موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
چند تا سوال دارم که هیچکس واضح توضیح نداده:
1- آیا فرمها یک رو چاپ بشن یا پشت و رو
2-منگنه بشن به هم یا نه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه ، من تقریباً بیشتر تاپیک های انجمن رو خوندم ، ولی تو هیچکدوم نگفته اگه هیچ ایمیلی به دستمون نرسه یعنی چی ؟ لطفاً راهنمایی کنید . ممنون
شماره کیس : 2012AS00016XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:27جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: آگوست 2011 DHL
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: نوامبر
تاریخ دریافت نامه دوم: نوامبر 2011
تاریخ مصاحبه: 23 ژانویه 2012
تاریخ دریافت ویزا:24 ژانویه 2012
تاریخ دریافت گرین کارت :
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
سلام من انقدر که مطمئن بودم قبول نمیشم اصلا نرفتم چک کنم،امروز از روی بیکاری گفتم برم حالا ببینم ک بارند نشدم! اما در کامل تعجب بارند شده بودمممممم....حالا اصلا نمیدونم چیکار کنم...الان دارم ۴ صفحه خود سایت رو میخونم...لطفا بگید من اصلا از کجا باید شروع کنم مخصوصا که دو هفته از بقیه عقبترم مرسی
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-04 ساعت 16:41)faranak.n نوشته: سلام من انقدر که مطمئن بودم قبول نمیشم اصلا نرفتم چک کنم،امروز از روی بیکاری گفتم برم حالا ببینم ک بارند نشدم! اما در کامل تعجب بارند شده بودمممممم....حالا اصلا نمیدونم چیکار کنم...الان دارم ۴ صفحه خود سایت رو میخونم...لطفا بگید من اصلا از کجا باید شروع کنم مخصوصا که دو هفته از بقیه عقبترم مرسی
درود بر دوست گرامی
اول تبریک به خاطر برنده شدن ...
سری به تاپیک ها 2012 بزنید و ببینید که بقیه چکار کردند ....
دوستان شما رو بیشتر راهنمایی می کنند .
موفقیت های بزرگ لازمه اراده ی قوی هستند.!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من تازه وارد هستم.
در تاپیک دیگر "لاتاری 2012 از آغاز ..." پستی گذاشتم اگه لطف کنید جواب اون رو بدید ممنون میشم.
فقط سوال دیگه ای که دارم اینکه :
من امسال میرم پیش دانشگاهی و برای کنکور آماده میشم.
نمیدونم کلا اصلا امکان قبولی و رفتن هست یا نه ! کیس نامبر زیر 000 10
پدر و مادرم تحصیلات فوق و لیسانس دارند.
هزینه ی تحصیل کارشناسی در آمریکا چه قدر است؟
اون چیزی که من دیدم از 100 میلیون و... بالاتر بود.
کلا چه پیشنهادی به من میکنید؟ برم نرم چیکار کنم؟ بعدا میتونم برم. اگه میشه یه نقد کامل برای این موضوع من بکنید.
با تشکر
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان عزیز
من فرمهارو با تی ان تی 28جولای فرستادم ،از رو سایتشون پیگیری کردم 2 اگست رسیده ولی جایی که رسیده اسمش ERLANGER - USA هست نه کنتاکی! بعد هم زود زنگ زدم تی ان تی بگم اشتباه شده که یه خانمی گوشی رو گرفت وگفت تقریبا تمام بسته ها به مقصد آمریکا به دفتر پستی نزدیک مقصدشون تحویل میشن نه لزوما به آدرسی که شما نوشتی ولی گفت بسته شما 100% به جایی که میخواستین رسیده. حالا از دوستانی که فرماشونو امسال با تی ان تی فرستادن خواهش میکنم اگر اونها هم فرماشون رسیده اطلاع رسانی کنن و آدرس جایی که رسیده رو بگن ببینیم در مورد همه یکجوره یا نه. با سپاس از همراهیتون
شماره کیس: 2012AS00038XXX
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:TNT 28 JUL 2011
تاریخ کارنت شدن کیس:march 2012
تاریخ مصاحبه:may 2012
تاریخ دریافت کلیرنس:ویزای یکضرب
تعداد افراد در این کیس نامبر : ۲ نفر
تاريخ ورود به آمريكا: October 2012
محل زندگي: McLean VA
رتبه:
10
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-04 ساعت 19:20)ozone نوشته: با سلام به دوستان عزیز
من فرمهارو با تی ان تی 28جولای فرستادم ،از رو سایتشون پیگیری کردم 2 اگست رسیده ولی جایی که رسیده اسمش ERLANGER - USA هست نه کنتاکی! بعد هم زود زنگ زدم تی ان تی بگم اشتباه شده که یه خانمی گوشی رو گرفت وگفت تقریبا تمام بسته ها به مقصد آمریکا به دفتر پستی نزدیک مقصدشون تحویل میشن نه لزوما به آدرسی که شما نوشتی ولی گفت بسته شما 100% به جایی که میخواستین رسیده. حالا از دوستانی که فرماشونو امسال با تی ان تی فرستادن خواهش میکنم اگر اونها هم فرماشون رسیده اطلاع رسانی کنن و آدرس جایی که رسیده رو بگن ببینیم در مورد همه یکجوره یا نه. با سپاس از همراهیتون
بله ، مطمئن باشيد بستتون ميرسه دست KCC . اما براي اطمينان بيشتر يه ايميل بهشون بزنيد و ازشون تاييديه بگيريد... نمونه مكاتبه با KCC هم از تاپيك هاي سال هاي قبل ميتونيد پيدا كنيد.
CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-04 ساعت 16:41)faranak.n نوشته: سلام من انقدر که مطمئن بودم قبول نمیشم اصلا نرفتم چک کنم،امروز از روی بیکاری گفتم برم حالا ببینم ک بارند نشدم! اما در کامل تعجب بارند شده بودمممممم....حالا اصلا نمیدونم چیکار کنم...الان دارم ۴ صفحه خود سایت رو میخونم...لطفا بگید من اصلا از کجا باید شروع کنم مخصوصا که دو هفته از بقیه عقبترم مرسی
ممنون از صبح خوندم همه چیزهای این سایت رو و خیلی چیزارو فهمیدم...فقط ۲ تا سوال،یکی اینکه با این کیس نامبر من چقد احتمال هست که مصاحبه بهم برسه؟؟؟؟ یکم ترسیدم دیدم همه به این کیس نامبر انقد اهمیت میدن...دوم اینکه من آدرسم کامل نیست توی این اطلاعاتی که اول داده بودم،الان ایمیل بزنم به kcc بگم که آدرس دقیقم اینه یا اینکه تو همین فرمها بنویسم کافیه؟؟؟ آها ببخشید یک سوال دیگه،سوال سوم اینکه الان من انقدر دیرتر از بقیه میفرستم خیلی به ضررمه؟؟؟ استرس بگیرم یعنی؟
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از صبح خوندم همه چیزهای این سایت رو و خیلی چیزارو فهمیدم...فقط ۲ تا سوال،یکی اینکه با این کیس نامبر من چقد احتمال هست که مصاحبه بهم برسه؟؟؟؟ یکم ترسیدم دیدم همه به این کیس نامبر انقد اهمیت میدن...دوم اینکه من آدرسم کامل نیست توی این اطلاعاتی که اول داده بودم،الان ایمیل بزنم به kcc بگم که آدرس دقیقم اینه یا اینکه تو همین فرمها بنویسم کافیه؟؟؟ آها ببخشید یک سوال دیگه،سوال سوم اینکه الان من انقدر دیرتر از بقیه میفرستم خیلی به ضررمه؟؟؟ استرس بگیرم یعنی؟
[/quote]
1) دوست من مصاحبه به همه میرسه . با کیس نامبر شما احتمالا مصاحبتون بین اردیبهشت تا مرداد باشه (بازم میگم این فقط یه احتماله و بر اساس آمارهای سالهای پیشه)
2) آدرست رو توی فرمها بنویسی کافیه
3) تنها چیزی که الان باید فکرت رو مشغولش کنی اینه که فرمها رو دقیق و درست پر کنی . بعدا به اندازه کافی وقت داری در مورد زمان مصاحبت نگران شی و بحث کنی. الان تمرکزت فقط روی فرمها باشه . یادت باشه که مدارک ارسالیت باید شامل : اون دوتا فرم+ پرینت نامه قبولی که توی سایت دیدی+ قطعه عکس 5*5
هرچه زودتر بفرستی مطمعنن بهتره
یا حق
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-05 ساعت 01:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-05 ساعت 01:14 توسط shab354.)
سلام به همه ، من تقریباً بیشتر تاپیک های انجمن رو خوندم ، ولی تو هیچکدوم نگفته اگه هیچ ایمیلی به دستمون نرسه یعنی چی ؟ لطفاً راهنمایی کنید . ممنون
این موضوع چقدر اهمیت داره ؟
اگه بعدا هم واسه زمان مصاحبه و غیره ایمیل به دستم نرسه چی ؟
شماره کیس : 2012AS00016XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:27جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: آگوست 2011 DHL
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: نوامبر
تاریخ دریافت نامه دوم: نوامبر 2011
تاریخ مصاحبه: 23 ژانویه 2012
تاریخ دریافت ویزا:24 ژانویه 2012
تاریخ دریافت گرین کارت :
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-04 ساعت 15:41)shab354 نوشته: سلام به همه ، من تقریباً بیشتر تاپیک های انجمن رو خوندم ، ولی تو هیچکدوم نگفته اگه هیچ ایمیلی به دستمون نرسه یعنی چی ؟ لطفاً راهنمایی کنید . ممنون
من متوجه منظورتون نمی شوم
کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010