موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-27 ساعت 00:08)shraya نوشته: سلام دوستان
من دیر متوجه قبولی ام شدم با کیس نامبر 23xxx ... میدونم بسته ام 22 جولای رسیده چون از طریق پست دنبال می کردم ، اما هیچ نامه ای دریافت نکردم .
گمونم دیگه زمانو از دست داده ام بنظر شما با توجه به تجربه تون آیا نوبت به من میرسه یا نه ؟؟؟؟ ... بیخود منتظر نباشم . اگه فکر میکنین میرسه حدودا کی میشه؟؟؟
فامیلمون تو آمریکا قراره فردا بهشون زنگ بزنه ... اصلا اثر داره؟
اگه زنگ زد چی باید بگه؟
جوابای شما هر چی باشه برام مفیده ... ممنونم
ما حدود ماه می بود که متوجه شدیم برنده 2012 شدیم. سریع مدارک رو فرستادیم. حدود 15 می بود که مدارک رسید به دستشون. کلا ایمیل ها رو دیر جواب میدن. جواب ما رو دو هفته بعدش دادن. گفتن داریم بررسی می کنیم و وقت مصاحبه رو تعیین می کنیم. دقیقا 19 june بود که وقت مصاحبه برای اوایل آگوست دادن. یعنی حدود 3 ماه بعد از وقتی که متوجه قبولی شدیم. یک موردی که اون موقع ذهن من رو مشغول کرده بود، تغییر محل مصاحبه بود. تو فرم ها ما آنکارا زده بودیم. اما میخاستیم عوض کنیم به ابوظبی. چون اونجا خلوت تره و ممکن بود زودتر وقت مصاحبه بدن. ایمیل زدیم به kcc. دلیل قانع کننده خواستن. میخاستیم جواب بدیم که تاریخ مصاحبه مشخص شد. ما هم دیگه عوض نکردیم. کلا زمانتون کمه. اما اصلا نباید نا امید بشین. تمام تلاشتون رو انجام بدین
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2012-07-27 ساعت 09:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-27 ساعت 09:43 توسط MAHDI2012.)
(2012-07-27 ساعت 00:08)shraya نوشته: سلام دوستان
من دیر متوجه قبولی ام شدم با کیس نامبر 23xxx ... میدونم بسته ام 22 جولای رسیده چون از طریق پست دنبال می کردم ، اما هیچ نامه ای دریافت نکردم .
گمونم دیگه زمانو از دست داده ام بنظر شما با توجه به تجربه تون آیا نوبت به من میرسه یا نه ؟؟؟؟ ... بیخود منتظر نباشم . اگه فکر میکنین میرسه حدودا کی میشه؟؟؟
فامیلمون تو آمریکا قراره فردا بهشون زنگ بزنه ... اصلا اثر داره؟
اگه زنگ زد چی باید بگه؟
جوابای شما هر چی باشه برام مفیده ... ممنونم
دوست عزیز تبریک میگم .مطمن باش اونا با برنامه ریزی به شما اطلاع دادند و امیدوار باش همه چی درست می شه...مدارک را اماده کن...
سلام ..دوستانی که زمینی انکارا رفتند لطف کنند ایا سفر به انکارا با اتویوس مشگلی نداره .من با خانواده هستم .البته با توجه به گرانی ارز و مشگلات دیگه ...ممنون میشم از لطف دوستان
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
موضوعها: 2
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی از برنده لاتاری بوده که برای وضع حمل آمریکا رفته باشه و در اولین سفرش به آ م ر ی ک ا ، نی نی اش رو اونجا به دنیا آورده باشه؟
کسی اطلاعاتی در این مورد داره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.....
من می خوام بدونم که اگه بخوام این کار رو بکنم چه مشکلاتی با توجه به اینکه توی اولین سفرم به اونجا هست برام ممکنه وجود داشته باشه؟
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتec 2012
ورود مجدد: July 2014
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
من می خواستم که مطمئن بشم مدارک رسیده سفارت آنکارا تا حالا تو این یک هفته دوبار ایمل زدم ولی جوابی ندادند آدرس ایمیلشون اینه دیگه
CA-Ankara@state.gov یا اینکه ادرس دیگه ای داره ؟
ممنون
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-27 ساعت 15:48)opayamani نوشته: سلام دوستان عزیز
من می خواستم که مطمئن بشم مدارک رسیده سفارت آنکارا تا حالا تو این یک هفته دوبار ایمل زدم ولی جوابی ندادند آدرس ایمیلشون اینه دیگه
ممنون
http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
10
1 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-27 ساعت 15:48)opayamani نوشته: سلام دوستان عزیز
ممنون
اگه track كردي و گفتن رسيده ديگه نگران نباش.... معمولا خيلي دير جواب ايميل ها مياد! من بعد از اينكه تو سايت چك كردم و ديدم مدارك رسيده دستشون ايميل زدم به سفارت و اونها 12 روز بعد بهم جواب دادند كه " بله مداركتون رسيده! "
CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2012-07-27 ساعت 21:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-27 ساعت 21:22 توسط shraya.)
سلام دوستان
امروز با کنسولگری کنتاکی تماس گرفتم فهمیدم که کیسم در دست بررسیه ... فکر می کنین کی بهم وقت بدن با توجه به کیس نامبرم 2012AS00023xxx ....
البته خانومه گفت همه چی رو با ایمیل خبر میده ولی میترسم انقدر دیر بگن که مدارکم پونزده روزه نرسه به آنکارا... تازه یه ایمیل قبلش زده بودم بهشون که اگه فکر میکنین ابوظبی زودتر وقت میده بندازینم ابوظبی .... بعدش امیر جان یه چیزی گفت که منطقی بنظر اومد ... دیدم زیادی دارم وسواس نشون میدم ... البته میدونین که با این تنگیه وقت ... خلاصه زنه گفت هر چی میخوای هی ایمیل بزن و ایمیل بزن ... ما هم دوباره ایمیل زدیم که بابا غلط کردیم بذارمون همون آنکارا ...
خلاصه سرتونو درد نیارم اوضام بی ریخته ... دلم مثل سیر و سرکه وَجوشه!!!
بنظرتون مدارکمو زودتر پست کنم آنکارا ؟ یا صبر کنم نامه بیاد ...
در ضمن تو اون بسته ای که پست میشه ، اصل مدارک هم باید باشه؟
خداااااااااااااا کممممممکککککک ....
راستی این سایته سفارت آنکارا چند وقت به چند وقت آپ دیت میشه ... قسمت مصاحبه هاشو میگم ... کی تا حالاس رو 20 جولای مونده ... تکون نوَخوره!
case number:2012as00023xxx
تعداد اعضای کیس: 3
کنسولگری : ابوظبی
رؤیت قبولی : 21 july
مصاحبه : 5 سپتامبر
کلیر : 20 سپتامبر
دریافت ویزا : به امید خدا ظرف چند روز آتی
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-27 ساعت 21:24)امیر مهاجر نوشته: (2012-07-27 ساعت 21:17)shraya نوشته: سلام دوستان
امروز با کنسولگری کنتاکی تماس گرفتم که کیسم در دست بررسیه ... فکر می کنین کی بهم وقت بدن با توجه به کیس نامبرم 2012AS00023xxx ....
البته خانومه گفت همه چی رو با ایمیل خبر میده ولی میترسم انقدر دیر بگن که مدارکم پونزده روزه نرسه به آنکارا... تازه یه ایمیل قبلش زده بودم بهشون که اگه فکر میکنین ابوظبی زودتر وقت میده بندازینم ابوظبی .... بعدش امیر جان یه چیزی گفت که منطقی بنظر اومد ... دیدم زیادی دارم وسواس نشون میدم ... البته میدونین که با این تنگیه وقت ... خلاصه زنه گفت هر چی میخوای هی ایمیل بزن و ایمیل بزن ... ما هم دوباره ایمیل زدیم که بابا غلط کریم بذارمون همون آنکارا ...
خلاصه سرتونو درد نیارم اوضام بی ریخته ... دلم مثل سیر و سرکه وَجوشه!!!
بنظرتون مدارکمو زودتر پست کنم آنکارا ؟ یا صبر کنم نامه بیاد ...
در ضمن تو اون بسته ای که پست میشه ، اصل مدارک هم باید باشه؟
خداااااااااااااا کممممممکککککک ....
راستی این سایته سفارت آنکارا چند وقت به چند وقت آپ دیت میشه ... قسمت مصاحبه هاشو میگم ... کی تا حالاس رو 20 جولای مونده ... تکون نوَخوره!
اصلا ربطی به کیس نامبر نداره. به محض آماده شدن پرونده به شما وقت مصاحبه میدن.
مدارک رو الان پست نکنید آنکارا. چون اونجا پروندهای از شما ندارند. پرونده شما از کنتاکی آمریکا میره به آنکارا. بعد خودشون میگن که مدارک بفرستید.
15 روز قبل هم نرسید مهم نیست. حتی خیلیها روز مصاحبه تحویل دادند مدارک رو و مصاحبهشون افتاده فرداش. نگران نباشید.
اصل مدارک پست نمیشه. بلکه به همراه خودتون میبرید سفارت. + مدارکی که پست نکردید.
پس یعنی کوپی هارو بفرستم امیر جان؟ ...
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-27 ساعت 21:34)امیر مهاجر نوشته: (2012-07-27 ساعت 21:31)shraya نوشته: پس یعنی کوپی هارو بفرستم امیر جان؟ ...
کپی و ترجمه (ترجمهها خودشون کپی هم ضمیمه دارند)
یعنی اصل ترجمه با کوپی اش امیر جان؟ ... ببخشیدا ...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-26 ساعت 23:52)steve نوشته: (2012-07-26 ساعت 22:45)Zhoopin نوشته: سلام به همۀ دوستان
آیا این سایت را چک کردین؟
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw
چرا همه را میزنه "ریفیوز" البته از کیس نامبر چهل هزار به بالا را میزنه
منظورش چیه؟
این سایت برای چیه؟
این سایت جدیداً راه اندازی شده که ببینی پروسۀ ویزات توی چه مرحله ای هست
از دوستان اگه کسی اطلاع دقیق تری داره، لطفاً راهنمایی کنه
ممنون
کیس نامبر;2012AS52xxx
کنسولگری: بمبئی
تاریخ ارسال فرم :نوامبر
تاریخ مصاحبه:ژوئن