کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-07-17 ساعت 17:05)paymanva نوشته:  کسی میدونه معمولا وقتی پاسپورت به سفارت میدیم از کی تو سایت ups میشه محموله رو چک کرد؟
منظورم اینه معمولا کی سفارت پاسارو به ups میده؟
ممنون.

دوست من شما بودید که اون اوایل میگفتید پدرتون پیش دانشگاهی نداره? خدارو شکر مشکلتون حل شد?
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mehdiii ، mgolchin13 ، shadin_n ، کیانا ، Shezem
(2012-07-17 ساعت 17:34)media61 نوشته:  [quote='media61' pid='192685' dateline='1342525083']
سلام ببخشید یه مشکلی برای من پیش آمدهو که می خواستم کمکم کنید.
من فرم سفارت در انکارا دانلود کردم اما توجه نکردم که مال 2011 است. بعد که با مدارک فرستادم فهمیدم که تصیحش نکردم . چون بالای صفحه کیس نامب می خواست که من به جای 2012AS به سالش نگاه نکردم و فرمم با 2011AS فرستاده شد. هرچند که نامه اصلی kcc را ضمیمه فرستادم. فکر می کنید مشکلی پیش میاد؟ خیلی نگرانم. اگه زودتر جواب بدید ممنون میشم.

یعنی هیچکس نیست که به من کمک کنه؟Sad

شماره کیس : 2012AS000726XX
تعداد نفرات: 2نفر
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 26july دریافت آبی
کلیرنس: 21 sep

تشکر کنندگان: shadin_n ، Shezem
(2012-07-17 ساعت 17:34)media61 نوشته:  [quote='media61' pid='192685' dateline='1342525083']
من فرم سفارت در انکارا دانلود کردم اما توجه نکردم که مال 2011 است. بعد که با مدارک فرستادم فهمیدم که تصیحش نکردم . چون بالای صفحه کیس نامب می خواست که من به جای 2012AS به سالش نگاه نکردم و فرمم با 2011AS فرستاده شد. هرچند که نامه اصلی kcc را ضمیمه فرستادم. فکر می کنید مشکلی پیش میاد؟ خیلی نگرانم. اگه زودتر جواب بدید ممنون میشم.

سلام
مطمئنم که خودشون از روی نامه KCC متوجه میشن که شماره رو اشتباه زدین ولی خوب محض احتیاط یک ایمیل هم براشون بزنین مشکل رو توضیح بدین.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mehdiii ، shadin_n ، کیانا ، Shezem
(2012-07-17 ساعت 17:51)daria نوشته:  

سلام
مطمئنم که خودشون از روی نامه KCC متوجه میشن که شماره رو اشتباه زدین ولی خوب محض احتیاط یک ایمیل هم براشون بزنین مشکل رو توضیح بدین.

مرسی از اینکه جواب منو دادید. راستش می خواستم همین کارو کنم اما نمی دونم چی باید دقیقا بنویسم. ممنون میشم اگه کسی که می دونه کمکم کنهShy
شماره کیس : 2012AS000726XX
تعداد نفرات: 2نفر
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 26july دریافت آبی
کلیرنس: 21 sep

تشکر کنندگان: کیانا ، Shezem ، shadin_n
(2012-07-17 ساعت 17:22)paymanva نوشته:  
(2012-07-17 ساعت 17:14)loveusa نوشته:  
(2012-07-17 ساعت 17:05)paymanva نوشته:  کسی میدونه معمولا وقتی پاسپورت به سفارت میدیم از کی تو سایت ups میشه محموله رو چک کرد؟
منظورم اینه معمولا کی سفارت پاسارو به ups میده؟
ممنون.

شما خیلی وقته پاستون رو به سفارت دادین . من تعجب می کنم چرا هنوز نیومده.
بهتره با سفارت تماس بگیرید و بهشون بگید آیا پاستون رو تحویل ups دادن یا نه؟
اول باید مشخص بشه طرف حسابتون سفارته یا ups . من فکر می کنم سفارت هنوز پاس رو تحویل ups نداده.
به هر حال تماس بگیرید و بیکار نشینید
نه ماتازه پاسمون تحویل دادیم ولی انقدر ادم تو هتل ما هستن که هنوز بعد از 1 هفته هنوز پاسشون حتی به ups هم تحویل داده نشده...
اینارو که ادم میبینه بیشتر نگران میشه!!!
سلام اميدوارم زودتر ويزا به دستتان برسد راستي شما كدام هتل هستيد؟نكنهups ادرسش را گم كرده
کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، shadin_n ، mehdiii ، Shezem
سلام دوستانی که ویزا گرفتن من چند روز دیگه میخوام برم ترکیه برای ویزای خودم و خانمم و دخترم حالا امروز یکی میگفت بردن پاسپورت کسی به خارج قاچاق محسوب میشه.آیا این درسته.باید چکار کرد که یکیمون بره برا ویزاها؟
تشکر کنندگان: smk2 ، امیر مهاجر ، shadin_n ، mehdiii ، mahdi/sh ، Shezem
(2012-07-17 ساعت 20:19)mirman نوشته:  سلام دوستانی که ویزا گرفتن من چند روز دیگه میخوام برم ترکیه برای ویزای خودم و خانمم و دخترم حالا امروز یکی میگفت بردن پاسپورت کسی به خارج قاچاق محسوب میشه.آیا این درسته.باید چکار کرد که یکیمون بره برا ویزاها؟

سلام دوست محترم
تبریک عرض می کنم تا انجا که من اطلاع دارم وخواندم به هیچ وجه به ÷اس÷ورتهای همراه شما کار ندارند .
در ضمن مابا شما همسفر بودیم در هتل ازیلهان اگر به یاد داشته باشید من دوتا دختر داشتم وفردای شما مصاحبه داشتم .
شماره کیس :2012AS00056XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:28Aug
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:2012-june-12
تاریخ دریافت ویزا: بزودي
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:4
جمع هزینه ها: T180000 +هزينه انكارا 10000000تومان+ترجمه 230000+پزشكي ايران200000تومان+Smile
تشکر کنندگان: daria ، schaghayegh ، mirman ، امیر مهاجر ، shadin_n ، mehdiii ، Shezem
(2012-07-17 ساعت 20:19)mirman نوشته:  سلام دوستانی که ویزا گرفتن من چند روز دیگه میخوام برم ترکیه برای ویزای خودم و خانمم و دخترم حالا امروز یکی میگفت بردن پاسپورت کسی به خارج قاچاق محسوب میشه.آیا این درسته.باید چکار کرد که یکیمون بره برا ویزاها؟

نه مشكلي پيش نمياد... زماني كه من آنكارا بودم چند نفر بودند كه تنها اومده بودند به همراه پاسپورتهاي بچه هاشون و همسرشون.... مشكلي هم نداشتند.
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، shadin_n ، mehdiii ، کیانا ، Shezem ، arman_m
(2012-07-17 ساعت 20:35)smk2 نوشته:  [quote='mirman' pid='192764' dateline='1342540178']
سلام دوستانی که ویزا گرفتن من چند روز دیگه میخوام برم ترکیه برای ویزای خودم و خانمم و دخترم حالا امروز یکی میگفت بردن پاسپورت کسی به خارج قاچاق محسوب میشه.آیا این درسته.باید چکار کرد که یکیمون بره برا ویزاها؟

سلام دوست محترم
تبریک عرض می کنم تا انجا که من اطلاع دارم وخواندم به هیچ وجه به ÷اس÷ورتهای همراه شما کار ندارند .
سلام دوست عزیزم چرا که نه.وجه اشتراک دیگمون این بود که خانمهامون دارن میبرنمون آمریکا ایشااله همین روزا شما هم کلیر میشید.مطمئنم.شاید سفر گرفتن ویزا را با هم هماهنگ کردیم.Shy

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، shadin_n ، mehdiii ، کیانا ، Shezem
(2012-07-17 ساعت 15:58)bayat_r نوشته:  ببین با این ضرب المثلت فَکَم اوفتاد....

نوش جان دوست عزیز Big Grin
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: mehdiii ، shadin_n ، bayat_r
دوستان خوبم، پدر من برندهٔ لاتاری شدن ولی‌ مدرک دیپلمشون که مال ۳۰-۴۰ ساله پیش هست رو ندارند.مدرک لیسانسشون را احتمالا می‌تونن پیدا کنند.کسی‌ میدونه که مدرک دیپلم جز ضروریات مصاحبست؟و اگه کسی‌ ناداشته باشه چه کار باید بکنه؟خیلی‌ خیلی‌ ممنون اگر کسئ بتونه جوابم رو بده.
تشکر کنندگان: shadin_n ، sayeh_m
(2012-07-18 ساعت 06:59)psam نوشته:  دوستان خوبم، پدر من برندهٔ لاتاری شدن ولی‌ مدرک دیپلمشون که مال ۳۰-۴۰ ساله پیش هست رو ندارند.مدرک لیسانسشون را احتمالا می‌تونن پیدا کنند.کسی‌ میدونه که مدرک دیپلم جز ضروریات مصاحبست؟و اگه کسی‌ ناداشته باشه چه کار باید بکنه؟خیلی‌ خیلی‌ ممنون اگر کسئ بتونه جوابم رو بده.
سلام دوست عزیز
این موضوع بستگی به نظر آفیسر داره، معمولاً‌ با توجه به داشتن مدرک لیسانس کمتر پیش اومده که از شخص برنده درخواست دیپلم کرده باشند (چند مورد محدود بوده)، اگر میتونید تلاش کنید به نحوی مدرک رو پیدا کنید اگر نه که سعی کنید گواهی بگیرید، مبنی بر داشتن دیپلم و یا مفقود شدن اصل مدرک دیپلم (اگر چنین چیزی بدن ! )اگر آفیسر گیر بده که دیپلم رو بهش نشون بدید حیف که بخاطر این موضوع نقص مدارک بخورید.
موفق باشید

تشکر کنندگان: mahdi/sh ، shadin_n ، کیانا ، sayeh_m ، امیر مهاجر
اگر توی بارمون سیگار باشه توی فرودگاه گیر میدن؟
تشکر کنندگان: shadin_n
(2012-07-18 ساعت 13:09)sgh نوشته:  اگر توی بارمون سیگار باشه توی فرودگاه گیر میدن؟
نه گیره چی مگه مواد مخدره.

شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: shadin_n
(2012-07-18 ساعت 13:18)hadiseh.t نوشته:  
(2012-07-18 ساعت 13:09)sgh نوشته:  اگر توی بارمون سیگار باشه توی فرودگاه گیر میدن؟
نه گیره چی مگه مواد مخدره.
محدوديت تعداد باكس هست. تا اونجا كه يادمه 1 باكسSad
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: Shezem ، shadin_n ، امیر مهاجر ، arman_m

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان