موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-16 ساعت 10:19)hadiseh.t نوشته: (2012-07-16 ساعت 10:08)saeid-ss نوشته: سلام من از برندگان ۲۰۱۳ هستم چند تا سوال دارم اول اینکهاسپانسر باید فرم ۱۳۴ را برای همهٔ افراد کیس پر کند یا فقط برای برندهٔ اصلی؟برای مصاحبه آخرین مدرک و مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی برندهٔ اصلی لازمه و چک میکنن یا همهٔ افراد باید مدارکشون رو بیارن و مال همهرو چک میکنن؟
بله اسپانسر باید این مدارکو برای هر نفر جداگانه پر کنه.من می دونم اخرین مدرک تحصیلی رو می خوان ولی بردن دیپلم و پیش دانشگاهی هم خوبه ولی کلا اخرین مدرک تحصیلی رو می خوان و برای همراه هم اخرین مدرک تحصیلی رو می خوان منظورت از چک کردن بردن اصل مدرک بله باید با خودتون ببریدش.
ممنونم از پاسختون
کیس: 2013AS000090XX مصاحبه : ابوظبی 22 جولای کلیر : 18 آگوست ویزا : 28 آگوست
تعداد افراد كيس: 2 نفر سفر اول به آمریکا: 19 feb دریافت گرین کارت : 3 april
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها الان من با پدرم كه انكاراست حرف ميزدم، گفت يكي تو هتلشونه ١٤ روز پاسپورتشو تحويل سفارت داده ولي هنوز ups مداركشو نداده!!!!!.
كسي ميدونه تو سايت ups كجا بايد محموله رو چك كرد؟
منو كمك كنيد.
2012AS00038XXX
کنسولگری: آنكارا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت اساتید.
دوستان ما روز 4 جولای مصاحبه داشتیم همه کارا به خوبی خوشی تا روز مصاحبه انجام شد(کارای پزشکی)ولی روز مصاحبه افیسر به ما گفت چون دیپلم شما فنی هست و پیش دانشگاهی نخواندیم قانون کنگره این اجازه رو به شما نمیده که وارد خاک امریکا بشید وتا 3 سپتامر وقت داری تا یک مدرک پیش دانشگاهی بیاری عزیزان میدونن چه جوری میشه یک ماهه مدرک پش دانشگاهی جور کرد؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوست من بايد بري از مراكزي كه ديپلم ميدن بپرسي، اونا واست امتحان برگزار ميكنن و ديپلم ميدن.
نگران نباش بگرد اونارو پيدا كن. حتما حل ميشه.
2012AS00038XXX
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان من از برند های 2013 هستم یه سوال داشتم از حضور اساتید محترم
بنده 5 ماه خدمت کردم (س پ ا ه) بعد ارشد قبول شدم معافی تحصیلی گرفتم
خواستم از شما بزرگواران سوال کنم موقع مصاحبه بگم؟ اصلا متوجه میشن؟ اصلا جنبه کلیر خوردن ندارم!!
پیشاپیش از راهنمایی های دوستان کمال تشکر را دارم
اردتمند!
شماره کیس: 2013x7xxx
شماره کیس: 201200046XXX
تاریخ ارسال مدارک 2013: 23 می2012
تاریخ ارسال مدارک 2012 : 11آگوست 2012
تاریخ مصاحبه :20 سپتامبر
ورود به آمریکا :25 سپتامبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها اين سايت ups كه لينكش هست زبانش تركي هست من كه متوجه نميشم.
كسي ميدونه چه جوري ميشه انگليسيش كرد؟
2012AS00038XXX
رتبه:
10
1 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-16 ساعت 21:59)paymanva نوشته: بچه ها اين سايت ups كه لينكش هست زبانش تركي هست من كه متوجه نميشم.
كسي ميدونه چه جوري ميشه انگليسيش كرد؟
همونجا سمت چپ ميشه انگليسي كرد... يكم با دقت نگاه كنيد
يه همچين چيزي نوشته....: CLICK HERE FOR TRACKING IN ENGLISH
http://www.ups.com.tr/Default.aspx
CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-16 ساعت 21:28)mohamad_counter نوشته: سلام
دوستان من از برند های 2013 هستم یه سوال داشتم از حضور اساتید محترم
بنده 5 ماه خدمت کردم (س پ ا ه) بعد ارشد قبول شدم معافی تحصیلی گرفتم
خواستم از شما بزرگواران سوال کنم موقع مصاحبه بگم؟ اصلا متوجه میشن؟ اصلا جنبه کلیر خوردن ندارم!!
پیشاپیش از راهنمایی های دوستان کمال تشکر را دارم
اردتمند!
دوست عزیز درستش اینه که بگم شما همه چیز رو عین واقعیت بگی بهتره. فقط میخوام متن زیر رو که البته قسمتی از نوشته شخصی یکی از بچه های قدیمی مهاجرسرا به نام alisarshar تو تاپیک "توصیه ها و ناگفته های برندگان ناکام 2011--->"کلیرنس" است رو برای شما و سایر بچه ها اینجا کپی کنم.
(2011-10-05 ساعت 11:20)alisarshar نوشته: ...
2- شرايطي كه كليرنس بچه ها براساس آن صورت ميگيرد و يا اين پروسه به پايان نميرسد:
براساس تحقيقاتي كه من توي اين مدت 1.5سال داشتم به اين نتيجه رسيدم كه اين تحقيقات فقط براساس اطلاعات درج شده توسط خود افراد صورت ميگيرد و قسمت تكميلي آن در روز مصاحبه از خود افراد پرسيده ميشود و هيچ ديتا بيس ديگري براي اينگونه تحقيقات وجود ندارد. با توجه به اينكه طي اين مدت عده اي از بچه ها كلير شدن و عده اي هم هنوز اين پروسه برايشون تموم نشده اين نتايج حاصل شد : 1) كساني كه رشته و كارشان عادي بود كه اكثرا يكضرب ويزا گرفتن . 2) عده اي رشته تحصيليشان مهندسي بود ولي كار در ارتباط با آن حساس نبود و تخصصي به حساب نميامد كه معمولا بعد از گذشت حداقل 60روز كلير شدن . 3) در روز آخر بر اساس آماري كه از دوستان به جا مانده گرفتم عده اي پزشك بودن كه داراي تخصص و فوق تخصص بودن عده اي هم مدرك مهندسي داشتن كه در شركت نفت بودن و عده اي هم در كارهاي نيروگاهي مشغول بودن و نيز عده اي نيز وجود داشتن كه ممكن بود راحت كلير بشن ولي به دليل توضيحات بيش از حدي كه در روز مصاحبه به سئوالات آفيسر داده بودند موضوع را حساس جلوه دادند كه از همان روز تكليفشان معلوم شده بود.
و دليل بنده بخاطر اين صحبتها اين تفسير مي باشد : با توجه به اينكه در سالهاي اخير به خصوص امسال اوضاع اقتصادي آمريكا به طرز شگفت آوري به هم ريخته بود سياستشون رو بر اين اساس قرار دادند كه رشته هاي كه به كارهاي حساس مرتبط نمي شود مشكلي براي ويزا گرفتن ندارند چون اونجا به هر حال ممكنه يا كار گير نيارن و يا به كارهاي خيلي ساده بپردازند ولي در مورد پزشكاني كه تخصص يا فوق تخصص دارند و حتي كساني كه بر اساس رشتشون به كارهاي حساس مثل نفتي يا نيروگاهي و يا حتي اطلاعاتي از گذشته شركت دارند مثلا اطلاعات اضافي كه براي سابقه اسلحه سازي ايران خودرو داده شده بود به نظر بنده كه اينگونه تفسير كردم در ايالت متحده به هر حال اين پستها وجود دارد و اينگونه افراد بالاخره پس از ورود به آمريكا پس از حداقل 5-10سال اين پستها را بدست مي آورند و بديهي است كه اگر اين اتفاق بيفته كشوري كه مملو از متخصصين آمريكايي هست و از طرفي ظرفيتهاي شغلي كم شده اين پست توسط اين اشخاص پر ميشه و مسلما با اشغال شدن اين پستها يك نفر ازاين متخصصين بيكار ميشه. پس به اين نتيجه ميرسيم كه كشور ايالت متحده آمريكا كه بيشتر به مردم خودش اهميت ميده رقبتي براي جذب افرادي كه تخصص دارند و يا در كارهاي حساس مشغول بودند نيازي نداره. و به گفته عده اي ممكنه محل خدمت سربازي براشون مهم باشه ولي عده اي بودند كه خدمتشان سپاه بود ولي حتي يكضرب ويزا گرفتن و يا عده اي بودند كه در سپاه خدمت ميكردند و كلير خوردند ولي به مقتضي رشتشون جواب كليرشون سريع اومد پس محل خدمت دليل محكمي براي كلير نشدن نيست چون اونا بهتر از خود ما ميدونن كه خدمت سربازي توي ايران اجباري هست و دست ما نيست كه كجا خدمت كنيم./
و موضوع مهمي كه به نظرم رسيد كه بگم تا عبرت آيندگان باشد اينه كه خيلي خيلي خيلي .... خيلي جزء واجبات است تا زمانيكه رنگ ويزاي خودرا تو پاسپورت نديدين در اين مورد با هيچ احد و ناسي صحبت نكنين وگرنه توي اين مدت اين موضوع مثل خوره ميفته به جونتون كه نكنه فلاني حتي براي شوخي ايميلي به شيطنت به سفارت يا هر جاي ديگر بزنه چون اونا احتياجي به سند و مدرك ندارن و كافيه يك ايميل بدون سند ومدرك به دستشون برسه كه اين رويا رو كابوسي براتون بوجود بياره. و نكته مهم ديگري كه به خاطرم رسيد اگر خدايي نكرده به هفته آخر رسيديد پيشنهاد ميكنم كه پاسپورتهاتون رو از دو هفته قبل از اتمام و يا حتي بيشتر به دوبي برسونيد كه در سفارت بماند و نيازي به رفتن خودتون نيست چون اصلا جوابي دريافت نمي كنيد و فقط هزينه اضافي براتون داره. اميدوارم كه تونسته باشم كمكي براي بچه هاي سالهاي آينده باشم تا روال راحت تريو طي كنند.
يا علي
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس: 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
موضوعها: 1
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام اگر مصاحبه در نیمه دوم ماه آگوست باشه و به فرد برنده کلیرانس بخوره ، با توجه به اینکه یک مدتی طول میکشه تا جواب کلیرانس بیاد اگر جواب کلیرانس بعد از سپتامبر بیاد دیگه ویزا باطل خواهد شود؟
چون گفته شده بعد از سپتامبر دیگه ویزایی صادر نخواهد شد!!