کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
سلام کسی تا حالا گواهی عدم سوء پیشینه از هند گرفته که به من کمک کنه؟
تشکر کنندگان: shadin_n
(2012-07-24 ساعت 21:20)asxz نوشته:  سلام کسی تا حالا گواهی عدم سوء پیشینه از هند گرفته که به من کمک کنه؟
به پرسش شما، من در تاپیک برندگان ۲۰۱۳ پاسخ دادم Wink

(2012-07-24 ساعت 20:45)sgh نوشته:  
(2012-07-24 ساعت 15:10)sgh نوشته:  
(2012-07-24 ساعت 12:32)schaghayegh نوشته:  
(2012-07-24 ساعت 12:28)sgh نوشته:  چه جوری میشه از سایت ups شماره رو track کرد؟ همه جا ترکی نوشته

سمت چپ زير 2 تا كادر هايي كه بايد شماره وارد كني نوشته track in english

توی کدوم کادر باید شمارمو وارد کنم؟ domestic یا internation ؟

چرا هیچ کس جواب منو نمی ده؟Sad

دوست عزیز، این که دیگه انتگرال حل کردن نیست که شما اینقدر درش گیر کرده‌اید. دوستمان ، شقایق که راهنمایی کرد که کدام باکس را وارد کنید.
حالا شما ۲ تا گزینه بیشتر نداری، خب یک بار domestic را بزن ، یک بار internation را . ببین کدومش بهت جواب میده.
جهت آگاهی، domestic یعنی محلی و internation یعنی بین‌المللی.

2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: shadin_n ، امیر مهاجر ، schaghayegh ، behrooz ramezani
سلام
من به دلیل گم کردن کانفرمیشن نامبر سال 2012 نتونستم لاتاریمو چک کنم . بنابراین 2013 رو هم شرکت کردم . 10 رو پیش یه ایمیل دریافت کردم از همین سایت دایورسیتی ویزا که چرا چک نکردین؟ اگه کانفرمیشن نامبرتونو گم کردین برید به فلان آدرس...منم رفتم دیدم کانفرمیشن نامبرم هست رفتم تو خود سایت دایورسیتی چک کردم دیدم برنده شدم ....
یه فامیلی داریم آمریکا اون هم چک کرد که تقلبی تو کار نباشه و گفت همه چی درسته ولی خیلی دیره.
ولی من زود فرمارو پر کردم و با عکس و همه چی فرستادم (خودم و زنم و دخترم) دیروز فهمیدم بسته مو که با تی ان تی فرستاده بودم ، دریافت کردن .
ایمیل هم زدم که مطمئن بشم ولی هنوز حواب ندادن.
به نظر شما با توجه به اینکه دیر شده و تا 30 سپتامبر بیشتر وقت نیس امیدی هست کار من جور بشه؟
آیا لازم نیست ایمیل بزنم و بخوام زودتر چک کنن . چون با این پست بی در و پیکر ایران اصلا معلوم نیست نامه به دستم برسه...
00023xxx
ممنون از راهنماییهاتون
case number:2012as00023xxx
تعداد اعضای کیس: 3
کنسولگری : ابوظبی
رؤیت قبولی : 21 july
مصاحبه : 5 سپتامبر
کلیر : 20 سپتامبر
دریافت ویزا : به امید خدا ظرف چند روز آتی
(2012-07-24 ساعت 23:32)shraya نوشته:  سلام
من به دلیل گم کردن کانفرمیشن نامبر سال 2012 نتونستم لاتاریمو چک کنم . بنابراین 2013 رو هم شرکت کردم . 10 رو پیش یه ایمیل دریافت کردم ،،،

خب مبارک باشه که برنده شده‌اید Wink
شما بهترین کار را کرده‌اید که زود فرم ها را پر کرده و فرستاده‌اید. حالا اینکه آیا دیر شده یا نشده فقط همان اداره KCC می‌داند. و به باور من کار دیگه‌ای بجز صبر کردن نمیشه کرد. آنها به ندرت به ایمیل‌ها پاسخ می‌دهند اگر هم بدهند ، دیر می‌دهند. و با توجه به اینکه خودشان به شما یادآوری کرده‌اند که برنده شده‌اید، خودشان هم حواسشان هست که کار شما را زودتر انجام دهند. تا آخر سپتامبر هم هنوز ۲ ماه وقت هست.
فقط حواستان باشد که آن لینک دوم که برایتان فرستاده‌اند را دوباره گم نکنید، زیرا از این به بعد روند کار خود را باید از آنجا پی‌گیری کنید. نامه دوم هم همانجا نوشته می‌شود، و با پست فرستاده نمی‌شود.
زیاد دلشوره نداشته باشید. به امید خدا همه چیز به خوبی پیش خواهد رفت. فقط اگه آمدید به آمریکا شیرینی من هم فراموش نشه Big Grin
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: shadin_n ، امیر مهاجر ، schaghayegh ، behrooz ramezani ، steve
(2012-07-24 ساعت 23:48)Shezem نوشته:  
من به دلیل گم کردن کانفرمیشن نامبر سال 2012 نتونستم لاتاریمو چک کنم . بنابراین 2013 رو هم شرکت کردم . 10 رو پیش یه ایمیل دریافت کردم ،،،

خب مبارک باشه که برنده شده‌اید Wink
شما بهترین کار را کرده‌اید که زود فرم ها را پر کرده و فرستاده‌اید. حالا اینکه آیا دیر شده یا نشده فقط همان اداره KCC می‌داند. و به باور من کار دیگه‌ای بجز صبر کردن نمیشه کرد. آنها به ندرت به ایمیل‌ها پاسخ می‌دهند اگر هم بدهند ، دیر می‌دهند. و با توجه به اینکه خودشان به شما یادآوری کرده‌اند که برنده شده‌اید، خودشان هم حواسشان هست که کار شما را زودتر انجام دهند. تا آخر سپتامبر هم هنوز ۲ ماه وقت هست.
فقط حواستان باشد که آن لینک دوم که برایتان فرستاده‌اند را دوباره گم نکنید، زیرا از این به بعد روند کار خود را باید از آنجا پی‌گیری کنید. نامه دوم هم همانجا نوشته می‌شود، و با پست فرستاده نمی‌شود.
زیاد دلشوره نداشته باشید. به امید خدا همه چیز به خوبی پیش خواهد رفت. فقط اگه آمدید به آمریکا شیرینی من هم فراموش نشه Big Grin

وست عزیز هر روز ایمیلت و به خصوص اسپماتو چک کن حتما چون نامه ای نمیاد یه ایمیل میاد .که بهت می گه برو سایت وچک کن تاریخ و روز مصاحبت اومده.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: shadin_n ، Shezem ، امیر مهاجر ، schaghayegh
(2012-07-24 ساعت 21:20)asxz نوشته:  سلام کسی تا حالا گواهی عدم سوء پیشینه از هند گرفته که به من کمک کنه؟

سلام دوست عزیز

بستگی داره که کدوم شهر بودی توی هند، که از مرکز همون ایالت بتونی عدم سوء پیشینه بگیری

یه کم زمان میبره ولی از سفارت هند توی هر کشور دیگه هم میتونی اقدام کنی

موفق باشی
کیس نامبر;2012AS52xxx
کنسولگری: بمبئی
تاریخ ارسال فرم :نوامبر
تاریخ مصاحبه:ژوئن
نتیجه مصاحبه: گفتن خبرتون میکنیم
تاریخ دریافت کلیرنس: هفتۀ آخر آگوست
تاریخ دریافت ویزا: سپتامبر
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، shadin_n
(2012-07-25 ساعت 08:12)Zhoopin نوشته:  

سلام دوست عزیز

بستگی داره که کدوم شهر بودی توی هند، که از مرکز همون ایالت بتونی عدم سوء پیشینه بگیری

یه کم زمان میبره ولی از سفارت هند توی هر کشور دیگه هم میتونی اقدام کنی

موفق باشی

سلام من شهر میسور هستم به نظر شما چه قدر طول میکشه تا گواهی صادر بشه؟
تشکر کنندگان: shadin_n
من به دلیل گم کردن کانفرمیشن نامبر سال 2012 نتونستم لاتاریمو چک کنم . بنابراین 2013 رو هم شرکت کردم . 10 رو پیش یه ایمیل دریافت کردم از همین سایت دایورسیتی ویزا که چرا چک نکردین؟ اگه کانفرمیشن نامبرتونو گم کردین برید به فلان آدرس...منم رفتم دیدم کانفرمیشن نامبرم هست رفتم تو خود سایت دایورسیتی چک کردم دیدم برنده شدم ....
یه فامیلی داریم آمریکا اون هم چک کرد که تقلبی تو کار نباشه و گفت همه چی درسته ولی خیلی دیره.
ولی من زود فرمارو پر کردم و با عکس و همه چی فرستادم (خودم و زنم و دخترم) دیروز فهمیدم بسته مو که با تی ان تی فرستاده بودم ، دریافت کردن .
ایمیل هم زدم که مطمئن بشم ولی هنوز حواب ندادن.
به نظر شما با توجه به اینکه دیر شده و تا 30 سپتامبر بیشتر وقت نیس امیدی هست کار من جور بشه؟
آیا لازم نیست ایمیل بزنم و بخوام زودتر چک کنن . چون با این پست بی در و پیکر ایران اصلا معلوم نیست نامه به دستم برسه...
00023xxx
ممنون از راهنماییهاتون

دوست عزیز به جای ایمیل بازی! حتما حتما مستقیما به کی سی سی تلفن بزنید و از وضعیت پرونده اطلاع کسب کنید اگر خودتون انگلیسیی مسلط نیستید به همان دوستتان که در آمریکا است بگویید تماس بگیرد. به هر کسی که نام برنده و شماره پرونده و "تاریخ تولد" برنده را داشته باشد تلفنی جواب می دهند ما هم کمی دیر متوجه شدیم (یعنی دوم می ) و بعد تماس با کی سی سی از خانم اپراتور پرسیدیم: "دیر نشده" ؟ جواب داد : به احتمال نود درصد می رسید"
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، asxz ، arbasic ، mehdiii ، Shezem ، shadin_n
دوست عزیز.اول تبریک میگم که برنده شدید. دوم اینکه توجه داشته باشید که مثل قدیمها دیگه نامه دم در منزل نمی آید و باید مرتبا سایت لاتاری رو چک کنید و نامه دوم رو در آنجا دریافت خواهید کرد. بقیه اش هم توکل به خدا. اما پیگیری هیچ اشکالی نداره. ولی با توجه به اینکه حداکثر ظرف 2 ماه شما باید برای مصاحبه تشریف ببرین، بهتره از الان شروع کنید مدارک رو آماده و ترجمه کنید و واکسن هاتون رو هم بزنید. چون ترجمه خودش بسیار وقت گیر هست و تازه ممکنه در اون ترجمه ها اشتباه هم بوجود بیاد. پس بدون استرس و نگرانی اما با پشتکار شروع کن.برای واکسن هم می تونید تشریف ببرین انستیتو پاستور شعبه تجریش.موفق باشین.
AS2012XXX
تاریخ رویت قبولی: JULY2011
ارسال فرمهای سری اول:JULY2011
سفارت: آنکارا
نامه دوم: 19MAY
مصاحبه: 21JUNE
دریافت برگه آبی - دریافت کلیرنس اول August
تاریخ دریافت ویزا: 7 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 22 اکتبر
تشکر کنندگان: Shezem ، mehdiii ، shadin_n
من امروز ویزامو گرفتم Smile اون پاکت زرد برای همه یه گوشه اش بریده شده است؟که یه کاغذ ازش اومده بیرون مشخصاتو نوشته؟برای همه اینجوریه؟ قسمت occupation چی باید نوشته باشه؟
تشکر کنندگان: schaghayegh ، shkhmo ، honey62 ، arbasic ، shadin_n ، mehdiii
سلام...این ایمیل را پس از انکه ریز نمرات را ایمیل کردم دریافت شد لطفا اساتید فن نظر بدید:
You may submit your education documents to our office once your case number is announced on our web site.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: shkhmo ، shadin_n
(2012-07-25 ساعت 14:22)sgh نوشته:  من امروز ویزامو گرفتم Smile اون پاکت زرد برای همه یه گوشه اش بریده شده است؟که یه کاغذ ازش اومده بیرون مشخصاتو نوشته؟برای همه اینجوریه؟ قسمت occupation چی باید نوشته باشه؟

بله براي همه همينجوريه!!
since 2012
تشکر کنندگان: frozen mind ، schaghayegh ، shadin_n ، mehdiii ، Shezem
(2012-07-25 ساعت 14:58)maka2 نوشته:  
(2012-07-25 ساعت 14:22)sgh نوشته:  من امروز ویزامو گرفتم Smile اون پاکت زرد برای همه یه گوشه اش بریده شده است؟که یه کاغذ ازش اومده بیرون مشخصاتو نوشته؟برای همه اینجوریه؟ قسمت occupation چی باید نوشته باشه؟

بله براي همه همينجوريه!!

قسمت occupationروی برگه ای که از پاکت زرده اومده بیرون برای من نوشته students/children under 16 یعنی چی؟ چون دانشجو هستم اینو نوشته؟ children پس برای چیه؟
تشکر کنندگان: shadin_n ، Shezem
اون مهم نيست دوست من ، براي ما هركدوم فرق داره.
since 2012
تشکر کنندگان: frozen mind ، schaghayegh ، shadin_n ، mehdiii ، Shezem
(2012-07-25 ساعت 14:38)MAHDI2012 نوشته:  سلام...این ایمیل را پس از انکه ریز نمرات را ایمیل کردم دریافت شد لطفا اساتید فن نظر بدید:
You may submit your education documents to our office once your case number is announced on our web site.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
ترجمه:
هر وقت کیس نامبرت توی سایت اومد، مدارک تحصیلیتو با خودت بیار به سفارت. قربانت. واحد ویزای مهاجرتی.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: shadin_n ، mehdiii ، Shezem

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان