کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
درود
از دوستان محترم هر كسي ميتونه در مشكلي كه برايم پيش اومده راهنمايي كنه بينهايت ممنون ميشم.
در زمان ثبت نام اوليه بدليل اينكه يكي از دوستان فرمهاي من را پركرده بود يا ماه تولدم يا روز تولدم اشتباه ثبت كرده نه ياداش كرده و نه پرينت گرفته كه متوجهشم كه چي نوشته من فرمهاي اوليه را با مدارك پست كردم و به كنتاكي رسيده با ايمل مكاتبه كردم كه متوجه اين قضيه شدم و آنها جواب ميدهند مچ نيست بازهم ميل زدم و خواهش كردم اشتباهم را بگويند تنها جوابي كه دادند اين بود كه يا ماه يا روز تولدم مچ نيست با كنتاكي تماس گرفتم و تنها چيزي كه به من گفتند اين بود كه بدليل امنيتي هيچ گونه اطلاعاتي نمي دهند تا اطلاعات ثبت نام اوليه را به آنها ندهيم خلاصه تو بد مخمصه اي گير كرديم هر بزرگواري كه بكنيد پيشاپيش ممنون مباشم .
تشکر کنندگان:
(2011-08-09 ساعت 22:28)vahidvm60 نوشته:  
(2011-08-09 ساعت 22:05)3rip نوشته:  سلام دوستان امریکایی

یه سوال داشتم. وقتی kcc میگه 55000 ویزا داده میشه ، منظورش اینه که 55000 ویزا به افراد برنده داده میشه، و ویزاهای خانواده این افراد جزو این 55000 تا شمرده نمیشه ؟

یا نه علاوه بر شخص برنده لاتاری تعداد نفرات خانواده اش هم جزو این 55000 ویزا محاسبه میشن؟
55000 نیست معمولا حدود 100 تا مونده به 50000 متوقف میشه دیگه
ضمنا این تعداد فقط تعداد برندگان هست و تعداد کیس ویزا گرفته هستش فارغ از اینکه اعضای خانواده این افراد چند نفر بوده اند.
مثلا برای سال 2010 تعداد کیس که موفق به اخذ ویزا با کتگوری لاتاری شده اند 49771 کیس بوده است.
موفق باشید

سلام
اگه به قول شما آخرین کیس در سال 2011 شماره 49771 بوده برای چی تا شماره مثلا ****70 رو به عنوان شماره کیس برنده قرعه کشی اعلام می کنن؟
تشکر کنندگان:
دوستمون آقاي mansour هنوز مرجع حرفي را كه چند صفحه پيش زدند نگفتند و به نظر ميآد يك درد دل دوستانه را تبديل به يك خبر دست اول كردند. خواهش ميكنم سؤالهاتون را كه به صورت شخصي هست يا ابهامات خودتون را تبديل به گزاره هاي خبري حيرت انگيز نكنيد. خيلي ها در سالهاي گذشته اسپانسر نداشتند و ويزا گزفتند. اگه تاپيكها زا مطالعه كنيد مي بينيد كه نظر اكثريت بر عدم ارائه اسپانسر هست چون حدس مي زنند طول مدت كليرنس را بيشتر ميكنه(من نمي دونم درسته يا نه؟)
ولي خوب بحث را از N/A فرمها تبديل به پروپاگانداي ضد امپرياليستي كرديها! خواهشن بچه ها را نگرن نكنيد..........
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: Masoudpish ، California
با سلام به همگی دوستان،
آیا شما کسی را میشناسین که در سالهای قبل ، در حالیکه در امریکا زندگی میکرده ،لاتاری برده باشه ؟ میخواستم بدونم که شرایط کسانی که در امریکا هستند و برنده میشن چیه؟ میدونم که ی فرم دیگه (Adjustment of Status ) باید پر کنن و مصاحبه در امریکا انجام میشه...ولی اینکه چقدر ممکنه طول بکشه و دقیقا مراحلش چی هست رو نمیدونم.
ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارین ، در اختیار من بذارین...با آرزوی موفقیت برای همگی....
تشکر کنندگان:
دوستان خوب مهاجر سرا یه سوال دارم لطفا اگه می دونید جوابتون رو دریغ نکنید:

کسی رو می شناسین که شماره کیسش بالا باشه مثلا ****70 و ویزا رو گرفته باشه؟ فقط اگه واقعاً مطمئن هستید جواب بدین ممنون
تشکر کنندگان:
سلام به همه
من 7 aug مدارکم رو با TNT فرستادم و امروز به من از دفتر TNT زنگ زدن گفتن مدارک 11 aug رسیده
به نطرتون خیلی زود نرسیده
2012AS0056XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:2011 ,16 Jul
ارسال فرمها: 2011 , August 7
کنسولگری: آنكارا
تاریخ کارنت شدن:
تاریخ دریافت نامه دوم:april,23
تاریخ مصاحبه:june,6
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
هزینه ها: 60000 عكس + ترجمه 280000 + 102000 TNTو ارامکس +
هتل و بلیط 2100000
تشکر کنندگان:
(2011-08-13 ساعت 11:34)fm5206 نوشته:  سلام به همه
من 7 aug مدارکم رو با TNT فرستادم و امروز به من از دفتر TNT زنگ زدن گفتن مدارک 11 aug رسیده
نه! كاملا درسته. منم با آرامكس فرستادم و سه روزه رسيد. خيالتون راحت!Wink
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان:
(2011-08-13 ساعت 03:13)SH1A2R3 نوشته:  سلام.برای اطمینان از نداشتن مشکل درفرمها د هماهنگ بودن ان چه متن انگلیسی رو باید به kccفرستاد؟ممنون از راهنماییتون.

من هم میخواستم یه همچین ایمیلی بزنم.کسی میتونه راهنمایی کنه؟
شماره کیس: 2012As054XXX
رویت قبولی:16july
ارسال فرمهای اولیه:27july2011 DHL
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس:7aprill
مصاحبه:20june امیدواریم یکضربSadنتیجه آبی شد.
دریافت کلیرنس:31july
دریافت ویزا:15August
ورودبه آمریکا:
دریافت گرین کارت[/u]:
http://mohajersara.com/thread-5157.html
تشکر کنندگان:
(2011-08-13 ساعت 11:39)hoseyn نوشته:  
(2011-08-13 ساعت 11:34)fm5206 نوشته:  سلام به همه
نه! كاملا درسته. منم با آرامكس فرستادم و سه روزه رسيد. خيالتون راحت!Wink

ممنون از جوابتBig Grin
2012AS0056XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:2011 ,16 Jul
ارسال فرمها: 2011 , August 7
کنسولگری: آنكارا
تاریخ کارنت شدن:
تاریخ دریافت نامه دوم:april,23
تاریخ مصاحبه:june,6
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
هزینه ها: 60000 عكس + ترجمه 280000 + 102000 TNTو ارامکس +
هتل و بلیط 2100000
تشکر کنندگان:
(2011-08-13 ساعت 12:05)arman_m نوشته:  
(2011-08-13 ساعت 03:13)SH1A2R3 نوشته:  سلام.برای اطمینان از نداشتن مشکل درفرمها د هماهنگ بودن ان چه متن انگلیسی رو باید به kccفرستاد؟ممنون از راهنماییتون.

من هم میخواستم یه همچین ایمیلی بزنم.کسی میتونه راهنمایی کنه؟

به این تاپیک بروید واز این متن استفاده کنید

http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2588
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: arman_m ، **USA**
(2011-08-13 ساعت 07:31)ariyai نوشته:  درود
از دوستان محترم هر كسي ميتونه در مشكلي كه برايم پيش اومده راهنمايي كنه بينهايت ممنون ميشم.
در زمان ثبت نام اوليه بدليل اينكه يكي از دوستان فرمهاي من را پركرده بود يا ماه تولدم يا روز تولدم اشتباه ثبت كرده نه ياداش كرده و نه پرينت گرفته كه متوجهشم كه چي نوشته من فرمهاي اوليه را با مدارك پست كردم و به كنتاكي رسيده با ايمل مكاتبه كردم كه متوجه اين قضيه شدم و آنها جواب ميدهند مچ نيست بازهم ميل زدم و خواهش كردم اشتباهم را بگويند تنها جوابي كه دادند اين بود كه يا ماه يا روز تولدم مچ نيست با كنتاكي تماس گرفتم و تنها چيزي كه به من گفتند اين بود كه بدليل امنيتي هيچ گونه اطلاعاتي نمي دهند تا اطلاعات ثبت نام اوليه را به آنها ندهيم خلاصه تو بد مخمصه اي گير كرديم هر بزرگواري كه بكنيد پيشاپيش ممنون مباشم .

دوست عزیز من هم همین مشکل رو پارسال داشتم، کلی هم حرص خوردم ولی موقع مصاحبه خدا رو شکر مشکلی پیش نیومد.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: arman_m
سلام
دوستان من از طریق TNT فرستادم.
delivery رو به این صورت انداخت. از دوستانی که تجربه دارن این دلیوری درسته ؟
August 10, 2011 05:33
Cincinnati, OH - USA Processed at Cincinnati, OH - USA
August 10, 2011 05:34
Cincinnati, OH - USA Departed from TPG facility in Cincinnati, OH - USA
August 10, 2011 08:41
Erlanger - USA Scheduled for delivery
August 10, 2011 10:19
Erlanger - USA Shipment delivered
شماره کیس : 2012AS00030XXX
دریافت ویزا: جولای 2012
شرایط: 26 ساله . مجرد
مقصد: هیوستون (تگزاس)
تشکر کنندگان:
(2011-08-13 ساعت 12:56)shervn نوشته:  سلام
دوستان من از طریق TNT فرستادم.
delivery رو به این صورت انداخت. از دوستانی که تجربه دارن این دلیوری درسته ؟
August 10, 2011 05:33
Cincinnati, OH - USA Processed at Cincinnati, OH - USA
August 10, 2011 05:34
Cincinnati, OH - USA Departed from TPG facility in Cincinnati, OH - USA
August 10, 2011 08:41
Erlanger - USA Scheduled for delivery
August 10, 2011 10:19
Erlanger - USA Shipment delivered
سلام دوست عزیز
حتما رسیده من هم با TNTفرستاده بودم دقیقا مسیر بسته شما رو
داشت به kcc ایمیل زدم گفتن که رسیده شما هم میتونید ایمیل بزنید.
شماره کیس: 2012AS00038XXX
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:TNT 28 JUL 2011
تاریخ کارنت شدن کیس:march 2012
تاریخ مصاحبه:may 2012
تاریخ دریافت کلیرنس:ویزای یکضرب
تعداد افراد در این کیس نامبر : ۲ نفر
تاريخ ورود به آمريكا: October 2012
محل زندگي: McLean VA
تشکر کنندگان: shervn
(2011-08-13 ساعت 13:23)mansour*** نوشته:  دوست من دونفر با شما چنین درخواستی داشتند من لینک یا آن مرجع را در صفحه قبل گذاشتم وموضوع شخصی خودم هستش وشاید به کیس کسی مربوط نشه اینجا همه از موضوع خودشان صحبت می کنند ومشکلاتی که دارندبه هر حال به هرروی کسی نمی تونه مشکلشو نگه که خدای نکرده مبادا کسی نگران بشه این نظر شما را قبول ندارم.

شما اگر در پاسخ اطلاعاتی دارید امر کنید نه اینکه پرسش من را طول وتفسیر بدید.
شمابه من بگویید که کسی اگر در فرم230بند11و10ادرس نداشته باشه وحتی در روز مصاحبه چه اتفاقی می افتد؟
فرض براینکه اصلا به قول همه اسپانسر هم نخواهند اما آدرس صد درصد می خواهند حالا مهاجری که برای بار اول داره میره وکسی را اونجا نداره وتا پایش به اونجا نرسیده چگونه ادرس بده برای دریافت کارت سبز تکلیفش چی هستش؟

حالا به جای پاسخ به این معما هی بگویید سیس سیس که مبادا کسی دلشوره بگیره قربون جواب بده مشکلو حل کن نه صدایی را خفه کن برای مصلحت.

(2011-08-13 ساعت 08:49)hoseyn نوشته:  دوستمون آقاي mansour هنوز مرجع حرفي را كه چند صفحه پيش زدند نگفتند و به نظر ميآد يك درد دل دوستانه را تبديل به يك خبر دست اول كردند. خواهش ميكنم سؤالهاتون را كه به صورت شخصي هست يا ابهامات خودتون را تبديل به گزاره هاي خبري حيرت انگيز نكنيد. خيلي ها در سالهاي گذشته اسپانسر نداشتند و ويزا گزفتند. اگه تاپيكها زا مطالعه كنيد مي بينيد كه نظر اكثريت بر عدم ارائه اسپانسر هست چون حدس مي زنند طول مدت كليرنس را بيشتر ميكنه(من نمي دونم درسته يا نه؟)
ولي خوب بحث را از N/A فرمها تبديل به پروپاگانداي ضد امپرياليستي كرديها! خواهشن بچه ها را نگرن نكنيد..........
براساس سوابق دوستان قديمي من خودم هم بدون آدرس فرستادم و ايميلي هم دال بر ايراد نگرفتم. اون دوستي كه ازش ايراد گرفتن نگفته كه خودش پرسيده يا اونها گفتن يا اينكه به جاي N/A خالي گذاشته بوده!!
به ما فقط گفتند: Your forms have been received.Smile
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان:
(2011-08-13 ساعت 14:00)mansour*** نوشته:  اما باید در اون قسمت10و11درسفارت ادرس بدی اونو چکار می کنی؟
صحيح. ولي با توجه به كيس نامبرمون تا اون موقع خدا بزرگه. شما اگه كيست پايينه واقعا بايد به فكر باشي.
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان