کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
سلام
چند تا سوال دارم که هیچکس واضح توضیح نداده:
1- آیا فرمها یک رو چاپ بشن یا پشت و رو
2-منگنه بشن به هم یا نه
تشکر کنندگان:
سلام به همه ، من تقریباً بیشتر تاپیک های انجمن رو خوندم ، ولی تو هیچکدوم نگفته اگه هیچ ایمیلی به دستمون نرسه یعنی چی ؟ لطفاً راهنمایی کنید . ممنون
شماره کیس : 2012AS00016XXX Big Grin
تاریخ رویت قبولی در سایت:27جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: آگوست 2011 DHL
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: نوامبر
تاریخ دریافت نامه دوم: نوامبر 2011
تاریخ مصاحبه: 23 ژانویه 2012
تاریخ دریافت ویزا:24 ژانویه 2012
تاریخ دریافت گرین کارت :
تشکر کنندگان:
سلام من انقدر که مطمئن بودم قبول نمی‌‌شم اصلا نرفتم چک کنم،امروز از روی بیکاری گفتم برم حالا ببینم ک بارند نشدم! اما در کامل تعجب بارند شده بودمممممم....حالا اصلا نمیدونم چیکار کنم...الان دارم ۴ صفحه خود سایت رو می‌خونم...لطفا بگید من اصلا از کجا باید شروع کنم مخصوصا که دو هفته‌ از بقیه عقبترم مرسی‌
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان: ali.narooei ، matinam
(2011-08-04 ساعت 16:41)faranak.n نوشته:  سلام من انقدر که مطمئن بودم قبول نمی‌‌شم اصلا نرفتم چک کنم،امروز از روی بیکاری گفتم برم حالا ببینم ک بارند نشدم! اما در کامل تعجب بارند شده بودمممممم....حالا اصلا نمیدونم چیکار کنم...الان دارم ۴ صفحه خود سایت رو می‌خونم...لطفا بگید من اصلا از کجا باید شروع کنم مخصوصا که دو هفته‌ از بقیه عقبترم مرسی‌

درود بر دوست گرامی
اول تبریک به خاطر برنده شدن ...
سری به تاپیک ها 2012 بزنید و ببینید که بقیه چکار کردند ....
دوستان شما رو بیشتر راهنمایی می کنند .
موفقیت های بزرگ لازمه اراده ی قوی هستند.!
تشکر کنندگان: faranak.n
ممنون از راهنماییتون.
یعنی من دوباره یه ایمیل بهشون بزنم و بگم که این اشتباه رو انجام دادام؟
بهتر نیست هیچی نگم و بزارم روز مصاحبه همه چی رو بهشون بگم؟
(2011-08-03 ساعت 20:36)outlaw نوشته:  
(2011-08-03 ساعت 20:14)arman_m نوشته:  سلام و درود فراوان
سوال من ازشون این بود ( من در هنگام ثبت نام پسوند خانمم را به جای namini تو سایت namin نوشته بودم و خانمم هم از برندگان امساله.و الان می بایست چیکار کنم؟) که این جواب رو ازشون دریافت کردم.حالا تکلیف چیه؟باید چیکار کنم ؟
(2011-08-02 ساعت 09:31)outlaw نوشته:  
(2011-08-01 ساعت 20:45)arman_m نوشته:  با سلام خدمت دوستان.من به kcc ایمیل زدم و گفتند که در اطلاعات اولیه که در سایت موقع ثبت نام وارد شده هیچ تغییری نمیتونن بدن.
حالا تکلیف چیه؟؟
چی پیش میاد؟
اینم متن ارسالیشونه :
Thank you for your inquiry.
KCC does not have the ability to retrieve or make changes to the data that was provided on the original entry to the lottery.

آقا از دوستان کسی نمیخواد یه جواب درست یه من بده؟

این جوابو معمولا موقع گم شدن کانفرمیشن نامبر میدن الان سوال شما دقیفا چیه؟
دوست عزیز شما در فرم ها مشخصات درست را پر کن بفرست بعد از رسیدن که مطمئن شدی با یه نامه مسئله رو خبر بده (سوال نپرس اطلاع بده).اگر روز مصاحبه پرسیدن چرا اشتباه زدی میتونی بگی یکی دیگه واسم پر کرده بود.

شماره کیس: 2012As054XXX
رویت قبولی:16july
ارسال فرمهای اولیه:27july2011 DHL
کارنت شدن کیس:7aprill
مصاحبه:20june امیدواریم یکضربSadنتیجه آبی شد.
دریافت کلیرنس:31july
دریافت ویزا:15August
ورودبه آمریکا:
دریافت گرین کارت[/u]:
http://mohajersara.com/thread-5157.html
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من تازه وارد هستم.
در تاپیک دیگر "لاتاری 2012 از آغاز ..." پستی گذاشتم اگه لطف کنید جواب اون رو بدید ممنون میشم.

فقط سوال دیگه ای که دارم اینکه :
من امسال میرم پیش دانشگاهی و برای کنکور آماده میشم.

نمیدونم کلا اصلا امکان قبولی و رفتن هست یا نه ! کیس نامبر زیر 000 10
پدر و مادرم تحصیلات فوق و لیسانس دارند.

هزینه ی تحصیل کارشناسی در آمریکا چه قدر است؟
اون چیزی که من دیدم از 100 میلیون و... بالاتر بود.

کلا چه پیشنهادی به من میکنید؟ برم نرم چیکار کنم؟ بعدا میتونم برم. اگه میشه یه نقد کامل برای این موضوع من بکنید.

با تشکر
تشکر کنندگان:
با سلام به دوستان عزیز
من فرمهارو با تی ان تی 28جولای فرستادم ،از رو سایتشون پیگیری کردم 2 اگست رسیده ولی جایی که رسیده اسمش ERLANGER - USA هست نه کنتاکی! بعد هم زود زنگ زدم تی ان تی بگم اشتباه شده که یه خانمی گوشی رو گرفت وگفت تقریبا تمام بسته ها به مقصد آمریکا به دفتر پستی نزدیک مقصدشون تحویل میشن نه لزوما به آدرسی که شما نوشتی ولی گفت بسته شما 100% به جایی که میخواستین رسیده. حالا از دوستانی که فرماشونو امسال با تی ان تی فرستادن خواهش میکنم اگر اونها هم فرماشون رسیده اطلاع رسانی کنن و آدرس جایی که رسیده رو بگن ببینیم در مورد همه یکجوره یا نه. با سپاس از همراهیتون
شماره کیس: 2012AS00038XXX
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:TNT 28 JUL 2011
تاریخ کارنت شدن کیس:march 2012
تاریخ مصاحبه:may 2012
تاریخ دریافت کلیرنس:ویزای یکضرب
تعداد افراد در این کیس نامبر : ۲ نفر
تاريخ ورود به آمريكا: October 2012
محل زندگي: McLean VA
تشکر کنندگان: kopol
(2011-08-04 ساعت 19:20)ozone نوشته:  با سلام به دوستان عزیز
من فرمهارو با تی ان تی 28جولای فرستادم ،از رو سایتشون پیگیری کردم 2 اگست رسیده ولی جایی که رسیده اسمش ERLANGER - USA هست نه کنتاکی! بعد هم زود زنگ زدم تی ان تی بگم اشتباه شده که یه خانمی گوشی رو گرفت وگفت تقریبا تمام بسته ها به مقصد آمریکا به دفتر پستی نزدیک مقصدشون تحویل میشن نه لزوما به آدرسی که شما نوشتی ولی گفت بسته شما 100% به جایی که میخواستین رسیده. حالا از دوستانی که فرماشونو امسال با تی ان تی فرستادن خواهش میکنم اگر اونها هم فرماشون رسیده اطلاع رسانی کنن و آدرس جایی که رسیده رو بگن ببینیم در مورد همه یکجوره یا نه. با سپاس از همراهیتون

من فقط می دونم ERLANGER شهری تو ایالت کنتاکیه
منم با DHL فرستادم، الان در ERLANGER ه، بعدش ایشالا میره Williamsburg
2012AS00039XXX
کارنت شدن: March 2012
مصاحبه: (May 2012)
آنکارا (یک‌ضرب)
ورود به آمریکا: Oct/9/12
دریافت گرین کارت: Oct/26/12
تشکر کنندگان: ozone ، ali.narooei ، kopol
(2011-08-04 ساعت 19:20)ozone نوشته:  با سلام به دوستان عزیز

بله ، مطمئن باشيد بستتون ميرسه دست KCC . اما براي اطمينان بيشتر يه ايميل بهشون بزنيد و ازشون تاييديه بگيريد... نمونه مكاتبه با KCC هم از تاپيك هاي سال هاي قبل ميتونيد پيدا كنيد.

‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: ozone ، Ashkan78 ، الی الی
(2011-08-04 ساعت 16:41)faranak.n نوشته:  سلام من انقدر که مطمئن بودم قبول نمی‌‌شم اصلا نرفتم چک کنم،امروز از روی بیکاری گفتم برم حالا ببینم ک بارند نشدم! اما در کامل تعجب بارند شده بودمممممم....حالا اصلا نمیدونم چیکار کنم...الان دارم ۴ صفحه خود سایت رو می‌خونم...لطفا بگید من اصلا از کجا باید شروع کنم مخصوصا که دو هفته‌ از بقیه عقبترم مرسی‌

ممنون از صبح خوندم همه چیز‌های این سایت رو و خیلی‌ چیزارو فهمیدم...فقط ۲ تا سوال،یکی‌ اینکه با این کیس نامبر من چقد احتمال هست که مصاحبه بهم برسه؟؟؟؟ یکم ترسیدم دیدم همه به این کیس نامبر انقد اهمیت میدن...دوم اینکه من آدرسم کامل نیست توی این اطلاعاتی‌ که اول داده بودم،الان ایمیل بزنم به kcc بگم که آدرس دقیقم اینه یا اینکه تو همین فرمها بنویسم کافیه؟؟؟ آها ببخشید یک سوال دیگه،سوال سوم اینکه الان من انقدر دیرتر از بقیه میفرستم خیلی‌ به ضررمه؟؟؟ استرس بگیرم یعنی‌؟
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان: California
ممنون از صبح خوندم همه چیز‌های این سایت رو و خیلی‌ چیزارو فهمیدم...فقط ۲ تا سوال،یکی‌ اینکه با این کیس نامبر من چقد احتمال هست که مصاحبه بهم برسه؟؟؟؟ یکم ترسیدم دیدم همه به این کیس نامبر انقد اهمیت میدن...دوم اینکه من آدرسم کامل نیست توی این اطلاعاتی‌ که اول داده بودم،الان ایمیل بزنم به kcc بگم که آدرس دقیقم اینه یا اینکه تو همین فرمها بنویسم کافیه؟؟؟ آها ببخشید یک سوال دیگه،سوال سوم اینکه الان من انقدر دیرتر از بقیه میفرستم خیلی‌ به ضررمه؟؟؟ استرس بگیرم یعنی‌؟
[/quote]

1) دوست من مصاحبه به همه میرسه . با کیس نامبر شما احتمالا مصاحبتون بین اردیبهشت تا مرداد باشه (بازم میگم این فقط یه احتماله و بر اساس آمارهای سالهای پیشه)

2) آدرست رو توی فرمها بنویسی کافیه

3) تنها چیزی که الان باید فکرت رو مشغولش کنی اینه که فرمها رو دقیق و درست پر کنی . بعدا به اندازه کافی وقت داری در مورد زمان مصاحبت نگران شی و بحث کنی. الان تمرکزت فقط روی فرمها باشه . یادت باشه که مدارک ارسالیت باید شامل : اون دوتا فرم+ پرینت نامه قبولی که توی سایت دیدی+ قطعه عکس 5*5

هرچه زودتر بفرستی مطمعنن بهتره

یا حق
تشکر کنندگان: ali.narooei
(2011-08-04 ساعت 18:09)arman_m نوشته:  ممنون از راهنماییتون.
یعنی من دوباره یه ایمیل بهشون بزنم و بگم که این اشتباه رو انجام دادام؟
بهتر نیست هیچی نگم و بزارم روز مصاحبه همه چی رو بهشون بگم؟
(2011-08-03 ساعت 20:36)outlaw نوشته:  
(2011-08-03 ساعت 20:14)arman_m نوشته:  سلام و درود فراوان
سوال من ازشون این بود ( من در هنگام ثبت نام پسوند خانمم را به جای namini تو سایت namin نوشته بودم و خانمم هم از برندگان امساله.و الان می بایست چیکار کنم؟) که این جواب رو ازشون دریافت کردم.حالا تکلیف چیه؟باید چیکار کنم ؟
(2011-08-02 ساعت 09:31)outlaw نوشته:  
(2011-08-01 ساعت 20:45)arman_m نوشته:  با سلام خدمت دوستان.من به kcc ایمیل زدم و گفتند که در اطلاعات اولیه که در سایت موقع ثبت نام وارد شده هیچ تغییری نمیتونن بدن.
حالا تکلیف چیه؟؟
چی پیش میاد؟
اینم متن ارسالیشونه :
Thank you for your inquiry.
KCC does not have the ability to retrieve or make changes to the data that was provided on the original entry to the lottery.

آقا از دوستان کسی نمیخواد یه جواب درست یه من بده؟

این جوابو معمولا موقع گم شدن کانفرمیشن نامبر میدن الان سوال شما دقیفا چیه؟
دوست عزیز شما در فرم ها مشخصات درست را پر کن بفرست بعد از رسیدن که مطمئن شدی با یه نامه مسئله رو خبر بده (سوال نپرس اطلاع بده).اگر روز مصاحبه پرسیدن چرا اشتباه زدی میتونی بگی یکی دیگه واسم پر کرده بود.

دوست عزیز این نظر شخصی منه که با ایمیل هم اطلاع بدی البته بعد از اطمینان از رسیدن فرم ها و روز مصاحبه قبل از قسم خوردن هم بگی اونا فقط می خوان دروغ نشنون.دلیل اشتباه هم همونی که گفتم خوبه فکر کنم.
(2011-08-04 ساعت 23:08)faranak.n نوشته:  

امسال از شما بالاتر هم خیلی هستند .برای فرم ها هم دیر نشده مطمئن باش.آدرس هم تو فرمای جدید کامل بفرست ایمیل نمی خواد.
تشکر کنندگان: faranak.n ، arman_m
(2011-08-04 ساعت 15:21)omiddashti نوشته:  سلام
چند تا سوال دارم که هیچکس واضح توضیح نداده:
1- آیا فرمها یک رو چاپ بشن یا پشت و رو
2-منگنه بشن به هم یا نه

دوست خوبم خيلي راحت و مختصر ميگم

1 - فرمها يك رو چاپ بشه .

2 - اگر تنها هستيد فرم DSP-122 جداگانه و فرم DS-230 بصورت پارت پارت جدا و اگر با همسر و فرزند هستيد آنها هم پارت پارت جداگانه به هم منگنه ريز ميشه .
تشکر کنندگان:
سلام به همه ، من تقریباً بیشتر تاپیک های انجمن رو خوندم ، ولی تو هیچکدوم نگفته اگه هیچ ایمیلی به دستمون نرسه یعنی چی ؟ لطفاً راهنمایی کنید . ممنون
این موضوع چقدر اهمیت داره ؟
اگه بعدا هم واسه زمان مصاحبه و غیره ایمیل به دستم نرسه چی ؟
شماره کیس : 2012AS00016XXX Big Grin
تاریخ رویت قبولی در سایت:27جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: آگوست 2011 DHL
تاریخ کارنت شدن کیس: نوامبر
تاریخ دریافت نامه دوم: نوامبر 2011
تاریخ مصاحبه: 23 ژانویه 2012
تاریخ دریافت ویزا:24 ژانویه 2012
تاریخ دریافت گرین کارت :
تشکر کنندگان:
(2011-08-04 ساعت 15:41)shab354 نوشته:  سلام به همه ، من تقریباً بیشتر تاپیک های انجمن رو خوندم ، ولی تو هیچکدوم نگفته اگه هیچ ایمیلی به دستمون نرسه یعنی چی ؟ لطفاً راهنمایی کنید . ممنون
من متوجه منظورتون نمی شوم

کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان