کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-07-15 ساعت 20:39)behrooz ramezani نوشته:  عزیزان توجه داشته باشید
شنیدم ایمیلی برای بعضی دوستان اومده که شما قبول شده اید.
اولا به همه تبریک میگم و به جمع ما خوش آمدید.
یک توصیه هم بکنم جهت اطمینان از ایمیل و درستی اون حتما شماره را در سایت مهاجرت آمریکا چک کنید تا مطمئن بشید درست هست یا نه. تا خدانکرده بعدا دچار یاس نشوید. دوم اینکه سفارت هیچ گاه از شما نمیخواد پولی را به جایی واریز کنید هیچ وقت. پس حواستان باشد اگر نامه ای آمد و چنین درخواستی داشت با احتیاط عمل کنید.
سوم اینکه بچه های مهاجر سرا را دعا کنید که اونها هم در حق شما همین کار رو میکنند. همیشه شاد و پیروز باشید

سلام دوست عزیز ایمیل حاوی کانفیرمیشن نامبر تازه برام اومد دقیقن ۱۳ جولی یعنی ۲ روز پیش چون نتایج اشتباه بود من دیگه کانفیرمیشن رو گم کردم و نتونستم دوباره چک کنم ببینم قبول شدم یا نا . با لینکی که داخلی ایمیل امده بود رفتم و در سایت لاطاری چک کردم و دیدم قبول شده بودم و نمیدونستم./
تشکر کنندگان: Shezem ، outlaw ، MPU ، shadin_n ، honey62 ، mehdiii
(2012-07-15 ساعت 22:39)asxz نوشته:  
(2012-07-15 ساعت 20:39)behrooz ramezani نوشته:  عزیزان توجه داشته باشید
شنیدم ایمیلی برای بعضی دوستان اومده که شما قبول شده اید.
اولا به همه تبریک میگم و به جمع ما خوش آمدید.
یک توصیه هم بکنم جهت اطمینان از ایمیل و درستی اون حتما شماره را در سایت مهاجرت آمریکا چک کنید تا مطمئن بشید درست هست یا نه. تا خدانکرده بعدا دچار یاس نشوید. دوم اینکه سفارت هیچ گاه از شما نمیخواد پولی را به جایی واریز کنید هیچ وقت. پس حواستان باشد اگر نامه ای آمد و چنین درخواستی داشت با احتیاط عمل کنید.
سوم اینکه بچه های مهاجر سرا را دعا کنید که اونها هم در حق شما همین کار رو میکنند. همیشه شاد و پیروز باشید

سلام دوست عزیز ایمیل حاوی کانفیرمیشن نامبر تازه برام اومد دقیقن ۱۳ جولی یعنی ۲ روز پیش چون نتایج اشتباه بود من دیگه کانفیرمیشن رو گم کردم و نتونستم دوباره چک کنم ببینم قبول شدم یا نا . با لینکی که داخلی ایمیل امده بود رفتم و در سایت لاطاری چک کردم و دیدم قبول شده بودم و نمیدونستم./

ذرسته شک نکن
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: shkhmo ، shadin_n ، daria ، mehdiii

[/quote]

سلامی مجدد.
یعنی چی شماره رو گم کردم. خوب مگه نمیگی ایمیل کردن. دوباره نگاه کن. اگه ایمیل رو پاک کردی باز هم گزینه هایی جهت بازیابی هست. به هر حال بعد از پیدا کردن شماره لطف کنید از داخل ایمیل به سایت متصل نشوید بلکه آدرس رو تایپ کنید. توصیه کارشناسان این است که هیچ وقت از داخل سایتی و یا ایمیلی به بانک ها و یا مراکز مهم وارد نشوید. چون براحتی آب خوردن این سایت میتواند تنها تصویر سایت اصلی باشد. شما دوست عزیز ادرس سایت لاتاری رو که داری؟ پس کاری نداره اون رو تایپ کن و بعد وارد بشو. حال شماره خودت رو وارد کن. اگه دیدی قبول شدی انشاا... جیغ فراموش نشه. حالا هر ساعتی که بود. چون ارزش داره. بعد هم حرکات موزون و باقی ماجرا. این کار رو بکن تا خیال خودت و همه راحت بشه.
کیس :2012AS63xxx
تاریخ مصاحبه: 7june
تاریخ کلیر: july 16
تاریخ ورود به آمریکا:به امید خدا 2آذر ماه1391
افراد کیس: 3نفر (همسر و دختر1 ساله)

تشکر کنندگان: Shezem ، shkhmo ، hadiseh.t ، امیر مهاجر ، shadin_n ، honey62 ، نخجیر ، mehdiii
سلام من از برندگان ۲۰۱۳ هستم چند تا سوال دارم اول اینکهاسپانسر باید فرم ۱۳۴ را برای همهٔ افراد کیس پر کند یا فقط برای برندهٔ اصلی‌؟برای مصاحبه آخرین مدرک و مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی برندهٔ اصلی‌ لازمه و چک می‌کنن یا همهٔ افراد باید مدارکشون رو بیارن و مال همه‌رو چک می‌کنن؟
کیس: 2013AS000090XX مصاحبه : ابوظبی 22 جولای کلیر : 18 آگوست ویزا : 28 آگوست
تعداد افراد كيس: 2 نفر سفر اول به آمریکا: 19 feb دریافت گرین کارت : 3 april
تشکر کنندگان: shkhmo ، shadin_n ، honey62
(2012-07-16 ساعت 10:08)saeid-ss نوشته:  سلام من از برندگان ۲۰۱۳ هستم چند تا سوال دارم اول اینکهاسپانسر باید فرم ۱۳۴ را برای همهٔ افراد کیس پر کند یا فقط برای برندهٔ اصلی‌؟برای مصاحبه آخرین مدرک و مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی برندهٔ اصلی‌ لازمه و چک می‌کنن یا همهٔ افراد باید مدارکشون رو بیارن و مال همه‌رو چک می‌کنن؟

بله اسپانسر باید این مدارکو برای هر نفر جداگانه پر کنه.من می دونم اخرین مدرک تحصیلی رو می خوان ولی بردن دیپلم و پیش دانشگاهی هم خوبه ولی کلا اخرین مدرک تحصیلی رو می خوان و برای همراه هم اخرین مدرک تحصیلی رو می خوان منظورت از چک کردن بردن اصل مدرک بله باید با خودتون ببریدش.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: shkhmo ، امیر مهاجر ، shadin_n ، daria ، honey62
سلام
دوستانی که مدرک پیش دانشگاهی داشتند آیا برای سفارت فقط ریز نمرات پیش دانشگاهی کافیه یا گواهی موقت هم می خواند .من ریز نمرات (کارنامه پیش دانشگاهی)بهم دادند ولی گواهی موقت طول می کشه و من هم وقت ندارم..ممنون از کمکتون
فوری ---فوری---فوری
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: shkhmo ، shadin_n ، honey62
سلام
ببخشید فکر می کنم یکی از دوستان قبلا زحمت کشیده بودند و یک فایل pdf برای مصاحبه شوندگان آنکارا درست کرده بودند که خیلی کامل بود از مطب دکتر و مدارک مورد نیاز برای ارسال به سفارت و نکات مهم و همه چیز رو یکجا جمع آوری کرده بودند که خیلی جالب بود ...متاسفانه هر چی دنبالش می گردم اصلا پیداش نمی کنم کسی یادش میاد توی کدوم تاپیک بودش و صفحه چند ؟
Big Grin
تشکر کنندگان: shkhmo ، امیر مهاجر ، shadin_n ، daria
(2012-07-16 ساعت 10:25)MAHDI2012 نوشته:  سلام
دوستانی که مدرک پیش دانشگاهی داشتند آیا برای سفارت فقط ریز نمرات پیش دانشگاهی کافیه یا گواهی موقت هم می خواند .من ریز نمرات (کارنامه پیش دانشگاهی)بهم دادند ولی گواهی موقت طول می کشه و من هم وقت ندارم..ممنون از کمکتون
فوری ---فوری---فوری

میتوانید ریزنمرات ترجمه کنیدببرید ودرزمان مصاحبه برای آفیسرتوضیح بدین فکرنکنم مشکلی پیش بیاد
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012Smile
مقصد:کالیفرنیا
تشکر کنندگان: shadin_n ، honey62
سلام دوستان ...دقیقا چی خواسته ...ریز نمرات؟؟/

We are unable to determine as to which level of Examinations you are going to take and whether they will be equivalent of High School standards, however, you may submit your diploma, along with its transcripts supplemental, after you complete your education or your exams. Once they are received, they will be (re) evaluated by a Consular Officer and the final decision will be made on your case accordingly.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: shadin_n ، honey62
(2012-07-16 ساعت 10:37)M_Ti نوشته:  سلام
ببخشید فکر می کنم یکی از دوستان قبلا زحمت کشیده بودند و یک فایل pdf برای مصاحبه شوندگان آنکارا درست کرده بودند که خیلی کامل بود از مطب دکتر و مدارک مورد نیاز برای ارسال به سفارت و نکات مهم و همه چیز رو یکجا جمع آوری کرده بودند که خیلی جالب بود ...متاسفانه هر چی دنبالش می گردم اصلا پیداش نمی کنم کسی یادش میاد توی کدوم تاپیک بودش و صفحه چند ؟

من براتون تو یه پیام شخصی فرستادم.

تشکر کنندگان: shadin_n ، arbasic
(2012-07-16 ساعت 10:42)MAHDI2012 نوشته:  سلام دوستان ...دقیقا چی خواسته ...ریز نمرات؟؟/

We are unable to determine as to which level of Examinations you are going to take and whether they will be equivalent of High School standards, however, you may submit your diploma, along with its transcripts supplemental, after you complete your education or your exams. Once they are received, they will be (re) evaluated by a Consular Officer and the final decision will be made on your case accordingly.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

آقا مهدی من فکر میکنم تصور سفارت اینه که شما هنوز در حال تحصیل هستید . و گفتند ما متوجه نمیشیم دارید چه دوره ای رو میگذرونید و این دوره معادل با کدوم مقطع دبیرستانیه . بعدم نوشته وقتی این دوره رو تموم کردید مدارکتون رو بفرستید تا دوباره بررسی و تصمیم گیری کنند.
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، امیر مهاجر ، shadin_n ، honey62 ، Hediyeh ، mehdiii

[/quote]

آقا مهدی من فکر میکنم تصور سفارت اینه که شما هنوز در حال تحصیل هستید . و گفتند ما متوجه نمیشیم دارید چه دوره ای رو میگذرونید و این دوره معادل با کدوم مقطع دبیرستانیه . بعدم نوشته وقتی این دوره رو تموم کردید مدارکتون رو بفرستید تا دوباره بررسی و تصمیم گیری کنند.
[/quote]

کاملا درسته شما هر چه زودتر مدرکی بر مبنای اتمام پیش دانشگاهی باید ببرین حالا ببین چی می تونین بر این مبنا جور کنین
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، امیر مهاجر ، shadin_n ، honey62 ، mehdiii
(2012-07-16 ساعت 10:19)hadiseh.t نوشته:  
(2012-07-16 ساعت 10:08)saeid-ss نوشته:  سلام من از برندگان ۲۰۱۳ هستم چند تا سوال دارم اول اینکهاسپانسر باید فرم ۱۳۴ را برای همهٔ افراد کیس پر کند یا فقط برای برندهٔ اصلی‌؟برای مصاحبه آخرین مدرک و مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی برندهٔ اصلی‌ لازمه و چک می‌کنن یا همهٔ افراد باید مدارکشون رو بیارن و مال همه‌رو چک می‌کنن؟

بله اسپانسر باید این مدارکو برای هر نفر جداگانه پر کنه.من می دونم اخرین مدرک تحصیلی رو می خوان ولی بردن دیپلم و پیش دانشگاهی هم خوبه ولی کلا اخرین مدرک تحصیلی رو می خوان و برای همراه هم اخرین مدرک تحصیلی رو می خوان منظورت از چک کردن بردن اصل مدرک بله باید با خودتون ببریدش.

اسپانسر ما فقط برای نفر اصلی (برنده) پر کرد آفیسر هم ایرادی نگرفت.
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، shadin_n ، daria ، honey62 ، mehdiii
بچه ها يه سوال فني:
ميشه كسي الان برگه ابي و پاسپورتاشو تحويل ups بده ولي ويزا توش نخوره و بهش بدن؟
كسي اينجوري ديده؟
ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
2012AS00038XXX
کنسولگری: آنكارا
تشکر کنندگان: shadin_n
(2012-07-16 ساعت 15:57)paymanva نوشته:  بچه ها يه سوال فني:
ميشه كسي الان برگه ابي و پاسپورتاشو تحويل ups بده ولي ويزا توش نخوره و بهش بدن؟
كسي اينجوري ديده؟
ممنون ميشم راهنماييم كنيد.

من تنها موردی که شنیدم این اتفاق بیفته بچه های 2011 بودن که اواخر سپتامبر پارسال بدون اینکه کلیرنسشون آمده باشه پاس ها رو تحویل سفارت دادن که اگه تا لحظه آخر کیلرنسشون آمد ویزا صادر بشه، ولی متأسفانه مال بعضی هاشون رو UPS بدون ویزا برگردونده بود بهشون. ولی کسایی که کلیرنسشون آمده باشه فکر نکنم مشکلی داشته باشن.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، frz61 ، shadin_n ، mehdiii ، honey62

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان