موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
من جمعه هفته قبل مطلع شدم که از برندگان لاتاری 2012 هستم. مدارک لازم رو برای KCC فرستادم و امروز از طریق سایت DHL متوجه شدم که مدارکم به KCC رسیده.
میخواستم بدونم که باید به KCC ایمیل بزنم و از رسیدن مدارک مطمئن شم یا لازم نیست؟
در ضمن باتوجه به اینکه تا 30 سپتامبر فرصتی باقی نمونده میتونم به KCC ایمیل بزنم و ازشون بخوام که زوتر وقت مصاحبه رو تعیین کنند؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من کلیر شدم و برای دیر رفتن به امریکا می خواهم مدیکالم رو تمدید (جون از زمان صدور مدیکال تا 6 ماه زمان برای ورود تعیین می شود) خواهشمندم کسانی که سابقه تمدید مدیکال دارند به من سوالات من جواب بدهند ...بسیار از محبتتون سپاسگذارم.
1-ایا برای تمدید مدیکال باید دوباره وقت مجدد از دکتر بگیرم؟
2- چه واکسنها و آزمایشهایی رو ذوباره باید انجام بدهم؟
3- به سفارت چگونه اعلام کنم که می خواهم صدور ویزام بر اساس مدیکال تمدید شده(جدید) باشد ؟ ایا ایمیل بزنم یا فقط صرف دادن مدیکال جدید ویزای من با مدیکال جدید صادر می شه؟
پیشاپیش از دوستی که جواب من رو بده سپاسگزارم
شماره کیس : 2012AS00050XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:17 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:20 آگوست 2011
2کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:آپریل
تاریخ دریافت نامه دوم:اپریل
تاریخ مصاحبه:4 جون
دریافت کلیرینس :برگه آبی
تاریخ کلیر شدن : 4 جولای
مقصد: هیستون،تگزاس
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2012-07-21 ساعت 08:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-21 ساعت 08:23 توسط nima77.)
با سلام خدمت دوستان عزیز و آرزوی موفقیت
من یک اشتباهی انجام دادم و می خواستم از دوستان راهنمایی بگیرم .من به همراه همسرم 20 ژوئن مصاحبه داشتیم و موفق به دریافت ویزای یک ضرب شدیم ولی متاسفانه دیروز (29 تیر ماه ) متوجه شدم تو پر کردن فرم هام یک اشتباه دارم ( در فرم ds230 سوال 43b رو اشتباها" نه زدم) و با توجه به اینکه زمان مصاحبه گذشته و ویزا هم گرفتم فرصتی برای اصلاح فرم ها ندارم به نظر دوستان من چه کاری میتوانم انجام بدم .
اگر کسی از دوستان اطلاعاتی داره ممنون میشوم راهنمائیم کنه.
با سلام خدمت دوستان عزیز و آرزوی موفقیت
من یک اشتباهی انجام دادم و می خواستم از دوستان راهنمایی بگیرم .من به همراه همسرم 20 ژوئن مصاحبه داشتیم و موفق به دریافت ویزای یک ضرب شدیم ولی متاسفانه دیروز (29 تیر ماه ) متوجه شدم تو پر کردن فرم هام یک اشتباه دارم ( در فرم ds230 سوال 43b رو اشتباها" نه زدم) و با توجه به اینکه زمان مصاحبه گذشته و ویزا هم گرفتم فرصتی برای اصلاح فرم ها ندارم به نظر دوستان من چه کاری میتوانم انجام بدم .
اگر کسی از دوستان اطلاعاتی داره ممنون میشوم راهنمائیم کنه.[/php] [img]d:\2.jpg[/img]
شماره کیس: 2012AS00057xxx
کنسولگری: آنكارا
کارنت شدن: march
تاریخ مصاحبه : 20 ژوئن 2012
تاریخ دریافت ویزا : 20 ژوئن 2012
تعداد افراد کیس نامبر : 2 نفر
تاریخ ورود به آمریکا : ؟؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
همه دوستانی که بنده رو راهنمایی کردن واقعا ممنونم.
من یه سوال دیگه داشتم. با توجه به اینکه من سابقه کار دولتی ندارم، تا مقطع ارشد درس خوندم و از نظر ساپورت مالی 20 میلیون تو حسابم دارم، امکان اینکه به من کلرینس بخوره چقدر هستش؟ باید بگم که محل مصاحبه آنکارا ست.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام خدمت همه دوستان
من از برندگان 2013 هستم با مدرک دیپلم می خواستم بپرسم ترجمه مدرک موقت پیش دانشگاهی برای سفارت مورده قبوله چون شهریور مدرکم رو می گیرم و مدرک موقت به من می دهند ومدرک دایم آن یک سال دیگه صادر می شه
شرمنده می دونم جای سوال اینجا نیست ولی شما ها بهترین منیع هستید در حال حاضر ممنون می شم کمک کنید
شماره کیس نامبر: 1xx
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
وقتی کلیر شدیم رفتیم سفارت داخل سفارت دوباره به ما شماره می دن میریم پشت باجه؟