کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-08-07 ساعت 22:29)3rip نوشته:  با سلام

دوستان، من بهمن 89 در مقطع کاردانی از دانشگاه علمی-کاربردی فارغ التحصیل شدم. الان که به دانشگاه مراجعه میکنم برای مدرکم بهم میگن اصل مدرکت تا 2 سال بهت نمیدیم ، باید چند ماه صبر کنی تا تازه بهت گواهی موقت بدیم

سوال اولم اینه که : با توجه به اینکه من از سربازی معاف شدم و هیچ تعهدی به دانشگاه ندارم اونا چرا منو معطل میکنند ؟ و آیا این یه روند معمولیه که همه دانشگاهها تا 2 سال بعد از فارغ التحصیلی مدرک رو ندن ؟

سوال دومم اینه که : آیا سفارت ترجمه و اصل گواهی موقت فارغ التحصیلی رو به عنوان مدرک تحصیلی قبول میکنه یا نه ؟

دوست عزیز روال بوروکراسی دانشگاهها همینه
همسر من هم مدرک موقت داشتند و کلا دارالترجمه ترجمش نکرد
شما ترجمه دیپلم و پیش اگر دارید ببرید و اصل گواهی موقت هم روز مصاحبه همراهتون باشه وبرای آفیسر توضیح دهید
موفق باشید
تشکر کنندگان: 3rip ، California

دوست عزیز روال بوروکراسی دانشگاهها همینه
همسر من هم مدرک موقت داشتند و کلا دارالترجمه ترجمش نکرد
شما ترجمه دیپلم و پیش اگر دارید ببرید و اصل گواهی موقت هم روز مصاحبه همراهتون باشه وبرای آفیسر توضیح دهید
موفق باشید
[/quote]

وحید جان متاسفانه من دیپلم هنرستانم، الان دنبالشم که برم دیپلم مجدد بگیرم. یعنی دی ماه 32 واحد دروس سال سوم نظری رشته تجربی رو امتحان بدم و اسفند ماه واحدهای پیش دانشگاهی رو امتحان بدم. با توجه به کیس نامبرم فکر کنم بعد از عید کارنت شم.

اینجور که پیش بینی کردم احتمالا باید تا قبل از عید یا بعد از عید پیش دانشگاهیمو بهم بدن

فکر کنم اولین کسی باشم که دوست داره مصاحبش دیرتر بیفتهBig Grin
تشکر کنندگان: vahidvm60
سلام می خواستم بپرسم اگر ما خیلی از این واکسنها رو زده باشیم وگواهی مرکز بهداشت شهرستان رو برای پاستور ببریم از ما قبول می کنند یا باید مجدداً اون واکسنها رو بزنیم
دوم اینکه اعتبار گواهی کارت واکسن پاستور چند ماهه ؟؟
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: Hediyeh
ما که شهرستانیم و کارت واکسنمونو گم کردیم چی کار کنیم؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان:
سلام به همگی‌

من خیلی‌ نگران شدم آخه توی فرمی که پر کردیم نوشتم که لیسانس دارم ولی‌ مدرکم تا مصاحبه ممکن آماده نشه ، یعنی‌ گواهی موقتو ترجمه نمیکنن؟؟؟ یعنی‌ باید چیکار کنم؟؟؟ آخه اونا از گواهی موقتی که فارسی نوشته چیزی نمی‌فهمن!!........ یه وقت فکر نکنن دروغ گفتم؟؟????

شماره کیس: 2012AS00030xxx
کنسولگری:ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 28
تاریخ کارنت شدن کیس:may 2012
تاریخ مصاحبه: 9 may
تاریخ دریافت کلیرنس:Rolleyes 13 jun
جمع تقریبی هزینه ها:
تعداد نفرات همراه این کیس: 2 نفر
تشکر کنندگان:
(2011-08-08 ساعت 00:21)SH1A2R3 نوشته:  ما که شهرستانیم و کارت واکسنمونو گم کردیم چی کار کنیم؟

در اصفهان و مشهد هم هست جایی که بین الملل میده
کارت واکسن اگه اون که مال بچگیاست میگی اون لازم نیست
از نظر مدت اعتبار مشکلی نیست ولی اگه نزدیکای مدیکال بگیرید خب بعضی واکسنها رو دیگه دوباره نمیزنید
(2011-08-07 ساعت 23:50)kopol نوشته:  سلام می خواستم بپرسم اگر ما خیلی از این واکسنها رو زده باشیم وگواهی مرکز بهداشت شهرستان رو برای پاستور ببریم از ما قبول می کنند یا باید مجدداً اون واکسنها رو بزنیم

تشکر کنندگان: California ، arman_m
(2011-08-08 ساعت 01:08)nilaaa نوشته:  سلام به همگی‌

من خیلی‌ نگران شدم آخه توی فرمی که پر کردیم نوشتم که لیسانس دارم ولی‌ مدرکم تا مصاحبه ممکن آماده نشه ، یعنی‌ گواهی موقتو ترجمه نمیکنن؟؟؟ یعنی‌ باید چیکار کنم؟؟؟ آخه اونا از گواهی موقتی که فارسی نوشته چیزی نمی‌فهمن!!........ یه وقت فکر نکنن دروغ گفتم؟؟????

nilaaa جان نگران نباش. من از یه اهل فن پرسیدم گفت باید بری دانشگاه و از دانشگاه ترجمه مدرکتو بخوای که بهت بدن . البته حرفش نمیدونم تا چه حد صحت داره

اما سفارت رو دست کم نگیر، اونا کارشناس هم دارن، در بعضی موارد شده که اصل مدرک دانشگاهی رو که به زبان فارسی بوده بردن پیش کارشناسشون و اون تایید کرده، وقتی از اصلش سر درمیارن از گواهی موقتش باید سر دربیارن دیگه

در نهایت شمام به قول آقا وحید پیش دانشگاهیتم ببر . دُنت وُری Big Grin
تشکر کنندگان:
دوستان عزيز سوالي داشتم كه اميدوارم جوابش رو بدونين !! گفته ميشه كه ديپلمه هاي هنرستان رو ريجكت ميكنن اين موضوع رو توي تاپيكهاي سالهاي 2010 و 2011 به وفور خوندم . راستش من ديپلم هنرستان نظام قديم سال 69يعني 4 ساله و ليسانس حسابداري دارم آيا اين موضوع با توجه به اينكه ليسانس دارم ميتونه تاثير گذار باشه يا خير ؟
تشکر کنندگان:
(2011-08-08 ساعت 01:24)afshin4749 نوشته:  دوستان عزيز سوالي داشتم كه اميدوارم جوابش رو بدونين !! گفته ميشه كه ديپلمه هاي هنرستان رو ريجكت ميكنن اين موضوع رو توي تاپيكهاي سالهاي 2010 و 2011 به وفور خوندم . راستش من ديپلم هنرستان نظام قديم سال 69يعني 4 ساله و ليسانس حسابداري دارم آيا اين موضوع با توجه به اينكه ليسانس دارم ميتونه تاثير گذار باشه يا خير ؟

سلام دوست عزيز
اگه ليسانس داريدنگران ديپلم نباشيد چون آخرين مدرك تحصيلي براشون مهمه.من هم ديپلم هم پيش رو ترجمه كردم ولي فقط ليسانس رو خواستند.اصلا نگران نباشيدWink

(2011-08-07 ساعت 23:50)kopol نوشته:  سلام می خواستم بپرسم اگر ما خیلی از این واکسنها رو زده باشیم وگواهی مرکز بهداشت شهرستان رو برای پاستور ببریم از ما قبول می کنند یا باید مجدداً اون واکسنها رو بزنیم
سلام
اگه مهر مركز رو داشته باشه قبول ميكنه و در كارت جديد وارد ميكنه.

تشکر کنندگان: kopol
سلام...ببخشيد دو تا سوال داشتم...1-اگه مشخصات توي خونه هاي فرم جا نشه چي كار بايد كرد؟ 2-فرم ها رو ميشه با دست پر كرد يا نه؟
تشکر کنندگان:
(2011-08-08 ساعت 08:44)alireza_khatami94 نوشته:  سلام...ببخشيد دو تا سوال داشتم...1-اگه مشخصات توي خونه هاي فرم جا نشه چي كار بايد كرد؟ 2-فرم ها رو ميشه با دست پر كرد يا نه؟

سلام دوست عزیز یه برگه ضمیمه کن و مشخصات سوال مورد نظر رو توش بنویس مشکلی نداره
تشکر کنندگان:
ببخشيد...1-نگفتيد كه ميشه اين فرم ها رو با دست پر كرد؟
2-اگه بخوايم برگه ضميمه كنيم بايد از همين فرم ها باشه يا يك برگه سفيد؟
ببخشيد...1-نگفتيد كه ميشه فرم ها رو با دست پر كرد؟
2-اگه جا براي مشخصات نباشه و بخوايم برگه ضميمه كنيم بايد يه برگه سفيد باشه يا يه برگه از همين فرم ها؟
تشکر کنندگان:
كيس نامبر من مانند مال شماست با اين تفاوت كه با 2012 شروع مي شود اما در ادرسي كه نوشته بوديد براي من مفهوم نبود الان تا چه كيسي ميبايست براي مصاحبه برود
quote='vahidvm60' pid='125048' dateline='1312735540']
(2011-08-07 ساعت 19:14)gol1 نوشته:  متشکرم از انرژی مثبتی که به من و امثال من دادی
-اما من تا 10 مهر بایستی چه مدارکی را آماده کنم ؟
- کدام واکسن هارا می توانم در ایران بزنم ؟
- در کدام سایت باید کارنت شدنم را ببینم؟
- ایا در سایت مورد نظر دقیقاً به شماره کیس من اشاره می کند یا می نویسد تا فلان کیس؟
- چقدر زمان پس از اعلام شدن زمان مصاحبه تا روز مصاحبه دارم؟
- آیا کپی مدارک را بایستی به سفارت آنکارا نیز پست کنم؟
از اینکه راهنماییم میکنید متشکرم و اگر موردی را شک دارید و یا نمی دانید بنویسید
سلام
1- اینجا مدارک لازمو نوشتیم http://mohajersara.com/showthread.php?tid=3863
2- همه واکسنها را در انستیتو پاستور بزنید و کارت زردرنگ واکسیناسیون بین المللی را بگیرید
3- این سایت بولتن ویزاست http://travel.state.gov/visa/bulletin/bu..._1360.html
4- تا فلان کیس Big Grin
5- تقریبا 1 تا 2 ماه
6-بله 15 روز قبل ار روز مصاحبه
هیچ موردیو شک ندارم Big Grin
موفق باشید دوست من

[/quote]

تشکر کنندگان: Hornet ، Masoudpish ، ali.narooei
(2011-08-07 ساعت 21:38)adambarfi نوشته:  سلام دوستای خوبم.
من تموم سایت رو خوندم و جواب این دو تا سئوال رو تو سالهای قبل میدونم ولی یکی از دوستام به یه وکیل زنگ زده و اون حرفهایی زده که یه کو چولو استرس دارم
1
2- در فرم 230 قسمت 31b بچه های سایت گفته بودند در قسمت apetitor باید n/a بزنیم مربوط به DV VISA نیست در حالیکه وکیل گفته باید اسم main applicant نوشته شود.آیا این مورد درست است؟جایی تو سایت لاتاری اینو گفته؟
در ضمن من فرمهامو ارسال کردم و به دستشون رسیده

Fبچه های قدیمی لطفاً جواب این رو بدن باید قسمت APEITOR رو پر میکردیم ؟ من تو همین سایت خوندم باید خالی باشه و خالی فرستادم اگر باید پر می شد بگید لطفاً که به KCC میل بزنم!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟
همین جوری کم استرس داریم هر روز اینجا رو می خونیم یه استرس جدید بهمون اضافه می شهSadBig Grin
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان:
ببخشيد...1-ميشه فرم ها رو با دست پر كرد؟
2-اگه جا براي مشخصات نباشه و بخوايم برگه ضميمه كنيم بايد يه برگه سفيد باشه يا يه برگه از همين فرم ها؟
3-اجباريه كلمات رو به صورت كپتال يا همون حروف بزرگ بنويسيم؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان