کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
ممنون از همه ذوستانی که اطلاع رسانی میکنند

هر چه بیشتر پر میکنم بیشتر سوال ایجاد میشه.
سوال 43 خیلی گیج کننده است.
a. Have you ever applied for a Social Security Number
خوب طبیعیه میزنیم خیر

بعد میپرسه: Would you like to receive a replacement card(You must answer YES to question 43.b to recive a card)
اینو باید چی بزنیم؟بلی یا خیر
وقتی دریافت نکردیم هنوزreplacementمعنی نداره
تشکر کنندگان: steve ، shadin_n
(2012-07-15 ساعت 18:24)gbtm نوشته:  دوستان سلام

امروز خیلی مزاحم وققتون شدم واقعا شرمنده

سوال نهایی:آیا باید عکسمون رو در part I فرم 230 attach کنیم؟

جایی عنوان نشده ولی در فرم نمونه ای که دوستمون برامون گذاشتند عکس attach شده است.

سپاسگذارم.

سلام نه نیازی نیست فقط 2 قطعه عکس همراه مدارک ایمیل کن.
(2012-07-15 ساعت 19:31)gbtm نوشته:  ممنون از همه ذوستانی که اطلاع رسانی میکنند

هر چه بیشتر پر میکنم بیشتر سوال ایجاد میشه.
سوال 43 خیلی گیج کننده است.
a. Have you ever applied for a Social Security Number
خوب طبیعیه میزنیم خیر

بعد میپرسه: Would you like to receive a replacement card(You must answer YES to question 43.b to recive a card)
اینو باید چی بزنیم؟بلی یا خیر
وقتی دریافت نکردیم هنوزreplacementمعنی نداره

من یه سری لینک گذاشتم تو اون راهنمایی کرده.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: shadin_n ، daria
ممنون بابت راهنمایی

دوستان کمک برای پاسخ سوال 43
تشکر کنندگان: shadin_n ، shkhmo
(2012-07-15 ساعت 19:54)gbtm نوشته:  ممنون بابت راهنمایی

دوستان کمک برای پاسخ سوال 43

-
Have you ever applied for a Social Security Number
No بزنین
Do you want the Social
Security Administration to
assign you a SSN and issue a
card? (You must answer YES
to question 43b. to receive a
number and a card.)
YES بزنین
43b رو هم YES بزنین
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: gbtm ، shadin_n ، Shezem ، shkhmo ، daria ، honey62
[عکس: Untitled_1.gif]

SSN = Social Security Number یا شماره امنیت اجتماعی، شماره‌ای نه رقمی است که برای شهروندان و مقیمان آمریکا صادر میشه. هدف اولیه از اختصاص این شماره، ردگیری افراد در جهت اهداف امنیت اجتماعی بوده. با مرور زمان این شماره برای اهداف متنوع تری من جمله امور مالیاتی استفاده شده است و در عمل آن را به یک شماره هویت ملی مبدل کرده است.
تشکر کنندگان: gbtm ، mehdiii ، shadin_n ، Shezem ، outlaw ، shkhmo ، daria
دوستان بسیار سپاسگذارم
بالاخره من ساعت 2 نیمه شب به وقت محلی فرمها رو تکمیل کردم

سوال واقعا نهایی: آیاروی پاکت باید شماره کیس نامبرمون رو هم بنویسیم؟
اگه پاسخ مثبت هست بهترین جا کجا میتونه باشه؟

در ضمن من یک کورس رو دارم میگذرونم تازه سه شنبه شروع میشه تا دسامبر.آیا باید در قسمت تحصیلی اون رو هم قید کنم؟
تشکر کنندگان: shadin_n ، shkhmo ، daria ، honey62
(2012-07-15 ساعت 16:16)steve نوشته:  سلام به همهٔ بچه ها

من از برندگان ۲۰۱۳ هستم یسل داشتم که لطفا منو راهنمایی‌ کنید

من مدارکمو فرستادم و در جایی‌ که تحصیلاتو باید می‌نوشتیم من من تاریکه دبستان راهنمایی‌ و دبیرستنمو زدم و چون هنوز مدرک پیش دنشگهیمو نگرفته بودم نمیتونستم بنویسم یک هفته دیگه مدرک پیش دانشگاهیم میاد بنظرتون چی‌ کار کنم ؟

سلام. توجه داشته باش تا زمانی که مدرکی در دستت نیست نباید به هیچ وجه بنویسی مدرک دارم. همین مساله ساده باعث رد شدن شما میشود. مساله شما اصلا مهم نیست. هر زمان که مدرک رو گرفتی ایمیل میزنی و فرم اصلاحی رو هم ایمیل میکنی. چند روز بعد حدود دو هفته بعد دوباره ایمیل میزنی که ببینی چی شد. اگر جواب ندادند باز هم مهم نیست. تا روز مصاحبه وقت داری مدارک رو کامل کنی و بفرستی. پس فکر کنم چندین ماه فرصت داری. خداپشت و پناهت
کیس :2012AS63xxx
تاریخ مصاحبه: 7june
تاریخ کلیر: july 16
تاریخ ورود به آمریکا:به امید خدا 2آذر ماه1391
افراد کیس: 3نفر (همسر و دختر1 ساله)

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mehdiii ، gbtm ، shadin_n ، Shezem ، shkhmo ، daria ، honey62
(2012-07-15 ساعت 18:53)shkhmo نوشته:  
(2012-07-15 ساعت 18:32)asxz نوشته:  سلام من هنرستان رفتم و پیش دانشگاهی ندارم ولی مدرک کاردانی نقشه کشی دارم و در حال حاضر هم دارم لیسانس کامپیوتر میخونم ولی هنوز تمام نکردم ، میخوام بدونم من باید پیش دانشگاهی داشته باشم؟؟؟؟؟؟؟تو رو خدا زود بگید من تازه فهمیدم برنده ۲۰۱۲ هستم.

نه دوست عزیزاگرمدرک کاردانی داری پیش دانشگاهی نمیخوای آخرین مدرک ملاک هست
سعی کن یک گواهی اشتغال به تحصیل هم از دانشگاه بگیری (برای دارالترجمه ای که میدی ترجمه کنه یا هر جای دیگه ای غیر از سفارت) و کارت دانشجویی رو هم بدی ترجمه کنن، همراه داشتن این دوتا مدرک بی ضرره، مدرک کاردانی و ریز نمراتت رو هم ببر تایید کنن (خیابان فرصت جنوبی)
تشکر کنندگان: gbtm ، امیر مهاجر ، shadin_n ، Shezem ، MPU ، shkhmo ، asxz ، honey62
عزیزان توجه داشته باشید
شنیدم ایمیلی برای بعضی دوستان اومده که شما قبول شده اید.
اولا به همه تبریک میگم و به جمع ما خوش آمدید.
یک توصیه هم بکنم جهت اطمینان از ایمیل و درستی اون حتما شماره را در سایت مهاجرت آمریکا چک کنید تا مطمئن بشید درست هست یا نه. تا خدانکرده بعدا دچار یاس نشوید. دوم اینکه سفارت هیچ گاه از شما نمیخواد پولی را به جایی واریز کنید هیچ وقت. پس حواستان باشد اگر نامه ای آمد و چنین درخواستی داشت با احتیاط عمل کنید.
سوم اینکه بچه های مهاجر سرا را دعا کنید که اونها هم در حق شما همین کار رو میکنند. همیشه شاد و پیروز باشید

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، shadin_n ، steve ، Orchin ، Shezem ، MPU ، کیانا ، sib 24 ، shkhmo ، daria ، honey62
۰دوستان لطفا اگه پاسخ سوالات من رو میدونید لطفا اطلاع رسانی کنید به خصوص در مورد کورس در حال گذراندن
تشکر کنندگان: shadin_n ، Shezem ، shkhmo
(2012-07-15 ساعت 20:36)mehdi.pazoki نوشته:  
(2012-07-15 ساعت 18:53)shkhmo نوشته:  
(2012-07-15 ساعت 18:32)asxz نوشته:  سلام من هنرستان رفتم و پیش دانشگاهی ندارم ولی مدرک کاردانی نقشه کشی دارم و در حال حاضر هم دارم لیسانس کامپیوتر میخونم ولی هنوز تمام نکردم ، میخوام بدونم من باید پیش دانشگاهی داشته باشم؟؟؟؟؟؟؟تو رو خدا زود بگید من تازه فهمیدم برنده ۲۰۱۲ هستم.

نه دوست عزیزاگرمدرک کاردانی داری پیش دانشگاهی نمیخوای آخرین مدرک ملاک هست
سعی کن یک گواهی اشتغال به تحصیل هم از دانشگاه بگیری (برای دارالترجمه ای که میدی ترجمه کنه یا هر جای دیگه ای غیر از سفارت) و کارت دانشجویی رو هم بدی ترجمه کنن، همراه داشتن این دوتا مدرک بی ضرره، مدرک کاردانی و ریز نمراتت رو هم ببر تایید کنن (خیابان فرصت جنوبی)
هر مدرکی که گواهی بده شما 12 سال درس خوندی کفایت میکنه همین. پس تنها مدرک فوق دیپلم شما کافیست. طبق نظر دوستان هر مدرکی که داری با خودت ببر. اما هیچ کدام بدرد نمیخوره و تنها جهت ضریب اطمینان هست. تنها مدرک فوق دیپلم کفایت میکنه. در ضمن ترجمه که کردی مهر دادگستری کافیست. بیخودی پول برای مهر وزارت خارجه نده.

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، shadin_n ، Shezem ، shkhmo ، honey62
بهروز خان محتاجیم به دعا
تشکر کنندگان: shadin_n ، behrooz ramezani ، shkhmo
(2012-07-15 ساعت 20:42)gbtm نوشته:  ۰دوستان لطفا اگه پاسخ سوالات من رو میدونید لطفا اطلاع رسانی کنید به خصوص در مورد کورس در حال گذراندن

عزیزه من چه سوال هایی میکنی تو؟
لازم نیست کیس رو رو پاکت بنویسی. اما من نوشتم و در بالا ی پاکت قسمت وسط تو هم خواستی همین کار رو بکن.
شما که مدرکی از این دوره نداری پس چی رو میخوای بنویسی. لطف کن و چیزهایی که از شما نخواستن ننویس. به قول معروف فقط همون که تو فیلم گفت.

تشکر کنندگان: gbtm ، امیر مهاجر ، shadin_n ، Shezem ، shkhmo ، daria ، honey62
(2012-07-15 ساعت 20:24)gbtm نوشته:  دوستان بسیار سپاسگذارم

در ضمن من یک کورس رو دارم میگذرونم تازه سه شنبه شروع میشه تا دسامبر.آیا باید در قسمت تحصیلی اون رو هم قید کنم؟

دوست عزیز فرما رو ایمیل کن فرقی نداره بفرستی یا ایمیل کنی.

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، shadin_n ، Shezem ، shkhmo ، daria
(2012-07-15 ساعت 20:24)gbtm نوشته:  دوستان بسیار سپاسگذارم

دوست عزیز اگر در مقطعی دانشگاهی در حال تحصیل هستی اینجا رو مطالعه کن:
http://mohajersara.com/thread-5180-post-...#pid190796
اگر هم میخوای مدارکت رو با ایمیل بفرستی توی امضای بنده روی کلمه "ایمیل" کلیک کن و توضیحات رو بخون.
تشکر کنندگان: shadin_n ، Shezem ، gbtm ، daria ، honey62

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان