کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-07-25 ساعت 14:22)sgh نوشته:  من امروز ویزامو گرفتم Smile اون پاکت زرد برای همه یه گوشه اش بریده شده است؟که یه کاغذ ازش اومده بیرون مشخصاتو نوشته؟برای همه اینجوریه؟ قسمت occupation چی باید نوشته باشه؟

آره براي همه اينجوريه.... اون قسمت هم فيلد كاري شما رو مشخص ميكنه...
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: shadin_n ، mehdiii ، behrooz ramezani ، Shezem ، smk2 ، odiseh
البته براي منو مثل اينكه فيلد كاري خودشونو نوشته بودن چون هيچ ربطي به كار من نداشت ....Big Grin
since 2012
تشکر کنندگان: schaghayegh ، shadin_n ، mehdiii ، behrooz ramezani ، Shezem
(2012-07-25 ساعت 15:27)maka2 نوشته:  البته براي منو مثل اينكه فيلد كاري خودشونو نوشته بودن چون هيچ ربطي به كار من نداشت ....Big Grin

آره زياد مربوط به رشته و كار نميشه اما شايد كار شما رو توي اون دسته بندي قرار دادند...
براي من زده Matematical/ computer science در حالي كه من گرافيك خوندم.... گفتم شايد رشته گرافيك رو تو كامپيوتر دسته بندي كردند... چون بعضي دانشگاه ها هم اينجوري هستند!!!
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: maka2 ، shadin_n ، mehdiii ، behrooz ramezani ، Shezem ، odiseh
(2012-07-25 ساعت 15:34)schaghayegh نوشته:  
(2012-07-25 ساعت 15:27)maka2 نوشته:  البته براي منو مثل اينكه فيلد كاري خودشونو نوشته بودن چون هيچ ربطي به كار من نداشت ....Big Grin

آره زياد مربوط به رشته و كار نميشه اما شايد كار شما رو توي اون دسته بندي قرار دادند...
براي من زده Matematical/ computer science در حالي كه من گرافيك خوندم.... گفتم شايد رشته گرافيك رو تو كامپيوتر دسته بندي كردند... چون بعضي دانشگاه ها هم اينجوري هستند!!!

من که فوق لیسانس خوندم پس چرا نوشته students/children under 16 Sad
تشکر کنندگان: shadin_n ، mehdiii ، Shezem ، schaghayegh
(2012-07-25 ساعت 15:44)sgh نوشته:  
(2012-07-25 ساعت 15:34)schaghayegh نوشته:  

من که فوق لیسانس خوندم پس چرا نوشته students/children under 16 Sad

Big Grin
شماره کیس: 2012AS00057xxx
کنسولگری: آنكارا
کارنت شدن: march
تاریخ مصاحبه : 20 ژوئن 2012
تاریخ دریافت ویزا : 20 ژوئن 2012Big Grin
تعداد افراد کیس نامبر : 2 نفر
تاریخ ورود به آمریکا : ؟؟
تشکر کنندگان: mehdiii ، shadin_n
(2012-07-25 ساعت 15:17)frozen mind نوشته:  
(2012-07-25 ساعت 14:38)MAHDI2012 نوشته:  سلام...این ایمیل را پس از انکه ریز نمرات را ایمیل کردم دریافت شد لطفا اساتید فن نظر بدید:
You may submit your education documents to our office once your case number is announced on our web site.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
ترجمه:
هر وقت کیس نامبرت توی سایت اومد، مدارک تحصیلیتو با خودت بیار به سفارت. قربانت. واحد ویزای مهاجرتی.

ممنونم از لطف شما..من فقط کارنامه دارم که تر جمه انرا ایمیل کردم و
با dhl هم ترجمه و اصل کارنامه را ارسال کردم اما هنوز بدستشون نرسیده ...ایا با این مدرک کار تمامه یا گواهی موقت هم می خوان....
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: mehdiii ، Shezem ، alexander ، shadin_n
(2012-07-25 ساعت 14:38)MAHDI2012 نوشته:  سلام...این ایمیل را پس از انکه ریز نمرات را ایمیل کردم دریافت شد لطفا اساتید فن نظر بدید:
You may submit your education documents to our office once your case number is announced on our web site.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit

برای چی از شما ریزنمرات خواستن؟
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
تشکر کنندگان: Shezem ، shadin_n
(2012-07-25 ساعت 00:19)hadiseh.t نوشته:  
(2012-07-24 ساعت 23:48)Shezem نوشته:  
(2012-07-24 ساعت 23:32)shraya نوشته:  سلام
من به دلیل گم کردن کانفرمیشن نامبر سال 2012 نتونستم لاتاریمو چک کنم . بنابراین 2013 رو هم شرکت کردم . 10 رو پیش یه ایمیل دریافت کردم ،،،

خب مبارک باشه که برنده شده‌اید Wink
شما بهترین کار را کرده‌اید که زود فرم ها را پر کرده و فرستاده‌اید. حالا اینکه آیا دیر شده یا نشده فقط همان اداره KCC می‌داند. و به باور من کار دیگه‌ای بجز صبر کردن نمیشه کرد. آنها به ندرت به ایمیل‌ها پاسخ می‌دهند اگر هم بدهند ، دیر می‌دهند. و با توجه به اینکه خودشان به شما یادآوری کرده‌اند که برنده شده‌اید، خودشان هم حواسشان هست که کار شما را زودتر انجام دهند. تا آخر سپتامبر هم هنوز ۲ ماه وقت هست.
فقط حواستان باشد که آن لینک دوم که برایتان فرستاده‌اند را دوباره گم نکنید، زیرا از این به بعد روند کار خود را باید از آنجا پی‌گیری کنید. نامه دوم هم همانجا نوشته می‌شود، و با پست فرستاده نمی‌شود.
زیاد دلشوره نداشته باشید. به امید خدا همه چیز به خوبی پیش خواهد رفت. فقط اگه آمدید به آمریکا شیرینی من هم فراموش نشه Big Grin

وست عزیز هر روز ایمیلت و به خصوص اسپماتو چک کن حتما چون نامه ای نمیاد یه ایمیل میاد .که بهت می گه برو سایت وچک کن تاریخ و روز مصاحبت اومده.
همه تون کارتون درسته ... مخلص همه تونم ... ممنون از اینهمه اطلاع رسانی و کمک ... ایول ایرانی ها ...
case number:2012as00023xxx
تعداد اعضای کیس: 3
کنسولگری : ابوظبی
رؤیت قبولی : 21 july
مصاحبه : 5 سپتامبر
کلیر : 20 سپتامبر
دریافت ویزا : به امید خدا ظرف چند روز آتی
تشکر کنندگان: Shezem ، امیر مهاجر ، hadiseh.t ، mehdiii ، shadin_n
(2012-07-25 ساعت 10:02)asxz نوشته:  
(2012-07-25 ساعت 08:12)Zhoopin نوشته:  
(2012-07-24 ساعت 21:20)asxz نوشته:  سلام کسی تا حالا گواهی عدم سوء پیشینه از هند گرفته که به من کمک کنه؟

سلام دوست عزیز

بستگی داره که کدوم شهر بودی توی هند، که از مرکز همون ایالت بتونی عدم سوء پیشینه بگیری

یه کم زمان میبره ولی از سفارت هند توی هر کشور دیگه هم میتونی اقدام کنی

موفق باشی

سلام من شهر میسور هستم به نظر شما چه قدر طول میکشه تا گواهی صادر بشه؟

من بمبئی اقدام کردم تقریبا دو ماه طول کشید
حالا ایالت شما را نمیدونم ولی هر چه زود تر اقدام کن
موفق باشی

کیس نامبر;2012AS52xxx
کنسولگری: بمبئی
تاریخ ارسال فرم :نوامبر
تاریخ مصاحبه:ژوئن
نتیجه مصاحبه: گفتن خبرتون میکنیم
تاریخ دریافت کلیرنس: هفتۀ آخر آگوست
تاریخ دریافت ویزا: سپتامبر
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، asxz ، mehdiii ، shadin_n
سلام
من یک ایمیل از kcc دریافت کردم ، متن ایمیل این هستش .

Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.

Please refer to the visa bulletin on our website at www.travel.state.gov after the 15th of each month to locate the current numbers being processed.

برنده ۲۰۱۲ هستم و تازه مدارکم رو فرستادم . کیس نامبر من کارنت هست به نظر شما تا کی باید صبر کنم تا وقت مصاحبه به من بدن؟
تشکر کنندگان: shadin_n
(2012-07-26 ساعت 12:35)asxz نوشته:  سلام
Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.
Please refer to the visa bulletin on our website at www.travel.state.gov after the 15th of each month to locate the current numbers being processed.
برنده ۲۰۱۲ هستم و تازه مدارکم رو فرستادم . کیس نامبر من کارنت هست به نظر شما تا کی باید صبر کنم تا وقت مصاحبه به من بدن؟

به نظرم شما تلفنی تماس بگیرید و خواهش کنید که با توجه به وقت کمی که براتون مونده پروسه شما رو در اولویت بگذارند. این جواب رو به خیلی از ایمیلها میدن.
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، asxz ، mehdiii ، shadin_n
(2012-07-26 ساعت 12:38)امیر مهاجر نوشته:  
(2012-07-26 ساعت 12:35)asxz نوشته:  سلام

به نظرم شما تلفنی تماس بگیرید و خواهش کنید که با توجه به وقت کمی که براتون مونده پروسه شما رو در اولویت بگذارند. این جواب رو به خیلی از ایمیلها میدن.
این ایمیل برای منم اومد ولی 20 روز بعدش بهم وقت مصاحبه دادن نگران نباش من فکر می کنم 15 اگوست براتون ایمیل وقت مصاحبه میاد البته یه زنگ بزنی بد نیست.

شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، asxz ، mehdiii ، Shezem ، shadin_n
سلام به همۀ دوستان

آیا این سایت را چک کردین؟
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw
چرا همه را میزنه "ریفیوز" البته از کیس نامبر چهل هزار به بالا را میزنه
منظورش چیه؟
کیس نامبر;2012AS52xxx
کنسولگری: بمبئی
تاریخ ارسال فرم :نوامبر
تاریخ مصاحبه:ژوئن
نتیجه مصاحبه: گفتن خبرتون میکنیم
تاریخ دریافت کلیرنس: هفتۀ آخر آگوست
تاریخ دریافت ویزا: سپتامبر
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، asxz ، mehdiii ، shadin_n
(2012-07-26 ساعت 22:45)Zhoopin نوشته:  سلام به همۀ دوستان

آیا این سایت را چک کردین؟
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw
چرا همه را میزنه "ریفیوز" البته از کیس نامبر چهل هزار به بالا را میزنه
منظورش چیه؟
این سایت برای چیه؟
شماره کیس: **2013AS000015
تاریخ رویت قبولی:1 MAY
کنسولگری:KUALA LUMPUR MALAYSIA
ارسال فرمهای سری اول:10MAY DHL
تعداد نفرات: خود خودم Big Grin
کارنت شدن کیس:13AUG
مصاحبه:هفته سومoct
دریافت کلیرنس: نداشتم
دریافت ویزا:یک ضرب Big Grin
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
مقصد : LAX
تشکر کنندگان: shadin_n
سلام دوستان
من دیر متوجه قبولی ام شدم با کیس نامبر 23xxx ... میدونم بسته ام 22 جولای رسیده چون از طریق پست دنبال می کردم ، اما هیچ نامه ای دریافت نکردم .
گمونم دیگه زمانو از دست داده ام بنظر شما با توجه به تجربه تون آیا نوبت به من میرسه یا نه ؟؟؟؟ ... بیخود منتظر نباشم . اگه فکر میکنین میرسه حدودا کی میشه؟؟؟
فامیلمون تو آمریکا قراره فردا بهشون زنگ بزنه ... اصلا اثر داره؟
اگه زنگ زد چی باید بگه؟
جوابای شما هر چی باشه برام مفیده ... ممنونم
case number:2012as00023xxx
تعداد اعضای کیس: 3
کنسولگری : ابوظبی
رؤیت قبولی : 21 july
مصاحبه : 5 سپتامبر
کلیر : 20 سپتامبر
دریافت ویزا : به امید خدا ظرف چند روز آتی
تشکر کنندگان: asxz ، امیر مهاجر ، shadin_n

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان