستند ولي فرداش اون يكي را مي فرستند.....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان سوالم این بود که من هنوز دانشجو هستم و 1 سال مونده تا لیسانسمو بگیرم تو مدرک تحصیلی چی بزنمuniversity degree یا collge no degree
و یه جای دیگه شروع و پایان هر مقطع رو می خواد من پایانش رو برا همین ایسانس چی بزنم
...و سوال اخرم...من چند سالی کار تئاتر کردم چند تا سالن در شهر یزد نمایش داشتیم می تونم اینو تو قسمت سابقه کار بزنم نمی دونم employer رو چی بنویسم حتما باید نوشت