کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
دوستان سلام

دو تا سوال دارم:
1.مهلت ورود بر اساس اعتبار مدیکال تعیین میشه.میخوام بدونم این مدت 6 ماه هست یا 12 ماه؟

2.با توجه به اینکه باید زودتر اقدام به واکسن زدن کرد امروز به دفتر پزشک معتمد سفارت زنگ زدم و ازشون خواستم برای زدن واکسنها ازشون وقت بگیرم به من گفتن باید همزمان با تست مدیکال ازشون وقت واکسن بگیرم .مشکل اینه که تازه مدارکموم فرستادم به کنتاکی و میخوام دیرتر برم تست مدیکال تا مهلت ورودم بیشتر بشه.الان نمیدونم دقیقا چکار کنم.
دوستان لطفا راهنمایی کنند.
ممنون.
تشکر کنندگان:
(2012-07-20 ساعت 11:47)gbtm نوشته:  دوستان سلام

دو تا سوال دارم:
1.مهلت ورود بر اساس اعتبار مدیکال تعیین میشه.میخوام بدونم این مدت 6 ماه هست یا 12 ماه؟

2.با توجه به اینکه باید زودتر اقدام به واکسن زدن کرد امروز به دفتر زشک معتمد سفارت زنگ زدم و ازشون خواستم برای زدن واکسنها ازشون وقت بگیرم به من گفتن باید همزمان با تست مدیکال ازشون وقت واکسن بگیرم .مشکل اینه که تازه مدارکموم فرستادم به کنتاکی و میخوام دیرتر برم تست مدیکال تا مهلت ورودم بیشتر بشه.الان نمیدونم دقیقا چکار کنم.
دوستان لطفا راهنمایی کنند.
ممنون.
مهلت 6 ماه همونی که دکتر گفت درسته همون روز که می ری برای تست مدیکال می شه واکسن ها رو زد ما ها هم که تو ایران می زنیم به خاظر اینکه هزینمون کمتر بشه ولی شما که یه کشور دیگه هستی فرقی به حالت نمی کنه و هر چقدر دیرتر بزنی به نفعته .

شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: gbtm ، کیانا
ممنون بابت پاسخ
مشکل اینجاس که باید بین بعضی از واکسنها یک ماه فاصله باشه اینه که فرضا یک ماه دیگه برم تست مدیکال و نوبت اول واکسن به دومی قبل از اینترویو نمیرسم.

در ضمن در مورد تست مدیکال در صفحه مربوط به استرالیا اینجور نوشته:

Medical reports are valid for six or twelve months from the date of examination,depending on the examination results.
اینه که فکر میکنم مهلت ورود میتونه یک ساله هم باشه.
تشکر کنندگان:
من هنرستان بودم و الان هم فوق دیپلم نقشه کشی دارم و درضمن الان هم دارم کارشناسی کامپیوتر میخونم یعنی بازم باید پیش دانشگاهی ببرم/؟
تشکر کنندگان:
سلام مدارکی که انگلیسی هست مثل گواهی سوءپیشینه و یا مدرک دانشگاهی به انگلیسی رو کپی برابر با اصل بفرستیم؟
تشکر کنندگان:
سلام من از برند های 2013 هستم یه سوال داشتم از حضورتون ممنون میشم راهنمایی کنید!!
من 5ماه خدمت بودم ارشد قبول شدم رفتم دانشگاه تو فرما زدم نرفتم خدمت چون کارت پایان خدمت میخاست ازم درست نوشتم دیگه؟
شماره کیس: 2013x7xxx
شماره کیس: 201200046XXX
تاریخ ارسال مدارک 2013: 23 می2012
تاریخ ارسال مدارک 2012 : 11آگوست 2012
تاریخ مصاحبه :20 سپتامبر
ورود به آمریکا :25 سپتامبر
تشکر کنندگان:
دوستانی که با معافیت تحصیلی می خوان برن امریکا با توجه به اینکه نظام وظیفه تاکید داره که کشور دیگه ای نباید غیر از اون کشوری میگید برید، و همچنین با فرض برگشت به ایران بخوایم درخواست مستقیم برای خروج از کشور به امریکا بدیم،نظام وظیفه یا حتی دانشگاه گیر نمیده(با توجه به مسایل تحریم و...)
نوع سفر هم تفریحی در خواست بدیم.
تشکر کنندگان:
(2012-07-19 ساعت 09:55)niksokhan نوشته:  با سلام به همه دوستان

كسي ميدونه توي ماه رمضان وضعيت رستورانها و فروشگاههاي آنكارا چه جوري هستش؟اگه چيز گير نمياد كنسرو ببريم؟

چند سال پیش ماه رمضان استانبول بودم . رستوران ها باز است و غذا دارند . ولی ایده برداشتن تعداد کمی کنسرو بد نیست .
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، کیانا ، mehdiii
(2012-07-20 ساعت 16:14)asxz نوشته:  سلام مدارکی که انگلیسی هست مثل گواهی سوءپیشینه و یا مدرک دانشگاهی به انگلیسی رو کپی برابر با اصل بفرستیم؟
گواهی سوء پیشینه برای چی؟ خودشون توی سایت رسما اعلام کرده اند که گواهی عدم سوء پیشینه رو از ایرانیها نمی خواهند. بیخودی به خودت درد سر نده دوست عزیز. اونجا هم هیچ چیزی موقع مصاحبه در این مورد نگفت و من کسر مدرک هم نخوردم.
AS2012XXX
تاریخ رویت قبولی: JULY2011
ارسال فرمهای سری اول:JULY2011
سفارت: آنکارا
نامه دوم: 19MAY
مصاحبه: 21JUNE
دریافت برگه آبی - دریافت کلیرنس اول August
تاریخ دریافت ویزا: 7 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 22 اکتبر
تشکر کنندگان: کیانا
(2012-07-20 ساعت 22:54)arbasic نوشته:  
(2012-07-20 ساعت 16:14)asxz نوشته:  سلام مدارکی که انگلیسی هست مثل گواهی سوءپیشینه و یا مدرک دانشگاهی به انگلیسی رو کپی برابر با اصل بفرستیم؟
گواهی سوء پیشینه برای چی؟ خودشون توی سایت رسما اعلام کرده اند که گواهی عدم سوء پیشینه رو از ایرانیها نمی خواهند. بیخودی به خودت درد سر نده دوست عزیز. اونجا هم هیچ چیزی موقع مصاحبه در این مورد نگفت و من کسر مدرک هم نخوردم.

من چون بیشتر از ۵ ساله که هند زندگی میکنم باید ببرم، حالا میخام بدونم باید اصل رو بفرستم یا کپی برابر با اصل بفرستم؟
تشکر کنندگان: کیانا ، shadin_n
(2012-07-20 ساعت 22:57)asxz نوشته:  
(2012-07-20 ساعت 22:54)arbasic نوشته:  

من چون بیشتر از ۵ ساله که هند زندگی میکنم باید ببرم، حالا میخام بدونم باید اصل رو بفرستم یا کپی برابر با اصل بفرستم؟
اصلشو باید بفرستین.ما یک کپی برای خودمون نگه داشتیم و اصلشو فرستادیم.

2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، asxz
با درود فراوان

دوستان من الان واسه دومین بار در یک سال از ایران میرم بیرون باید عوارضی پرداخت کنم ؟؟؟؟ و چقدر؟؟؟؟؟؟

باتشکر
کیس نامبر:2012as63xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ رویت قبولی : یادش بخیر شب 15july2011
تاریخ مصاحبه: 6jun2012
تاریخ دریافت ویزا: Big Grin
تعداد افراد: فقط خودم
ورود به امریکا: Big Grin
تشکر کنندگان:
(2012-07-21 ساعت 00:23)reza-91 نوشته:  با درود فراوان

دوستان من الان واسه دومین بار در یک سال از ایران میرم بیرون باید عوارضی پرداخت کنم ؟؟؟؟ و چقدر؟؟؟؟؟؟

باتشکر
اگه اقامت کشور دیگه ای رو چه بصورت موقت و چه بصورت دائم ندارین باید عوارض خروج پرداخت کنین.حتی اگه صدمین بار در یکسال باشه.ولی اگه ویزاتون رو گرفتین و یا گرین کارت دارین میتونین با دادن فتوکپی اون بدون پرداخت عوارض از کشور خارج بشین.مبلغش هم اگه هوایی دارین خارج میشین حدود پنجاه تومنه و اگه زمینی دارین خارج میشین حدود ده تومنه.

2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، reza-91 ، mehdiii
با سلام خدمت دوستان عزیز و آرزوی موفقیت
من یک اشتباهی انجام دادم و می خواستم از دوستان راهنمایی بگیرم .من به همراه همسرم 20 ژوئن مصاحبه داشتیم و موفق به دریافت ویزای یک ضرب شدیم ولی متاسفانه دیروز (29 تیر ماه ) متوجه شدم تو پر کردن فرم هام یک اشتباه دارم ( در فرم ds230 سوال 43b رو اشتباها" نه زدم) و با توجه به اینکه زمان مصاحبه گذشته و ویزا هم گرفتم فرصتی برای اصلاح فرم ها ندارم به نظر دوستان من چه کاری میتوانم انجام بدم .
اگر کسی از دوستان اطلاعاتی داره ممنون میشوم راهنمائیم کنه.
شماره کیس: 2012AS00057xxx
کنسولگری: آنكارا
کارنت شدن: march
تاریخ مصاحبه : 20 ژوئن 2012
تاریخ دریافت ویزا : 20 ژوئن 2012Big Grin
تعداد افراد کیس نامبر : 2 نفر
تاریخ ورود به آمریکا : ؟؟
تشکر کنندگان: امیر مهاجر
(2012-07-20 ساعت 12:02)gbtm نوشته:  ممنون بابت پاسخ
مشکل اینجاس که باید بین بعضی از واکسنها یک ماه فاصله باشه اینه که فرضا یک ماه دیگه برم تست مدیکال و نوبت اول واکسن به دومی قبل از اینترویو نمیرسم.

در ضمن در مورد تست مدیکال در صفحه مربوط به استرالیا اینجور نوشته:

Medical reports are valid for six or twelve months from the date of examination,depending on the examination results.
اینه که فکر میکنم مهلت ورود میتونه یک ساله هم باشه.
مطمینا مشکلی پیش نمی اد اگه دکتر اینو گفته مشکلی نیست مثلا واکسن هپاتیت ب سه نوبت باید زده بشه ولی ما دو دوره اش رو قبل از مصاحبه زدیم چون دور سوم می شه برای 6 ماه بعدد کتر شما هم احتمالا انتی بادی واکسنارو می گیره ازتون هر چی لازم باشه می زنه هر چی هم لازم نیست نمی زنه پس نگران واکسنا نباش.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mehdiii

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان