کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
سلام و درود فراوان
سوال من ازشون این بود ( من در هنگام ثبت نام پسوند خانمم را به جای namini تو سایت namin نوشته بودم و خانمم هم از برندگان امساله.و الان می بایست چیکار کنم؟) که این جواب رو ازشون دریافت کردم.حالا تکلیف چیه؟باید چیکار کنم ؟
(2011-08-02 ساعت 09:31)outlaw نوشته:  
(2011-08-01 ساعت 20:45)arman_m نوشته:  با سلام خدمت دوستان.من به kcc ایمیل زدم و گفتند که در اطلاعات اولیه که در سایت موقع ثبت نام وارد شده هیچ تغییری نمیتونن بدن.
حالا تکلیف چیه؟؟
چی پیش میاد؟
اینم متن ارسالیشونه :
Thank you for your inquiry.
KCC does not have the ability to retrieve or make changes to the data that was provided on the original entry to the lottery.
آقا از دوستان کسی نمیخواد یه جواب درست یه من بده؟

این جوابو معمولا موقع گم شدن کانفرمیشن نامبر میدن الان سوال شما دقیفا چیه؟

شماره کیس: 2012As054XXX
رویت قبولی:16july
ارسال فرمهای اولیه:27july2011 DHL
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس:7aprill
مصاحبه:20june امیدواریم یکضربSadنتیجه آبی شد.
دریافت کلیرنس:31july
دریافت ویزا:15August
ورودبه آمریکا:
دریافت گرین کارت[/u]:
http://mohajersara.com/thread-5157.html
تشکر کنندگان:
(2011-08-03 ساعت 20:14)arman_m نوشته:  سلام و درود فراوان
سوال من ازشون این بود ( من در هنگام ثبت نام پسوند خانمم را به جای namini تو سایت namin نوشته بودم و خانمم هم از برندگان امساله.و الان می بایست چیکار کنم؟) که این جواب رو ازشون دریافت کردم.حالا تکلیف چیه؟باید چیکار کنم ؟
(2011-08-02 ساعت 09:31)outlaw نوشته:  
(2011-08-01 ساعت 20:45)arman_m نوشته:  با سلام خدمت دوستان.من به kcc ایمیل زدم و گفتند که در اطلاعات اولیه که در سایت موقع ثبت نام وارد شده هیچ تغییری نمیتونن بدن.
حالا تکلیف چیه؟؟
چی پیش میاد؟
اینم متن ارسالیشونه :
Thank you for your inquiry.
KCC does not have the ability to retrieve or make changes to the data that was provided on the original entry to the lottery.

آقا از دوستان کسی نمیخواد یه جواب درست یه من بده؟

این جوابو معمولا موقع گم شدن کانفرمیشن نامبر میدن الان سوال شما دقیفا چیه؟
دوست عزیز شما در فرم ها مشخصات درست را پر کن بفرست بعد از رسیدن که مطمئن شدی با یه نامه مسئله رو خبر بده (سوال نپرس اطلاع بده).اگر روز مصاحبه پرسیدن چرا اشتباه زدی میتونی بگی یکی دیگه واسم پر کرده بود.

تشکر کنندگان: Hornet
دوستان سلام
در پر کردن فرمها قسمتهایی هست که در آن نمی توانیم حروف را وارد کنیم مثلا تاریخها. حال آیا می توانیم بعد از چاپ فرمها ، آن قستهایی را که نتوانستیم N/A بزنیم با خودکار بنویسیم؟
با تشکر فراوان
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان:
(2011-08-03 ساعت 11:12)Ashkan78 نوشته:  سخت نگيريد!

شما نيازي به اثبات سابقه كاري نداريد، چون مدرك تحصيليتون بالاتر از ديپلم هست. فقط بايد سوابقتون رو توي فرمتون بنويسيد. با ارائه مدرك تحصيلي، در مرحله مصاحبه و دريافت ويزا كسي از شما مدركي براي اثبات سابقه كار نخواهد خواست.

موفق باشي دكتر جون.

(2011-08-03 ساعت 03:07)SH1A2R3 نوشته:  خسته نباشید.من پزشکم و با سابقه کار در دو شهر و بیمارستانهای متفاوت.به نظرتون من سابقه کارم رو از همون بیمارستانی که کار کردم بگیرم کافیه؟سابقه کار در مطبم رو چطوری ثابت کنم؟ و یه سوال دیگه اینکه کسی میدونه سال 2011 و 2010 از 100000 نفر چند نفر از ایران بودن؟

قربونت عزیزم.سوال دومم رو کسی جواب نمیده؟و یه سوال دیگه اینکه ما که شهرستانیم در مورد واکسیناسیون میتونیم شهر خودمون اقدام کنیم یا نه؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان:
(2011-08-03 ساعت 21:43)loveusa نوشته:  دوستان سلام
در پر کردن فرمها قسمتهایی هست که در آن نمی توانیم حروف را وارد کنیم مثلا تاریخها. حال آیا می توانیم بعد از چاپ فرمها ، آن قستهایی را که نتوانستیم N/A بزنیم با خودکار بنویسیم؟
با تشکر فراوان

دوست عزیز یک جا سوالتون را بپرسید. عرض کردم که میشه. در ضمن نحوه تغییر فرمت تاریخ به متن در انجمن توضیح داده شده است. از نرم افزارهای ویرایش پی دی اف می توانید استفاده کنید.
تشکر کنندگان:
[/php]بچه ها یه سوال ولی تو رو خدا نخندین ها!!!!زیرپاسخ های شما کیس نامبر تا تاریخ اخذ ویزا تایپ شده.من نمیدونم زیر نوشته هام چطوری بیارمش.میشه راهنماییم کنین؟Big GrinRolleyes
2012as55XXX
تشکر کنندگان:
واقعا نمیتونم!!!!!!!!!!!!Sad
2012as55XXX
تشکر کنندگان:
(2011-08-04 ساعت 00:49)SH1A2R3 نوشته:  [/php]بچه ها یه سوال ولی تو رو خدا نخندین ها!!!!زیرپاسخ های شما کیس نامبر تا تاریخ اخذ ویزا تایپ شده.من نمیدونم زیر نوشته هام چطوری بیارمش.میشه راهنماییم کنین؟Big GrinRolleyes

بالاي صفحه روي قسمت " كنترل پنل شما" كليك كن بعدش سمت راست صفحه يك سري گزينه هست " پروفايل" بعد " امضاي كاربر" اونجا ميتوني مشخصاتت رو وارد كني به عنوان امضات..... Smile

‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان:
(2011-08-04 ساعت 00:49)SH1A2R3 نوشته:  [/php]بچه ها یه سوال ولی تو رو خدا نخندین ها!!!!زیرپاسخ های شما کیس نامبر تا تاریخ اخذ ویزا تایپ شده.من نمیدونم زیر نوشته هام چطوری بیارمش.میشه راهنماییم کنین؟Big GrinRolleyes

دوست خوبم اين كه خنده نداره . اگه كسي اينكار رو بكنه در واقع مثل اينه كه همه رو مسخره كرده . اينجا محل تبادل نظر و سوالات هستش . خب حالا من به شما ميگم :
1 - شما اول يكي از اين مشخصات رو مثل مشخصات من انتخاب ، رايت كليك و كپي كن .

2 - برو به قسمت كنترل پنل كاربر بر روي نوار طوسي رنگ بالا ، آخرين گزينه .

3 - در قسمت سمت راست كلي تنظيمات ميبيني . برو ويرايش امضاء و روش كليك كن و در صفحه باز شده مثل همين صفحه پاسخ آنچه را كه كپي كرده بودي Paste كن و برمبناي اطلاعات خودت جلوي عناوين رو پركن .

تشکر کنندگان: ali.narooei ، الی الی ، arman_m ، Omidooo
(2011-08-03 ساعت 23:22)SH1A2R3 نوشته:  

شما نيازي به اثبات سابقه كاري نداريد، چون مدرك تحصيليتون بالاتر از ديپلم هست. فقط بايد سوابقتون رو توي فرمتون بنويسيد. با ارائه مدرك تحصيلي، در مرحله مصاحبه و دريافت ويزا كسي از شما مدركي براي اثبات سابقه كار نخواهد خواست.

موفق باشي دكتر جون.

[quote='SH1A2R3' pid='123966' dateline='1312324647']
خسته نباشید.من پزشکم و با سابقه کار در دو شهر و بیمارستانهای متفاوت.به نظرتون من سابقه کارم رو از همون بیمارستانی که کار کردم بگیرم کافیه؟سابقه کار در مطبم رو چطوری ثابت کنم؟ و یه سوال دیگه اینکه کسی میدونه سال 2011 و 2010 از 100000 نفر چند نفر از ایران بودن؟

قربونت عزیزم.سوال دومم رو کسی جواب نمیده؟و یه سوال دیگه اینکه ما که شهرستانیم در مورد واکسیناسیون میتونیم شهر خودمون اقدام کنیم یا نه؟

اگه درست یادم باشه ، یه جا خوندم، 3000 نفر
شماره کیس : 2012AS00013XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:19 جولای 2011 DHL
کنسولگری: ANKARA
تاریخ کارنت شدن کیسBig Grinecember
تعداد: 1
تاریخ مصاحبه:19 dec
تاریخ دریافت ویزا:19 dec
سفر به آمریکا : FEB 2012

تشکر کنندگان:
(2011-08-03 ساعت 23:22)SH1A2R3 نوشته:  

موفق باشي دكتر جون.

(2011-08-03 ساعت 03:07)SH1A2R3 نوشته:  خسته نباشید.من پزشکم و با سابقه کار در دو شهر و بیمارستانهای متفاوت.به نظرتون من سابقه کارم رو از همون بیمارستانی که کار کردم بگیرم کافیه؟سابقه کار در مطبم رو چطوری ثابت کنم؟ و یه سوال دیگه اینکه کسی میدونه سال 2011 و 2010 از 100000 نفر چند نفر از ایران بودن؟

کارت واکسیناسیون بین‌المللی در شهرستانها توسط مراكز بهداشت و یا هلال احمر صادر می‌شود و همین مراكز، واكسیناسیون را نیز انجام می‌دهند.البته زنگ بزنید انستیتو پاستور تهران بپرسید .

شعبه مرکزی تهران

آدرس: تهران - میدان پاستور - خیابان پاستور شرقی - خیابان ۱۲ فروردین - مرکز انستیتو پاستور - بخش بین‌المللی

تلفن: ۹-۶۶۹۵۳۳۱۱-۲۱-۹۸+

فکس: ۶۶۴۶۵۱۳۲-۲۱-۹۸+

شعبه شمیران

آدرس: خ شریعتی - نرسیده به میدان قدس (دست چپ)- پایگاه شمیران انستیتو پاستور- پلاک ۱۹۹۶

تلفن: ۲۲۷۳۰۰۱۴-۲۱-۹۸+ — ۲۲۷۰۱۷۷۷-۲۱-۹۸+

ساعت کاری مراکز: ۸ صبح الی ۱۳

کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
تشکر کنندگان: alirezagh
(2011-08-02 ساعت 16:06)shahab2000 نوشته:  سلام به همه دوستان
من امروز مداركم رو به kcc فرستادم. كار من تجزيه تحليل بودجه و موارد مرتبط با حسابداري و مالي هست ولي چون عنوان دقيق شغلي من كارشناس برنامه ريزي استراتژيك هست، دقيقاً همين عنوان رو براي شغلم نوشتم Strategic Planing Expert) ولي امروز كه تو سايت onet نگاه كردم، چنين عنوان شغلي وجود نداره. البته در قسمت عنوان شغلي توضيح دادم كه كارم تجزيه و تحليل صورتهاي مالي و بودجه هست ولي چون عنوان شغليم يه شماره سريال مشخص در سايت onet نداره، خيلي نگران شدم نكنه به اين دليل مشكلي پيش بياد برام؟
خواش مي كنم دوستاني كه تجربه تو اين زمينه دارن، راهنمايي كننSad
با تشكر

دوست عزيز با سلام
ميشه آدرس دقيق سايتش رو بذاري تا بقيه هم چك كنن ؟
ممنون از شما و با آرزوي موفقيت.
برنده لاتاری 2012
ورود به خاک آمریکا : 3 جولای 2012
هزینه بلیط : 6.800.000 تومان برای 2 نفر و یه بچه
ایرلاین : لوفتانزا
محل اقامت : سن هوزه
فرودگاه ورودی : سانفرانسیسکو
تشکر کنندگان: California
(2011-08-04 ساعت 09:22)hamid_reza نوشته:  
من امروز مداركم رو به kcc فرستادم. كار من تجزيه تحليل بودجه و موارد مرتبط با حسابداري و مالي هست ولي چون عنوان دقيق شغلي من كارشناس برنامه ريزي استراتژيك هست، دقيقاً همين عنوان رو براي شغلم نوشتم Strategic Planing Expert) ولي امروز كه تو سايت onet نگاه كردم، چنين عنوان شغلي وجود نداره. البته در قسمت عنوان شغلي توضيح دادم كه كارم تجزيه و تحليل صورتهاي مالي و بودجه هست ولي چون عنوان شغليم يه شماره سريال مشخص در سايت onet نداره، خيلي نگران شدم نكنه به اين دليل مشكلي پيش بياد برام؟
با تشكر

دوست عزيز با سلام
http://www.onetonline.org/
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
تشکر کنندگان: tamanna
(2011-08-04 ساعت 09:52)California نوشته:  
(2011-08-04 ساعت 09:22)hamid_reza نوشته:  
با تشكر

دوست عزيز با سلام
http://www.onetonline.org/

دوستان اگه مدرك تحصيلي ديپلم و بالاتر داريد نيازي به چك كردن اين سايت نداريد. ولي كلا سايت خوبيه و اطلاعات كاملي در مورد انواع مشاغل و شرح شغلي داره.
2012AS00018XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 16 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , 2 August
مصاحبه: Jan 2012
دریافت ویزا: Mar 2012
هزینه ها: خيلي زياد
ورود به آمریکا: May 2012
دریافت گرین کارت: Jun 2012
تشکر کنندگان:
(2011-08-04 ساعت 01:18)afshin4749 نوشته:  

دوست خوبم اين كه خنده نداره . اگه كسي اينكار رو بكنه در واقع مثل اينه كه همه رو مسخره كرده . اينجا محل تبادل نظر و سوالات هستش . خب حالا من به شما ميگم :
1 - شما اول يكي از اين مشخصات رو مثل مشخصات من انتخاب ، رايت كليك و كپي كن .

2 - برو به قسمت كنترل پنل كاربر بر روي نوار طوسي رنگ بالا ، آخرين گزينه .

3 - در قسمت سمت راست كلي تنظيمات ميبيني . برو ويرايش امضاء و روش كليك كن و در صفحه باز شده مثل همين صفحه پاسخ آنچه را كه كپي كرده بودي Paste كن و برمبناي اطلاعات خودت جلوي عناوين رو پركن .
ماسی ممنون
2012as55XXX
تشکر کنندگان: arman_m

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان