کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-08-13 ساعت 16:18)faranak.n نوشته:  
(2011-08-13 ساعت 15:44)SH1A2R3 نوشته:  
(2011-08-13 ساعت 15:32)hoseyn نوشته:  دوباره بفرستيد بد نيست!
ما يك هفته بعد از رسيدن (در سايت آرامكس چك كرديم) ايميل زديم.
مرسی ممنون دوباره فرستادم.ببینم چی میشه.شایدم خیلی عجله میکنم.اخه من 7ماهه ام.Big Grinدست خودم نیست.نمیدونم این یه سسسسسسسسسال رو چه جوری صبر کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Sad

من قبلاً ایمیل زده بودم یه سوال دیگه از KCC کرده بودم که بلافاصله ایمیل اتوماتیک اومد 2 روز بعد هم جوابم رو دادن اما اینبار که زدم اتوماتیکه نیومدووبچه های دیگه هم به این مشکل بر خوردن...این اشکال از خودشونه و احتمالاً به زودی حل می شه، ولی ایمیل ما رسیده حتماً به نظرم 2 روزی صبر کنیم دوباره میل بزنیم بهتره
(2011-08-13 ساعت 12:56)shervn نوشته:  سلام
دوستان من از طریق TNT فرستادم.
delivery رو به این صورت انداخت. از دوستانی که تجربه دارن این دلیوری درسته ؟
August 10, 2011 05:33
Cincinnati, OH - USA Processed at Cincinnati, OH - USA
August 10, 2011 05:34
Cincinnati, OH - USA Departed from TPG facility in Cincinnati, OH - USA
August 10, 2011 08:41
Erlanger - USA Scheduled for delivery
August 10, 2011 10:19
Erlanger - USA Shipment delivered

دوست عزیز هنوز نرسیده ولی از اوهایو خارج شده و به زودی می رسه به کنتاکی....وقتی برسه کنتاکی نوی این صفحه TNT می نویسه SIGNED BY "YE SHAKHSI" و اون موقع رسیده!

erlanger خودش تو کنتاکی هست، توی گوگل هم چک کردم 2 ساعت و 40 دقیقه با سفارت فاصله داره، بسته رسیده اگه دقت کنید بالاش زده sign by: t cambell دفتر TNT تو کنتاکی Erlanger هست، از اونجا پخش میشه
بستتون چند روزه رسید ؟
شماره کیس: 22xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ مصاحبه: February
تاریخ دریافت کلیرنس: 9 - may
جمع هزینه ها: ~ 5 میلیون تومن
1 نفر
تشکر کنندگان: Masoudpish ، lolita
سلام دوستان، ایمیلی که از خالی بودن بند 10 و 11 ابراد گرفته واسه منم اومده، البته من خالی گذاشته بودم، چیکار کنم؟
بگردم دنباله کسی که آدرس جور کنم؟ چون گفته تا این ایراد رو رفع نکنم پروندم به جریان نمی افته!
رویت قبولی : 15 جولای
کنسول: آنکارا
نامه دوم: 17 می
مصاحبه: اواخر جولای
کلیرنس: 25 سپتامبر
ویزا: 27 سپتامبر
ورود به آمریکا : 17 اکتبر
گرین کارت : 1 نوامبر
تشکر کنندگان:
(2011-08-13 ساعت 12:26)sinswimer نوشته:  سلام بر همه
من نيم ساعت پيش با آرامكس فرستادم. 41 هزار تومان شد.
من ابتدا رفتم DHL كارمند اونجا گفت كارت ملي لطفا". من هم دادم. بعد آدرس خونه رو پرسيد و من هم گفتم و اون هم تايپ ميكرد. من اصلا" نميدنستم داره چيكار ميكنه؟

بعدش بهش گفتم كه آدرس خونه ميخوام حتما" اينطوري (از قبل اماده كرده بودم) تايپ بشه و اون هم يك سري اصلاحات روي مانيتورش انجام داد. ( توجه كنيد كه به همين سادگي ممكنه به كيس شما لطمه بخوره!

بعد كه حساب كردم و نشستم و كاغذ رو بر رسي كردم !!!!!؟؟؟؟؟؟؟ صاعقه از نخاعم رد شد......

شماره كد پستي كه روي كارت ملي من بود و متعلق به خانه پدري در شهرستان بود رو زده بود ضمن اينكه نام من رو هم هرطوري كه دلش خواسته بود نوشته بود و ضمنا" طي بسته بندي هاش از من دو تا كاغذ تضمين با امضاء گرفته بود كه
اولا" بسته شما ممكنه براي بررسي ها باز بشه ولي بسته ميشه!
دوما" من هيچ اعتراضي براي معطل شدن و يا صدمه ديدن بسته خودم به هيچ وجه ندارم!

كه من اينها رو هم البته قبول كرده بودم.

خلاصه فاجعه آنجا نمايان شد كه ميخواست با خودكار كد پستي اشتباهي را درستش كند و قبول نميكرد كه دوباره بنويسه . ميگفت نميشه. واقعا" حتما" نميشد چون خودش هم قبول داشت كه اشتباه كرده....

و من هم كنسل كردم كه براحتي قبول كردند ولي چون كارت كشيده بودم پولم را با رسيد فردا ميدهند!!

ولي بچه ها هر چند به DHL اعتماد دارم و معتقدم كه برترين است ولي مواظب باشيد و دخالت كنيد ولي زياد آسون نيست دخالت كردن، جو آنجا يه كمي با كلاس هستش و ضمنا" ممكنه كارمنده به اصتلاح بهش بر بخوره كه ( يعني من بلد نيستم؟) نترسيد و دخالت كنيد از همون اول.

ببينيد پولش 75 هزار تومان ميشود و اين را بدانيد كه هيچ چيز بدون حساب گران نيست و هيچ چيز بدون حساب ارزان نيست و بقول معروف كلاه برداري نيست.
ولي اگه در مورد آدرس و نوشتن كد پستي و... درست عمل كنند من معتقدم كه DHL خوبتر است. پس اگه آن را انتخاب ميكنيد مواظب سهل انگاري كارمنداش باشيد. اگه يه كارمندش خوب نيست دليل نميشه كه اون شركت خوب نباشه.

از آنجا رفتم آرامكس كه يه آقايي به نام مسعود بود كه فوقالعاده خوش اخلاق و حرفه اي بود و خودش همه آدرسها را هم داشت. تازه دو بار نام و مشخصات رو اصلاح كردم كه حتي يك بار منجر به پاره كردن پاكت اصلي شد( خودش اين كار رو كرد و گفت كه بهتره عوض بشه) ولي خيلي خوش برخورد بود و هميشه لبخند ميزد.

بريد آرامكس خيلي بهتره. ضمنا" اگه ميخواهيد سه روزه برسه حتما" يا شنبه يا يكشنبه پست كنيد.

اميدوارم كه همه تون قبول بشيد.

من هر چي اطلاعات دارم از سايت مهاجر سرا و بچه هاي خوبش هستش.

اميدوارم كه همشون موفق باشند.

كمكي بخواهيد در خدمتم. فرم پر كردن همه چيز...

[font=Tahoma]سلام دوست عزیز
میشه لطفاً آدرس دقیق آرامکس و DHL رو بذاری
راستی اونجا که گفتی حتماً شنبه یا یکشنبه پست کنید رو متوجه نشدم میشه توضیح بدیSad
[/font]
2012AS59XXX
سفارت: ابوظبی
وقت مصاحبه: July-08-2012
دریافت ویزا: July-08-2012 (یک ضرب)
ورود به آمریکا: Nov-01-2012
تشکر کنندگان:
(2011-08-13 ساعت 19:35)t.azimaie نوشته:  
(2011-08-13 ساعت 16:18)faranak.n نوشته:  
(2011-08-13 ساعت 15:44)SH1A2R3 نوشته:  
(2011-08-13 ساعت 15:32)hoseyn نوشته:  دوباره بفرستيد بد نيست!
ما يك هفته بعد از رسيدن (در سايت آرامكس چك كرديم) ايميل زديم.
مرسی ممنون دوباره فرستادم.ببینم چی میشه.شایدم خیلی عجله میکنم.اخه من 7ماهه ام.Big Grinدست خودم نیست.نمیدونم این یه سسسسسسسسسال رو چه جوری صبر کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Sad

من قبلاً ایمیل زده بودم یه سوال دیگه از KCC کرده بودم که بلافاصله ایمیل اتوماتیک اومد 2 روز بعد هم جوابم رو دادن اما اینبار که زدم اتوماتیکه نیومدووبچه های دیگه هم به این مشکل بر خوردن...این اشکال از خودشونه و احتمالاً به زودی حل می شه، ولی ایمیل ما رسیده حتماً به نظرم 2 روزی صبر کنیم دوباره میل بزنیم بهتره
(2011-08-13 ساعت 12:56)shervn نوشته:  سلام
دوستان من از طریق TNT فرستادم.
delivery رو به این صورت انداخت. از دوستانی که تجربه دارن این دلیوری درسته ؟
August 10, 2011 05:33
Cincinnati, OH - USA Processed at Cincinnati, OH - USA
August 10, 2011 05:34
Cincinnati, OH - USA Departed from TPG facility in Cincinnati, OH - USA
August 10, 2011 08:41
Erlanger - USA Scheduled for delivery
August 10, 2011 10:19
Erlanger - USA Shipment delivered

دوست عزیز هنوز نرسیده ولی از اوهایو خارج شده و به زودی می رسه به کنتاکی....وقتی برسه کنتاکی نوی این صفحه TNT می نویسه SIGNED BY "YE SHAKHSI" و اون موقع رسیده!

erlanger خودش تو کنتاکی هست، توی گوگل هم چک کردم 2 ساعت و 40 دقیقه با سفارت فاصله داره، بسته رسیده اگه دقت کنید بالاش زده sign by: t cambell دفتر TNT تو کنتاکی Erlanger هست، از اونجا پخش میشه
بستتون چند روزه رسید ؟

عذر می خوام من فکر کردم اون خط بالا آخریه! درسته erlanger نزدیکه و اگه sihned by هم داره حتماً رسیده...باز هم ببخشید درست دقت نکردم...یک پرینت هم بگیرید داشته باشد ازش دیگه تکمیله داستان Wink
(2011-08-13 ساعت 19:49)Erfaanism نوشته:  سلام دوستان، ایمیلی که از خالی بودن بند 10 و 11 ابراد گرفته واسه منم اومده، البته من خالی گذاشته بودم، چیکار کنم؟
بگردم دنباله کسی که آدرس جور کنم؟ چون گفته تا این ایراد رو رفع نکنم پروندم به جریان نمی افته!

مثله اینکه باید فعلاً آدرس دوستی آسنایی یا هتلی رو بدید بعداً می تونید عوض کنید آدرس رو... می شه بگید کی فرستادید مدارکتون رو؟ و اینکه اونا خودشون میل زدن یا در جواب میل شما این رو گفتن؟
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان: t.azimaie
(2011-08-13 ساعت 19:18)علیرضا م نوشته:  با تشکر از عزیزانی که زحمت میکشند و جواب تک تک سئولات را میدهند و با تشکراز مدیران سایت که چنین سایت مفیدی را راه اندازی کرده اند.
سئوال من اینه که من وخانمم ودوفرزندم همگی یک پاسپورت داریم بعبارتی خانمم وبچه هام توی پاسپورت من هستن وبصورت مجزا پاس ندارند.آیا لازم است که پاسپورتمان رو از هم جدا کنیم. وبرای خودم یک پاس وبرای خانم وفرزندانم یک پاسپورت جداگانه ای بگیرم؟
دوست خوبم در حال حاضر اشكالي نداره !! اما اگر بعدا ً مجبور به تعويض پاس شويد به مصيبت پر خرجي گرفتار خواهيد شد . اما در راهنماي كنسولگري آنكارا گفته شده كه بچه ها ميتوانند در پاسپورت پدر و يا مادر باشند اما اگر بالاي 16 سال باشند بايد حتماً بايد داراي عكس باشند و پاسپورت حدوداً بايد 8 ماه اعتبار داشته باشد . فعلاً خيالتون راحت اما توجه داشته باشيد كه اگر بعداً بچه ها نياز به پاس مجزا داشته باشند هزينه آن خيلي بيشتر از آن چيزي كه تصور خواهيد نمود ميباشد .
تشکر کنندگان:
بعضی از دوستان متن پیام رو خواسته بودند. فکر کنم بد نباشه اینجا بذارم متن کاملشو!

The DS-230 Part 1 you submitted for the principal applicant was incomplete. In order to continue processing your visa application the following information for the Principal Applicant must be completed and returned to Kentucky Consular Center. Please include your case number, Principal Applicant’s name, and complete date of birth in the following format (MMDDYYYY):

• DS-230 Part 1, Question #10 & #11, US address missing
رویت قبولی : 15 جولای
کنسول: آنکارا
نامه دوم: 17 می
مصاحبه: اواخر جولای
کلیرنس: 25 سپتامبر
ویزا: 27 سپتامبر
ورود به آمریکا : 17 اکتبر
گرین کارت : 1 نوامبر
تشکر کنندگان:
(2011-08-13 ساعت 19:49)Erfaanism نوشته:  سلام دوستان، ایمیلی که از خالی بودن بند 10 و 11 ابراد گرفته واسه منم اومده، البته من خالی گذاشته بودم، چیکار کنم؟

دوستان عزیز این اتفاق برای خیلی ها افتاده حتی در تاپیکهای 2011 هم 1 مورد رو من دیدم.
یکی از دلایل اصلی این ایمیل همون خالی گذاشتن بند 10 و 11 هست نه نداشتن آدرس.چرا؟
چون تو خود فرم قسمت بالاش به صراحت ذکر کرده در صورتی که اطلاعاتی برای وارد کردن ندارید N/A بنویسید و دوستانی که این ایمیلو دریافت کردن، این دو سوالو فکر میکنم سفید گذاشتن.
و ایمیل دوستمون هم به همین نکته اشاره کرده که نوشته قسمت آدرس واسه آمریکا خالیه، نگفته که آدرس امریکا رو حتما بنویس.

من با دوستم که الان 1 ماهه ویزا گرفته صحبت کردم اون هم هر دو تا رو N/A زده بود و موقع مصاحبه بهشون ادرس داده بود.
شاید بهتر باشه یه پرس و جویی از فامیل دوست آشنا دورو ورتون بکنید حتما یه آدرس پیدا میشه نگید نیسته حتما بپرسید منم مثل شما هیچکی رو نداشتم فکرش کن از دوست دوستم گرفتم تا روز مصاحبه عوضش کنم باور کنید.
نهایتش هم اگه پیدا نکردید و واقعا مجبور شدید در جواب ایمیل همراه با مشخصاتتون بنویسید که آدرس را روز مصاحبه ارائه خواهید کرد همراه با یک دلیل کوتاه و در ادامه اش جواب دو سوال رو به صورت زیر بنویسید.
Regarding previous email that you have sent me about Form DS-230 Part 1, Question #10 & #11, US address, I have answered it as following:
#10 -N/A
11- N/A#
و بعد از چند روز از با یک ایمیل دیگه و یک تماس، از روند پروسه تون اطلاع بگیرید و خیال خودتون رو از این بابت کاملا راحت کنید.

بازم خیلی خوشحال میشم دوستان اصلاح کنند.

F2A -ازدواجی Approve: Nov 19,2013 - Sending To USCIS: Oct 7, 2013
Send Document to NVC: 8 May 2015
Interview: Ankara, August 2015
تشکر کنندگان: California ، ali.narooei ، vahidvm60 ، funnybluesolea ، Kivan
(2011-08-13 ساعت 16:12)sinswimer نوشته:  سلام
بچه ها من همين الآن ويزا بولتن رو چك كردم و تمامي كيس نامبر هاي 2011 current شده اند و دعوت تا 8000 براي 2012 آغاز شده است.

سلام

ببخشید منظور از current شدن اینه که شمارههای بالای 37000 میتونن برن به کنسولگری
2012AS0056XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:2011 ,16 Jul
ارسال فرمها: 2011 , August 7
کنسولگری: آنكارا
تاریخ کارنت شدن:
تاریخ دریافت نامه دوم:april,23
تاریخ مصاحبه:june,6
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
هزینه ها: 60000 عكس + ترجمه 280000 + 102000 TNTو ارامکس +
هتل و بلیط 2100000
تشکر کنندگان:
دوستان عزير با سلام
من هم فرمهام رو با پست TNT ارسال كردم و در نهايت پيغامي مانند پست 873 ، توي سايت كه چك مي كنم نوشته Erlanger - USA Shipment delivered و Signed By:T.C .
يعني فرمها به دستشون رسيده ؟
كسي از دوستان هست كه با پست TNT مداركشو فرستاده باشه و توي سايت براش چيزي غير از اين نوشته شده باشه ؟
از مدير محترم سايت هم تقاضا دارم يك موضوع با نام سرويسهاي پستي مانند سالهاي گذشته ايجاد مي كردند تا مسائل مربوطه را در آن مطرح مي كرديم .
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان:
بچه ها من چی کار کنم؟هر روز 100 بار ایمیلمو چک میکنم ولی جواب ایمیلم رو نمیدن که خیالم راحت بشه از بابت رسیدن فرمها چی کار کنم؟Sad
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان:
(2011-08-14 ساعت 11:19)SH1A2R3 نوشته:  بچه ها من چی کار کنم؟هر روز 100 بار ایمیلمو چک میکنم ولی جواب ایمیلم رو نمیدن که خیالم راحت بشه از بابت رسیدن فرمها چی کار کنم؟Sad

حدود دو هفته طول میکشه تا فرمهاتون رو پروسس کنن و جواب ایمیلتون رو بدن.
دوستان توجه کنید بعد از ارسال فرمهای اولیه حدود دو هفته ای دست نگه دارید و بعد ایمیل بزنید.
تشکر کنندگان:
وای بچه ها من حول کردم 6000 کیس نامبر خواهرم.
چرا انقد زود داره کارنت میشه؟ چه مدارکیو باید ترجمه کنیم؟Sad اسپانسرم هنوز نداریمSad بعد من راهنمایی دبستانشو ننوشتم نگرانم
شماره کیس: 2012AS00006xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 1 آگوست 2011
تاریخ مصاحبه: 29نوامبر 2011
تاریخ دریافت ویزا: 5 دسامبر
جمع تقریبی هزینه ها: 5000 عکس + 75000 پست DHL + حدود 2 میلیون سفر و مصاحبه
تشکر کنندگان: arman_m
مدارکی که جهت مصاحبه باید ترجمه یا آماده بشن:
1- فتوکپی تمامی صفحات پاسپورت
2- ترجمه دیپلم و یا آخرین مدرک تحصیلی
3- ترجمه شناسنامه
4- ترجمه عقدنامه ( طلاق نامه )
5- ترجمه مدارک مالی مثل سند خونه، زمین یا صورتحساب بانکی
6- عکس 5X5
7- ترجمه کارت ملی
8- ترجمه کارت پایان خدمت
البته نمونه نامه دوم مربوط به سال 2008 رو آپلود میکنم همه اینها به طور کامل توضیح داده شده میتونید دانلود و مطالعه کنید.

فایل‌های پیوست
.pdf   2nd-package.pdf (اندازه 82.28 KB / تعداد دانلود: 202)
تشکر کنندگان: Masoudpish ، ali.narooei ، mahdicivil ، frozen mind ، adambarfi ، ouife ، sinswimer
دوستان

الان توی سایت "Visa Bulletin for August 2011" برای منطقه آسیا شماره 39,750 رو نوشته و روبروش هم نوشته Current. این معنیش این هستش که این ماه (آگوست) تا شماره 39750 برای مصاحبه دعوت میشن؟ اگه جواب بله هستش، این شماره ها مربوط به باقی مونده های سال قبل هستش یا مال همین ساله ؟
تشکر کنندگان:
با سلام به دوستان

من تو آوک زندگی‌ می‌کنم و تو سایت سفارتِ امریکا در لندن می‌گشتم و بر خلافه سفارت‌های دیگه مقدار پولی‌ که باید نشون بدیم باید ۱۲ ماه تو حساب یک نفر باشه . من این اطلاعات رو در این لینک خندم

این هم لینکشه http://london.usembassy.gov/faffidavit.html

خواستم بگم من‌ای که دانشجو هستم اینجا و کسی‌ که منو پشتیبانی‌ میکنه پدرم هستش این به فرضِ مثل ۲۵۰۰۰$ رو باید چه جوری تو یک حساب به مدت ۱۲ ماه بخوابونم . یعنی‌ اگه واقعا اینطوری باشه این یک لاتاری نیستش دیگه . لطفا دوستان کمک کنند
Applicants Own Funds

An applicant who expects to be able to meet the public charge provisions of the law through personal financial resources may submit to the consular officer evidence of funds or income from one or more of the following sources:

bank statement showing present balance of applicant's account, date account was opened, the number and amount of deposits and withdrawals during the past 12 months, and the average balance during the year. If there have been recent unusually large deposits, an explanation thereof should be given;
proof of ownership of property or real estate, in the form of a title deed or the equivalent and a letter from a lawyer, or real estate agent showing its present valuation (any mortgages or loans against the property must be stated);
letter or letters verifying ownership of stocks and bonds, with present market value or expected earnings indicated;
statement from insurance company showing policies held and present case surrender value;
proof of income from business investments or other sources.

If the financial resources are derived from a source outside the United States, a statement as to how the funds or income are to be transferred to the U.S. must be provided
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان