کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-07-22 ساعت 08:21)shkhmo نوشته:  دوستان عزیز میتونید یک منبع موثق معرفی کنید کجا نوشته زمان ورود به آمریکا مدیکالتون باید اعتبار داشته باشه؟
آخه من از خیلی ازدوستان شنیدم رفتن مجدد آزمایش دادن و پیش دتکتررفتن تا بتوانن زمان بیشتری داشته باشن .اگر زمان مدیکال مهم هست چرا سفارت ویزایی که میده 6ماه اعتبار داره خب میتونن مدت اعتبار همان مدت باطل شدن مدیکال بزنن؟
در جای دیگه خواندم که از هیچ کس این پاکتهای زرد رنگ تحویل نگرفتن در زمان ورود به آمریکا. پس چطوری متوجه میشن چه مدت از مدیکال گذشته

http://mohajersara.com/thread-4883-post-...#pid193967
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mehdiii ، shadin_n ، honey62 ، shkhmo
دوستان سلام

در قسمت مربوطه مبنی بر اینکه کشور/شهر مورد نظر برای مصاحبه را مشخص کنیم با توجه به اینکه مقیم استرالیا هستم نوشتم استرالیا.الان رفتم تو سایت تو قسمت مربوط به اتباع ایرانی دیدم نوشته:

Visa Issuing Posts

Immigrant visas for nationals of Iran are processed at the following U.S. consular offices. While non-immigrant visa applicants are not restricted in where they may apply for a non-immigrant visa, they should be aware that the interview may be delayed if a Farsi-speaking officer is unavailable.
Post Country
Abu Dhabi United Arab Emirates
Ankara Turkey
Frankfurt Germany (Family-based applicants only)
Naples Italy
Vienna Austria

یعنی من فقط گزینه هام همین 4 تاست؟اگه بیفتم وین یا ناپل بخوام ویزای شنگن بگیرم کلی گرفتاری دارم. اون دو تای دیگه هم دوره هم گران.به نظرتون چکار کنم مصاحبه ام بیفته همین استرالیا.
این مطلبو که خوندم خیلی نگران شدم.لطفا راهنمایی کنید.

ممنون
تشکر کنندگان: shadin_n ، shkhmo
بچه ها کسی می دونه تاریخ اعتبار ویزا تا کی هست؟
اون تاریخیه که رو ویزا زدن یا اون تاریخی که تو سایت مقع کلیر زدن؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
2012AS00038XXX
کنسولگری: آنكارا
تشکر کنندگان: shadin_n ، shkhmo
(2012-07-22 ساعت 11:26)paymanva نوشته:  بچه ها کسی می دونه تاریخ اعتبار ویزا تا کی هست؟
اون تاریخیه که رو ویزا زدن یا اون تاریخی که تو سایت مقع کلیر زدن؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.

از روزي كه رفتيد مديكال شروع ميشه تا 6 ماه بعدش. به تاريخ صدور ويزا كاري نداره
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: mehdiii ، امیر مهاجر ، shadin_n ، Shezem ، honey62 ، shkhmo
سلام ،،منم بعددادن مدارک ناقصم ویزارو دیروز گرفتم،در ویزای دخترم در قسمت Annotation نوشته valid only if Acc/FTJ Mother Class A or B (TB) Reg . ATTN. of USZPHS at POE این به نظر شما یعنی‌ چی‌؟
و دیگه اینکه به همراه پاسپورتم و اون پاکت زرد رنگ که نبیا بازش کار یه سری کاغذ A4 هست که یکیشون نوشته important notice قسمت سومش که ۵ گزینه داره رو برام تیک زدن می‌خواستم بدونم مشکلی‌ نیست؟
2012,65xxx
دریافت نامه قبولی:2011,15Jul
ارسال فرمها:2012,jul25
دریافت نامه دوم:19aprill
مصاحبه:19jun
نقص مدرک
دریافت ویزا 20july
تعداد:2نفر(من ودخترم)
ورود به آمریکا:sep20,2012
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، honey62 ، shkhmo ، mehdiii ، schaghayegh ، edge
(2012-07-22 ساعت 13:38)shadin_n نوشته:  سلام ،،منم بده دادن مدارک ناقصم ویزارو دیروز گرفتا،،در ویزای دخترم در قسمت Annotation نوشته valid only if Acc/FTJ Mother Class A or B (TB) Reg . ATTN. of USZPHS at POE این به نظر شما یعنی‌ چی‌؟
اين چيز خاصي نيست و براي ما هم داشت.
منظور اينه كه ويزا به شرط ورود مادر معتبره.Wink
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، honey62 ، shadin_n ، shkhmo ، mehdiii ، schaghayegh
(2012-07-22 ساعت 13:55)hoseyn نوشته:  
(2012-07-22 ساعت 13:38)shadin_n نوشته:  سلام ،،منم بده دادن مدارک ناقصم ویزارو دیروز گرفتا،،در ویزای دخترم در قسمت Annotation نوشته valid only if Acc/FTJ Mother Class A or B (TB) Reg . ATTN. of USZPHS at POE این به نظر شما یعنی‌ چی‌؟

ممنونم به همراه پاسپورتم و اون پاکت زرد رنگ که نباید بازش کار د یه سری کاغذ A4 هست که یکیشون نوشته important notice قسمت سومش که ۵ گزینه داره رو برام تیک زدن می‌خواستم بدونم مشکلی‌ نیست؟ مال شما هم اینطوری بود؟
2012,65xxx
دریافت نامه قبولی:2011,15Jul
ارسال فرمها:2012,jul25
دریافت نامه دوم:19aprill
مصاحبه:19jun
نقص مدرک
دریافت ویزا 20july
تعداد:2نفر(من ودخترم)
ورود به آمریکا:sep20,2012
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: shkhmo ، امیر مهاجر ، mehdiii
(2012-07-22 ساعت 14:16)shadin_n نوشته:  
(2012-07-22 ساعت 13:55)hoseyn نوشته:  

ممنونم به همراه پاسپورتم و اون پاکت زرد رنگ که نباید بازش کار د یه سری کاغذ A4 هست که یکیشون نوشته important notice قسمت سومش که ۵ گزینه داره رو برام تیک زدن می‌خواستم بدونم مشکلی‌ نیست؟ مال شما هم اینطوری بود؟

نه دیگه !! چون اونجا تیک زدن دیگه آمریکا راهت نمی‌دن Big Grin

2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: mehdiii ، امیر مهاجر ، loveusa ، shadin_n
(2012-07-22 ساعت 13:38)shadin_n نوشته:  سلام ،،منم بعددادن مدارک ناقصم ویزارو دیروز گرفتم،در ویزای دخترم در قسمت Annotation نوشته valid only if Acc/FTJ Mother Class A or B (TB) Reg . ATTN. of USZPHS at POE این به نظر شما یعنی‌ چی‌؟
و دیگه اینکه به همراه پاسپورتم و اون پاکت زرد رنگ که نبیا بازش کار یه سری کاغذ A4 هست که یکیشون نوشته important notice قسمت سومش که ۵ گزینه داره رو برام تیک زدن می‌خواستم بدونم مشکلی‌ نیست؟

مباركت باشه عزيزم Smile
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: mehdiii ، hoseyn ، امیر مهاجر ، shadin_n
سلام به همراهان 2012
یادتان می یاد روزهای نخست قبولی امسال یک کیسی د اشتیم که هم خودشان و هم همسرشان در لاتاری 2012 انتخاب شده بودند . آیا این دوست عزیز ویزا گرفت / کسی نام کاربری ایشان را بخاطر دارد؟
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، frz61 ، shadin_n ، mehdiii
سلام به همه دوستان مهاجرسرا.
من هر چی به KCC ایمیل میرنم، یه ایمیل auto reply برام میاد. میخواستم بدونم این ایمیل auto reply که میاد نشون دهنده وجود مشکل هستش یا نه؟ البته من فرمتی رو که برای ایمیل به KCC لازم هستش رو رعایت میکنم.
تشکر کنندگان: shadin_n
نه دوست عزيز، مشكلي نداره ايميل اتوماتيك در واقع به شما ميگه ما ايميل شما رو در يافت كرديم ....
since 2012
تشکر کنندگان: frz61 ، shadin_n ، امیر مهاجر
سلام به همگی
کسی از دوستان بدون دانشنامه و فقط با گواهی پایان تحصیلات لیسانس مصاحبه داده؟ چون مدرک موقت و دانشنامه من حاضر نمیشه!
تشکر کنندگان: shadin_n ، امیر مهاجر ، arbasic
(2012-07-22 ساعت 21:05)کاوه شیز نوشته:  سلام به همگی
کسی از دوستان بدون دانشنامه و فقط با گواهی پایان تحصیلات لیسانس مصاحبه داده؟ چون مدرک موقت و دانشنامه من حاضر نمیشه!

من با گواهي موقت كارداني و مدرك پيش دانشگاهي دادم اگه كمكت مي كنه!
since 2012
تشکر کنندگان: shadin_n ، کاوه شیز ، امیر مهاجر ، mehdiii
با تشکر از دوستانی که دم آخری ما رو تنها نمی زارن
یه سوال دارم فرمی که همراه مدارک باید بفرستیم برای سفارت آنکارا اینه؟
http://mohajersara.com/attachment.php?aid=1704
تشکر کنندگان: shadin_n ، امیر مهاجر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان