موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من چند روز دیگه مصاحبه دارم و زمان قبولی دانشجو بودم و الان ترم ۶ کارشناسی هستم٬ ولی توی فرمهایی که سری اول فرستادم هیچ جایی واسه وارد کردن این قضیه ندیدم. یه همین خاطر هم فقط توی فرم ها مقاطع تحصیلی رو تا دیپلم وارد کردم و در کل اسمی از دانشگاه نیاوردم. حالا می ترسم این کارم اشتباه بوده باشه و این قضیه واسم مشکل ساز شه توی مصاحبه٬ الانم کلی استرس گرفتم. خواهش می کنم دوستانی که تجربه کافی دارن کمکم کنن. ممنون.
رویت قبولی : 15 جولای
کنسول: آنکارا
نامه دوم: 17 می
مصاحبه: اواخر جولای
کلیرنس: 25 سپتامبر
ویزا: 27 سپتامبر
ورود به آمریکا : 17 اکتبر
گرین کارت : 1 نوامبر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-21 ساعت 15:30)Erfaanism نوشته: دوستان من چند روز دیگه مصاحبه دارم و زمان قبولی دانشجو بودم و الان ترم ۶ کارشناسی هستم٬ ولی توی فرمهایی که سری اول فرستادم هیچ جایی واسه وارد کردن این قضیه ندیدم. یه همین خاطر هم فقط توی فرم ها مقاطع تحصیلی رو تا دیپلم وارد کردم و در کل اسمی از دانشگاه نیاوردم. حالا می ترسم این کارم اشتباه بوده باشه و این قضیه واسم مشکل ساز شه توی مصاحبه٬ الانم کلی استرس گرفتم. خواهش می کنم دوستانی که تجربه کافی دارن کمکم کنن. ممنون.
یعنی در فرم ثبت نام اولیه تحصیلات را دیپلم زدید؟ اگر در هیچ فرمی این را نگفتید که دانشجویید در مصاحبه هم اعلام نکنید ولی واقعا مطمئن شید در ثبت نام اولیه کدوم گزینه را علامت زدید این خیلی مهمه
در کل اونها چیزهایی را می دونند که خودتون اعلام کنید مطمئن باشید علم غیت ندارند .
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-21 ساعت 16:01)MPU نوشته: (2012-07-21 ساعت 15:49)alexander نوشته: (2012-07-21 ساعت 15:30)Erfaanism نوشته: دوستان من چند روز دیگه مصاحبه دارم و زمان قبولی دانشجو بودم و الان ترم ۶ کارشناسی هستم٬ ولی توی فرمهایی که سری اول فرستادم هیچ جایی واسه وارد کردن این قضیه ندیدم. یه همین خاطر هم فقط توی فرم ها مقاطع تحصیلی رو تا دیپلم وارد کردم و در کل اسمی از دانشگاه نیاوردم. حالا می ترسم این کارم اشتباه بوده باشه و این قضیه واسم مشکل ساز شه توی مصاحبه٬ الانم کلی استرس گرفتم. خواهش می کنم دوستانی که تجربه کافی دارن کمکم کنن. ممنون.
یعنی در فرم ثبت نام اولیه تحصیلات را دیپلم زدید؟ اگر در هیچ فرمی این را نگفتید که دانشجویید در مصاحبه هم اعلام نکنید ولی واقعا مطمئن شید در ثبت نام اولیه کدوم گزینه را علامت زدید این خیلی مهمه
در کل اونها چیزهایی را می دونند که خودتون اعلام کنید مطمئن باشید علم غیت ندارند .
من بر خلاف دوستمون معتقدم دروغ گفتن می تواند فاجعه بار باشد. شما به راحتی میتوانید قبل از امضای فرمها به آفیسر توضیح دهید و اگر لازم دونست در فرمتون اصلاح کنین. فراموش نکنین که برای توضیح دروغ باید دروغهای بیشتری گفت و این بالاخره مشکل ساز میشه. مثلا اگر مذکر باشید ازتون حتما خواهد پرسید که این چند سال بعد از دیپلم رو چه جوری سربازی نرفتی و.....یاد یکی از دوستان 2011 افتادم که مدرک لیسانسش رو رو نکرده بود و آفیسر اینو از کارت معافیتش فهمیده بود البته فکر کنم ایشون بالاخره جواب کلیرش اومد ولی چرا عاقل کند کاری...
من دانشجوی کارشناسی پیوسته هستم و توی همه فرم ها آخرین مدرک رو خواسته بود٬ که من هنوزم بعد از پیش دانشگاهی دیگه هیچ مدرکی نگرفتم. یعنی آخرین مدرک تحصیلی که دارم همون پیش دانشگاهیه. واسه همین هیچ جا اسمی از اینکه دانشجو هستم نیاوردم.
به نطر شما به KCC یه میل بزنم و همه چی رو بپرسم؟
رویت قبولی : 15 جولای
کنسول: آنکارا
نامه دوم: 17 می
مصاحبه: اواخر جولای
کلیرنس: 25 سپتامبر
ویزا: 27 سپتامبر
ورود به آمریکا : 17 اکتبر
گرین کارت : 1 نوامبر
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
در قسمت مربوطه مبنی بر اینکه کشور/شهر مورد نظر برای مصاحبه را مشخص کنیم با توجه به اینکه مقیم استرالیا هستم نوشتم استرالیا.الان رفتم تو سایت تو قسمت مربوط به اتباع ایرانی دیدم نوشته:
Visa Issuing Posts
Immigrant visas for nationals of Iran are processed at the following U.S. consular offices. While non-immigrant visa applicants are not restricted in where they may apply for a non-immigrant visa, they should be aware that the interview may be delayed if a Farsi-speaking officer is unavailable.
Post Country
Abu Dhabi United Arab Emirates
Ankara Turkey
Frankfurt Germany (Family-based applicants only)
Naples Italy
Vienna Austria
یعنی من فقط گزینه هام همین 4 تاست؟اگه بیفتم وین یا ناپل بخوام ویزای شنگن بگیرم کلی گرفتاری دارم. اون دو تای دیگه هم دوره هم گران.به نظرتون چکار کنم مصاحبه ام بیفته همین استرالیا.
این مطلبو که خوندم خیلی نگران شدم.لطفا راهنمایی کنید.
ممنون
موضوعها: 1
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.از دوستانی که با معافیت تحصیلی اجازه خروج از کشورو گرفتن و رفتن و گرین کارتو گرفتن و برگشتن ایران کسی هست؟
موضوعها: 1
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه بچه های مهاجر سرا
من هر چی به کی سی سی ایمیل میزنم جواب نمیده ؟میخام ببینم مدارکم به دستشون رسیده یا نه فرمت نامه هم رعایت میکنم .
چه قدر طول میکشه تا جواب بدن؟
مدارک من ۱۷ جولای با آرامکس رسید دستشون به نظر شما کی تاریخ مصاحبه من میرسه؟
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-16 ساعت 21:17)mehdi2012 نوشته: با سلام خدمت اساتید.
دوستان ما روز 4 جولای مصاحبه داشتیم همه کارا به خوبی خوشی تا روز مصاحبه انجام شد(کارای پزشکی)ولی روز مصاحبه افیسر به ما گفت چون دیپلم شما فنی هست و پیش دانشگاهی نخواندیم قانون کنگره این اجازه رو به شما نمیده که وارد خاک امریکا بشید وتا 3 سپتامر وقت داری تا یک مدرک پیش دانشگاهی بیاری عزیزان میدونن چه جوری میشه یک ماهه مدرک پش دانشگاهی جور کرد؟
دوست عزیز سریعا برو در مراکز راه دور ثبت نام کن از اواخر مرداد امتحاناش شروع می شه .ادبیات بنویس و از همین الان شروع کن به درس خوندن.معلم خصوصی بگیر .نهایت تلاش را بکن ...از فردا شروع به مطالعه کن .اما اگه امتحانات را اشااله پاس کنی مدرکت حدود 15 سپتامبر اماده می شه..اگه ثبت نام کردی به سفارت ایمیل بزن و بگو مدرکت چه موقع اماده می شه...احتمال زیاد موافقت می کنن.امیدوارم موفق باشی..وقت را از دست نده..کاری داشتی ایمیل برام بزن....
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-07-21 ساعت 23:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-21 ساعت 23:19 توسط ezatolah.)
من فردا قراره مدارک رو بفرستم برای آنکارا ...
دو تا سوال دارم
1 - اینکه نوشته کپی و ترجمه مدرک را بفرستید، همون کپی که دارالترجمه به ترجمه پیوست کرده کافیه؟ و یا جداگانه از مدرک و ترجمه یه کپی دیگه بفرستیم
2 - از مدارک مشترک مثل سند ازدواج باید برای هر نفر یکی فرستاد یعنی دوتا بفرستیم
(کجا توی مهاجرسرا در این باره بحث شده؟)
------------------------------------------------------------------------------------------
شماره کیس : 2012AS00062000
تاریخ دریافت نامه قبولی: JUL 15,2011
کنسولگری: ANKARA
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: MAY 2012
دریافت نامه دوم: Jun 2012
مصاحبه : August 2012
سه نفر
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز میتونید یک منبع موثق معرفی کنید کجا نوشته زمان ورود به آمریکا مدیکالتون باید اعتبار داشته باشه؟
آخه من از خیلی ازدوستان شنیدم رفتن مجدد آزمایش دادن و پیش دتکتررفتن تا بتوانن زمان بیشتری داشته باشن .اگر زمان مدیکال مهم هست چرا سفارت ویزایی که میده 6ماه اعتبار داره خب میتونن مدت اعتبار همان مدت باطل شدن مدیکال بزنن؟
در جای دیگه خواندم که از هیچ کس این پاکتهای زرد رنگ تحویل نگرفتن در زمان ورود به آمریکا. پس چطوری متوجه میشن چه مدت از مدیکال گذشته
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012
مقصد:کالیفرنیا