موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
پاسخ رسيد را هم دريافت كردم در چه سايتي بايد پيگير زمان مصاحبه باشم و بايد چه مداركي را ترجمه كنم؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-07 ساعت 16:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-07 ساعت 16:09 توسط vida.k.)
دوست عزیز،
لطفا بیشتر توضیح دهید:
شما یا مشمول خدمت سربازی هستید (هر چند موقتا معافیت تحصیلی داشته باشید) و یا اصولا معافیت دائم از خدمت سربازی دارید(کفالت ،....)
در مورد اول که مشکل خروج از کشور و گرفتن پاسپورت دائم مساله مهم تر و اساسی تر از بحث پیگیری کیس لاتاری شماست ؛
بحث ارائه مدرک معافیت در سفارت اشاره به نکته دوم دارد.(معافیت دائم:پزشکی،کفالت،...)
اگر مشمول هستید و برنده لاتاری نیز میباشید، شاید بهترین راه حل مشاوره با یک وکیل مجرب باشد.
سپاس
می بخشید هنوز جوابی نگرفتم، دوباره سوال و مطرح می کنم:
توی سایت سفارت آنکارا قید کرده که اگر خدمت نرفتین، اصل کارت معافی رو با خودتون بیارین. تکلیف دانشجوها که معافیت تحصیلی دارن چه می شه؟ ما که کارت نداریم.
با سپاس
[/quote]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از توجهت،
من در حال حاضر دارم یه پذیرش از قبرس می گیرم که بتونم موقع مصاحبه آنکارا باشم، یعنی وقت مصاحبه معاف تحصیلی هستم و کارت معافی ندارم.
سوال دیگه ای که واسم پیش اومده اینه که من فرم ها رو فرستادم و تا زمان مصاحبه اقامت من در قبرس به 6 ماه می رسه، باز لازم می شه که فرم بفرستم یا بردن گواهی سوپیشینه کفایت می کنه؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
متشکرم از انرژی مثبتی که به من و امثال من دادی
-اما من تا 10 مهر بایستی چه مدارکی را آماده کنم ؟
- کدام واکسن هارا می توانم در ایران بزنم ؟
- در کدام سایت باید کارنت شدنم را ببینم؟
- ایا در سایت مورد نظر دقیقاً به شماره کیس من اشاره می کند یا می نویسد تا فلان کیس؟
- چقدر زمان پس از اعلام شدن زمان مصاحبه تا روز مصاحبه دارم؟
- آیا کپی مدارک را بایستی به سفارت آنکارا نیز پست کنم؟
از اینکه راهنماییم میکنید متشکرم و اگر موردی را شک دارید و یا نمی دانید بنویسید
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
(2011-08-07 ساعت 16:00)vida.k نوشته: می بخشید هنوز جوابی نگرفتم، دوباره سوال و مطرح می کنم:
توی سایت سفارت آنکارا قید کرده که اگر خدمت نرفتین، اصل کارت معافی رو با خودتون بیارین. تکلیف دانشجوها که معافیت تحصیلی دارن چه می شه؟ ما که کارت نداریم.
با سپاس
دوست عزیز، شما باید وضعیت خدمتتون رو برای اونا روشن کنین: اگر خدمت رفتین، بگین رفتین، اگر نرفتین، دلیلش چی بوده: یا معاف مثلا پزشکی یا کفالت بودین و کارت معافی دارین، یا دانشجو بودین دیگه! وقتی دانشجو باشین ازتون کارت معافی نمی خوان. فقط ثابت کنین که دانشجو هستین.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
موضوعها: 1
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
میشه بفرمایید چه واکسنهایی لازمه؟مدارکی که من 2 ماه قبل ترجمه کردم تا یکسال بعد میشه استفاده کرد؟ایا نمیگن این تاریخش خیلی گذشته؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سخت
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای خوبم.
من تموم سایت رو خوندم و جواب این دو تا سئوال رو تو سالهای قبل میدونم ولی یکی از دوستام به یه وکیل زنگ زده و اون حرفهایی زده که یه کو چولو استرس دارم
1- گفت که امسال باید قسمت ادرس مربوط به ارسال گرین کارت رو پر کنید در غیر اینصورت اتوماتیک از رده خارج میشه.آیا شما این مورد رو در جایی دیدید؟نظرتون چیه؟
2- در فرم 230 قسمت 31b بچه های سایت گفته بودند در قسمت apetitor باید n/a بزنیم مربوط به DV VISA نیست در حالیکه وکیل گفته باید اسم main applicant نوشته شود.آیا این مورد درست است؟جایی تو سایت لاتاری اینو گفته؟
در ضمن من فرمهامو ارسال کردم و به دستشون رسیده
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-07 ساعت 21:38)adambarfi نوشته: سلام دوستای خوبم.
من تموم سایت رو خوندم و جواب این دو تا سئوال رو تو سالهای قبل میدونم ولی یکی از دوستام به یه وکیل زنگ زده و اون حرفهایی زده که یه کو چولو استرس دارم
1- گفت که امسال باید قسمت ادرس مربوط به ارسال گرین کارت رو پر کنید در غیر اینصورت اتوماتیک از رده خارج میشه.آیا شما این مورد رو در جایی دیدید؟نظرتون چیه؟
2- در فرم 230 قسمت 31b بچه های سایت گفته بودند در قسمت apetitor باید n/a بزنیم مربوط به DV VISA نیست در حالیکه وکیل گفته باید اسم main applicant نوشته شود.آیا این مورد درست است؟جایی تو سایت لاتاری اینو گفته؟
در ضمن من فرمهامو ارسال کردم و به دستشون رسیده
1- نخیر حذف نمیشه آدرسو میتونید موقع مصاحبه به سفارت بدید
2- اینو دقیق نمیدونم ولی یکی از بچه ها از kcc پرسیده بود که گفتند اسم برنده اصلی نوشته بشه
تارخ ثبت نام در سایت : October 28, 2010
شماره کیس : 2012AS0003XXXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: August 01, 2011
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
جمع تقریبی هزینه ها تاکنون : 16000T
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-07 ساعت 21:33)SH1A2R3 نوشته: میشه بفرمایید چه واکسنهایی لازمه؟مدارکی که من 2 ماه قبل ترجمه کردم تا یکسال بعد میشه استفاده کرد؟ایا نمیگن این تاریخش خیلی گذشته؟
MMR , هپاتیت (3 نوبت) ، دیفتری ، کزاز ، آبله مرغان و برای خانمها بین 11 تا 27 سال واکسن سرطان دهانه رحم
زمان من دکتر نایال بود تو ابوظبی (مثل اینکه الان دیگه ایشان تو لیست پزشکان معرفی شده از سفارت قرار ندارند) که وقتی می رفتید پیشش یه چند تا واکسن اضافه هم هرجوری شده بهتون میزد اما من جهت اطمینان و اینکه پول اضافی به دکتر ندم تو ایران واکسن های مننژیت و آنفلانزا رو هم زدم (توجه کنید که قیمت ها تو ایران خیلی ارزون تره پس به نفعتون هست که تا میتونید واکسن ها را تو ایران تزریق کنید)
هرچند دکتر نایال پس از معاینه به من واکسن آبله مرغان را تزریق کرد و مهلت نداد که من بهش بگم تو بچگی آبله مرغان گرفتم.
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-07 ساعت 22:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-07 ساعت 22:33 توسط 3rip.)
با سلام
دوستان، من بهمن 89 در مقطع کاردانی از دانشگاه علمی-کاربردی فارغ التحصیل شدم. الان که به دانشگاه مراجعه میکنم برای مدرکم بهم میگن اصل مدرکت تا 2 سال بهت نمیدیم ، باید چند ماه صبر کنی تا تازه بهت گواهی موقت بدیم
سوال اولم اینه که : با توجه به اینکه من از سربازی معاف شدم و هیچ تعهدی به دانشگاه ندارم اونا چرا منو معطل میکنند ؟ و آیا این یه روند معمولیه که همه دانشگاهها تا 2 سال بعد از فارغ التحصیلی مدرک رو ندن ؟
سوال دومم اینه که : آیا سفارت ترجمه و اصل گواهی موقت فارغ التحصیلی رو به عنوان مدرک تحصیلی قبول میکنه یا نه ؟