موضوعها: 2
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کسی از خانوم های برنده سالهای قبل هست که عکسشو با حجاب گرفته باشه و ویزا رو بهش بدون مشکلی داده باشن؟
من نمی دونم چیکار کنم؟ به خدا وسواس گرفتم.....
لطفاً خانوم های محترم برنده سالهای قبل راهنمایی کنند
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز،سوالی که من داشتم اینه که با توجه به اینکه هلال احمر هر شهر کارت واکسیناسیون زرد رنک رو میده آیا لازمه که کارت انستیتو پاستور رو هم بگیریم.وآیا انستیتو پاستورچیزی غیر ازاین کارت زرد رومیده؟
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
2011-08-08 ساعت 23:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-08 ساعت 23:36 توسط faranak.n.)
سلام به همگی!
می دونم که برای این سوال خیلی زوده اما چون برای من خیلی مهمه و به قیمت رفتن و نرفتنم تموم می شه باید از الان به فکرش باشم! کسی می دونه با گرین کارت چقدر طول می کشه مادر پدرت رو ببری آمریکا؟؟؟؟ سن والدین من زیاده و بدون من خیلی تنها می شن! این تنها مشکل رفتنه منه! واقعاً بین دو راهی موندم، از طرفی می ترسم برم اونجا زندگی عزیزترینام رو غمکده کنم، از طرفی هم آینده ی خودم و نسل بعد از خودم قرار داره! دو راهیه بدیه! کسی می تونه کمک کنه؟ شنیدم تا سیتیزن نشی نمی شه؟؟!!!
برای مسافرت هم نمی شه؟ برای 1-2 ماه؟
ضمناً تاپیک مرتبط تر پیدا نکردم ببخشید اگه جاش اینجا نیست!
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
از کی میتونیم به کنتاکی میل بزنیم ،و اشتباهی که تو فرم کردیم رو گزارش کنیم ؟
من امروز به کنتاکی میل زدم که ببینم مدارکم رسیده ولی پاسخ اوتوماتیک اومد که هیچ ربطی به ایمیلی که من بهشون زدم نداشت !مجدد ایمیل بزنم !؟
مرسی
تاریخ ورود به آمریکا :9 اکتبر، دالاس
تاریخ دریافت سوشیال 1هفته پس ازورود
تاریخ دریافت گرین کارت 2هفته پس ازورود
همراه یک نفر
سفارت: آنکارا
موضوعها: 1
رتبه:
51
2 تشکر در 0 ارسال
دوستان حالا كه صحبت عكس با حجاب شد ميخوام يه مطلبي رو بگم . عكسهايي كه من از خانومم به كنتاكي فرستادم كاملاً با حجاب و بدون بيرون بودن گوشها بود . در سايت مهاجرت آمريكا چيزي در مورد نوع و شكل عكس با حجابها ننوشته بود ، اما در سايت آنكارا كاملاً شبيه چيزي بود كه دوستمون در پست قبلي نوشته بود يعني با حجاب ،تمام رخ و گوشها بيرون . خب فكر ميكنم مسئله اي نباشه !! وقتي به سفارت دعوت شديم اون وقت عكسها رو اونطور كه خواسته بودن ميبريم . نظر شما عزيزان چيه ؟ شما هم تاييد ميكنيد ؟
رتبه:
10
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-08 ساعت 23:43)msi نوشته: سلام
از کی میتونیم به کنتاکی میل بزنیم ،و اشتباهی که تو فرم کردیم رو گزارش کنیم ؟
من امروز به کنتاکی میل زدم که ببینم مدارکم رسیده ولی پاسخ اوتوماتیک اومد که هیچ ربطی به ایمیلی که من بهشون زدم نداشت !مجدد ایمیل بزنم !؟
مرسی
دوست عزيز بهد از اينكه يك هفته از رسيدن مداركتون رسيد ميتونيد ايميل بزنيد و ازشون بپرسيد كه آيا مدارك به دستشون رسيده يا نه! بعدش هم ايميل براي اينكه اشتباهاتتون رو درست كنيد... اون ايميلي كه ميگيد بعد از هز ايميلي كه براشون بفرستيد مياد اما جواب درخواست هاي شما معمولا بعد از 4-5 روز كاري پاسخ داده ميشه و اينم به خاطر حجم بالاي ايميل هايي هست كه به اين مركز فرستاده ميشه..
CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-09 ساعت 04:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-09 ساعت 07:40 توسط matinam.)
(2011-08-08 ساعت 01:08)nilaaa نوشته: سلام به همگی
من خیلی نگران شدم آخه توی فرمی که پر کردیم نوشتم که لیسانس دارم ولی مدرکم تا مصاحبه ممکن آماده نشه ، یعنی گواهی موقتو ترجمه نمیکنن؟؟؟ یعنی باید چیکار کنم؟؟؟ آخه اونا از گواهی موقتی که فارسی نوشته چیزی نمیفهمن!!........ یه وقت فکر نکنن دروغ گفتم؟؟????
شما از یک دارالترجمه سوال کنید
(2011-08-09 ساعت 01:52)hoda2012 نوشته: سلام من امسال جزو انتخاب شده های 2012 هستم از شما واسه این سایتی که درست کردین تشکر می کنم
خیلی از سوال هام رو ، جوابش رو توی این سایت پیدا کردم فقط چند تا سوال برام پیش اومده:
شوهر من چند سال پیش یه تصادف منجر به فوت داشته که واسه همین قضیه چند روز زندان رفت و بعد با گذاشتن وثیقه آزاد شد بعدش هم بیمه پول دیه اون خدا بیامرز رو داد و پرونده اش تموم شد. حالا باید حکم اون دادگاه رو ببریم ترجمه کنیم؟
چند جا خوندم که اونا مدارک سوء پیشینه ایران رو قبول ندارن ، تازه اگه به این آدرس هم برین
http://www.travel.state.gov/visa/fees/fe...l?cid=9217
مدارک پلیس ، زندان ، سربازی رو Unavailable زده
منظورش از Unavailable چیه؟
اگه این مدرک رو ارائه کنیم واسمون بد نشه؟
اگه شوهرم این مدرک دادگاه رو ارائه نکنه اونا از کجا می فهمن؟
برای ایرانی ها گواهی سو پیشینه نمیخوان
(2011-08-08 ساعت 23:22)faranak.n نوشته: سلام به همگی!
می دونم که برای این سوال خیلی زوده اما چون برای من خیلی مهمه و به قیمت رفتن و نرفتنم تموم می شه باید از الان به فکرش باشم! کسی می دونه با گرین کارت چقدر طول می کشه مادر پدرت رو ببری آمریکا؟؟؟؟ سن والدین من زیاده و بدون من خیلی تنها می شن! این تنها مشکل رفتنه منه! واقعاً بین دو راهی موندم، از طرفی می ترسم برم اونجا زندگی عزیزترینام رو غمکده کنم، از طرفی هم آینده ی خودم و نسل بعد از خودم قرار داره! دو راهیه بدیه! کسی می تونه کمک کنه؟ شنیدم تا سیتیزن نشی نمی شه؟؟!!!
برای مسافرت هم نمی شه؟ برای 1-2 ماه؟
ضمناً تاپیک مرتبط تر پیدا نکردم ببخشید اگه جاش اینجا نیست!
شما تا سیتیزن نشی نمیتونی برای والدینتون اقدام کنید ولی برای مسافرت حداکثر 6 ماهه میتونند بیان که میتونید با این وکیل مشورت کنید.
http://www.lawinscal.com
ضمنا شما میتونید بیایید آمریکا پاسپورت سفید رو بگیرید و برگردید ایران و تا 2 سال هم ایران باشید و من شنیده ام که این 2 سال جز 5 سال برای سیتیزن شدن حساب میشه .
کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-09 ساعت 05:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-09 ساعت 06:07 توسط javidk.)
(2011-08-09 ساعت 01:52)hoda2012 نوشته: سلام من امسال جزو انتخاب شده های 2012 هستم از شما واسه این سایتی که درست کردین تشکر می کنم
خیلی از سوال هام رو ، جوابش رو توی این سایت پیدا کردم فقط چند تا سوال برام پیش اومده:
شوهر من چند سال پیش یه تصادف منجر به فوت داشته که واسه همین قضیه چند روز زندان رفت و بعد با گذاشتن وثیقه آزاد شد بعدش هم بیمه پول دیه اون خدا بیامرز رو داد و پرونده اش تموم شد. حالا باید حکم اون دادگاه رو ببریم ترجمه کنیم؟
چند جا خوندم که اونا مدارک سوء پیشینه ایران رو قبول ندارن ، تازه اگه به این آدرس هم برین
http://www.travel.state.gov/visa/fees/fe...l?cid=9217
مدارک پلیس ، زندان ، سربازی رو Unavailable زده
منظورش از Unavailable چیه؟
اگه این مدرک رو ارائه کنیم واسمون بد نشه؟
اگه شوهرم این مدرک دادگاه رو ارائه نکنه اونا از کجا می فهمن؟
دوست عزیز نیازی به ارایه این مدرک نیست.
به قول قدیمی ها: سری که درد نمیکنه ...
دوستان در مورد مدرک موقت دانشگاه:
همسر بنده مدرک موقت داشت. مدرکش رو دفتر اصلی استان مهر کرد و سپس برد وزارت علوم تایید کردند و دارالترجمه هم ترجمه رسمی کرد.
پس نگران رسیدن اصل مدرک نباشید.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...
Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،
من هم امسال خدا رو شکر برنده لاتاری شدم ، البته الان ساکن امریکا هستم با ویزا دانشجویی ، آیا کسی وضیعت مشابه من داشته ؟ چون ظاهرا من همینجا مصاحبه میشم و مراحل کارم متفاوته... ممنون میشم اگه راهنمایی کنید...